Σήμερα Σάββατο κατά τις 11 το πρωί πήγα, για πρώτη φορά, στην Μάρνη 28, 5ος. Είπα ότι είχα ξαναπάει παλιά στην αρχή του χρόνου (μούφα) και μου έδειξε την Ζάνα. Είχε και την Θεοδώρα αλλά κάπου είχε πάει. Έτσι πήρα Ζάνα από Μολδαβία μεριά. Μπανάκι στην αρχή, μετά πληρωμή 50 +20 δώρο, λάδια και υποτυπώδες μασάζ και συνέχεια the best. Πολύ πρόθυμη η κυρία, τσιμπούκι, γλύψιμο, πιασίματα και ωραίο γαμήσι. Μου άρεσε θα ξαναπάω.....
Πρώτη φορά κι εγώ παιδιά πήγα Μάρνης.
Δεν ξέρω ρε παιδιά τι λέτε εσείς, αλλά μήπως επειδή εγώ πήγα κατευθείαν μετά από επαγγελματικό ραντεβού με κουστουμάκι μου την πέσανε έτσι;
Επίσκεψη 5-12-06 ώρα 18:10
Μπήκα μέσα, η κυρία με έκοψε αμέσως πως ήμουνα πρώτη φορά. Ζήτησα Θεοδώρα λόγω καλών σχολίων και ένθερμων υποστηρικτών.
ʼρχισε να με ρωτάει που την ξέρω τη Θεοδώρα και γιατί θέλω αυτή και όχι κάποια άλλη κοπέλα. Και από πού ξέρω για το μαγαζί και ποιος με συνέστησε και τέτοια...κανονική ανάκριση. Στο τέλος μου είπε πως κατάλαβε πως ήταν από το ίντερνετ. Με ρώτησε το όνομά μου και όταν της είπα Γιώργος μου λέει ...α,καλά...Δηλαδή της λέω τι να κάνω τώρα, να ξαναβαπτιστώ για να σου πω άλλο όνομα;
Τέλος πάντων, μου στέλνει τη Θεοδώρα, Βουλγάρα με ωραίο σώμα, φορούσε ένα ολόσωμοπ φόρεμα κάτω από την μπλούζα. Καστανή, λεπτή κοπέλα. Εκεί ήταν και η Ζάνα (κοκκινομάλα κοντό μαλλί), η Βίκυ (λίγο αφρατούλα, συμπαθητικό πρόσωπο όμως και μαλλον με τζιτζί στήθος), και 2 ακόμα που ούτε θυμάμαι πως τις έλεγαν ούτε πως ήταν φατσικά, μπήκαν άλλωστε για μια στιγμή και ξαναβγήκανε αμέσως.
Ο χώρος...πιο πολύ μπουρδελέ παρα μασάζ θα τον έκρινα.
Τεσπα, μπανάκι και ξάπλωμα και αρχίζει η Θεοδώρα το μασάζ στα πόδια.
Συμπαθητικό μασαζάκι, με χαλάρωσε αρκετά, μιλούσε αρκετά σε καλά ελληνικά και ήταν πολύ φιλική. Με ρωτούσε αρκετά πράγματα, προφανώς για να κόψει κίνηση και να ψαρέψει.
Για να μην τα πολυλογώ, όταν με γύρισε, άρχισε το χουφτωματάκι από τη μεριά μου κάτω από το φόρεμα. Δεν αντιστάθηκε καθόλου και άρχισε η φραπεδιά. Δεν με άφησε να τη γδύσω τελείως και όταν της είπα να φέρω προφυλακτικό αρνήθηκε! Φραπεδούρα λοιπόν με κανονικό χούφτωμα και στο τέλος 50 γιούρια.
Περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά δεν με χάλασε κιόλας αφού η τιμή παρέμεινε στο συμφωνηθέν ποσό.
Τώρα πως άλλος κατάφερε από την πρώτη το ολοκληρωμένο ... μάλλονθα χρειαστώ ιδιαίτερα...η η φάτσα μου είναι μπατσόφατσα.
Ελπίζω πως η δεύτερη θα είναι επιτυχημένη. Πάντως...ο χώρος χρειάζεται λιγάκι αναβάθμιση.
Α, και όσο για τη Θεοδώρα....στητό στήθος 2-2,5άρι και σφιχτό κωλαράκι, όπως ακριβώς μου αρέσει....σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω, άλλωστε η τσατσούλα μου φώναξε να ξαναπάω...μάλλον πέρασα το τεστ της..χαχα