και τι κανει τοτε ρε συντροφε?? ευα η ευη??εκει ειναι και οι 2 ξερεις αν παιζει τιποτα με καποια απο τις 2, νομιζω η ξανθια δεν κανει μασαζ καν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
τι εννοεις δωσει? που??ρε παιδια ,Μαρνης 28 5ο θα δωσει καποιος τις θεραπευτριες?
καπως περιεργα τα λες!! :S
Σολωμού 54, Σολώμού 59 και Στουρνάρη 63 κάποιες δίνουν...
Μην περιμένεις βέβαια να πάς πρώτη φορά στο ίδρυμα, να μην σε ξέρουν και να πάρεις και ροδέλα με την πρώτη..
Εγώ πάντως όταν είχα πάει Σολωμού 54 πρώτη φορά και πήρα Ζάνα (χωρίς να την ξέρω από πριν) μου εξηγήθηκε ότι με 100 ευρώ έδινε και ροδέλα ... άρα ένα σίγουρο στο 54
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η ζωη προς το καλυτερο συναγωνιστη θα τριβης τα ματια σου και εγω ημουν φαν λογω βυζιων οταν ξαναηρθε και την πηρα επαθα πλακα.
ρε παιδια ,Μαρνης 28 5ο θα δωσει καποιος τις θεραπευτριες?
Στη Μαρνη 28 φιλε μου τα πραγματα αυτο το διαστημα ειναι χαλια. Πηγα το Σαββατο. Μοναδικη εμφανισιμη ειναι καποια Θεοδωρα (οχι η παλια μην μπερδευτειτε) η οποια ομως εμαθα οτι κανει μονο κλασσικο μεσα και τιποτα ιδιαιτερο, οποτε δεν τη τιμησα. Αντιθετως ειπα να δοκιμασω μια Παολα η οποια μιλουσε πολυ καλα Ελληνικα αν και μου το γυρισε στο Αγγλικο μετα. Η κοπελα δηλωνει Ιταλιδα αλλα πρεπει να ειναι απο τη Κυψελη της Αλβανιας. Μπορει σε καποιους να αρεσει (για τα ενδοτερα μιλας και οχι για εμφανιση που ουτως η αλλως ειναι υποκειμενικο) αλλα εμενα μου φανηκε πολυ προσποιητη και ξενερα, οποτε διαγραφεται απο τη λιστα μου. Αλλο αξιολογο δεν επαιζε στο μαγαζι και μαλλον θα κανω πολυ καιρο να ξαναπατησω.
εμένα χθές το μεσημέρι στη Μάρνη 28 μου έκατσε ένα λαχείο άλλο πράμα!
πηγα απλά να τσεκάρω τα τεμάχια και να πώ ενα γεία, τελικά έκατσα,
και πέρασα σούπερ!
Όνομα ή περιγραφή του λαχείου δεν παίζει;
δε διαβαζεις το θεμα και θα σε μαλωσω
τι εννοεις δωσει? που??
καπως περιεργα τα λες!! :S
Επισκέπτης
καλησπερα σε ολουσ. εχω ρωτησει αρκετεσ φορεσ για πληροφοριεσ απο ιλλιαδα 44 αλλα κανενασ τιποτα, γιατι; κ παρατηρω οτι συνεχωσ λεμε για τα ιδια μαγαζια.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βρε παληκαρι, τι πληροφοριες προσμένεις ???? ο,τι νεοτερο εχουν τα παληκαρια το αναφερουν. εχεις διαβασει τις προηγουμενες αναφορες για το μαγαζι που λες ??
tasteu2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βολτες κανει περα δοθε ειναι επι της υποδοχης!!!αστερι η κοπελα ομως :oκαι τι κανει τοτε ρε συντροφε?? ευα η ευη??
ευη ευη!!!
Επισκέπτης
Σολωμού 54, Σολώμού 59 και Στουρνάρη 63 κάποιες δίνουν...
Μην περιμένεις βέβαια να πάς πρώτη φορά στο ίδρυμα, να μην σε ξέρουν και να πάρεις και ροδέλα με την πρώτη..
sorry Zero αλλά επειδή δεν κατάλαβα τι εστί ροδέλα?
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Παρασκευοσαββατο με γυρα στα μασσατζιδικα του κεντρου (μετα το καζικι που επαθα καλιροης δεν ξαναπαταω) λοιπων:
Παρασκευη μεσημερι Σολωμου 54 το καραmilf της υποδοχης και δυο ακόμα ψυλοάχαρα και δεν εκατσα... μετά στο 59 όπου και λόγο "βεράντας" πήρα Άννα που επιδόθηκε σε φραπεδια καλαμοτή με τα επιθυμητά αποτελεσματα... φεύγοντας από το δωμάτιο εδωσε υπόσχεση για περισσότερα την επόμενη φορά τιμή 70€ στο σύνολο. Σάββατο πρωί πέρασμα από Στουρνάρη 63 όπου επέλεξα "Μάρσι" μιας και έχω ακούσει καλά λόγια... υπέροχο κορμί τέλειο στήθος πλήρες πρόγραμμα αλλά μου έδωσε την εντύπωση πώς έκανε διεκπερέωση... τι να πώ ίσως δεν ήμουν του γούστου της, και εδω το πλήρες μενού με 70 γιούρα. Μιας και είχα μίνει λίγο ξενερωμένος είπα να αναζητήσω την τύχη μου και πάλι στο 54 της Σολωμού όπου είχα παέι και την προηγούμενη, αυτή την φορά πέτυχα μια "Κατερίνα" που έδειχνε αρκετα φιλική. στο δωμάτιο πολύ καλό μασάζ και Φραπέ με καλαμάκι, μου εξήγησε πώς στην πρώτη επίσκεψη δεν κανει τίποτε παραπάνω για να σιγουρευτούν για τον πελάτη αλλα υποσχέθηκε πλήρες μενού την επόμενη φορα. Τελικά έμεινα με το παράπονο μιας και δεν κατάφερα να πάρω "Νάταλυ" αν και πήγα κολιτά 2 μέρες στο ίδιο Μαγαζί.
Παρασκευη μεσημερι Σολωμου 54 το καραmilf της υποδοχης και δυο ακόμα ψυλοάχαρα και δεν εκατσα... μετά στο 59 όπου και λόγο "βεράντας" πήρα Άννα που επιδόθηκε σε φραπεδια καλαμοτή με τα επιθυμητά αποτελεσματα... φεύγοντας από το δωμάτιο εδωσε υπόσχεση για περισσότερα την επόμενη φορά τιμή 70€ στο σύνολο. Σάββατο πρωί πέρασμα από Στουρνάρη 63 όπου επέλεξα "Μάρσι" μιας και έχω ακούσει καλά λόγια... υπέροχο κορμί τέλειο στήθος πλήρες πρόγραμμα αλλά μου έδωσε την εντύπωση πώς έκανε διεκπερέωση... τι να πώ ίσως δεν ήμουν του γούστου της, και εδω το πλήρες μενού με 70 γιούρα. Μιας και είχα μίνει λίγο ξενερωμένος είπα να αναζητήσω την τύχη μου και πάλι στο 54 της Σολωμού όπου είχα παέι και την προηγούμενη, αυτή την φορά πέτυχα μια "Κατερίνα" που έδειχνε αρκετα φιλική. στο δωμάτιο πολύ καλό μασάζ και Φραπέ με καλαμάκι, μου εξήγησε πώς στην πρώτη επίσκεψη δεν κανει τίποτε παραπάνω για να σιγουρευτούν για τον πελάτη αλλα υποσχέθηκε πλήρες μενού την επόμενη φορα. Τελικά έμεινα με το παράπονο μιας και δεν κατάφερα να πάρω "Νάταλυ" αν και πήγα κολιτά 2 μέρες στο ίδιο Μαγαζί.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
back stage..sorry Zero αλλά επειδή δεν κατάλαβα τι εστί ροδέλα?
Επισκέπτης
back stage..
κουλουράκι δηλαδή.OK thanks zero!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι σωστα. ok welks παπαγιωργη..κουλουράκι δηλαδή.OK thanks zero!
sorry Zero αλλά επειδή δεν κατάλαβα τι εστί ροδέλα?
πλάκα κάνεις έτσι...?
Ροδέλα, κουλούρι, κωλοφυνιστρίνι, πίσω πόρτα με άλλα λόγια Κ Ω Λ Ο Σ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Όνομα ή περιγραφή του λαχείου δεν παίζει;
ήταν λαχείο μίας ημέρας.
Την ίδια ημέρα που εκδόθηκε έκανε και κληρωση.
Δεν θα ξαναπαίξει η τύπισα εκεί...
καλησπέρα.
Μόλις πριν μια ώρα ημουν Σολωμού 54. ι
Τελεια δεν είχε κίνηση καθόλου . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
Κλασσικα πηρα Αντζελινα, η οποία είχε μια διαολεμένη διάθεση.
Μου΄είπε για 100Ε και να αφήσω το παιχνίδι επανω της.
Υποχωρησα. Τι να πω δεν το μετανιωσα καθόλου. Το αξιζε μεχρι και το
τελευταίο σεντ.!!!!!
Τελεια!!!!!!!
βέβαια αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει στο κοντινό μέλλον , καθώς υπάρχουν οικονομικά θέματα
ειδατε που έχει παέι η βενζίνη.
παρατήρηση:
Τωρα τελευταία βλέπω πολλές αναφορές στην ιλιάδα!!! Οταν εγώ ρωτούσα κάποιοι λέγανε οτι αβαντάρω!
ετσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!!!!!!!
Μόλις πριν μια ώρα ημουν Σολωμού 54. ι
Τελεια δεν είχε κίνηση καθόλου . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
Υποχωρησα. Τι να πω δεν το μετανιωσα καθόλου. Το αξιζε μεχρι και το
τελευταίο σεντ.!!!!!
Τελεια!!!!!!!
βέβαια αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει στο κοντινό μέλλον , καθώς υπάρχουν οικονομικά θέματα
ειδατε που έχει παέι η βενζίνη.
παρατήρηση:
Τωρα τελευταία βλέπω πολλές αναφορές στην ιλιάδα!!! Οταν εγώ ρωτούσα κάποιοι λέγανε οτι αβαντάρω!
ετσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!!!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
΄.
πηρε το δρόμο της η Ανζτελίνα (του φραγκοkiller...)
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις αν το γεύμα περιελάμβανε double-steak ή πολίτικα κουλουράκια ή και τα δύο; Για την πληρότητα της ενημέρωσης ερωτώ.Μου΄είπε για 100Ε και να αφήσω το παιχνίδι επανω της.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66