Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε παιδια στο μαρουσι παιζει τιποτα πηγα 2 φορες αλλα δεν ειδα κατι υποπτο....πεταγα ολο μπιχτες αλλα λουκουμακι γιοκ...αν ξερει κανεισ κατι.....θελουν χαρτζιλικι εξτρα?
Κοιτα, εγώ που πήγα εκεί δεν μοθ γέμισε το μάτι. Ένα υποννοουμενο μόνο έπεσε πως μπορώ να έχω "ό,τι" περιποίηση θέλω, αλλά από ό,τι κατάλαβα από τη δεύτερη φορά μάλλον. Πάντως δεν μου γέμισε το μάτι, αν και είναι η πρώτη φορά που πήγα σε μασατζίδικο γενικότερα.
Παραθέτω κάποια που βρήκα στην εφημερίδα και παρακαλώ όπως με διαφωτίσετε για το ποιον των κυριών και το αν το δίνουν με την πρώτη )και με τι αντάλλαγμα).
-Θησέως 142: 60 ? και μέσα είναι "δύο κυρίες", όπως μου είπε στο τηλέφωνο...εγώ έμεινα με την εντύπωση: ΜΑΚΡΙΑΑΑ
-Γ. Γεννηματά 133 Γλυφάδα: Ξεκινάει από γνωριμία μασάζ 20? αλλά από το τηλέφωνο άρχιζε να μου αραδιάζει ΟΛΑ τα προγράμματα που είχε καΙ αποκλείεται κατα τη γνώμη μου να είναι κάτι περισσότερο από απλό μασάζ. Αφού μπήκα στον πειρασμό να ρωτήσω στα ίσια να δω την αντπίδραση.
-Μαντζαρου 9 κολωνάκι: Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και θα ήθελα πληροφορίες.
-Συγγρού 12 Κολωνός: Πληροφορίες κανείς????
-Ο.Ε. σπα Ελ. Βενιζέλου 67 5ος όροφος Καλλιθέα: Τι παίζει αδέρφια εκεί???
-Καραΐσκου 106 Πειραιάς. Κανείς αδερφός έχει πληροφορίες??
- Beauty Line Παπαδιαμαντοπούλου 14 4ος όροφος, ξέρει κανείς τίποτα??
έχω κιάλλα αλλά ας γράψω και τίποτα μετά από αυτά..σωστά;;
P.S. Φίλε Vaso τι έγινε με τη δουλειά? Βρήκες τίποτα? Δεν ζήτησες βοήθεια για το βιογραφικό....