Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
παρασκευη σημερα,δε λεω να φαω κατι να στανιαρω.....βουρ για γ σεπτ 54...σπεσιαλιτε "χριστινα"λεπτο κορμακι λαστιχο,επισης ειχε και βαλερια και ευα.
αυτο το ασανσερ γιατι μυριζει ετσι??σαν βοθρος μυριζε!!.
τελος παντων ,αφου φαγαμε και σημερα τον επιουσιον...

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωωωπααααα ...κελσου?...περασα πριν μερικες βδομαδες απ εξω και ειδα μεγαλη πινακιδα στην πορτα διπλα "μασαζ..σαουνα...τζακουζι κλπ..""".εγινε ανακαινιση??το τηλεφ μπορω να το χω σε πμ?
Τάρζαν σου έστειλα το τηλέφωνο, επίσης και στον Ιμπλις

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Μία ερώτηση, ρε παιδιά. Την Χριστίνα, μικρή, μακριά μαύρα μαλιά, μελαχρινή, ωραίο πρόσωπο, μέτριο ύψος, ωραία μπουτάκια (δεν είδα τα υπόλοιπα), την έχει πάρει κανείς;  :helpplea:  :helpplea:

Χριστίνα στη Στουρνάρη 63......... :think: :think: :think:
Πάει δεν τις προλαβαίνω πια..............!!!!!!!!!!!
Άσε το οικονομικό limit down.........καταστροφήήήήήήήή..........!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χριστίνα στη Στουρνάρη 63......... :think: :think: :think:
Πάει δεν τις προλαβαίνω πια..............!!!!!!!!!!!
Άσε το οικονομικό limit down.........καταστροφήήήήήήήή..........!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Όχι, ρε φίλε! Και περίμενα να με ενημερώσεις.  :( 
Σήμερα την είδα. Κάποιος συναγωνιστής την πήρε.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
πήγαινε να δεις πως χάνονται 80 ευρώ σε 15 λεπτά. Θα τα κλαις. εμείς πάντως σε προειδοποιήσαμε :woldman:

Συνάδελφε άσε να πάμε 5-6 από μας, να γράψουμε εντυπώσεις κι εγώ για κει ετοιμάζομαι την άλλη βδομάδα κι αν διαπιστώσουμε το ίδιο χάλι................
:referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:   ΚΑΙ
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
για ΠΑΝΤΑ και ΤΕΛΟΣ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μουφα ειναι κατα 50%
δεν υπαρχει στανταρ προγραμμα,
αναλογα σε ποια θα πεσεις ;)
Συνάδελφε άσε να πάμε 5-6 από μας, να γράψουμε εντυπώσεις κι εγώ για κει ετοιμάζομαι την άλλη βδομάδα κι αν διαπιστώσουμε το ίδιο χάλι................
:referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:   ΚΑΙ
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
για ΠΑΝΤΑ και ΤΕΛΟΣ.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
μουφα ειναι κατα 50%
δεν υπαρχει στανταρ προγραμμα,
αναλογα σε ποια θα πεσεις ;)

Αυτό ισχύει σε όλα τα ιδρύματα και με όλες τις κοπέλες.
Εγώ σε όσα είμαι τακτικός πελάτης με ένα 30% των κοριτσιών
περνάω καταπληκτικά, με ένα 20-30% περνάω αρκετά καλά και το
υπόλοιπο 40-50% μου είναι αδιάφορο.

Από κει και πέρα όλα παίζονται στο θέμα της ξεπέτας, εκεί είμαι περίεργος
να δω πως θα αντιδράσουν, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να με
ξεπετάξουν :think: :think: :think: από τη στιγμή που δεν θα αφήσω να γίνει κάτι τέτοιο,
όπως κάνω και σε όλα τα ιδρύματα δηλαδή, γιατί σε όλα έχουν την τάση της ξεπέτας,
απλά εγώ πιστεύω πως από εμάς εξαρτάται, τέλος πάντων θα δείξει...........
υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα.......!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οχι δα...
στα καλα μασαζερι του κεντρου - και οχι μονο -
παιζει 45αρι βρεξει-χιονισει - εκτος εξτρα -
απο προσωπικη εμπειρια τωρα
εχω παει στο εν λογω 2 φορες,
τη μια με μια ελληνιδα μελαχρινη περασαμε ομορφα
την αλλη με μια νταρντανα , ωραιο κομματι αλλα μονο ποζα,
δεν εστριβε με τιποτα , δυσκολη στο χειρισμο αδερφε μου -
ελεγε και κατι κουλα , μη φανταστεις "τελειωνε" κλπ -
ναζια εκανε αλλα γαμησετα, εχεις ακουσει αστειο του Σεφερλη? -
πιο κουλα, οποτε με επιασαν τα γελια και κουκου γιοκ,
με τα πολλα την καταφερα αλλα μου εβγαλε τον αδοξαστο,
λες και ειχε ελθει για μασαζ αυτη σε μενα :2funny:
Αυτό ισχύει σε όλα τα ιδρύματα και με όλες τις κοπέλες.
γι αυτο σου λεω φιλε μου ,
βαλε στα σιγουρα,
δεν ειμαστε για τεστ - οι καιροι ειναι δυσκολοι - δεν ειναι ωρα για πειραματισμους.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μη μασας απο τιζερακια στιλ - ανεμελο πελαγος -
γιατι [glow=red,2,300]θα πας ανεμελος και θα γυρισεις πελαγωμενος[/glow] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για την ιστορια πρεπει να ηταν βραζιλοπολωνη με ριζες στους αζτεκους.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
για ΠΑΝΤΑ και ΤΕΛΟΣ.
Eπειδη η κα Γιουλια διαβαζει και γραφει στο σαιτ μας πιστευω οτι θα δωσει γραμμη στις κορασιδες και θα περασουμε καλα , θελει να διαβασει καλες κριτικες ,μηπως και παρει πανω του το ιδρυμα που διευθυνει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εμπρος μασαζομαχοι!
death before dishonour!
θαρσειν χρη! :2funny:
Eπειδη η κα Γιουλια διαβαζει και γραφει στο σαιτ μας πιστευω οτι θα δωσει γραμμη στις κορασιδες και θα περασουμε καλα , θελει να διαβασει καλες κριτικες ,μηπως και παρει πανω του το ιδρυμα που διευθυνει.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
καποιος συναγωνιστης θελει να μαθει για τη γιαννα της οδυσειας αγαπητε ειναι στο φουλ προγραμα με το αναλογο δωρο δινεις παιρνεις μακρια ειναι τσουχτερη.
Όχι και τόσο. 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σημερινή εξόρμηση στο κέντρο η οποία όμως απέβει άκαπνη.
Πέρασα από 3 μαγαζιά. Πρώτη στάση Πατησίων 95 (2ος) Εκεί υπήρχαν 2 μίλφ πολύ ευγενικές μεν αλλά τίποτα το ιδαίτερο και μάλλον κάτω του μετρίου. Δεύτερη στάση Φερών 19 πλατεία Βικτωρίας.  Με υποδέχεται μια πανύψηλη η οποία μου λέει το πρόγραμμα (60 τα 45 λεπτά 80 η ώρα) και μου δείχνει το υλικό. Παιδιά πολύ μπάζο. Ήταν 3 κοπέλες από τις οποίες η μια για όποιον ενδιαφέρεται είχε  :boobies: μεγέθους μάλλον EE αλλά ήταν χοντρή και μιλάμε για πολλά κιλά ανω των 100. Οι άλλες 2 μπαζάκια. Όπως καταλαβαίνετε αναχώρησα όπως όπως και κατευθύνθηκα προς Ιουλιανού 51 (κουδούνι Αθερίνου) Μου ανοίγουν 2 milf ίσως και gilf οι οποιες έκαναν και μασάζ αλλά μου είπαν ότι οι 3 κοπέλες δεν είχαν έρθει ακόμα και ότι μάλλον τις πήρε ο ύπνος.  :o :o. Έτσι λοιπόν επέστρεψα άπρακτος αφού βαρέθηκα να γυρίζω από το ένα στο άλλο.

Πάντως στο δρόμο κυκλοφορούν φοβερά μωρά. Ας ήταν κατά το ήμιση έτσι οι μασατζούδες που μας πασάρουν και θα είμασταν ευτυχισμένοι. Δε μπορώ να καταλάβω όλες τις μάντρες με υλικά οικοδομών στα μασατζίδικα της Αθήνας τις ξεφόρτωσαν?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινη μεσημβρινη επισκεψη στο ιδρυμα Ηρωων Πολυτεχνειου 85 ,2ος οροφος.
Παιδια μακρυααααααααααααα ,  ειχα ξαναπαει οταν πρωτοανοιξε και η "κοπελα" ηταν οπως ειχα ξαναγραψει 1χ1χ1 ηταν ενας κυβος ,ενα μπλοκι ε τωρα ειναι ακομα η ιδια και μια ακομη εφαμιλη της πρωτης λιγο πιο ψηλη και λιγο πιο αδυνατη ,απο ηλικια ακριβως ιδια γυρω στα 110 και οι δυο μαζι με φουστιτσες κοντες να φαινονται καλλιτερα οι πατσες και...με πολυ ιδεα για τον εαυτο τους .Ρωτησα λοιπον απο ευγενεια το προγραμμα και η απαντηση , 60 ευρω 45 λεπτα πολυ καλο μασαζ ,χαλαρωτικο για ξεκουραση και ανανεωση , σε ερωτηση μου αν υπαρχει εκτονωση μου απαντησε βεβαιως αλλα τοτε το 60 ευρω γινεται 80 ευρω και η εκτονωση την ρωταω πως την εννεις ,φυσικα με το χερι ,τιποτα αλλο ,βεβαια ουτως η αλλως οπως και να την εκανε εγω ημουν με το ενα ποδι στο ασανσερ ομως το γραφω για να δειτε που εχει φτασει η αναιδεια ολων αυτων των Αλβανορωσσοουκρανοπολωνων γριετζων που δουλευουν σε αυτα τα ιδρυματα.
80 ευρω για σκετο φραπε απο μια θειτσα που αν την δεις στο δρομο με αυτο το μινι θα γελασεις και θα την περασεις για τρελη.
ΟΥΦ τις θυμηθηκα και συγχιστηκα Σαββατιατικα.
Καλο Σ/Κ σε ολους.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χθεσινη μεσημβρινη επισκεψη στο ιδρυμα Ηρωων Πολυτεχνειου 85 ,2ος οροφος.
Παιδια μακρυααααααααααααα ,  ειχα ξαναπαει οταν πρωτοανοιξε και η "κοπελα" ηταν οπως ειχα ξαναγραψει 1χ1χ1 ηταν ενας κυβος ,ενα μπλοκι ε τωρα ειναι ακομα η ιδια και μια ακομη εφαμιλη της πρωτης λιγο πιο ψηλη και λιγο πιο αδυνατη ,απο ηλικια ακριβως ιδια γυρω στα 110 και οι δυο μαζι με φουστιτσες κοντες να φαινονται καλλιτερα οι πατσες και...με πολυ ιδεα για τον εαυτο τους .Ρωτησα λοιπον απο ευγενεια το προγραμμα και η απαντηση , 60 ευρω 45 λεπτα πολυ καλο μασαζ ,χαλαρωτικο για ξεκουραση και ανανεωση , σε ερωτηση μου αν υπαρχει εκτονωση μου απαντησε βεβαιως αλλα τοτε το 60 ευρω γινεται 80 ευρω και η εκτονωση την ρωταω πως την εννεις ,φυσικα με το χερι ,τιποτα αλλο ,βεβαια ουτως η αλλως οπως και να την εκανε εγω ημουν με το ενα ποδι στο ασανσερ ομως το γραφω για να δειτε που εχει φτασει η αναιδεια ολων αυτων των Αλβανορωσσοουκρανοπολωνων γριετζων που δουλευουν σε αυτα τα ιδρυματα.
80 ευρω για σκετο φραπε απο μια θειτσα που αν την δεις στο δρομο με αυτο το μινι θα γελασεις και θα την περασεις για τρελη.
ΟΥΦ τις θυμηθηκα και συγχιστηκα Σαββατιατικα.
Καλο Σ/Κ σε ολους.

Για να συμπληρώσω αυτά που γράφει ο συνάδελφος, τις ηλικιωμένες αυτές φόλες τις είχα δει μια φορά στον πεζόδρομο, στην Κολοκοτρώνη, με δερμάτινες καπαρτίνες (και οι 2) και με ύφος χιλίων Καρδιναλίων. Το βλέμμα στραμμένο συνεχώς προς τα πάνω, όπως οι στρατιώτες όταν παρελαύνουν. Αν δεν τις ήξερες θα νόμιζες ότι πρόκειται για ιδιαιτέρως διαπρεπή πρόσωπα.

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ηρακλειου 5 πεζει τα γνωστα 80+... και μπριζολα . ελενη και ανητα.σημερινη επισκεψη θησεως 35 καλο απο 50+...

Hρακλείου στο Χαλάνδρι ειναι το 3-5 στο στενό με τις καφετέριες στον πεζόδρομο? :huh:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλημερα παιδες...Διαβαζω μερικα ποστ πισω αλλα και το δικο μου στο οποιο εγραψα απο κεκτημενη ταχυτητα 'Σολωμου 59' αντι 54 για τη διευθυνση του μασατζιδικου που επισκεφτηκα τελευταια,το οποιο ειναι ακριβως διπλα απο το Palladium, ενω βρισκεται στον 6 οροφο και στην ΙΔΙΑ πολυκατοικια στον 3ο εχει ενα αλλο μασατζιδικο του κωλου με ονομα 'ΑΤΤΙΚΗ'η κατι τετοιο...Ομως απο τα σχολια των συναγωνιστων καταλαβα οτι υπαρχει και Σολωμου 59 αλλο μασατζιδικο που αγνοουσα...Σωστα η παρανοησα? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φρεντι φρεντι φρεντι
...
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,search2]πατα εδω[/url]
Καλημερα παιδες...Διαβαζω μερικα ποστ πισω αλλα και το δικο μου στο οποιο εγραψα απο κεκτημενη ταχυτητα 'Σολωμου 59' αντι 54 για τη διευθυνση του μασατζιδικου που επισκεφτηκα τελευταια,το οποιο ειναι ακριβως διπλα απο το Palladium, ενω βρισκεται στον 6 οροφο και στην ΙΔΙΑ πολυκατοικια στον 3ο εχει ενα αλλο μασατζιδικο του κωλου με ονομα 'ΑΤΤΙΚΗ'η κατι τετοιο...Ομως απο τα σχολια των συναγωνιστων καταλαβα οτι υπαρχει και Σολωμου 59 αλλο μασατζιδικο που αγνοουσα...Σωστα η παρανοησα? :think:
την επομενη φορα κανε χρηση της αναζητησης, και θα βρεις πληροφοριες.
;)μην ξεχναμε τη διευθυνση στις αναφορες μας,
ωστε να ειναι χρησιμα για καποιον που ψαχνει πληροφοριες. ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλλιροης 48 , για οσους δεν καταλαβαν
οχι δα...
στα καλα μασαζερι του κεντρου - και οχι μονο -
παιζει 45αρι βρεξει-χιονισει - εκτος εξτρα -
απο προσωπικη εμπειρια τωρα
εχω παει στο εν λογω 2 φορες,
τη μια με μια ελληνιδα μελαχρινη περασαμε ομορφα
την αλλη με μια νταρντανα , ωραιο κομματι αλλα μονο ποζα,
δεν εστριβε με τιποτα , δυσκολη στο χειρισμο αδερφε μου -
ελεγε και κατι κουλα , μη φανταστεις "τελειωνε" κλπ -
ναζια εκανε αλλα γαμησετα, εχεις ακουσει αστειο του Σεφερλη? -
πιο κουλα, οποτε με επιασαν τα γελια και κουκου γιοκ,
με τα πολλα την καταφερα αλλα μου εβγαλε τον αδοξαστο,
λες και ειχε ελθει για μασαζ αυτη σε μενα :2funny:γι αυτο σου λεω φιλε μου ,
βαλε στα σιγουρα,
δεν ειμαστε για τεστ - οι καιροι ειναι δυσκολοι - δεν ειναι ωρα για πειραματισμους.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μη μασας απο τιζερακια στιλ - ανεμελο πελαγος -
γιατι [glow=red,2,300]θα πας ανεμελος και θα γυρισεις πελαγωμενος[/glow] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για την ιστορια πρεπει να ηταν βραζιλοπολωνη με ριζες στους αζτεκους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom