Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ο συναγωνιστης που εγραψε για την αλιμου ειναι κρυφο παει ογνωστος του γνωστου τα τεμαχια που ειναι μεσα οπως λεει ηενημερωση μου ειναι κατω τον εικοση αναμενουμε κονε λιαν συντομως.

nuovo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα εδω χαλανδρι προτηνω ΗΡΑΚΛΙΟΥ 5  :rockon: καθαρο περιβαλων ολα καλα .Τι πεζει καλο κεντρο να μην το ρειξω στο ψαξιμο? :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το έχω διαβάσει αυτό το σχόλιο. Αυτό που είπα είναι ότι δεν δίνονται τακτικές ανταποκρίσεις ούτε από Πειραιά ούτε από αρκετά ιδρύματα στην Αθήνα. Δεν μπορεί να μην πηγαίνει κανείς γιατί αν συνέβαινε αυτό, τα μαγαζιά θα είχαν προ πολλού κλείσει. Π.χ. τη γίνεται στην 3ης Σεπτεμβρίου 25;  ;) Δεν πάει κανείς εκεί;  :think:
πάνε ρε αδερφε αλλά ή δεν είναι δικοί μας και είναι μέτοχοι της ΠΑΕ Παλαιστινίων και Αλβανών ή είναι δικοί μας αλλά δεν βλέπουνε κάτι το διαφορετικό για να γράψουνε ή πάνε δικοί μας αλλά υπάρχει και περίοδος ανεφοδιασμού ρευστού. Μην ξεχνάς τις απεργίες κιόλας....

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Aloha και καλημέρα...
Σήμερα ξύπνησα με τρελλή όρεξη για χαλαρωτικό μασάζ με καλαμωτό φραπε. Δεν θέλω μπριζόλα σήμερα.. Θέλω όμως ποιοτικό καλαμωτό φραπε αν είναι δυνατόν σε επίπεδο Αλίνας (ξέρω ότι ζητάω πολλά..) και σε όσες μασαζερί έχω αναζητήσει κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν το βρήκα (τουλάχιστον όχι ακόμη)...
Έχετε να προτείνετε κάτι..?

Πήγαινε Φωκίωνος Νέγρη 11 και ζήτα την Πάολα.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
καλησπερα εδω χαλανδρι προτηνω ΗΡΑΚΛΙΟΥ 5  :rockon: καθαρο περιβαλων ολα καλα .Τι πεζει καλο κεντρο να μην το ρειξω στο ψαξιμο? :think:

τι γινετε στην ηρακλειου 5, αρχηγε? πες μας λιγες λεπτομερειες...
ποσες κοπελες? σερβιρει μπριτζολες? και αν ναι ποσο στοιχιζει? :huh: :huh:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα μασαζοπληκτοι μαγκες μου...Σημερινη επισκεψη στο ιδρυμα Σολωμου 59 απογευματακι...Απο τις κοπελες ξεχωρισα τη Δεσποινα που ειναι μια ομορφη ξανθουλα κοπελιτσα με ωραιο προσωπακι και σωματακι καθως και υπεροχα στηθη με σιλικονη στη σωστη δοση(βυζολαγνοι τρεχατε να προλαβετε :dancing:)...Στο μασαζ ηταν ΥΠΕΡΟΧΗ με πολυ απαλα χερια και με χαλαρωσε στελνοντας με κασταση 'νιρβανα'...Το φραπεδακι καλαμωτο και αψογα σερβιρισμενο,οπως και το κυριως γευμα...μπριζολα καλοψημενη και σταβλισια...Συνολικη διαρκεια 45 λεπτα κοστος 80 ευρω...Συστηνεται ανεπιφυλακτα...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216

Καλά κάνετε μπάμ από μακριά και μόνο από την ορθογραφία, μάλλον από την
ανορθογραφία............!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ήμαρτον ρε κορίτσια.......... ΗΜΑΡΤΟΝ..........!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Εσύ για το ξεκάρφωμα θέλεις και κάτι καλό στο κέντρο..........!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
λες τη στρουμπουλη κοπελα ( σειρα Ζανας - Θεοδωρας ) ή ανοιγει αλλη τωρα?
τις θυμοσαστε αυτες περσι ολες μαζι?
η Αννα ( αν θυμαμαι καλα ) ειναι παντα πολυ ευγενικη και χαμογελαστη.
λογικα προσφερει ακομα υπηρεσιες σε παλιους πελατες.
και νεος ομως αν ειστε , καντε της μια νυξη.
για λατρεις των bbw :)Μαρνης 28 , κουδουνι "Studio 5os"
φιλε iblis γιαυτο και ρωτησα....την βλεπω να ανοιγει,δεν ξερω το ονομα της,με τα βυζια φατσα φορα και λεω να της πω τιποτα η θα με κραξει,και θα της ερθει καμια καρεκλα στο κεφαλι....χαχαχαχαχα!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
respect kinky30 :thumbsup:
...οχι βια στους χωρους αναψυχης και χαλαρωσης :2funny: :2funny:
φιλε iblis γιαυτο και ρωτησα....την βλεπω να ανοιγει,δεν ξερω το ονομα της,με τα βυζια φατσα φορα και λεω να της πω τιποτα η θα με κραξει,και θα της ερθει καμια καρεκλα στο κεφαλι....χαχαχαχαχα!!!!!
αν εισαι φαν του ειδους,
αξιζει μια δοκιμη.. ;)

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...οχι βια στους χωρους αναψυχης και χαλαρωσης :2funny: :2funny:
Καλησπέρα παιδιά, προόσφατα βρήκα ένα τηλέφωνο από αγγελία σε Νέο Κόσμο, Βουλιαγμ. 63 και Κέρσου, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι είναι μόνο δύο κοπέλλες που δουλεύουν εκεί. Έχει πάει κανείς από σας?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπαμπαλου, μου απαντησες τωρα ? :grin:
καλοριζικος!
Καλησπέρα παιδιά, προόσφατα βρήκα ένα τηλέφωνο από αγγελία σε Νέο Κόσμο, Βουλιαγμ. 63 και Κέρσου, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι είναι μόνο δύο κοπέλλες που δουλεύουν εκεί. Έχει πάει κανείς από σας?
δες τα πμ σου :)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Καλησπερα μασαζοπληκτοι μαγκες μου...Σημερινη επισκεψη στο ιδρυμα Σολωμου 59 απογευματακι...Απο τις κοπελες ξεχωρισα τη Δεσποινα που ειναι μια ομορφη ξανθουλα κοπελιτσα με ωραιο προσωπακι και σωματακι καθως και υπεροχα στηθη με σιλικονη στη σωστη δοση(βυζολαγνοι τρεχατε να προλαβετε :dancing:)...Στο μασαζ ηταν ΥΠΕΡΟΧΗ με πολυ απαλα χερια και με χαλαρωσε στελνοντας με κασταση 'νιρβανα'...Το φραπεδακι καλαμωτο και αψογα σερβιρισμενο,οπως και το κυριως γευμα...μπριζολα καλοψημενη και σταβλισια...Συνολικη διαρκεια 45 λεπτα κοστος 80 ευρω...Συστηνεται ανεπιφυλακτα...

Freddie μάλλον έχεις κάνει λάθος, η περιγραφή δεν μοιάζει με της Δέσποινας στη Σολωμού 59
από τη μία το 80άρι που έδωσες και από την άλλη η περιγραφή της κοπέλας δείχνουν πως μάλλον πήγες Σολωμού 54 και πήρες την πρώην Λένα (τώρα της άλλαξαν όνομα για να μη μπερδεύετε ο κόσμος με την grand mama Ελένη), κοντούλα, πάρα πολύ γλυκιά με μακριά ξανθά μαλλιά, με υπέροχο κορμάκι και φοβερά 
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Freddie μάλλον έχεις κάνει λάθος, η περιγραφή δεν μοιάζει με της Δέσποινας στη Σολωμού 59
από τη μία το 80άρι που έδωσες και από την άλλη η περιγραφή της κοπέλας δείχνουν πως μάλλον πήγες Σολωμού 54 και πήρες την πρώην Λένα (τώρα της άλλαξαν όνομα για να μη μπερδεύετε ο κόσμος με την grand mama Ελένη), κοντούλα, πάρα πολύ γλυκιά με μακριά ξανθά μαλλιά, με υπέροχο κορμάκι και φοβερά 
Αδερφε οχι μαλλον ,
σίγουρα πήγε Σολωμού 54 ,ονόματι εκ νέου ,κοντούλα ξανθιά,και με μεγάλα μπαλάκια είναι η Δέσποινα ,και είναι πραγματικά αστέρι ....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ σωστα.
η Λενα στη Σολωμου 54 6ος μετονομαστηκε σε Δεσποινα .
(χαθηκε να την πουν Αρτεμις? )
οπως εχω γραψει σε πολυ παλιοτερο ποστ,
ειναι πραγματικο αστερι, ισως το καλυτερο κορμι αυτη τη στιγμη στο χωρο. :boobies:
Αδερφε οχι μαλλον ,
σίγουρα πήγε Σολωμού 54 ,ονόματι εκ νέου ,κοντούλα ξανθιά,και με μεγάλα μπαλάκια είναι η Δέσποινα ,και είναι πραγματικά αστέρι ....
αν τα βρει και με την Ατζελινα ,
θα καουν τα λαδια ;)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πολυ σωστα.
η Λενα στη Σολωμου 54 6ος μετονομαστηκε σε Δεσποινα .
(χαθηκε να την πουν Αρτεμις? )
οπως εχω γραψει σε πολυ παλιοτερο ποστ,
ειναι πραγματικο αστερι, ισως το καλυτερο κορμι αυτη τη στιγμη στο χωρο. :boobies:αν τα βρει και με την Ατζελινα ,
θα καουν τα λαδια ;)
Κοίτα ,εγώ δεν έχω πάρει ποτε διπλό ,είναι 150 βλέπεις ,όντως όμως θα είναι και γάμο τα ζευγάρια ,αν τις πάρει κάποιος να μας πει  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ωωωπααααα ...κελσου?...περασα πριν μερικες βδομαδες απ εξω και ειδα μεγαλη πινακιδα στην πορτα διπλα "μασαζ..σαουνα...τζακουζι κλπ..""".εγινε ανακαινιση??το τηλεφ μπορω να το χω σε πμ?

nuovo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ηρακλειου 5 πεζει τα γνωστα 80+... και μπριζολα . ελενη και ανητα.σημερινη επισκεψη θησεως 35 καλο απο 50+...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Ξέρει κανένας ένα ίδρυμα κάπου στον Άλιμο που είναι κατ' αρχήν στούντιο αλλά με 30 ευρουλάκια  παραπάνω γίνεται μασατζίδικο? Μου είπαν οτι είναι μονοκατοικία με 4-5 θεραπαινίδες μέσα, πας μόνο με ραντεβού μέσω γνωστού, δεν γράφει τίποτε υπονοούμενο στο κουδούνι, και το κυριότερο έχει κανονικό κρεβάτι. Μπορεις να κάνει επίσης και τετράδα αν τα σκάσεις.
λοιπον αυτο στο ΑΛΙΜΟ το ακουω εδω και κατι χρονια.....μαλλον ειναι ραδιο αρβυλα-ολο ακουω οτι ειναι μια μονοκατοικια ,με πολυ καλες διασυνδεσεις με πελατες(βλεπε ευρω)και ειναι κρυφο μυστικο.μονο αν σε παει καποιος αλλος γινεσαι μελος.κατι παλια αν θυμαστε στην βουλα....και παιζει καπου στην λεωφ αλιμου πριν φτασεις στην παραλιακη...καπου εκει δεξια...αριστερα.πραγματι αν πατε εχει κατι μονοκατοικιες παλιες....αλλα!!!!!!!!!!!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Nαι οντως 54 ειναι ο σωστος αριθμος...Μετα την περιποιηση φαινεται εχασα το...μπουσουλα και νομιζα οτι βγηκα απο το...59! :2funny: :2funny: :2funny: Και η περιγραφη της κοπελας ταιριαζει τελεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom