κανονικοτατα στο ποστο της.....και κυριακες απο οτι καταλαβα...προσοχη 80 τα ευρω.....δραχμη παραπανωΜαρνης 28 5ος δουλευει κανονικα ,ω βασιλεα της ζουγκλας?
γιατι τα λοιπα του κεντρου κατεβασαν ομαδες τσικο , καθως ειπωθηκε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
τι τεμαχια ειχε,ω Ανισορροπε (ZeroTolerance)
Ταρζαν μηπως τα εχεις πιο ευκολα εσυ?εμένα χθές το μεσημέρι στη Μάρνη 28 μου έκατσε ένα λαχείο άλλο πράμα!
πηγα απλά να τσεκάρω τα τεμάχια και να πώ ενα γεία, τελικά έκατσα,
και πέρασα σούπερ!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν δεν κανω λαθος, αναφερθηκε οτι επιστρεφει γυρω στις 26 του μηνού..Η Ζανα μήπως γνωρίζετε πότε επιστρέφει???
κανενα λαθος.
εγω το ειπα, με καθε επιφυλαξη παντα.
παντως , μετα το καζο του Σ/Κ ,θα χρειαστει εξορκισμος.
ακους εκει να κατεβουν με τους βετερανους
εγω το ειπα, με καθε επιφυλαξη παντα.
παντως , μετα το καζο του Σ/Κ ,θα χρειαστει εξορκισμος.
ακους εκει να κατεβουν με τους βετερανους
αν δεν κανω λαθος, αναφερθηκε οτι επιστρεφει γυρω στις 26 του μηνού..
tasteu2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εκει ειναι και οι 2 ξερεις αν παιζει τιποτα με καποια απο τις 2, νομιζω η ξανθια δεν κανει μασαζ καν..Ξέρεις να είναι ακόμα εκεί η Ευα και η άλλη η ξανθουλα? (για το ζακούζι της Ν. Σμύρνης ρωτάω)
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.
Ανοίγει ξανθό milf, ονόματι Σοφία αν δεν κάνω λάθος, που σου κάνει …χαρούλες και ανακριτικές ερωτήσεις (που μας έμαθες, κλπ). Στην περίπτωσή μου αναφέρθηκα σε φίλο πελάτη για «περάσω».
Παίζουν, εκτός από την ίδια, άλλο ένα milf, η Χριστίνα (ζουμπάς με κοντό μαλλί), η Άντζελα, καστανή με συμπαθητική φάτσα και ωραίο σώμα και η Σάρα μια ωραία μαυρούλα. Και οι δύο έχουν λίγο χρόνο στο μαγαζί και στο επάγγελμα απ’ ότι κατάλαβα.
Η Άντζελα κάνει αρκετά καλό μασαζάκι, έχει σφιχτό σώμα και είναι πρόθυμη για τα υπόλοιπα είδη ψητοπωλείου, αν και είναι εμφανώς άπειρη ως προς το τι θέλει ο πελάτης.
Η Σάρα, 26 χρονών από Αιθιοπία, κάνει καλό μασάζ, έχει καλό αλλά χαλαρό σώμα και κάπως πεσμένο στήθος. Προσφέρει κανονικά καλαμωτό και ψητό με μέτρια συμμετοχή.
Νομίζω ότι και οι δύο θα βελτιωθούν με το χρόνο.
Οι τιμές στα γνωστά επίπεδα της γύρω περιοχής. Σίγουρα θα το επισκεφθώ ξανά το κατάστημα !
Τώρα υποπτεύομαι ότι τα δύο milf μπορεί να προσφέρουν πιο wild καταστάσεις αλλά δυστυχώς εμφανισιακά δεν ήταν του γούστου μου.
Προσοχή (!) το μαγαζί θέλει ευγενική συμπεριφορά και με το μαλακό.
Αν εμφανιστεί κάποιος με το στυλάκι «…ήρθα για να φάω!» το πιθανότερο είναι ότι θα φάει πόρτα.
Ανοίγει ξανθό milf, ονόματι Σοφία αν δεν κάνω λάθος, που σου κάνει …χαρούλες και ανακριτικές ερωτήσεις (που μας έμαθες, κλπ). Στην περίπτωσή μου αναφέρθηκα σε φίλο πελάτη για «περάσω».
Παίζουν, εκτός από την ίδια, άλλο ένα milf, η Χριστίνα (ζουμπάς με κοντό μαλλί), η Άντζελα, καστανή με συμπαθητική φάτσα και ωραίο σώμα και η Σάρα μια ωραία μαυρούλα. Και οι δύο έχουν λίγο χρόνο στο μαγαζί και στο επάγγελμα απ’ ότι κατάλαβα.
Η Άντζελα κάνει αρκετά καλό μασαζάκι, έχει σφιχτό σώμα και είναι πρόθυμη για τα υπόλοιπα είδη ψητοπωλείου, αν και είναι εμφανώς άπειρη ως προς το τι θέλει ο πελάτης.
Η Σάρα, 26 χρονών από Αιθιοπία, κάνει καλό μασάζ, έχει καλό αλλά χαλαρό σώμα και κάπως πεσμένο στήθος. Προσφέρει κανονικά καλαμωτό και ψητό με μέτρια συμμετοχή.
Νομίζω ότι και οι δύο θα βελτιωθούν με το χρόνο.
Οι τιμές στα γνωστά επίπεδα της γύρω περιοχής. Σίγουρα θα το επισκεφθώ ξανά το κατάστημα !
Τώρα υποπτεύομαι ότι τα δύο milf μπορεί να προσφέρουν πιο wild καταστάσεις αλλά δυστυχώς εμφανισιακά δεν ήταν του γούστου μου.
Προσοχή (!) το μαγαζί θέλει ευγενική συμπεριφορά και με το μαλακό.
Αν εμφανιστεί κάποιος με το στυλάκι «…ήρθα για να φάω!» το πιθανότερο είναι ότι θα φάει πόρτα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.
το μιλφ που ανοίγει την πόρτα λέγεται Ειρήνη, και είναι σουπερ gfe στο δωμάτιο
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γενικά πάντως αυτές τις μέρες που η βενζίνη λιγοστεύει... φαίνεται η αξία του σαιτ μπράβο σε αυτούς που μας στέλνους διαβασμένους...
καλημερα.μεσα στο σαββατοκυριακο πηγα σε δυο μασαζ αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν της καλλιροης 48 απο χαλαροτητα καθαριοτητα και μασαζ με την χρηστινα και ποιο πολυ ησυχια
Δεν μας λες και το άλλο να έχουμε "the full picture"; ;)
εισαι φιλος με τον μπερδεμενο?
θα ηταν ωραιο διδυμο
ανεμελος-μπερδεμενος.
ασε που πατε και στο ιδιο θεραπευτηριο.
θα πηγαινατε παρεα
θα ηταν ωραιο διδυμο
ανεμελος-μπερδεμενος.
ασε που πατε και στο ιδιο θεραπευτηριο.
θα πηγαινατε παρεα
καλημερα.μεσα στο σαββατοκυριακο πηγα σε δυο μασαζ αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν της καλλιροης 48 απο χαλαροτητα καθαριοτητα και μασαζ με την χρηστινα και ποιο πολυ ησυχια
Κυρία Γιούλη!!!!!!!!!!!!!!!
Άστα αυτά και κοίτα να βελτιώσεις τις υπηρεσίες σου..και την ορθογραφία σου
δεν ξερω τη γραφετε οπως ο γιωργος παπα και οι ολοι οι αλλοι,εγω παντος που ξαναπηγα εχθες καλλιροης 48 περασα ωραια και χωρις ξεπετα, και χωρις κανενα ντου.και πανω απο ολα ηρεμα χαλαρα και διακριτικα.
πελαγωμένε, μπερδεμένε, κυρία Γιούλη....κάντε προπόνηση στην ορθογραφία γιατί σας πήραμε χαμπάρι ρε!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Ψάχνω για ίδρυμα με υπάλληλο που να δίνει ροδέλα. Υπάρχει κάποια πληροφορία; Ευχαριστώ
Σολωμού 54, Σολώμού 59 και Στουρνάρη 63 κάποιες δίνουν...
Μην περιμένεις βέβαια να πάς πρώτη φορά στο ίδρυμα, να μην σε ξέρουν και να πάρεις και ροδέλα με την πρώτη..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66