Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παπαγιωργη καπου στην τραλλαιων παλια επαιζαν 2 αδερφεσ μαριαννα νομιζω ελεγαν τη μια. ξερεισ κατι;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
παπαγιωργη καπου στην τραλλαιων παλια επαιζαν 2 αδερφεσ μαριαννα νομιζω ελεγαν τη μια. ξερεισ κατι;;

ακόμα εκεί είναι...
αν λές 2 ελληνίδες χαμηλά στην Τραλλέων σε ένα 2όροφο σπίτι...
που και που βάζουν και αγγελια με σταθερό τηλ...
δεν λένε και πολλά όμως...

Επισκέπτης
πριν καμια οκταετια ομωσ εκαναν κ καλο μασαζ κ καλο πηδημα. υπαρχουν ακομα; μηπωσ μπορεισ να μου δωσεισ κ αναλυτικεσ πληροφοριεσ για την γιαννα απο ιλλιαδα σε παρακαλω;

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Για την ιστορία θα σας αναφέρω κάποια από τα ιδρύματα που από το 1988-90 άφησαν εποχή...
Ψηλά στη Φρατζή στον Αη Γιάννη στην οδό Μελαντίας ήταν το Κατερινάκι. Στη παιδική χαρά του Κουκακίου στην οδο Κολοκοτρώνη η Μαρία με την παρέα τηε και την εκπληκτική Ισμίνη. Επίσης στο Κουκάκι επί της Δημητρακοπούλου... Μετα άνοιξαν τα συνορα και το κομάτι εκφυλίστηκε και έχασε κάπως το ενδιαφέρον του. Με 5.000 δρχ εύρισκες παντού τα πάντα!!! Σύντροφοι, μη γελιόμαστε... τότε το πράμα είχε και κάποια δυσκολία που έκανε το παιχνίδι γοητευτικό.  :huh:

Πες τα χρυσοστομε !! τωρα οι ουρες στα ιδρυματα ανταγωνιζονται αυτες των μπουρδελων της φυλης... μηπως φταιει η διαφημηση ??? τοτε βαζαμε την εφημεριδα στην κωλοτσεπη και ξεποδαριαζομασταν ...τωρα μασημενη τροφη και μας σερβιρουν κ ολα τα αλλοδαπα αγνωστης προελευσης..

Επισκέπτης
δυστυχως ρε παιδια δεν υπαρχουν πια τετοια μερη, τα οποια να εχουν και καποια διακριτικοτητα και τα οποια να προσφερουν το το κατι της πιο ιδιαιτερο. δεν εννοω μερακλιδικα πραγματα για να μην μπερδευομαστε :grin:. απλα να μην μοιαζει τοσο με μπορντελο,τοσο χυμα.
παντως οποιος γνωριζει δεκτες οι πληροφοριες και πλερωνω οσο και οσο

Επισκέπτης
παπαγιωργη δε σε βλεπω ορεξατο σημερα.απαντηση τζιφοσ, γιατι;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
πριν καμια οκταετια ομωσ εκαναν κ καλο μασαζ κ καλο πηδημα. υπαρχουν ακομα; μηπωσ μπορεισ να μου δωσεισ κ αναλυτικεσ πληροφοριεσ για την γιαννα απο ιλλιαδα σε παρακαλω;

πριν 8 ετια, δεν ξέρω τι κάνανε.
Προσφάτως είναι ψιλομούφα...
οσο για Ιλιάδα έχω να πάω πολλά χρόνια και δεν το κατεχω...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Οντως περιεργη κατασταση σημερα μεσημερι προς απογευμα στα μαγαζια στο κεντρο..σολωμου 54 κ 59 ειχε κατι πουρα που διαφημιζαν μασαζ κ μονο με 50 ευρω ενω στουρναρη κ πατησιων 131 δεν ανοιγαν καν..Καταληξαμε θησεως 67 σε ενα καλο μαγαζακι απο καθαριοτητα που ειχε 3 πολυ ομορφα κοριτσακια μεσα.Εγω πηρα μια αλισα απο πολωνια,ξανθια με πλουσιο στηθος,τις αλλες 2 δεν θυμαμαι ονομα αλλα καλες επισης..Το φουλ πηγαινε στα 100 ειπαν αλλα αμεσως επεσαν στο 80ρικο..Η φαση παντως ηταν σαν να εισαι σε στουντιο καθαρα με τη μονη διαφορα οτι ειχες τη δυνατοτητα επιλογης απο τα κοριτσια..Κατα τα αλλα ελαφρως ξεπετα η δουλεια..Δεν το συνιστω...
Δεν εχω εμπειρια απο μασαζερι(τριτη φορα μολις)κ ηλπιζα να δοκιμασω καποιο απο αυτα στο κεντρο..Με 80ρικο επαιρνα σπεσιαλ προγραμμα κ σε στουντιακι

pelagomenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
δεν ξερω τη γραφετε οπως ο γιωργος παπα και οι ολοι οι αλλοι,εγω παντος που ξαναπηγα εχθες καλλιροης 48 περασα ωραια και χωρις ξεπετα, και χωρις κανενα ντου.και πανω απο ολα ηρεμα χαλαρα και διακριτικα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
δεν ξερω τη γραφετε οπως ο γιωργος παπα και οι ολοι οι αλλοι,εγω παντος που ξαναπηγα εχθες καλλιροης 48 περασα ωραια και χωρις ξεπετα, και χωρις κανενα ντου.και πανω απο ολα ηρεμα χαλαρα και διακριτικα.
Από σύνθεση τελικά το Καλλιρόης 48, τι παίζει? Γιατί αρκετές αλλαγές σε προσωπικό έχω δεί.. (τις 2 φορές που έχω επισκεφτεί...) Πάντως από καθαριότητα πάει καλά.... αλλά πολλά τα στρουμφάκια στη περιοχή...

kotsos133

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα σημερα σε 3 ιδρύματα γυρο στις 5.00(στουρναρη .σολωμου 54 & 59)και στα 3 μου ειπαν κανουμε
ΜΟΝΟ μασαζ με 60ε τιποτα παραπανο και στις 6.00 κλεινουμε. Με 2 παιδια που συναντηθηκαμε τυχαια στο 54 και σε αυτους σε οποιο και αν πηγαν στην περιοχη
τα ιδια τους ειπαν.Πολλη περιεργο μου φαινεται!!!!!Μια φορα ειπα να παω και εγω
Και ετσι πηγα σε Studio στην πλατεια αμερικης.

Και επισης μου ειπαν εχθες στο 59 οτι ειναι καποια πραγματα που γραφονται στο internet
οτι δεν κανουμε μονο μασαζ( ,δεν ισχυουν αδικα μας κατηγορουν οτι προσφερουμε και μπριζολα

mitsos1912

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηγα θυατειρων στη ν σμυρνη και πεταξα τα λεφτα μου  :headbang:  εχει δωσει κανεισ πιπα εκει ρε παιδια ?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
δεν ειναι κακο συναγωνιστες να θυμομαστε καποιες κοπελες που τιμουσαν αυτο που κανανε και με το παραπανω χωρις θελω τοσα η θα δουμε να σου λεει μακαρι να της ξαναδουμε παλι. μπορει να ειναι και καλυτεραις οπως η ζωη απο αχιλλεως παντρευτηκε και γυρισε το κατι αλλο.

Δηλαδή τι εννοείς "το κάτι άλλο"  καλύτερη η χειρότερη ?
Μ' ενδιαφέρει για ήμουν fan της Ζωής.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για κανενα αλλο μαγαζι ξερεις τιποτα ?? :P

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μαρνης.....μαγια....μια απο τα ιδια....καλη αλλα λιγο εχει πλαδαριασει αυτος ο κολος.τελος καλα ολα καλα :rockon: :rockon:

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά για το ίδρυμα στη Ν. Σμύρνη, σε κάθετο της πλατείας, με ζακουζι, ξερει κανεις κάτι?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
μαρνης.....μαγια....μια απο τα ιδια....καλη αλλα λιγο εχει πλαδαριασει αυτος ο κολος.τελος καλα ολα καλα :rockon: :rockon:

εμένα χθές το μεσημέρι στη Μάρνη 28 μου έκατσε ένα λαχείο άλλο πράμα!
πηγα απλά να τσεκάρω τα τεμάχια και να πώ ενα γεία, τελικά έκατσα,
και  πέρασα σούπερ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Μαρνης 28 5ος δουλευει κανονικα ,ω βασιλεα της ζουγκλας?
γιατι τα λοιπα του κεντρου κατεβασαν ομαδες τσικο , καθως ειπωθηκε :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom