Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Καλλιρόης 48 έγινε ντου προχθές απο Στρουμφάκια κι έμαθα απο μαντάμ Καίτη πως έπεται συνέχεια..... :S

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.720
Πόντοι
42.697

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Την Μορφω την γνωρισες ? δουλευε Π.Φαληρο και μετα Χαλανδρι .
Την Τζινα την ειχα συναντησει τελευταια φορα πριν 4 χρονια , εχει παχυνει κι΄αλλο?

Καλημέρα. Δυστυχώς δεν την γνώρισα την Μόρφω ή μπορεί να την γνώρισα με άλλο όνομα. Και για να την αναφέρεις θα πρέπει να ήταν αστέρι. Αν δουλεύει ακόμα και ξέρεις πως μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί της ενημέρωσε με με pm αν θέλεις. Την Τζίνα την είδα στις αρχές του χρόνου. Καμμία σχέση με την Τζίνα που ξέραμε φίλε...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν ειναι κακο συναγωνιστες να θυμομαστε καποιες κοπελες που τιμουσαν αυτο που κανανε και με το παραπανω χωρις θελω τοσα η θα δουμε να σου λεει μακαρι να της ξαναδουμε παλι. μπορει να ειναι και καλυτεραις οπως η ζωη απο αχιλλεως παντρευτηκε και γυρισε το κατι αλλο.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλλιροης 47, μουφα...

στο καλλιροης 85 δοκιμασε κανεις?

Αξιζει τον κοπο? Η γενικα μουφα ολη η καλλιροης?

με ενδιαφερει καθως ειμαι ιδιαιτερα κοντα και βολευει
εκεί είναι κάπως καλύτερα σύμφωνα με συναγωνιστές, όμως εγώ που πήγα μια φορά είχε μπάζα....και γριές :S,μπορεί να βρεις κάτι καλό, πήγαινε και πες μας αν βρήκες κάτι αξιόλογο

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Τα μαγαζια της σολωμου κ της πατησιων μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα σημερα??
Ποιο ειναι καλυτερο για σαββατο απογευμα ρε παιδες???

Επισκέπτης
και εγω το ειχα στανταρακι, και πιο παλια ειχε αξιολογα κομματια σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα. μετα καπου αρχισε να χαλαει το πραγμα η μαλλον εγω αρχιζα να ψαχνω κατι διαφορετικο , ισως και πιο σπεσιαλ, αφου ημουν και αρχαριος ας πουμε.   αν και για ιλιαδα παρ'ολο που ειναι ακριβη πιστευω οτι ειναι απο τους ωραιοτερους χωρους και η υπευθυνη ειναι εξηγημενο ατομο . εγω παντως οποτε παω ειναι γεματο το μαγαζι ,και αυτο γιατι υπαρχουν πολλα γερα πορτοφολια τα οποια δεν καιγονται για ενα εικοσαρικο παραπανω και προτιμουν κατι πιο κυριλε και με το δικιο τους.
τωρα ομως οι περισσοτερες χαλασαν και την εχουν δει καπως, και ετσι και εγω την εχω δει αλλιως μιας και υπαρχουν δυο τρια αξιολογα μασαζερι στα οποια κανεις ανετα ολες τις δουλειες σου και χωρις να φευγεις βιδωμενος αντι για χαλαρωμενος. και οσο για την βικτωρια πολυ ωραιο παιδι ,το εχω ξαναπει, αλλα και σε μια φιλη μου αν της δωσω 80 ευρο να μου τον φραπεδιασει σιγουρα λιγο κωλο γυμνο θα με αφησει να πιασω. τεσπα, δικο της ειναι και οτι θελει το κανει για αυτο και εμεις δε παμε!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Τα μαγαζια της σολωμου κ της πατησιων μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα σημερα??
Ποιο ειναι καλυτερο για σαββατο απογευμα ρε παιδες???

Τα περισσότερα ιδρύματα το Σάββατο στις 6 το απόγευμα κλείνουν,
από αυτά που ξέρω εγώ και είναι ανοιχτά έως τις 9 το βράδυ και
που αξίζουν μια δοκιμή είναι στη Στουρνάρη 63. :grin: :grin: :grin:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Να σαι καλα αδερφε

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα ήθελα να πω κι εγώ στον φίλο τον Αριανό ότι στο θέμα της διακριτικότητας, οι μασαζερί στη Σολωμού - Στουρνάρη δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.

Ειδικά το περίπτερο και η αφετηρία των λεωφορείων στη Στουρνάρη...

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εχει ενα πιπινι αλβανικης καταγωγης στο περιπτερο θανατος

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
καλη περιπτωση για σαββατο απογευμα ειναι και το μαγαζι της μιχαλακοπουλου και σινωπης 29 στον 1ο οροφο, το οποιο αν δεν κανω λαθος μενει μεχρι τις 9 το βραδυ..

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για την ιστορία θα σας αναφέρω κάποια από τα ιδρύματα που από το 1988-90 άφησαν εποχή...
Ψηλά στη Φρατζή στον Αη Γιάννη στην οδό Μελαντίας ήταν το Κατερινάκι. Στη παιδική χαρά του Κουκακίου στην οδο Κολοκοτρώνη η Μαρία με την παρέα τηε και την εκπληκτική Ισμίνη. Επίσης στο Κουκάκι επί της Δημητρακοπούλου... Μετα άνοιξαν τα συνορα και το κομάτι εκφυλίστηκε και έχασε κάπως το ενδιαφέρον του. Με 5.000 δρχ εύρισκες παντού τα πάντα!!! Σύντροφοι, μη γελιόμαστε... τότε το πράμα είχε και κάποια δυσκολία που έκανε το παιχνίδι γοητευτικό.  :huh:

kotsos133

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα σημερα σε 3 ιδρύματα γυρο στις 5.00(στουρναρη .σολωμου 54 & 59)και στα 3 μου ειπαν κανουμε
ΜΟΝΟ μασαζ με 60ε τιποτα παραπανο και στις 6.00 κλεινουμε. Με 2 παιδια που συναντηθηκαμε τυχαια στο 54 και σε αυτους σε οποιο και αν πηγαν στην περιοχη
τα ιδια τους ειπαν.Πολλη περιεργο μου φαινεται!!!!!Μια φορα ειπα να παω και εγω
Και ετσι πηγα σε Studio στην πλατεια αμερικης.

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Περίεργο... Μπορεί να έπεσε σύρμα για έκτακτες εμφανίσεις...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
που τα ξερω φιλε ρανχ διατηρω΄καποιες επαφες με καποια κοριτσια και μιλαμε που και που στο τηλεφωνο και απο εκει μαθαινω καποια πραγματα οπως αυτο.

Επισκέπτης
παντωσ κ αναφερομαι σε ολουσ τουσ συναγωνιστεσ για την σημερινη κατασταση που επικρατει ευθυνη εχουμε μονο εμεισ αφου μαλλον λογο καυλασ δεχομασται καθε μπαζολι που μασ σερβιρουν. πιστευω πωσ με μια σωστη αντιδραση απ ολουσ  θα αλλαξουν πολλα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.720
Πόντοι
42.697
Πατησίων 95 2ος όροφος (κουδούνι ¨Αρωμα), όταν σε μάθουν έχει φουλ πρόγραμμα με 80  ευρά.
2 τα καλά τεμάχια εκεί.
Η μιλφ Ειρήνη (πρώην Κομανουδη) και μια μαυρούλα πολύ γλυκια.
Ναι ευρέθει μαυρούλα σε μασάζ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
60 σου ειπαν και στα τρια αναφερομενα?
Πηγα σημερα σε 3 ιδρύματα γυρο στις 5.00(στουρναρη .σολωμου 54 & 59)και στα 3 μου ειπαν κανουμε
ΜΟΝΟ μασαζ με 60ε τιποτα παραπανο και στις 6.00 κλεινουμε. Με 2 παιδια που συναντηθηκαμε τυχαια στο 54 και σε αυτους σε οποιο και αν πηγαν στην περιοχη
τα ιδια τους ειπαν.Πολλη περιεργο μου φαινεται!!!!!Μια φορα ειπα να παω και εγω
Και ετσι πηγα σε Studio στην πλατεια αμερικης.
ειναι σιγουρα πολυ ομορφη παρουσια  :)
εχει ενα πιπινι αλβανικης καταγωγης στο περιπτερο θανατος

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ευχαριστουμε,

αλλη μια εγγραφη στη μινι βαση δεδομενων μου απο μασατζιδικα.

Β

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom