Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
re kinky, αφού τα έκανες όλα αυτά και καλα τα έκανες αδερφε, δεν μπορεις να μου απαντήσεις και πως ακριβώς γίνεται στο μασατζίδικο η φάση για να μη φανώ αγουρος, αβγαλτος και ξινός σαν λεμόνι;;
Και να μην με πιάσουν και κότσο και πάρουν λεφτά χωρίς να δώσουν τίποτα; γδύνεσαι-πλένεσαι...μένεις με πετσέτα;....και την τσιμούχα που την έχεις για παν ενδεχόμενο;...και πότε της λες για το άλλο; ή μήπως έρχεται μόνο του;

Βοήθεια στον "αυχενοπονημένο" ρεεεεεεε .. :helpplea: :helpplea: :-

Επισκέπτης
.......παμε σαββατο ,κανο μια βολτα απο γ'σεπτεμβριου και πετυχαινω κορινα,γαληνη ,τανια και ναντια....πηρα κορινα...ΚΑΛΟ μασαζ,και ΚΑΛΟ γαμησι...αυτα κυριοι.

Nα υποθέσουμε ότι η Κορίνα ήταν και μπαλκονάτη, φίλε Kinky ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Γεια σας συναδελφοι , ειμαι σχετικα νεος τον χωρο και θελω τα φωτα σας. Κατεβαινω απο θεσ/νικη Αθηνα το αλλο σαββατοκυριακο και θελω super relax σε στουντιο ή μασσαζιδικο ? τι μου προτεινεται ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Επίσης δινω προτεραιοτητα στην ποιοτητα παρα στην τιμη. Χαλαλι 20-50 γιουρια παραπανω αν αξιζει η πεοθηλαστρα  :dancing: :dancing:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
re kinky, αφού τα έκανες όλα αυτά και καλα τα έκανες αδερφε, δεν μπορεις να μου απαντήσεις και πως ακριβώς γίνεται στο μασατζίδικο η φάση για να μη φανώ αγουρος, αβγαλτος και ξινός σαν λεμόνι;;
Και να μην με πιάσουν και κότσο και πάρουν λεφτά χωρίς να δώσουν τίποτα; γδύνεσαι-πλένεσαι...μένεις με πετσέτα;....και την τσιμούχα που την έχεις για παν ενδεχόμενο;...και πότε της λες για το άλλο; ή μήπως έρχεται μόνο του;

Βοήθεια στον "αυχενοπονημένο" ρεεεεεεε .. :helpplea: :helpplea: :-

φίλε σε γενικές γραμές όπως τα κέφτεσαι είναι ... δηλαδή αφού πας και διαλέξεις κοπέλα (υποθέτοντας ότι έχει ποικιλία), πας στο δωμάτιο, γδύνεσαι, κάνεις το μπανάκι σου (εντός ή εκτός δωματίου ανάλογα με το τί διαθέτι το μαγαζί),  επιστρέφεις με την πετσετούλα σοτ στο δωμάτιο και όταν έλθει η κοπέλα βγάζεις την πετσέτα και ξαπλώνεις μπρούμητα στο "κρεββάτι" του μασσάζ.
Τώρα για το αν παίζει ή όχι περισσότερο από μασσαζ νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη από όλα όσα λέγονται στο thread αυτό και για τα διάφορα μασσατζίδικα που αναφέρουμε. Σε άλλα στο ξεκαθαρίζουν εξ'αρχής (πχ. 3ης Σεπτεμβρίου), σε άλλα πρέπει να σε γνωρίσουν (πχ. Ομήρου).  Πάντως μη δείξεις γενικά ότι δεν έχεις ξαναβρεθεί σε τέτοιο χώρο ακόμα κι αν πεις ότι δεν έχεις ξαναπάει στο συγκεριμένο μαγαζί (αν και καλύτερα να πεις ότι έχεις ξαναπάει και πέτα και κανένα όνομα από τα καλά κορίτσια που έχουν αναφερθεί). Τώρα περί της τσιμούχας που λες κι εσύ ... έχε την όπου την έχεις συνήθως ... άλλωστε τα ρούχα σου εκεί θα είναι να την χρησιμοποιήσεις όταν έλθει η ώρα.

Αυτά τα ολίγα :)

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καποιος ανεφερε για καινουργια ασσιατισα. ξερει κανεις που; ποτε;

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδες για δωστε περισσοτερες πληροφοριες για Γαλατσιου και Πατησιων Κουδουνι,Οροφος Ωρες να κανουμε και εμεις καμια αυτοψια. Ευχαριστω!!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Φίλε...με το που μπαίνεις στην Γαλατσίου από Πατησίων, στο αριστερό σου χέρι. Στο κουδούνι γράφει Malaxis Therapy. Η γνωστή Evita από Μάρνης είναι εκεί, αλλά μάλλον είναι δικό της το μαγαζί.
Έχει 3-4 κοπέλλες, η Ρωξανη είναι εκεί για όσους ξέρουν, αλλά το άπαιχτο είναι η κοκκαλιάρα Μόνικα. ʼβυζη μεν αλλά άπαιχτη σε όλα της... Ότι θέλεις και όπως το θέλεις...
Και κλασσικά τα 60 + το δωράκι που λέμε...

Καλή διασκέδαση σε όλους

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Ρεπορτάζ από μεσημεριανή μασαζότσαρκα

Πήγα στο μασατζίδικο της Ομήρου με σκοπό να πάρω την Χριστίνα που είχε πολύ καλά reviews από τους φίλους εδώ μέσα, αλλά δυστυχώς έλειπε. Η τσατσά επέμενε να πάρω την ʼννα που είναι στο "στυλ" της  Χριστίνας, αλλά εγώ έφυγα και έδειξε να χαλιέται.
Ο χώρος από τους καλύτερους πάντως και μέσα είχε πολύ ωραία μωράκια (είδα 2 μελαχροινά ψηλά ντυμένα με άσπρες ιατρικές μλούζες κι από μέσα μινι)
Η τσατσά μπροστά σε pc έβλεπε τις εισόδους και των 2 μασσατζίδικων από κάμερες!!!

Φεύγω για Γ΄ Σεπτεμβρίου 25 όπου υπηρχαν 3 μπάζα (Τατιάνα, Βίκυ και μία που δεν θυμάμαι) και η Κορίνα που ήταν σε δωμάτιο. Προφανώς μόνο η Κορίνα δουλεύει!

Φεύγω κι απο εκεί και πάω Γαλατσίου 1, όπου υπήρχαν 3:
Μία μαύρη που έδειχνε να βαριέται, αλλα είχε ωραίο σώμα.
Η Χριστίνα, ψηλή, λεπτή, κοκκινομάλλα, με μπότες και δικτυωτό καλτσόν, χαμογελαστή αλλά αλογομούρα!
Η Ρωξάννη, η οποία ήταν τσαντισμένη με την τσατσά γιατί την έκοψε από το τηλέφωνο και βγήκε με μούτρα.
Πήρα την Ρωξάννη (μαλακία μου).
Μασάζ στα μπρούμητα χαλια, με γυρνάει ανάσκελα γδύνεται για να αποκαλυφθούν κοιλίτσες, πεσμένα βυζάκια...χαλια. Πίπα και γαμήσι με την πρώτη, αλλά συμμετοχή τίποτα. Σ' όλη την διάρκεια δεν άνοιξε το στόμα της μια φορά. ¨Οταν όμως πήγα να την πληρώσω και έπεσαν από το πορτοφόλι μου ξένα νομίσματα, τσίμπησε και με ρώτησε τι λεφτά είναι αυτά και αν ταξιδεύω!!

Και μετά τα ανωτέρω, έχω να ρωτήσω τον λαό:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΩΤΑ???? (oεο)

Kardasis

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
:helpplea: Έχει ανοίξει ένα καινούργιο μασατζίδικο στην Σινώπης & Ευήνου στους Αμπελόκηπους. Έχει κάνει κανένας συνάδελφος κάποια κατάθεση; Ας παραθέσει την εμπειρία του...

piterpan(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα.Ήθελα να γράψω μέρες για την Ευήνου αλλά λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα.Λοιπόν πήγα την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι.Τρεις κοπέλες.Πήγα με την φαινομενικά πιο ωραία.Τελικά την πάτησα.Το όνομά της Βιολέτα ή Λέτα(από Αμαλίας 42 όπως μου είπε).Χάλια μασάζ χάλια φραπές.Δεν μπορούσες να συνενοηθείς μαζί της.Της μίλαγα δεν κατάλαβαινε και γενικά ήταν πολύ σπαστική.Γενικά το μαγαζί ήταν αρκετά καλό.Η τσατσά καλή.60 μασάζ + 20 φραπεδιά (για παραπάνω δεν ξέρω)δεν μου είπαν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φίλε...με το που μπαίνεις στην Γαλατσίου από Πατησίων, στο αριστερό σου χέρι. Στο κουδούνι γράφει Malaxis Therapy. Η γνωστή Evita από Μάρνης είναι εκεί, αλλά μάλλον είναι δικό της το μαγαζί.
Έχει 3-4 κοπέλλες, η Ρωξανη είναι εκεί για όσους ξέρουν, αλλά το άπαιχτο είναι η κοκκαλιάρα Μόνικα. ʼβυζη μεν αλλά άπαιχτη σε όλα της... Ότι θέλεις και όπως το θέλεις...
Και κλασσικά τα 60 + το δωράκι που λέμε...

Καλή διασκέδαση σε όλους

....μονικα απο γαλατσιου 1, δηλαδη στην εβιτα, ΤΕΛΟΣ....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
καλησπερες στην παρεα

καποιο"ειδικος" επι του θέματος συνάδελφος , θα μπορουσε να μας πληροφορησει τι παιζει και αν αξίζει μια επισκεψη στο μαγαζι της ελ βενιζελου &  αχιλεως

ρε γαμωτο μόλις ανακάλυψα οτι ειναι πολυ κοντα στο σπίτι και το θεωρω αμαρτία να μην ενυσχ'υσουμε τα καταστήματα της περιοχής μας

Επισκέπτης
Λοιπον, καινούριο μαγαζί. Τηλ (κινητο) υπάρχει στα Νέα. Πίσω (κοντα) στον Πύργο των Αθηνών και το Ιπποκρατειο.

3 κοπελες, 1 καλη (Σοφία), μιά μετρια (η κλασική +40αρα των απανταχού μασατζίδικων)  αλλα καυλιάρα (Ηλεάνα) και μια ουδετερη. Παίρνω (εξ ενστίκτου) την δευτερη.

Κανει ένα τρελο μασαζ..ακουμπάει τα ποδια σου στα βυζιά της, γλύφει πλατες, τριβεται με τον κώλο της πανω, κανει δηλαδή αρκετα innovative πράγματα. Όταν δε σε γυρίσει ανασκελα, αρχίζει μια αργή, εξαιρετική πίπα. Μου εκανε δε εντυπωση ότι καταφερνει να μιλάει (προστυχα και ευχαριστα) και να παίρνει πίπα ταυτοχρονα...

Εξαιρετική χρηση γλώσσας και του κώλου, τον οποίο και τρίβει all over. Τελείωσα με την πίπα, δεν θα άντεχα πανω απο 2 λεπτα αν την πηδαγα, με ειχε φερει στο όριο.

Καλή εναλλακτική προταση για να ξεφυγουμε απο τα κλασικά. Τιμή 80?, very competitive in did.

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Θα μας δώσεις δνση ακριβήγια να το επισκεφτούμε?

περιμένω απάντηση

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καποιος ανεφερε για καινουργια ασσιατισα. ξερει κανεις που; ποτε;
μιχαλακοπουλου 99......οχι ακριβως ασιατισα....μιγαδα.....καλο σωμα...και φοβερος κολος....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
μαγκες καποτε ειχα διαβασει για ενα που παιζει κοντα στο υγεια το νοσοκομειο!!!! ξερει κανεις  λεπτομερειες?????

ευχαριστω

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Μηχαλακοπουλου 99, πηγα και εγω , οντως οχι ακριβως ασιατισα , αλλα καλο σωμα και οσο αφορα τισ οπισθια οψη ειναι το κατι αλλο , χρειαζεται μια επισκεψει.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπον, καινούριο μαγαζί. Τηλ (κινητο) υπάρχει στα Νέα. Πίσω (κοντα) στον Πύργο των Αθηνών και το Ιπποκρατειο.

3 κοπελες, 1 καλη (Σοφία), μιά μετρια (η κλασική +40αρα των απανταχού μασατζίδικων)  αλλα καυλιάρα (Ηλεάνα) και μια ουδετερη. Παίρνω (εξ ενστίκτου) την δευτερη.

Κανει ένα τρελο μασαζ..ακουμπάει τα ποδια σου στα βυζιά της, γλύφει πλατες, τριβεται με τον κώλο της πανω, κανει δηλαδή αρκετα innovative πράγματα. Όταν δε σε γυρίσει ανασκελα, αρχίζει μια αργή, εξαιρετική πίπα. Μου εκανε δε εντυπωση ότι καταφερνει να μιλάει (προστυχα και ευχαριστα) και να παίρνει πίπα ταυτοχρονα...

Εξαιρετική χρηση γλώσσας και του κώλου, τον οποίο και τρίβει all over. Τελείωσα με την πίπα, δεν θα άντεχα πανω απο 2 λεπτα αν την πηδαγα, με ειχε φερει στο όριο.

Καλή εναλλακτική προταση για να ξεφυγουμε απο τα κλασικά. Τιμή 80?, very competitive in did.

Αναφέρεσαι στο Σινώπης και Ευήνου ή κάποιο άλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom