Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Καλλιρόης 48 έγινε ντου προχθές απο Στρουμφάκια κι έμαθα απο μαντάμ Καίτη πως έπεται συνέχεια..... :S
Καλλιρόης 48 έγινε ντου προχθές απο Στρουμφάκια κι έμαθα απο μαντάμ Καίτη πως έπεται συνέχεια..... :S
Την Μορφω την γνωρισες ? δουλευε Π.Φαληρο και μετα Χαλανδρι .
Την Τζινα την ειχα συναντησει τελευταια φορα πριν 4 χρονια , εχει παχυνει κι΄αλλο?
εκεί είναι κάπως καλύτερα σύμφωνα με συναγωνιστές, όμως εγώ που πήγα μια φορά είχε μπάζα....και γριές :S,μπορεί να βρεις κάτι καλό, πήγαινε και πες μας αν βρήκες κάτι αξιόλογοΚαλλιροης 47, μουφα...
στο καλλιροης 85 δοκιμασε κανεις?
Αξιζει τον κοπο? Η γενικα μουφα ολη η καλλιροης?
με ενδιαφερει καθως ειμαι ιδιαιτερα κοντα και βολευει
Τα μαγαζια της σολωμου κ της πατησιων μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα σημερα??
Ποιο ειναι καλυτερο για σαββατο απογευμα ρε παιδες???
Να σαι καλα αδερφεΤα περισσότερα ιδρύματα το Σάββατο στις 6 το απόγευμα κλείνουν,
από αυτά που ξέρω εγώ και είναι ανοιχτά έως τις 9 το βράδυ και
που αξίζουν μια δοκιμή είναι στη Στουρνάρη 63.
καλη περιπτωση για σαββατο απογευμα ειναι και το μαγαζι της μιχαλακοπουλου και σινωπης 29 στον 1ο οροφο, το οποιο αν δεν κανω λαθος μενει μεχρι τις 9 το βραδυ..Τα περισσότερα ιδρύματα το Σάββατο στις 6 το απόγευμα κλείνουν,
από αυτά που ξέρω εγώ και είναι ανοιχτά έως τις 9 το βράδυ και
που αξίζουν μια δοκιμή είναι στη Στουρνάρη 63.
ειναι σιγουρα πολυ ομορφη παρουσιαΠηγα σημερα σε 3 ιδρύματα γυρο στις 5.00(στουρναρη .σολωμου 54 & 59)και στα 3 μου ειπαν κανουμε
ΜΟΝΟ μασαζ με 60ε τιποτα παραπανο και στις 6.00 κλεινουμε. Με 2 παιδια που συναντηθηκαμε τυχαια στο 54 και σε αυτους σε οποιο και αν πηγαν στην περιοχη
τα ιδια τους ειπαν.Πολλη περιεργο μου φαινεται!!!!!Μια φορα ειπα να παω και εγω
Και ετσι πηγα σε Studio στην πλατεια αμερικης.
εχει ενα πιπινι αλβανικης καταγωγης στο περιπτερο θανατος