Επισκέπτης
παπαγιωργη καπου στην τραλλαιων παλια επαιζαν 2 αδερφεσ μαριαννα νομιζω ελεγαν τη μια. ξερεισ κατι;;
παπαγιωργη καπου στην τραλλαιων παλια επαιζαν 2 αδερφεσ μαριαννα νομιζω ελεγαν τη μια. ξερεισ κατι;;
Για την ιστορία θα σας αναφέρω κάποια από τα ιδρύματα που από το 1988-90 άφησαν εποχή...
Ψηλά στη Φρατζή στον Αη Γιάννη στην οδό Μελαντίας ήταν το Κατερινάκι. Στη παιδική χαρά του Κουκακίου στην οδο Κολοκοτρώνη η Μαρία με την παρέα τηε και την εκπληκτική Ισμίνη. Επίσης στο Κουκάκι επί της Δημητρακοπούλου... Μετα άνοιξαν τα συνορα και το κομάτι εκφυλίστηκε και έχασε κάπως το ενδιαφέρον του. Με 5.000 δρχ εύρισκες παντού τα πάντα!!! Σύντροφοι, μη γελιόμαστε... τότε το πράμα είχε και κάποια δυσκολία που έκανε το παιχνίδι γοητευτικό.
πριν καμια οκταετια ομωσ εκαναν κ καλο μασαζ κ καλο πηδημα. υπαρχουν ακομα; μηπωσ μπορεισ να μου δωσεισ κ αναλυτικεσ πληροφοριεσ για την γιαννα απο ιλλιαδα σε παρακαλω;
Από σύνθεση τελικά το Καλλιρόης 48, τι παίζει? Γιατί αρκετές αλλαγές σε προσωπικό έχω δεί.. (τις 2 φορές που έχω επισκεφτεί...) Πάντως από καθαριότητα πάει καλά.... αλλά πολλά τα στρουμφάκια στη περιοχή...δεν ξερω τη γραφετε οπως ο γιωργος παπα και οι ολοι οι αλλοι,εγω παντος που ξαναπηγα εχθες καλλιροης 48 περασα ωραια και χωρις ξεπετα, και χωρις κανενα ντου.και πανω απο ολα ηρεμα χαλαρα και διακριτικα.
Πηγα σημερα σε 3 ιδρύματα γυρο στις 5.00(στουρναρη .σολωμου 54 & 59)και στα 3 μου ειπαν κανουμε
ΜΟΝΟ μασαζ με 60ε τιποτα παραπανο και στις 6.00 κλεινουμε. Με 2 παιδια που συναντηθηκαμε τυχαια στο 54 και σε αυτους σε οποιο και αν πηγαν στην περιοχη
τα ιδια τους ειπαν.Πολλη περιεργο μου φαινεται!!!!!Μια φορα ειπα να παω και εγω
Και ετσι πηγα σε Studio στην πλατεια αμερικης.
δεν ειναι κακο συναγωνιστες να θυμομαστε καποιες κοπελες που τιμουσαν αυτο που κανανε και με το παραπανω χωρις θελω τοσα η θα δουμε να σου λεει μακαρι να της ξαναδουμε παλι. μπορει να ειναι και καλυτεραις οπως η ζωη απο αχιλλεως παντρευτηκε και γυρισε το κατι αλλο.
για ποιο πραγμα λες ?? δεν καταλαβα..παπαγιωργη δε σε βλεπω ορεξατο σημερα.απαντηση τζιφοσ, γιατι;
για κανενα αλλο μαγαζι ξερεις τιποτα ??δεν ξερω τη γραφετε οπως ο γιωργος παπα και οι ολοι οι αλλοι,εγω παντος που ξαναπηγα εχθες καλλιροης 48 περασα ωραια και χωρις ξεπετα, και χωρις κανενα ντου.και πανω απο ολα ηρεμα χαλαρα και διακριτικα.
μαρνης.....μαγια....μια απο τα ιδια....καλη αλλα λιγο εχει πλαδαριασει αυτος ο κολος.τελος καλα ολα καλα
ψιλοαπάτη και αγιογδήτες,Τελικά για το ίδρυμα στη Ν. Σμύρνη, σε κάθετο της πλατείας, με ζακουζι, ξερει κανεις κάτι?
μαρνης.....μαγια....μια απο τα ιδια....καλη αλλα λιγο εχει πλαδαριασει αυτος ο κολος.τελος καλα ολα καλα