Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Μαρνης 28 5ος δουλευει κανονικα ,ω βασιλεα της ζουγκλας?
γιατι τα λοιπα του κεντρου κατεβασαν ομαδες τσικο , καθως ειπωθηκε :cheesy:
κανονικοτατα στο ποστο της.....και κυριακες απο οτι καταλαβα...προσοχη 80 τα ευρω.....δραχμη παραπανω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τι τεμαχια ειχε,ω Ανισορροπε (ZeroTolerance) :think:
εμένα χθές το μεσημέρι στη Μάρνη 28 μου έκατσε ένα λαχείο άλλο πράμα!
πηγα απλά να τσεκάρω τα τεμάχια και να πώ ενα γεία, τελικά έκατσα,
και  πέρασα σούπερ!
Ταρζαν μηπως τα εχεις πιο ευκολα εσυ?

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις να είναι ακόμα εκεί η Ευα και η άλλη η ξανθουλα? (για το ζακούζι της Ν. Σμύρνης ρωτάω)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Η Ζανα μήπως γνωρίζετε πότε επιστρέφει???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
κανενα λαθος. :)
εγω το ειπα, με καθε επιφυλαξη παντα.
παντως , μετα το καζο του Σ/Κ ,θα χρειαστει εξορκισμος.
ακους εκει να κατεβουν με τους βετερανους :2funny:
αν δεν κανω λαθος, αναφερθηκε οτι επιστρεφει γυρω στις 26 του μηνού..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :grin:

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις να είναι ακόμα εκεί η Ευα και η άλλη η ξανθουλα? (για το ζακούζι της Ν. Σμύρνης ρωτάω)
εκει ειναι και οι 2 ξερεις αν παιζει τιποτα με καποια απο τις 2, νομιζω η ξανθια δεν κανει μασαζ καν..

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.

Ανοίγει ξανθό milf,  ονόματι Σοφία αν δεν κάνω λάθος,  που σου κάνει …χαρούλες και ανακριτικές ερωτήσεις (που μας έμαθες, κλπ). Στην περίπτωσή μου αναφέρθηκα σε φίλο πελάτη για «περάσω». 

Παίζουν, εκτός από την ίδια,  άλλο ένα milf, η Χριστίνα (ζουμπάς με κοντό μαλλί), η Άντζελα,  καστανή με συμπαθητική φάτσα και ωραίο σώμα και η Σάρα μια ωραία μαυρούλα. Και οι δύο έχουν λίγο χρόνο στο μαγαζί και στο επάγγελμα απ’ ότι κατάλαβα.
Η Άντζελα  κάνει αρκετά καλό μασαζάκι, έχει σφιχτό σώμα και είναι πρόθυμη για τα υπόλοιπα είδη ψητοπωλείου, αν και είναι εμφανώς άπειρη ως προς το τι θέλει ο πελάτης.
Η Σάρα, 26 χρονών από Αιθιοπία, κάνει καλό μασάζ, έχει καλό αλλά χαλαρό σώμα και κάπως πεσμένο στήθος. Προσφέρει κανονικά καλαμωτό και ψητό με μέτρια συμμετοχή.
Νομίζω ότι και οι δύο  θα βελτιωθούν με το χρόνο.
Οι τιμές στα γνωστά επίπεδα της γύρω περιοχής. Σίγουρα θα το επισκεφθώ ξανά το κατάστημα !
Τώρα υποπτεύομαι  ότι τα δύο milf μπορεί να προσφέρουν πιο wild καταστάσεις αλλά δυστυχώς εμφανισιακά δεν ήταν του γούστου μου.
Προσοχή (!) το μαγαζί θέλει ευγενική συμπεριφορά και με το μαλακό.
Αν εμφανιστεί κάποιος  με το στυλάκι «…ήρθα για να φάω!» το πιθανότερο είναι ότι  θα φάει πόρτα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Ενημέρωση από πρόσφατες επισκέψεις στην Πατησίων 95.

Ανοίγει ξανθό milf,  ονόματι Σοφία αν δεν κάνω λάθος,  που σου κάνει …χαρούλες και ανακριτικές ερωτήσεις (που μας έμαθες, κλπ). Στην περίπτωσή μου αναφέρθηκα σε φίλο πελάτη για «περάσω». 

το μιλφ που ανοίγει την πόρτα λέγεται Ειρήνη, και είναι σουπερ gfe στο δωμάτιο

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχω να πάω πολύ καιρό και δε μπορω να δωσω ακριβή πληροφόρηση... Η Εύα πάντως ΘΕΑ!!!

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:grouphug:Γενικά πάντως αυτές τις μέρες που η βενζίνη λιγοστεύει... φαίνεται η αξία του σαιτ :rockon: :rockon: :rockon:  μπράβο σε αυτούς που μας στέλνους διαβασμένους... :happy: :happy: :happy: 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ρε παιδια ,Μαρνης 28 5ο θα δωσει καποιος τις θεραπευτριες?

anemelos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα.μεσα στο σαββατοκυριακο πηγα σε δυο μασαζ αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν της καλλιροης 48 απο χαλαροτητα καθαριοτητα και μασαζ με την χρηστινα και ποιο πολυ ησυχια

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα.μεσα στο σαββατοκυριακο πηγα σε δυο μασαζ αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν της καλλιροης 48 απο χαλαροτητα καθαριοτητα και μασαζ με την χρηστινα και ποιο πολυ ησυχια

Δεν μας λες και το άλλο να έχουμε "the full picture";  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εισαι φιλος με τον μπερδεμενο?
θα ηταν ωραιο διδυμο
ανεμελος-μπερδεμενος.
ασε που πατε και στο ιδιο θεραπευτηριο.
θα πηγαινατε παρεα :)

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω για ίδρυμα με υπάλληλο που να δίνει ροδέλα. Υπάρχει κάποια πληροφορία; Ευχαριστώ

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

Κυρία Γιούλη!!!!!!!!!!!!!!!

Άστα αυτά και κοίτα να βελτιώσεις τις υπηρεσίες σου..και την ορθογραφία σου :jerking:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
δεν ξερω τη γραφετε οπως ο γιωργος παπα και οι ολοι οι αλλοι,εγω παντος που ξαναπηγα εχθες καλλιροης 48 περασα ωραια και χωρις ξεπετα, και χωρις κανενα ντου.και πανω απο ολα ηρεμα χαλαρα και διακριτικα.

πελαγωμένε, μπερδεμένε, κυρία Γιούλη....κάντε προπόνηση στην ορθογραφία γιατί σας πήραμε χαμπάρι ρε!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Ψάχνω για ίδρυμα με υπάλληλο που να δίνει ροδέλα. Υπάρχει κάποια πληροφορία; Ευχαριστώ

Σολωμού 54, Σολώμού 59 και Στουρνάρη 63 κάποιες δίνουν...
Μην περιμένεις βέβαια να πάς πρώτη φορά στο ίδρυμα, να μην σε ξέρουν και να πάρεις και ροδέλα με την πρώτη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom