Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
μαλλον σε αλλο αναφερεται,αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο ακριβως!

Ε, δεν μας το λέει κιόλας μην παιδευόμαστε. Θα το κάνουμε quiz μου φαίνεται... "Βρείτε το μυστικό μασατζίδικο και κερδίστε μισή ώρα με την Ηλεάνα"  χαχα

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μηχαλακοπουλου 99, πηγα και εγω , οντως οχι ακριβως ασιατισα , αλλα καλο σωμα και οσο αφορα τισ οπισθια οψη ειναι το κατι αλλο , χρειαζεται μια επισκεψει.
....εκτος απο επισκεψη χρειαζεται και ενα περασμα η κολαρα της ασιατισας....

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ποσο ειναι η τιμη; προχωρας και περα τoυ φραπε στη μιχαλακοπουλου 99 με την ασσιατισα;

scatsubal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια και χαρά σε ολους τους παλιούς ερευνητές .σήμερα αποφασισα να κάνω την πρωτη μου αγωνιστική ημέρα .υπάρχουν προτάσεις ή να ξεκινησω από μαρνης κατευθείαν.ευχαριστω εκ των προτέρων για οποιν δείξει καταν΄΄οηση και απαντήσει :cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γεια και χαρά σε ολους τους παλιούς ερευνητές .σήμερα αποφασισα να κάνω την πρωτη μου αγωνιστική ημέρα .υπάρχουν προτάσεις ή να ξεκινησω από μαρνης κατευθείαν.ευχαριστω εκ των προτέρων για οποιν δείξει καταν΄΄οηση και απαντήσει :cheesy:

....θα ελεγα να παιξεις για σιγουρια μαρνης, 3ης σεπτεμβριου, γαλατσιου 1 ή μιχαλακοπουλου 99......

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΜΑΡΝΗΣ τι παιζει ρε παιδια και τι διευθυνδη ακριβως??

LEFTI

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δοκίμασα από Οασις για πρώτη φορά την Λάνα. Αφού είχα μαζί μου και προφυλακτικό πέρασα καλά. Αλλά μέχρι να προχωρήσουμε στα περαιτέρω κατάφερα για μισή ώρα να αντέξω το χάλια μασάζ που έκανε. Δεν αντέχεται με τίποτα.
Οσο για αυτήν είναι Λευκορωσσίδα (για τους συλλέκτες εθνικοτήτων) , με ωραίο σώμα, μικρό βυζί, και πρόσωπο Μπουρμπούλια ανακρίτρια πριν 20 χρόνια. Ελληνικά λίγα.
Δωράκι έδωσα στο τέλος 20?. +65

PETRAN27

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
....εκτος απο επισκεψη χρειαζεται και ενα περασμα η κολαρα της ασιατισας....
ποσο παει το μαλλι εκει?απο προσωπο τι λεει? και τι ωρες ειναι ανοικτο?? ευχαριστω  για τις απαντησεις....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ποσο παει το μαλλι εκει?απο προσωπο τι λεει? και τι ωρες ειναι ανοικτο?? ευχαριστω  για τις απαντησεις....
προσωπο αρκετα καλο...ηλικια γυρω στα 25-30...σωμα κανονικο...κολαρα τρελη και γεννικα καλη παρουσια....αν ψιλοαντιδρασει στην αρχη ,μην κολωσεις ξεβρακωσε την κανονικα....παλια μου τεχνη κοσκινο...!!!!!!! τιμουλα στα 80 το φουλ.....ανοιχτα εως 9 αν θυμαμαι καλα.....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...λοιπομ και μια ενημερωση απο την Χ.Ε...την σημερινη....ειπα να κανω ενα τσεκ σε μασερ που πανε σε σπιτια (και σε ξενοδοχεια)....πηρα συνολικα 7-8 τηλεφωνα.....1ο συμπερασμα...ολες ξεκολιαζονται κανονικα...και χαζος να εισαι αμα τις ξεκινησεις συζητηση το καταλαβαινεις αμεσως.....2ο συμπερασμα...απο τις 7-8 οι 5 γαμιουνται μονο σε σπιτια.....οι αλλες πανε και ξενοδοχεια.....τωρα απο περιγραφες γαματα..αλλα λενε και αλλες θα σου ερθουν ....τα γνωστα.....τιμες γυρω στο 100σταρικο τις κοβω με φουλ....μονο μια μου ειπε 70 και οτι αλλο παραπανω το συζηταμε......

PETRAN27

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν ειχες να διαλεξεις αναμεσα σε Μαρνης , Ομηρου , Γ Σεπτεμβριου και αυτης  τι διαλεγεις???? Σκεφτομαι να παω αυριο σε καποιο απο αυτα....η συμβουλη σου θα ειναι σημαντικη....

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
εγω πάντως Ομήρου!... :thumbsup:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
μαγκες καποτε ειχα διαβασει για ενα που παιζει κοντα στο υγεια το νοσοκομειο!!!! ξερει κανεις  λεπτομερειες?????

ευχαριστω

Ειχαν πει κάποτε για πίσω απο το Υγεια οδος  Δελφων. Η Δελφων ειναι κοντα στο Ιατρικό αρα πιθανολογω οτι έκαναν λάθος τα νοσοκομεια. Συναδελφος ειχε δώσει πληροφορίες για χαμαμ με γκομενα και φραπε 120?. Το post του ειναι σχετικα προσφατο οποτε γυρνα λίγο και θα το βρεις.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
...λοιπομ και μια ενημερωση απο την Χ.Ε...την σημερινη....ειπα να κανω ενα τσεκ σε μασερ που πανε σε σπιτια (και σε ξενοδοχεια)....πηρα συνολικα 7-8 τηλεφωνα.....1ο συμπερασμα...ολες ξεκολιαζονται κανονικα...και χαζος να εισαι αμα τις ξεκινησεις συζητηση το καταλαβαινεις αμεσως.....2ο συμπερασμα...απο τις 7-8 οι 5 γαμιουνται μονο σε σπιτια.....οι αλλες πανε και ξενοδοχεια.....τωρα απο περιγραφες γαματα..αλλα λενε και αλλες θα σου ερθουν ....τα γνωστα.....τιμες γυρω στο 100σταρικο τις κοβω με φουλ....μονο μια μου ειπε 70 και οτι αλλο παραπανω το συζηταμε......
Kinky δοκιμασες τιποτα απο αυτες που πηρες τηλ να μαθουμε και εμεις εντυπωσεις?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εχθές πέρασα απο Ομήρου και όλα τα δωμάτια ήταν φουλ. Η Πωλίνα ήταν απασχολημένη κι έτσι πήρα 'Αννα. (Πάντως ήταν απο Γιάννενα, γιατί παρατήρησα πως υπάρχει και μια απο Μαυροβούνιο εκτός αν είναι η ίδια).

Λίγο γεματούλα, γλυκό πρόσωπο, βυζάρες ωραίες και γενικά ωραίο μασάζ και φραπεδάκι.

Εκεί που χαλάστηκα ήταν πως όταν έφευγα μου ζήτησε 80 ευρώ (που πάντα τόσα δίνω για φραπεδάκι) + έξτρα 20 ευρώ γιατί λέει έβγαλε τα ρούχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή 100 ευρώ για φραπεδάκι????????????? Μην τρελαθούμε. Με 100 ευρώ παίρνεις γαμώ τα Ρωσιδάκια και σου κάνουν τούμπες!

Της λέω δεν έχω άλλα λεφτά και πως την άλλη φορά θα είμαι πιο γενναιόδωρος κι έτσι έφυγα.

Δυστυχώς επαληθεύομαι για μια ακόμη φορά όταν λέω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να είναι ντόπια η κοπέλα. Ας είναι εισαγωγής απο όπου να 'ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom