μαλλον σε αλλο αναφερεται,αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο ακριβως!
Ε, δεν μας το λέει κιόλας μην παιδευόμαστε. Θα το κάνουμε quiz μου φαίνεται... "Βρείτε το μυστικό μασατζίδικο και κερδίστε μισή ώρα με την Ηλεάνα" χαχα
μαλλον σε αλλο αναφερεται,αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο ακριβως!
....εκτος απο επισκεψη χρειαζεται και ενα περασμα η κολαρα της ασιατισας....Μηχαλακοπουλου 99, πηγα και εγω , οντως οχι ακριβως ασιατισα , αλλα καλο σωμα και οσο αφορα τισ οπισθια οψη ειναι το κατι αλλο , χρειαζεται μια επισκεψει.
ποσο ειναι η τιμη; προχωρας και περα τoυ φραπε στη μιχαλακοπουλου 99 με την ασσιατισα;
γεια και χαρά σε ολους τους παλιούς ερευνητές .σήμερα αποφασισα να κάνω την πρωτη μου αγωνιστική ημέρα .υπάρχουν προτάσεις ή να ξεκινησω από μαρνης κατευθείαν.ευχαριστω εκ των προτέρων για οποιν δείξει καταν΄΄οηση και απαντήσει
ποσο παει το μαλλι εκει?απο προσωπο τι λεει? και τι ωρες ειναι ανοικτο?? ευχαριστω για τις απαντησεις........εκτος απο επισκεψη χρειαζεται και ενα περασμα η κολαρα της ασιατισας....
προσωπο αρκετα καλο...ηλικια γυρω στα 25-30...σωμα κανονικο...κολαρα τρελη και γεννικα καλη παρουσια....αν ψιλοαντιδρασει στην αρχη ,μην κολωσεις ξεβρακωσε την κανονικα....παλια μου τεχνη κοσκινο...!!!!!!! τιμουλα στα 80 το φουλ.....ανοιχτα εως 9 αν θυμαμαι καλα.....ποσο παει το μαλλι εκει?απο προσωπο τι λεει? και τι ωρες ειναι ανοικτο?? ευχαριστω για τις απαντησεις....
μαγκες καποτε ειχα διαβασει για ενα που παιζει κοντα στο υγεια το νοσοκομειο!!!! ξερει κανεις λεπτομερειες?????
ευχαριστω
Kinky δοκιμασες τιποτα απο αυτες που πηρες τηλ να μαθουμε και εμεις εντυπωσεις?...λοιπομ και μια ενημερωση απο την Χ.Ε...την σημερινη....ειπα να κανω ενα τσεκ σε μασερ που πανε σε σπιτια (και σε ξενοδοχεια)....πηρα συνολικα 7-8 τηλεφωνα.....1ο συμπερασμα...ολες ξεκολιαζονται κανονικα...και χαζος να εισαι αμα τις ξεκινησεις συζητηση το καταλαβαινεις αμεσως.....2ο συμπερασμα...απο τις 7-8 οι 5 γαμιουνται μονο σε σπιτια.....οι αλλες πανε και ξενοδοχεια.....τωρα απο περιγραφες γαματα..αλλα λενε και αλλες θα σου ερθουν ....τα γνωστα.....τιμες γυρω στο 100σταρικο τις κοβω με φουλ....μονο μια μου ειπε 70 και οτι αλλο παραπανω το συζηταμε......
+1εγω πάντως Ομήρου!...
Σε αυτό αναφέρεται και οι εντυπώσεις μου και εμενα απο την επισκεψημου είναι ακριβώς οι ιδιες απο την Ηλεάνα.Αναφέρεσαι στο Σινώπης και Ευήνου ή κάποιο άλλο;