Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλημέρα.
Ξέρετε μήπως το SOTAI στην Καλλιθέα είναι ανοικτό σήμερα;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αντιγραφω απο τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανονες λειτουργιας του φορουμ[/url]

2. Απαγορεύονται αυστηρά οι δημοσιεύσεις διαφήμισης, έστω και συγκαλυμμένης.

βασει αυτου, ποστ του τυπου ''..εγω σημερα το απογευμα θα ξαναπαω ************** για ενα καλο μασαζ με ηρεμια και χαλαροτητα..'' και μαλιστα απο μελη που γραφουν [size=14pt]ΜΟΝΟ[/size] και επισταμένως για [size=14pt]ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ[/size] διαγραφονται..

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ομως απο τα σχολια των συναγωνιστων καταλαβα οτι υπαρχει και Σολωμου 59 αλλο μασατζιδικο που αγνοουσα...Σωστα η παρανοησα? :think:

Σωστά freddie, πολύ σωστά και να πας στη Σολωμού 59, 1ος όροφος, κουδούνι STUDIO,
έχει αξιόλογες κοπέλες, δεν θα το μετανοιώσεις.  ;) ;) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χθεσινη μεσημβρινη επισκεψη στο ιδρυμα Ηρωων Πολυτεχνειου 85 ,2ος οροφος.
Παιδια μακρυααααααααααααα ,  ειχα ξαναπαει οταν πρωτοανοιξε και η "κοπελα" ηταν οπως ειχα ξαναγραψει 1χ1χ1 ηταν ενας κυβος ,ενα μπλοκι ε τωρα ειναι ακομα η ιδια και μια ακομη εφαμιλη της πρωτης λιγο πιο ψηλη και λιγο πιο αδυνατη ,απο ηλικια ακριβως ιδια γυρω στα 110 και οι δυο μαζι με φουστιτσες κοντες να φαινονται καλλιτερα οι πατσες και...με πολυ ιδεα για τον εαυτο τους .Ρωτησα λοιπον απο ευγενεια το προγραμμα και η απαντηση , 60 ευρω 45 λεπτα πολυ καλο μασαζ ,χαλαρωτικο για ξεκουραση και ανανεωση , σε ερωτηση μου αν υπαρχει εκτονωση μου απαντησε βεβαιως αλλα τοτε το 60 ευρω γινεται 80 ευρω και η εκτονωση την ρωταω πως την εννεις ,φυσικα με το χερι ,τιποτα αλλο ,βεβαια ουτως η αλλως οπως και να την εκανε εγω ημουν με το ενα ποδι στο ασανσερ ομως το γραφω για να δειτε που εχει φτασει η αναιδεια ολων αυτων των Αλβανορωσσοουκρανοπολωνων γριετζων που δουλευουν σε αυτα τα ιδρυματα.
80 ευρω για σκετο φραπε απο μια θειτσα που αν την δεις στο δρομο με αυτο το μινι θα γελασεις και θα την περασεις για τρελη.
ΟΥΦ τις θυμηθηκα και συγχιστηκα Σαββατιατικα.
Καλο Σ/Κ σε ολους.

είναι οι γνωστες σε ολους μας βικτωρια-αναστασια απο πρωην λεκκα...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
είναι οι γνωστες σε ολους μας βικτωρια-αναστασια απο πρωην λεκκα...
Tοσο Μπαζο ειχε η Λεκκα?
Βασο καλημερα κανενα νεο τεμαχιο υπαρχει στην Καραισκου ,εχεις περασει τελευταια ? τι κανει η Θρουμπιτσα ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προσφατη επισκεψη στην υπεροχη αντζολινα της σολωμου 54 6ος floor!τί πλασματακι ειναι αυτο?τι ζουζουνιαρικο υπεροχο μωρακι ειναι αυτο!κουκλι,κουκλι...υπεροχοι βυζοι,τρελλο δερματακι,τρελλο χρωματακι,φανταστικο ματακι και υπηρεσιες πραγματικου ινστιτουτου αισθητικης.Ευγε κοριτσι μου,ευγε!είδα επισης την granny ελενιτσα,την κατερινα την μπυροσουβλακοκοιλια και την ναταλυ η οποια ειναι λιγο σχιστοματα,αλλα κατα τα αλλα μια χαρα μου φανηκε....με τα πιασιματακια της στα σωστα σημεια..... :dancing: :dancing:80 ευρω κοστος για μια ωρα περιπου.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Tοσο Μπαζο ειχε η Λεκκα?
Βασο καλημερα κανενα νεο τεμαχιο υπαρχει στην Καραισκου ,εχεις περασει τελευταια ? τι κανει η Θρουμπιτσα ?

όχι ρε.ειχα να παω κανα μηνα σε ιδρυμα παραγωγης ηλιελαιου με γκαζολινη.... :grin:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
προσφατη επισκεψη στην υπεροχη αντζολινα της σολωμου 54 6ος floor!τί πλασματακι ειναι αυτο?τι ζουζουνιαρικο υπεροχο μωρακι ειναι αυτο!κουκλι,κουκλι...υπεροχοι βυζοι,τρελλο δερματακι,τρελλο χρωματακι,φανταστικο ματακι και υπηρεσιες πραγματικου ινστιτουτου αισθητικης.Ευγε κοριτσι μου,ευγε!είδα επισης την granny ελενιτσα,την κατερινα την μπυροσουβλακοκοιλια και την ναταλυ η οποια ειναι λιγο σχιστοματα,αλλα κατα τα αλλα μια χαρα μου φανηκε....με τα πιασιματακια της στα σωστα σημεια..... :dancing: :dancing:80 ευρω κοστος για μια ωρα περιπου.....
Όσο για την Αντζελίνα, συμφωνώ μια και την δοκίμασα πρόσφατα ...
και από συμπεριφορά πολύ καλή.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Κύριοι, παίζει κανένα μασατζίδικο ανοιχτό Κυριακάτικα?
Χλωμό βέβαια, αλλά ρωτάει μήπως και υπάρχει κάτι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κύριοι, παίζει κανένα μασατζίδικο ανοιχτό Κυριακάτικα?
Χλωμό βέβαια, αλλά ρωτάει μήπως και υπάρχει κάτι
μιχαλακοπουλου και σινωπης 29, στουρναρη 63, φωκ.νεγρη 9-11 και με επιφυλαξη το φαστφτουντάδικο της φρατζη 4..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, μιχαλακοπουλου 99 και συγγρου 12..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μιχαλακοπουλου και σινωπης 29, στουρναρη 63, φωκ.νεγρη 9-11 και με επιφυλαξη το φαστφτουντάδικο της φρατζη 4..
...ακομη σολωμου 52,πατησιων 95,θησεως 31.,κουμανουδη στανταρ...δεν μου ρχεται αλλο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom