Παιδιά γράφω πρώτη φορά αν και διαβάζω σχετικά τακτικά αυτά που γράφετε εσείς, απλά δεν έχω καταφέρει να πάω σε κανένα ακόμα.
Έχω περάσει μόνο από το μαρούσι, εκείνο στη Θησέως, το μαγαζί φαίνεται καθαρό, αλλά οι κοπέλες ήρθαν με πουκάμισο-παντελόνι ασπρο. Δεν με προδιάθεσαν πως θα έπαιζε τίποτα παραπάνω αργότερα. Εγώ πήγα μεσοβδόμαδα (νομίζω Τετάρτη μεσημέρι) και υπήρχαν εκεί μία Ρωσίδα,μία ελληνίδα και η ίδια η "υποδοχή" (ελληνίδα). Η κοπέλα η ελληνίδα ήταν ομορφούλα, αλλά το γεγονός πως παραήταν ντυμένες με προδιάθεσε αρνητικά. Στο καφεδάκι προσπάθησα να ψαρέψω, αλλά μόνο ένα "ό,τι θέλετε" πήρα σαν απάντηση (μπορεί να ήταν και η σωστή απάντηση εδώ που τα λέμε). Πάντως, δεν εντυπωσιάστηκα από τις κοπέλες και δεν έμεινα.
Έχω δει 2-3 αγγελίες για Ν. Σμύρνη. Ξέρετε τίποτα; Η φωνή στο τηλέφωνο είναι υποσχόμενη και ενώ στην αγγελία έχει σταθερό τηλέφωνο, μόλις παίρνεις ο τηλεφωνητής σου λέει να πάρεις στο κινητό.
Αύριο θα προσπαθήσω να γράψω 2-3 παραπάνω που έχω βρει σε αγγελίες να μου πείτε γνώμες. Ευχαριστώ συνάδελφοι.