Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πληροφορια χτεσινη απο φίλο, γνωστο μασσαζ-λαβερ, εξαιρετικα αξιόπιστο.

Πηρε τηλ αγγελια απο εφημεριδα για μασαζ. Του απαντησαν οτι ειναι 2, φουλ προγραμμα (λεσβιακό ινκλουντιτ) 150 ? στο χωρο τους. Του ειπαν οτι ειναι 35αρες, 1,70, 65 κιλα.

Πηρε τηλ και εκλεισε ραντεβου. Του ειπαν να παει Δροσοπούλου (στο υψος της Φωκίωνος, στη γωνά, δεν αναφερω το νουμερο).

Ανεβηκε επανω και ειδε 2 +50αρες. Του πηρε 5 λεπτα να μου περιγραψει ποσο χαλια ηταν, το πατσαβουρες ηταν ελάχιστο για να εκφρασει το απιθανο χαλι τους. Κρεμοντουσαν οι κοιλιες και τα βυζιά μεχρι το πατωμα. Οι κόλοι επίσης. Φατσες σαν πλήστρες, 70αρες.

Τον επιασε δυσφορία και του ηρθε και μιά ελαφριά σκοτοδύνη. Του φεραν νερο να πιέι (πάλι καλα)  και εφυγε τρέχοντας.

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Πληροφορια χτεσινη απο φίλο, γνωστο μασσαζ-λαβερ, εξαιρετικα αξιόπιστο.

Πηρε τηλ αγγελια απο εφημεριδα για μασαζ. Του απαντησαν οτι ειναι 2, φουλ προγραμμα (λεσβιακό ινκλουντιτ) 150 € στο χωρο τους. Του ειπαν οτι ειναι 35αρες, 1,70, 65 κιλα.

Πηρε τηλ και εκλεισε ραντεβου. Του ειπαν να παει Δροσοπούλου (στο υψος της Φωκίωνος, στη γωνά, δεν αναφερω το νουμερο).

Ανεβηκε επανω και ειδε 2 +50αρες. Του πηρε 5 λεπτα να μου περιγραψει ποσο χαλια ηταν, το πατσαβουρες ηταν ελάχιστο για να εκφρασει το απιθανο χαλι τους. Κρεμοντουσαν οι κοιλιες και τα βυζιά μεχρι το πατωμα. Οι κόλοι επίσης. Φατσες σαν πλήστρες, 70αρες.

Τον επιασε δυσφορία και του ηρθε και μιά ελαφριά σκοτοδύνη. Του φεραν νερο να πιέι (πάλι καλα)  και εφυγε τρέχοντας.
Δώσε λεπτομέρειες μην την πατήσουμε. Όχι περιγραφή των "κοριτσιών", αλλά ακριβή διεύθυνση

Επισκέπτης
Φωκίονος και Δροσοπούλου γωνία, επί της Δροσοπούλου. Ποσο πιό σαφής μπορει να γινει κανεις? Δεν ξερω αν επιτρέπεται κιόλας απο τους κανονες του σαιτ να λμε νουμερα, αλλα πιστευω οτι τα παραπανω ειναι υπερ-αρκετα για να μην την πατησετε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
"Του ειπαν οτι ειναι 35αρες, 1,70, 65 κιλα"

τελικά βγήκαν 65άρες 1,35 και 70 κιλά

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά βλέποντας να εχουν γραφεί 70 σελίδες με μασατζίδικα, μπαίνω στον πειρασμό να σας ρωτήσω, πιστεύετε οτι αξίζει τον κόπο?Δηλ πρέπει να γυρίσεις όλη την Αθήνα για να βρεις μια που να μην ειναι πατσαβούρα, να την πληρώσεις από 80? και άνω, και να μην ξέρεις αν θα σου τραβηξει μόνο μαλακία, ή μόνο πίπα κλπ. Αναφέρω από τα γραφόμενά σας, γιατί  προσωπική εμπειρία έχω καιρό πριν όταν γυρίζοντας ότι υπήρχε είχα δεί μόνο πατσαβούρες να κυκλοφορούν. Θέλω να πω οτι η σχέση value for money δεν ειναι καλή, όπως δεν ειναι για να πας να γαμήσεις σεκωλόμπαρα ή στριπτηζάδικα κατα αντιστοιχία.
Αν κάποιος λοιπόν μπορεί να δώσει κατι  παραπάνω πάιρνει CG με 90-120?, ή αν δεν μπορεί πάει σε studio με 50?. Πιστεύω ότι  το άκουσμα μόνο της λέξης μασάζ σας φτιάχνει και τίποτα άλλο.
Ούτε υπάρχουν τώρα μέρη, όπως παλιά στην Σ Μερκούρη 8, στο Αλσος Παγκρατίου απέναντι, όπου είχε 5 γυναίκες μέσα και οι τέσσερις ήταν μουνάρες. Πήγαινα εκεί την περίοδο 1997-1999 περίπου αν θυμάμαι καλά, πλήρωνες 20 χιλιάρικα, αλλά ειχες την πολυτέλεια να δεις και να διαλέξεις από μουνάρες, οπότε ναι ισως τοτε ηταν καλυτερα από CG.
Τώρα όμως πιστεύω ότι αν κάποιος νταβάς ή γραφείο ή δεν ξέρω ποιος έχει γυναίκα επιπέδου να πλασάρει, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να την βάλει σε μασατζίδικο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παιδιά βλέποντας να εχουν γραφεί 70 σελίδες με μασατζίδικα, μπαίνω στον πειρασμό να σας ρωτήσω, πιστεύετε οτι αξίζει τον κόπο?Δηλ πρέπει να γυρίσεις όλη την Αθήνα για να βρεις μια που να μην ειναι πατσαβούρα, να την πληρώσεις από 80? και άνω, και να μην ξέρεις αν θα σου τραβηξει μόνο μαλακία, ή μόνο πίπα κλπ. Αναφέρω από τα γραφόμενά σας, γιατί  προσωπική εμπειρία έχω καιρό πριν όταν γυρίζοντας ότι υπήρχε είχα δεί μόνο πατσαβούρες να κυκλοφορούν. Θέλω να πω οτι η σχέση value for money δεν ειναι καλή, όπως δεν ειναι για να πας να γαμήσεις σεκωλόμπαρα ή στριπτηζάδικα κατα αντιστοιχία.
Αν κάποιος λοιπόν μπορεί να δώσει κατι  παραπάνω πάιρνει CG με 90-120?, ή αν δεν μπορεί πάει σε studio με 50?. Πιστεύω ότι  το άκουσμα μόνο της λέξης μασάζ σας φτιάχνει και τίποτα άλλο.
Ούτε υπάρχουν τώρα μέρη, όπως παλιά στην Σ Μερκούρη 8, στο Αλσος Παγκρατίου απέναντι, όπου είχε 5 γυναίκες μέσα και οι τέσσερις ήταν μουνάρες. Πήγαινα εκεί την περίοδο 1997-1999 περίπου αν θυμάμαι καλά, πλήρωνες 20 χιλιάρικα, αλλά ειχες την πολυτέλεια να δεις και να διαλέξεις από μουνάρες, οπότε ναι ισως τοτε ηταν καλυτερα από CG.
Τώρα όμως πιστεύω ότι αν κάποιος νταβάς ή γραφείο ή δεν ξέρω ποιος έχει γυναίκα επιπέδου να πλασάρει, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να την βάλει σε μασατζίδικο.

απσολιουτλυ ραιτ!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Η Γιωτα σε νεο μαγαζι Ευήνου 22 και Σινώπης γωνια (κοντα στην συμβολη Αλεξάνδρας και Μεσογείων) για οποιον ενδιαφέρεται.
καλα η γιωτα δεν ειναι στην αγιου μελετιου?....αδερφε το τσεκαρες και ειναι οντως εκει η στο ειπανε?.....

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα!!!! θα ηθελα να σας δωσω και εγω οσες πληροφοριες μπορει να μαζεψει καποιος για την αθηνα που μενει θεσσαλονικη και κατεβαινει κανα δυο φορες το μηνα στην αθηνα. σαν εσας και εγω το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι το ''μασαζ''. ετσι λοιπον μπορω να σας δωσω και εγω καποιες πληροφοριες για την ομηρου. λοιπον. την πωλινα πριν κανενα εξαμηνο την ειχα παρε βιζιτα σε ξενοδοχειο. οταν ομως της ζητησα εκει π.... μου ειπε οτι δεν μπορει και οτι ηξερα (με θυμηθηκε) να το ξεχασω. πολλες κοπελες εκει οπως ολοι εχετε πει αλλα μου εχουν μεινει μονο τα ονοματα της πωλινας και της αννας!!!! οπως καταλαβατε μου αρεσουν τα μεγαλα!!!!

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
εχετε αναφερει εδω οτι η αννα συνεχιζει και περα απο τον φραπε. επειδη ειμαι σχετικα νεος στο αθλημα ,αυτο το ζητας εσυ μεσα στο δωματιο και της δινεις κατι εξτρα ή κανονιζεις απο πριν με την ελενα(αφεντικο)?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σήμερα το πρωί Πωλίνα από Ομήρου!!! Mamma mia :boobies: :boobies:
Τι βυζί!!!!
Μασαζάκι...?? και τελιωμα με βυζο....φραπέ μες τα λάδια :dancing: :dancing: :dancing:
Όσοι πιστοί τρεχάτε...... 80 ο λογαριασμός..

Επιβεβαιώνω 100% τα λεγόμενα του συναγωνιστή για Πωλίνα!

Πήγα εχθές στις 6.30 το απόγευμα. Ανεβαίνω στο 44 νούμερο και μου ανοίγει ένα μουνάκι ξανθό και πολύ όμορφο και γλυκό.Το "μαγαζί"φαίνεται να δουλεύει χρόνια, κι αυτό φαίνεται απο το μπάνιο με το τζακούζι αλλά και τα μηχανήματα που έχει μέσα....

Ηταν μια ξανθιά χοντρή σε ένα γραφείο και παίζει ο εξής διάλογος
-Εχετε ξανάρθει?
-Οχι εγώ, αλλά ένας φίλος μου πριν 5-6 μέρες.
-Μάλιστα, σας έμοιαζε? Θυμήστε μου πώς είναι ο φίλος σας....
-Μετρίου αναστήματος, μελαχροινός, 30άρης.
-Ωραία, θα πάτε στο άλλο απέναντι αφού με πληρώσετε.
-Ε ξέρετε, μου είπε ο φίλος για την Πωλίνα.
-Αααααα, την Πωλίνα. Πωλίνα, έλα λίγο να σε δει ο κύριος!

Με το που την βλέπω παθαίνω πλάκα.Αρχίζω να τρέμω απο κάβλα και συγκίνηση. Τέτοιο βυζί στητό και μεγάλο δεν πρέπει να έχω ξαναδεί....!!!!!!!!!

Πληρώνω 80 γιούρια, πάμε στο δωμάτιο, 40 λεπτά τουλάχιστον πολύ καλό μασάζ, μετά ανάσκελα και λαδορίγανη με φραπέ αλα ισπανικά! Τα είδα όλα!

Εφυγα 101% ευχαριστημένος, αλλά είδα κι άλλη μία τουλάχιστον μελαχροινή βυζαρού εκεί μέσα! ΥΠάρχουν τουλάχιστον συνολικά 6-7 μουνάκια όλα όμορφα!

Ξέρει κανείς αν παίζει ντουέτο στο μασάζ?

trelouros

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια η Ομηρου σε ποια περιοχη ειναι?

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν εχεις δικιο υπαρχουν ακομα μαγαζια με 7-8 γυναικες που οι 5-6 ειναι μουναρες (Ομηρου) και αν εισαι τακτικος πελατης δεν τρως ποτε φολα γιατι σε προφυλασουν για να μην σε χασουν.
Ετσι περνας παντα καλα και γλυτωνεις και τις κακοτοπιες και τα δρομολογια να γυρνας απο το ενα στο αλλο.
Εγω δεν το κουναω απο το συγκεκριμενο μασατζιδικο και πιστεψε με δεν με αφηνουν να φαω φολα ποτε.

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχετε αναφερει εδω οτι η αννα συνεχιζει και περα απο τον φραπε. επειδη ειμαι σχετικα νεος στο αθλημα ,αυτο το ζητας εσυ μεσα στο δωματιο και της δινεις κατι εξτρα ή κανονιζεις απο πριν με την ελενα(αφεντικο)?
το κανονιζεις μονος σου και τα δωρακια με ρεγουλο μην μας της χαλατε

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω 100% τα λεγόμενα του συναγωνιστή για Πωλίνα!

Πήγα εχθές στις 6.30 το απόγευμα. Ανεβαίνω στο 44 νούμερο και μου ανοίγει ένα μουνάκι ξανθό και πολύ όμορφο και γλυκό.Το "μαγαζί"φαίνεται να δουλεύει χρόνια, κι αυτό φαίνεται απο το μπάνιο με το τζακούζι αλλά και τα μηχανήματα που έχει μέσα....

Ηταν μια ξανθιά χοντρή σε ένα γραφείο και παίζει ο εξής διάλογος
-Εχετε ξανάρθει?
-Οχι εγώ, αλλά ένας φίλος μου πριν 5-6 μέρες.
-Μάλιστα, σας έμοιαζε? Θυμήστε μου πώς είναι ο φίλος σας....
-Μετρίου αναστήματος, μελαχροινός, 30άρης.
-Ωραία, θα πάτε στο άλλο απέναντι αφού με πληρώσετε.
-Ε ξέρετε, μου είπε ο φίλος για την Πωλίνα.
-Αααααα, την Πωλίνα. Πωλίνα, έλα λίγο να σε δει ο κύριος!

Με το που την βλέπω παθαίνω πλάκα.Αρχίζω να τρέμω απο κάβλα και συγκίνηση. Τέτοιο βυζί στητό και μεγάλο δεν πρέπει να έχω ξαναδεί....!!!!!!!!!

Πληρώνω 80 γιούρια, πάμε στο δωμάτιο, 40 λεπτά τουλάχιστον πολύ καλό μασάζ, μετά ανάσκελα και λαδορίγανη με φραπέ αλα ισπανικά! Τα είδα όλα!

Εφυγα 101% ευχαριστημένος, αλλά είδα κι άλλη μία τουλάχιστον μελαχροινή βυζαρού εκεί μέσα! ΥΠάρχουν τουλάχιστον συνολικά 6-7 μουνάκια όλα όμορφα!

Ξέρει κανείς αν παίζει ντουέτο στο μασάζ?
ολα παιζουν φιλαρακο αλλα σιγα σιγα να γνωριστεις πρωτα γιατι μερικες δεν κανουν αν ειναι μαζι με αλλη κοπελα τιποτα περισσοτερο απο μασαζ για να μην καρφωθουν.
Παρε πρωτα μια κοπελα 2-3 φορες να σε γνωρισει και ρωτα την με ποια γουσταρει να κανει παρτουζα για να περασεις καλα.

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Καλημερα ειναι πρωτη φορα που γραφω, απλα για ενημερωση  Μαρνης πρωτη φορα στο μαγαζι με θεοδωρα που ηταν κριολογημενη χωρις μεγαλη ορεξη
Περιμενετε πιστοι μια δυο μερες γιατι οι υπολοιπες ηταν χειροτερες και απο μπαζα
Αναλιτικες πληροφοριες θα γραψω απο βδομαδα

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φιλαράκο σχεδόν τίποτε δεν καθορίζεται από πριν ... απλά όπως έχει αναφερθεί και από άλλους συναγωνιστές αν πας και ξαναπας σε μαθαίνουν και σου παρέχουν τα "εξτρά" πέρα από το φραππέ ... και χωρίς απαίτηση για δωράκι. Η ʼννα πάντως που ανέφερες κάνει σίγουρα και πίπα και από τη δεύτερη φορά και μετά αφήνει υπονοούμενα για περισσότερα (από προσωπική εμπειρία το λέω).

ʼντε και έχω καιρό να περάσω από Ομήρου ... μάλλον πρέπει να το κανονίσω!

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο σχεδόν τίποτε δεν καθορίζεται από πριν ... απλά όπως έχει αναφερθεί και από άλλους συναγωνιστές αν πας και ξαναπας σε μαθαίνουν και σου παρέχουν τα "εξτρά" πέρα από το φραππέ ... και χωρίς απαίτηση για δωράκι. Η ʼννα πάντως που ανέφερες κάνει σίγουρα και πίπα και από τη δεύτερη φορά και μετά αφήνει υπονοούμενα για περισσότερα (από προσωπική εμπειρία το λέω).

ʼντε και έχω καιρό να περάσω από Ομήρου ... μάλλον πρέπει να το κανονίσω!
σωστοτατος

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
να κανω μια ερωτηση?στην ομηρου οι κοπελες ειναι μεγαλες η μικρες σε ηλικια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom