Επισκέπτης
ναι σωστα. ok welks παπαγιωργη..
sorry papageorge το ευχαριστώ για την πληροφορία πάει σε εσένα και όχι στον zero!
ναι σωστα. ok welks παπαγιωργη..
οκ ρε συ, πλακα κανουμε..sorry papageorge το ευχαριστώ για την πληροφορία πάει σε εσένα και όχι στον zero!
Αναφορά από Σολωμού 54. Πήρα την Ελένη ελείψει Ζάνας. Καμμιά σχέση. όλα στο μέτριο. Το μόνο καλό είναι που την έβαλα να παίξει λίγο μόνη της και να λέει ποιήματα. Αυτό με έφταξε και μετά ολοκλήρωσα στο καρεκλάτο.
καλισπερα συναγωνιστεσ μπορειτε να μοθ πειτε τον αριθμο του ιδρυματοσ στην καλλιθεα στιν ματζαγριοτακη ? και του αλλου στη ν σμυρνη με το τζκουζι ? ευχαριστω
Όταν λές Ελένη εννοείς μάλλον την gilf με το κοντό ξανθό μαλλί. Γιατί ή μέχρι πρότινος άλλη Ελένη σήμερα μετονομάσθηκε σε Δέσποινα!!!Αναφορά από Σολωμού 54. Πήρα την Ελένη ελείψει Ζάνας. Καμμιά σχέση. όλα στο μέτριο. Το μόνο καλό είναι που την έβαλα να παίξει λίγο μόνη της και να λέει ποιήματα. Αυτό με έφταξε και μετά ολοκλήρωσα στο καρεκλάτο.
Ελπίζω τα σίγουρα που έδωσες να μην είναι σαν την διεύθυνση του βιβλίου.πλακα κανω μπρε (για το βιβλιο)
αν δεν ειναι, μην υπογραψω ουτε εναΕλπίζω τα σίγουρα που έδωσες να μην είναι σαν την διεύθυνση του βιβλίου.
Γιατί ή μέχρι πρότινος άλλη Ελένη σήμερα μετονομάσθηκε σε Δέσποινα!!!
για ποιο ιδρυμα λες συναδελφε?
Ναι η ξανθια με το κοντο μαλλι ειναι η Ελενη(και περα απο τα χρονακια που την βαρενουν,δεν ειναι καθολου μετρια ,παντα στα γουστα τα δικα μου , και πολλών άλλον συναγωνιστών εδω μεσα που εχουν αναφερθει για αυτιν,)η αλλη η λεγαμενη Λενα , δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετονομασθηκε σε Δεσπονα , Μαλλον υποθέτω να μην την μπερδέψουν με την Ελένη....λιγο μας πειραζει το ονομα ,αυτο που μας νοιαζει ειναι το καλο μασαζ , και οι καλες υπηρεσιες.......Όταν λές Ελένη εννοείς μάλλον την gilf με το κοντό ξανθό μαλλί. Γιατί ή μέχρι πρότινος άλλη Ελένη σήμερα μετονομάσθηκε σε Δέσποινα!!!
συναγωνιστες υστερα απο προτροπη καποιων ειδικων σε θεματα μασαζ, επισκεφτηκα εχτες τη στουρναρη 63!
μου ειπαν πως ειναι τι ιδανικο μαγαζι για καποιον πρωταρη σαν κι εμενα!
μπαινω μεσα και μια ψηλη καλοστεκουμενη milf με βαζει σε ενα δωματιακι για να δω τη κοπελα,μου ηρθε μια μελαχρινη
γυρω στα 35 ονοματι αννα η καπως ετσι..την ειδα αν και δε πολυτρελαθηκα λεω στη τσατσα θελω φουλ προγραμμα περα απο μασαζ αλλα αυτη ηταν κατηγορηματικη πως περα απο μασαζ δεν παιζει τιποτα αλλο........
ετσι σηκωθηκα κι εφυγα.... και πηγα στο στουντιο της σολωμου 32 και γαμησα!
αφου ειναι ετσι η δουλεια τοτε τι λετε για μπριζολες και τετοια ????
πρωτη φορα και να ζητας φουλ, οσο ναναι ειναι αδιακρισια...Ναι η ξανθια με το κοντο μαλλι ειναι η Ελενη(και περα απο τα χρονακια που την βαρενουν,δεν ειναι καθολου μετρια ,παντα στα γουστα τα δικα μου , και πολλών άλλον συναγωνιστών εδω μεσα που εχουν αναφερθει για αυτιν,)η αλλη η λεγαμενη Λενα , δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετονομασθηκε σε Δεσπονα , Μαλλον υποθέτω να μην την μπερδέψουν με την Ελένη....λιγο μας πειραζει το ονομα ,αυτο που μας νοιαζει ειναι το καλο μασαζ , και οι καλες υπηρεσιες.......
γιατι λες πως δεν ημουν διακριτικος? τι θα επρεπε δηλαδη να κανω?
ειχε Ελενη εκει?
περιγραφη?