Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά από Σολωμού 54. Πήρα την Ελένη ελείψει Ζάνας. Καμμιά σχέση. όλα στο μέτριο. Το μόνο καλό είναι που την έβαλα να παίξει λίγο μόνη της και να λέει ποιήματα. Αυτό με έφταξε και μετά ολοκλήρωσα στο καρεκλάτο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ξερει ποιηματα αυτη η ... γιαγιουλα?
Αναφορά από Σολωμού 54. Πήρα την Ελένη ελείψει Ζάνας. Καμμιά σχέση. όλα στο μέτριο. Το μόνο καλό είναι που την έβαλα να παίξει λίγο μόνη της και να λέει ποιήματα. Αυτό με έφταξε και μετά ολοκλήρωσα στο καρεκλάτο.

mitsos1912

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλισπερα συναγωνιστεσ μπορειτε να μοθ πειτε τον αριθμο του ιδρυματοσ στην καλλιθεα στιν ματζαγριοτακη ? και του αλλου στη ν σμυρνη με το τζκουζι ? ευχαριστω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
κανε αναζητηση, θα το βγαλει σιγουρα ( προσεξε λιγο την ορθογραφια } :)
καλισπερα συναγωνιστεσ μπορειτε να μοθ πειτε τον αριθμο του ιδρυματοσ στην καλλιθεα στιν ματζαγριοτακη ? και του αλλου στη ν σμυρνη με το τζκουζι ? ευχαριστω

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όταν λές Ελένη εννοείς μάλλον την gilf με το κοντό ξανθό μαλλί. Γιατί ή μέχρι πρότινος άλλη Ελένη σήμερα μετονομάσθηκε σε Δέσποινα!!!

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες υστερα απο προτροπη καποιων ειδικων σε θεματα μασαζ, επισκεφτηκα εχτες τη στουρναρη 63!
μου ειπαν πως ειναι τι ιδανικο μαγαζι για καποιον πρωταρη σαν κι εμενα!
μπαινω μεσα και μια ψηλη καλοστεκουμενη milf με βαζει σε ενα δωματιακι για να δω τη κοπελα,μου ηρθε μια μελαχρινη
γυρω στα 35 ονοματι αννα η καπως ετσι..την ειδα αν και δε πολυτρελαθηκα λεω στη τσατσα θελω φουλ προγραμμα περα απο μασαζ αλλα αυτη ηταν κατηγορηματικη πως περα απο μασαζ δεν παιζει τιποτα αλλο........
ετσι σηκωθηκα κι εφυγα.... και πηγα στο στουντιο της σολωμου 32 και γαμησα!
αφου ειναι ετσι η δουλεια τοτε τι λετε  για μπριζολες και τετοια ????

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όταν λές Ελένη εννοείς μάλλον την gilf με το κοντό ξανθό μαλλί. Γιατί ή μέχρι πρότινος άλλη Ελένη σήμερα μετονομάσθηκε σε Δέσποινα!!!
Ναι η ξανθια με το κοντο μαλλι ειναι η Ελενη(και περα απο τα χρονακια που την βαρενουν,δεν ειναι καθολου μετρια ,παντα στα γουστα τα δικα μου , και πολλών άλλον συναγωνιστών εδω μεσα που εχουν αναφερθει για αυτιν,)η αλλη η λεγαμενη Λενα , δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετονομασθηκε σε Δεσπονα , Μαλλον υποθέτω να μην την μπερδέψουν με την Ελένη....λιγο μας πειραζει το ονομα ,αυτο που μας νοιαζει ειναι το καλο μασαζ , και οι καλες υπηρεσιες.......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δεν ησουν διακριτικος και σε περασε για  :police:
συναγωνιστες υστερα απο προτροπη καποιων ειδικων σε θεματα μασαζ, επισκεφτηκα εχτες τη στουρναρη 63!
μου ειπαν πως ειναι τι ιδανικο μαγαζι για καποιον πρωταρη σαν κι εμενα!
μπαινω μεσα και μια ψηλη καλοστεκουμενη milf με βαζει σε ενα δωματιακι για να δω τη κοπελα,μου ηρθε μια μελαχρινη
γυρω στα 35 ονοματι αννα η καπως ετσι..την ειδα αν και δε πολυτρελαθηκα λεω στη τσατσα θελω φουλ προγραμμα περα απο μασαζ αλλα αυτη ηταν κατηγορηματικη πως περα απο μασαζ δεν παιζει τιποτα αλλο........
ετσι σηκωθηκα κι εφυγα.... και πηγα στο στουντιο της σολωμου 32 και γαμησα!
αφου ειναι ετσι η δουλεια τοτε τι λετε  για μπριζολες και τετοια ????

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι λες πως δεν ημουν διακριτικος? τι θα επρεπε δηλαδη να κανω?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αλλη η Ελενη-Δεσποινα , αλλη η Λενα :)
θα χε δουλεια η Δεσποινα στο Σολωμου 59 1ος και ειχαμε βαφτισια σημερα.
καμια μπομπονερια δε ζητησατε? :2funny: :2funny:
Ναι η ξανθια με το κοντο μαλλι ειναι η Ελενη(και περα απο τα χρονακια που την βαρενουν,δεν ειναι καθολου μετρια ,παντα στα γουστα τα δικα μου , και πολλών άλλον συναγωνιστών εδω μεσα που εχουν αναφερθει για αυτιν,)η αλλη η λεγαμενη Λενα , δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετονομασθηκε σε Δεσπονα , Μαλλον υποθέτω να μην την μπερδέψουν με την Ελένη....λιγο μας πειραζει το ονομα ,αυτο που μας νοιαζει ειναι το καλο μασαζ , και οι καλες υπηρεσιες.......
πρωτη φορα και να ζητας φουλ, οσο ναναι ειναι αδιακρισια...
πρεπει να εμπνευσεις εμπιστοσυνη, και θα φας ..
γιατι λες πως δεν ημουν διακριτικος? τι θα επρεπε δηλαδη να κανω?

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

πρεπει να εμπνευσεις εμπιστοσυνη, και θα φας ..
[/quote]

εγω δεν διακυνδυνευω να δωσω λεφτα και να μην ειμαι σιγουρος πως θα γαμησω!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom