Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
και ταριφα γνωστη ε?60+20? καλα κομματια?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και ταριφα γνωστη ε?60+20? καλα κομματια?
ναι, στα 80, αλλα τα τεμαχια ειναι παντα ενα ερωτηματικο τον τελευταιο καιρο εκει.
παντως, αρκετα συχνα, παιζουν αξιολογα τεμαχια..

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Συναγωνιστη, δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι περιλαμβανει το απλο μασαζ, καθοτι πηρα προγραμμα μετα το 20λεπτο. Το πιθανοτερο εινα να περιλαμβανει ΜΟΝΟ μασαζ, αλλα δεν ξερω....

Οσον αφορα το μασαζ καθεαυτο, δεν ηταν ασχημο, αν και θα το προτιμουσα λιγο πιο δυνατο ειδικα στην πλατη. Ισως να ειχε λιγο περισσοτερο λαδακι απο οτι επρεπε αλλα στο τελος σε βοηθαει να το βγαλεις με μια λοσιον που περιεχει οινοπνευμα. Φευγοντας δεν φαινομουν καθολου λαδομενος.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστη, δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι περιλαμβανει το απλο μασαζ, καθοτι πηρα προγραμμα μετα το 20λεπτο. Το πιθανοτερο εινα να περιλαμβανει ΜΟΝΟ μασαζ, αλλα δεν ξερω....

Οσον αφορα το μασαζ καθεαυτο, δεν ηταν ασχημο, αν και θα το προτιμουσα λιγο πιο δυνατο ειδικα στην πλατη. Ισως να ειχε λιγο περισσοτερο λαδακι απο οτι επρεπε αλλα στο τελος σε βοηθαει να το βγαλεις με μια λοσιον που περιεχει οινοπνευμα. Φευγοντας δεν φαινομουν καθολου λαδομενος.
οκ ευχαριστω φιλε αν ξαναπας η μαθεις αν στο απλο 50ε  εχει και φραπε,θα ναι καλη φαση...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οκ ευχαριστω φιλε αν ξαναπας η μαθεις αν στο απλο 50ε  εχει και φραπε,θα ναι καλη φαση...

Φραπές με 50 πρέπει να παίζει και στη Σολωμού 59. Πάντως, είναι λίγο "unfair" να πηγαίνεις για φραπέ σε μπριζολάδικα. Στις καφετέρειες πας για καφέ, στα μπριζολάδικα για μπριζόλες. Απλά πράγματα.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φραπές με 50 πρέπει να παίζει και στη Σολωμού 59. Πάντως, είναι λίγο "unfair" να πηγαίνεις για φραπέ σε μπριζολάδικα. Στις καφετέρειες πας για καφέ, στα μπριζολάδικα για μπριζόλες. Απλά πράγματα.
εχεις ενα σκεπτικο αλλα δεν νομιζω να ειναι αδικο,γιατι? οταν στα ΔΕΝ  σου ζητανε παραπανω...αλλωστε καμια φορα πας και σε ταβερνα και τσιμπας μονο,ετσι δεν ειναι?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχεις ενα σκεπτικο αλλα δεν νομιζω να ειναι αδικο,γιατι? οταν στα ΔΕΝ  σου ζητανε παραπανω...αλλωστε καμια φορα πας και σε ταβερνα και τσιμπας μονο,ετσι δεν ειναι?
Ορθόν. Έχει αναφερθεί περιστατικό μασάζ + φραπέ στη Στουρνάρη αλλά ο φίλος που το έγραψε δεν μας απάντησε όταν ερωτήθη για την τιμή.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
και πως να πανε οι γνωστοί μασαζοκηνυγοί με  τις αρλούμπες της, ιδιαίτερα τώρα που ξεμπροσθιάστηκε;

Χλωμό το βλέπω να το ευλογήσουν οι δεσπότης, βάσος ή εσύ.

Συνάδελφε μια επίσκεψη, στο εν λόγω ίδρυμα, εγώ τουλάχιστον την χρωστάω στον εαυτό μου,
να το χειριστώ το θέμα όπως εγώ ξέρω, να δω αντιδράσεις και στη τελική να έχω προσωπική εμπειρία............. και μόνο για την εμπειρία θα πάω.
Εξ'άλλου τόσα χρόνια στη γύρα έχω φάει αρκετές φόλες και ακόμα τρώω, ακόμα και σε ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ιδρύματα, ας φάω μια ακόμα, άσε που θέλω να δω και την Γούλια από κοντά..............!!!!!!!!!!!!!!

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P    :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Προσοχή μόνο γιατί στην καφετέρια αν σου έρθει να φας κατά 99,9% θα μείνεις νηστικός, άντε να φας κάνα τοστάκι (ψιλοχούφτωμα :boobies: :booty:), ενώ στο μπριζολάδικο κανονίζεις μόνο για φραπέ κι αν σου έρθει να φας, που είναι και το πιο πιθανό, καταβάλλεις το ανάλογο αντίτιμο και σου έρχοντε τα κοψίδια...........!!!!!!!!!!!!!! 
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καμια δεν δειχνει ζηλο τη σημερον ημεραν.
ολες θελουν καθοδηγηση.
πιαστε τις απ τα αυτια!
επαναλαμβάνω την πρωινή μου ερώτηση καθώς έμεινε αναπάντητη...
Έχετε να προτείντε κάποια κοπέλα που να προσφέρει πραγματικά αστεράτο καλαμωτο φραπέ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λες τη στρουμπουλη κοπελα ( σειρα Ζανας - Θεοδωρας ) ή ανοιγει αλλη τωρα?
τις θυμοσαστε αυτες περσι ολες μαζι?
η Αννα ( αν θυμαμαι καλα ) ειναι παντα πολυ ευγενικη και χαμογελαστη.
λογικα προσφερει ακομα υπηρεσιες σε παλιους πελατες.
και νεος ομως αν ειστε , καντε της μια νυξη.
για λατρεις των bbw :)
α! για να μην το ξεχασω....τη βυζαρου που ανοιγει στην μαρνης την εχει 'παρει' κανεις....?
Μαρνης 28 , κουδουνι "Studio 5os"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θελω συζητηση ανεμελου-πελαγωμενου ΤΩΡΑ! :2funny:

speedy74

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα, μου λετε σας παρακαλω τι διακριτικα υπαρχουν στο κουδουνι της ηλιαδος 44 ?? η οροφος?? σας ευχαριστω 

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας ένα ίδρυμα κάπου στον Άλιμο που είναι κατ' αρχήν στούντιο αλλά με 30 ευρουλάκια  παραπάνω γίνεται μασατζίδικο? Μου είπαν οτι είναι μονοκατοικία με 4-5 θεραπαινίδες μέσα, πας μόνο με ραντεβού μέσω γνωστού, δεν γράφει τίποτε υπονοούμενο στο κουδούνι, και το κυριότερο έχει κανονικό κρεβάτι. Μπορεις να κάνει επίσης και τετράδα αν τα σκάσεις.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Aloha και καλημέρα...
Σήμερα ξύπνησα με τρελλή όρεξη για χαλαρωτικό μασάζ με καλαμωτό φραπε. Δεν θέλω μπριζόλα σήμερα.. Θέλω όμως ποιοτικό καλαμωτό φραπε αν είναι δυνατόν σε επίπεδο Αλίνας (ξέρω ότι ζητάω πολλά..) και σε όσες μασαζερί έχω αναζητήσει κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν το βρήκα (τουλάχιστον όχι ακόμη)...
Έχετε να προτείνετε κάτι..?

3ης Σεπτεμβρίου 54 milf Ήρα - ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια και την γλώσσα της πολύ καλά...!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από σημερινή κατάθεση Σολωμού 54 6ος όροφος.

Από κοπέλες ελεύθερες ήταν η Κατερίνα, η Ναταλί και η Ελένη.
Πήρα την Ελένη, grand mama Ελένη και τα μυαλά στα κάγκελα..........!!!!!!!!
Από μασάζ καταπληκτικό αλλά ολίγο 5 λεπτά στην αρχή και 5 λεπτά στο τέλος
και τα υπόλοιπα 40 περίπου λεπτά είχαμε κοψίδια και φραπέ με καλαμάκι εν'αλλάξ (τα κοψίδια πάντα με σκούφο, καλά που έχω πάντα πολλούς μαζί μου) και στο τέλος cim, άψογο σε τεχνική και εκτέλεση.........!!!!!!!!!!!!! 80€

ΥΓ.1  Ξέχασα να σας πω, πως στο ενδιάμεσο της μάσας, κάνει παύση, βάζει λάδι
στα :boobies: :boobies: :boobies: και ξεκινάει ένα φοβερό μασάζ body to body
για κάνα 5λεπτο........!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΥΓ.2  Για άλλη μία φορά στη προσπάθειά μου να φάω κουλούρι, έφαγα πόρτα........!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom