Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
οχι ρε συ οκ.. για να μην τρεχει αλλού το παληκαρι..
..το θεμα ειναι που να παει να επενδυσει σιγουρα τα 70 η 80 ευρω του-καθοτις κυριακη  το προσωπικο ειναι μειον...
αντε ρε φιλε,κανε μια περατζαδα και πες μας και εμας τι ειδες.
τωρα εγω που θα την βγαλω σημερα!!!η "δικια μου"λειπει πολωνια,παει να βαλει τα πλακακια στο μπανιο στο νεο της σπιτι.φανταστειται που επενδυεται τα λεφτακια σας.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
...ακομη σολωμου 52,πατησιων 95,θησεως 31.,κουμανουδη στανταρ...δεν μου ρχεται αλλο!!!!

επισης ματζα 56 και αν δεν κανω λαθος και το ιδρυμα της ωροιμου στα κολωνακια....δεν ξερω για απολλωνος 1 στο συνταγμα,η δημοκριτου και η μαντζαρου στα κολωνακια παλι,το ΑΒ στην παραλιακη γλυφαδα και τα της θησεως τα υποδελοιπα....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συνάδελφοι καλημέρα.
Ξέρετε μήπως το SOTAI στην Καλλιθέα είναι ανοικτό σήμερα;

Νομίζω ότι είναι κλειστό τις Κυριακές, φίλε. Πάντως, αν πας καμιά μέρα, γράψε για τιμές, υπηρεσίες και εντυπώσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Κύριοι, παίζει κανένα μασατζίδικο ανοιχτό Κυριακάτικα?
Χλωμό βέβαια, αλλά ρωτάει μήπως και υπάρχει κάτι

επίσης ανοιχτά τις Κυριακές πλέον είναι και η Μάρνης 28,
και η 3ης Σεπτ 25,
και η Στεφανου Κομανούδη 4,
και η Λεκκα στο Σύνταγμα,
και Πατησιών 175,
και Σινώπης και Ευήνου 22,
και Πατριάρχου Ιερεμίου 32 (Γκύζη)
και Φιλοτιου 12 στα δικαστηρια (Ευελπίδων)
και Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους γωνία,
και Αγίου Μελετίου 70, 1ος όροφος
και Θησεως 27α στο Μαρούσι,
και Κύριλου Λουκάρεως 41 (νομίζω) στου Γκύζη,
και η Πατρειάρχου Ιωακειμ 45 στο Κολωνάκι (για γερά πορτοφόλια και μάτι μόνο όμως....)
και Ηρακλείτου 5 στο Χαλάνδρι....

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ τους συναγωνιστες Iblis και GGXXX που με διαφωτισαν για το ιδρυμα της Σολωμου 59-1ος οροφος-Κουδουνι 'στουντιο'...Τα ξαναγραφω κι εγω  αλλη μια φορα και για καποιον αλλο που θα εχει την  ιδια απορια με μενα...Επι της Σολωμου εχουμε 3 μασατζιδικα λοιπον:2 στο 54:ενα στον 3ο(KOYΔOYNI 'ATTIKH') και αλλο στον 6ο(ΚΟΥΔΟΥΝΙ 'STUDIO')ενω υπαρχει και αυτο στο 59....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
προσφατη επισκεψη στην υπεροχη αντζολινα της σολωμου 54 6ος floor!τί πλασματακι ειναι αυτο?τι ζουζουνιαρικο υπεροχο μωρακι ειναι αυτο!κουκλι,κουκλι...υπεροχοι βυζοι,τρελλο δερματακι,τρελλο χρωματακι,φανταστικο ματακι και υπηρεσιες πραγματικου ινστιτουτου αισθητικης.

επιτέλους! :dancing:
αποφάσισες να πάρεις Αντζελίνα! :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:
απο τον Φεβρουάριο στα έλεγα, αλλά εσύ εκέι,κωλημα με τα μαγαζιά της Καλλιθέας! :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
σημερα το πρωι παντως ηταν ανοικτα και στο τηλεφωνο μου ειδαν μεχρι τις 18:00

περίεργο... :think:
απο τότε που έφυγε η Στέλλα, η μιλφάρα (εδώ και κανενα μήνα) και ανέλαβε υπέυθυνη ένα Τραβεστί  :S  :crazy: (ή οπόια έιχε στριμώξει τον μέγιστό κινκι30 για να τον βάλει με το ζόρι στο δωμάτιο, αλλά ο κινκι σαν χέλι της ξεγλύστρισε και έγινε Λούης :rockon:)
φάινεται το κάνανε 7ήμερο εκ περιτροπής μπας και ανέβει η πελατεία.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
πατερ μια γιωτα διαβασα ξαναδιαβαζωντας το φορουμ με βυζαρες που επαιζε βεικου κ μετα ευηννου 22 εαν θυμαμε καλα...υπαρχει ακομα?

τι την θές αυτή ρε μουνίλα?
ειναι ψυχασθενής!
μιλάμε για προχωρημένη κατάσταση τρέλας, χωρίς πλάκα.
μακριά.

πριν κανα 2μηνο την είχα πετύχει 11 το πρωί στο καφέ διπλα στον πύργο Αθηνών να παραγγέλνει σαντοιυτς γίγας και 3 (!) μπύρες...
Τα πήρε και πήγε στο μαγαζί...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
περίεργο... :think:
απο τότε που έφυγε η Στέλλα, η μιλφάρα (εδώ και κανενα μήνα) και ανέλαβε υπέυθυνη ένα Τραβεστί  :S  :crazy: (ή οπόια έιχε στριμώξει τον μέγιστό κινκι30 για να τον βάλει με το ζόρι στο δωμάτιο, αλλά ο κινκι σαν χέλι της ξεγλύστρισε και έγινε Λούης :rockon:)
φάινεται το κάνανε 7ήμερο εκ περιτροπής μπας και ανέβει η πελατεία.
το τηλεφωνημα εγινε ως εξης:

- παρακαλού ????
- ναι καλημερα, ειστε ανοικτα σημερα ?
- ναι κυριους, ανοικτα μεχρι το 6..
- καλα, θα περασω για ράντισμα..
- ουρίστεεεεε ????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τι την θές αυτή ρε μουνίλα?
ειναι ψυχασθενής!
μιλάμε για προχωρημένη κατάσταση τρέλας, χωρίς πλάκα.
μακριά.
ναι μουλινα μακρια. υπαρχει παντα το ενδεχομενο να φας και ξυλο απ αυτην..
και διαβασε ολοκληρο το θρεντ, γιατι απ ο,τι καταλαβαινω εισαι ακομη στις πρωτες σελιδες.. :grin:

Επισκέπτης
δε μπορω να καταλαβω γιατι διαγραφηκαν τα μηνυματα μου. εθιξα κανεναν; παπαγιωργη περιμενω απαντηση σου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Επισκέπτης
οκ σορρυ, κ το αρχηγος μη το παιρνεις στραβα, αφου οπως κ να το κανουμε εισαι ο ηγετης μας.

tweety

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναμαι και γωωωω

Ανταποκριση απο ζανοσπιτο Σολωμου 54/6ος προχτες μεσημερι 14:00.
Δεσποινακι, πολυ εξυπηρετικο, σουβλακι με ολα, μπριζολιτσα σενιαν οπως μου αρεσει, δεν βιαζοταν, οτι πρεπει για να βγω με το χαμογελο.
Ρε παιδια η γιαγια της πορτας... μα καλα ειναι δυνατον??? De gustibus θα μου πεις.

Παλιοτερα (3 βδομαδες) στα βορεια Θησεως 27, Αντριαννα. Πολυ καλο τεμαχιο, ομως ειχε κομμουνιστες και δεν σερβιριζε στεικ ταρταρ. Μου εδωσε υποσχεσεις ομως.
Η Νανσυ στο ιδιο ειναι κορυφη, αλλα θελει πολλα, πανω απο 100 για μενου εστιατοριου. Την διαλεγω για φραπε, show και GFE. Παντα φευγω ευχαριστημενος...

Στο Σοκολατομαγαζο του ιατρικου κεντρου πηγαινα και ενιοτε ετρωγα παλιοτερα (>3 μηνες) αλλα μετα απο μια ξεπετα αλλαξα εστιατοριο.
Δεν θαλεγα ομως οχι για παιχνιδι με τις ιδιοκτητριες. Χλωμo... Και εχω καλυτερα πραγματα να κανω με τα χρηματα μου.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναμαι και γωωωω
Παλιοτερα (3 βδομαδες) στα βορεια Θησεως 27, Αντριαννα. Πολυ καλο τεμαχιο, ομως ειχε κομμουνιστες και δεν σερβιριζε στεικ ταρταρ. Μου εδωσε υποσχεσεις ομως.
Η Νανσυ στο ιδιο ειναι κορυφη, αλλα θελει πολλα, πανω απο 100 για μενου εστιατοριου. Την διαλεγω για φραπε, show και GFE. Παντα φευγω ευχαριστημενος...
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο θέμα της Νάνσυ. Πόσο δηλ. πληρώνεις για "φραπέ, show και GFE"; Το GFE τι περιλαμβάνει αφού, αν κατάλαβα καλά, δεν παίζει ούτε μπριζόλα ούτε καλαμάκι; Σε τι συνίσταται το GFE;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom