Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
το καστανη βεβαια μην το δενετε..

αν περναει φαση, μπορει να αλλαζει χρωμα στο μαλλι ανα τριήμερο..

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
χθες Κηφισίας 18, 1ος όροφος ένanτι Carrefour,περί τις 4μμ.
5 μπαζοουκρανορωσίδές απο 40 και άνω και να ζητάνε και 100στάρικο για πλήρες μενού.....
Ταψαλα στη μανατζέρισα κοκκνομάλα Μπετυ - Μαίρη μούδωσε δίκο και την κοπάνησα άπρακτος ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Ακριβέστατη περιγραφή! Να συμπληρώσω ότι έχει λίγο πλαδαρό σώμα και στήθος για την ηλικία της, αλλά έχει τέτοια απόδοση που αυτό το μειονέκτημα περνάει σε δεύτερη μοίρα (για να μην πώ ότι δεν το προσέχεις καθόλου). Το σημαντικότερο όμως είναι το χαμόγελο και το PSE στύλ.

Α κ ρ ι β ώ ς! :thumbsup:
Για το PSE πάντως με το που θα την δέις για πρώτη φορά(γλυκό προσωπάκι, χαμόγελο, λαμπερά μάτια), ούτε που πάει το μυαλό σου!....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
απότι μου είπαν έχουν πολλούς πελάτες απο το Ιπποκράτειο νοσοκομειο λίγο πιο κάτω .... αμάν γιατροί !!   και δεν χαμπαριάζουν τιποτα αφου οι .... ιατροί ... πληρωνουν άνετα την κατοστάρα ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
απότι μου είπαν έχουν πολλούς πελάτες απο το Ιπποκράτειο νοσοκομειο λίγο πιο κάτω .... αμάν γιατροί !!  και δεν χαμπαριάζουν τιποτα αφου οι .... ιατροί ... πληρωνουν άνετα την κατοστάρα ....
πού να εβλεπες πιο παλια εναν μαλακα (ravenm) που πηγαινε κι εδινε 150άρες σε κατι μασατζδικα του κωλου και το παιζε και large..  :)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
στα ρώσικα μπαζα 50ρικο και πολλά είναι ...

το είπα στην Μπέτυ που καλιοτερα στη Στουρναρα 36 την κουτούπωνα ... αλλά και Συγγρού 12, και μούδινε δίκιο ... αλλά τα ρωσιδάκια συνέχιζαν να ζητανε ....

εγω το κοψα απο τη λίστα μου το μαγαζί ...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ξαναρωτω αγαπητοι,ξερει κανεις εαν υπαρχει πιθανοτητα η δεσποινα κανει ολοκληρωμενο διπλο με την αδελφη της?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
ξαναρωτω αγαπητοι,ξερει κανεις εαν υπαρχει πιθανοτητα η δεσποινα κανει ολοκληρωμενο διπλο με την αδελφη της?

δεν το έχω δοκιμασει ποτέ.
Δεν είναι απίθανο όμως.
Αμα πέσει το μαρούλι, όλα γίνονται....

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οταν επιστρεψει η μεγαλη αδελφουλα απο μαμα ρωσια,μετα τις γιορτες θα το προτεινω και θα δουμε.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
κανενα νεο απο στουρναρη αγαπητοι συναδελφοι? εχω να παω κανα μηνα και την τελευταια φορα ελειπε η μαγια και η τζουλι που συνηθως επαιρνα. η μαρσυ δεν μου λεει και πολλα γιατι δεν υπηρξε χημεια και ΡΩΤΩ καμια νεα αφιξη? κατι που να αξιζει τον κοπο? το πρωι πηρα δεσποινα και τωρα λεω να παω στουρναρη, καποια ωστε να μην πεσω επιπεδο? αναχωρω σε 15 λεπτα και περιμενω προτασεις.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

καλησπερα φιλε μου ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν κανουν μελινα δεσποινα 2πλο δεν γουσταρει η μελινα ετσι μου ειχε πει παλιοτερα η μελινα με αλλη κανει 2πλο και η δεσποινα με αλλη κανει 2πλο  μεταξυ τους οχι αλλα ποτε δεν ξερει κανεις

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
κανενα καινουργιο τρελλομουνο  στη στουρναρη βοηθατε φευγω :think:

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Σημερινη τσαρκα...Καλλιροης 85 πολα μπαζα..εφυγα.Στο 85 μετρια κομματια πηρα μια χοντρθλα αλλα σε 5 λεπτα πανο στο καλαμακι την εδιωξα απο το δωματιο και εφυγα..μη εκεινο μη το αλο..αλα μου την βαρεσε οταν μου ειπε οτι για να κανει 69 επρεπε να της δωσω παραπανω λεφτα...τησ απαντησα οτι οι υπηρεσιες που προσφερη τις βρισκω σε μουρδελο ..και δεν δινω τα λεφτα μου για να μου φερονται οπως στα μπουρδελα.Πηγα Φρατζη 4 και πηρα ΛΙΖΑ ελληνιδα...περασα καλα χωρις ξεπετα και καλη συμετοχη.Την ειχα παρει παλι παλια..ΔΕΝ μπορουν ολα τα ρωσακια να μας θεωρουν μαλακες και να μας παιρνουν 80 ΕΥΡΩ και να μας δινουν αυτα που δεν κοστιζουν πανω απο 10.Τους εχουμε δωσει πολυ αερα φιλοι μου.

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Συγνωμη στο 48 εγινε το σκηνικο κε εφυγα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
απαντωντας στην δικη μου ερωτηση να προσθεσω οτι ειναι μερες γιορτων και πολλοι θα ειναι με τις φαμιλιες τους στο χωριο!! :dancing:
ασε που υπαρχει νηστεια σε ΟΛΟΥΣ τους πειρασμους!!!! :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λοιπον καταρχας στην Στουρναρη 63 σε ερωτηση μου στην κυρια καιτη εαν τωρα ερχομαστε με ραντεβου της φανηκε τελειως κουφο αρα αυτος που το ειπε μαλλον απο το μυαλο του το εβγαλε δεν εξηγειται αλλιως κ μου εξηγησε οτι δεν την συμφερει να δουλευει με ραντεβου κλπ κλπ
ειχα παει πριν για  πρωτη φορα  στην Σολωμου 59 (1ος οροφος κουδουνι στουντιο) οπου ειχαν παρελασει ενα σωρο πατσαβουρες οποτε εκοψα λασπη....κ μαλλον κ η δεσποινα ειχε πελατη....θα επανελθω μετα τις γιορτες για τις περιβοητες μελινες κ δεσποινες

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είχα κατέβει Πειραιά εχθές το απόγευμα και πέρασα από Φίλωνος 19. Είδα 3 κοπέλες και διάλεξα την Ελπίδα. Ελληνίδα, milf++, μετριότατης εμφάνισης, με ξανθά μακριά μαλλιά, σχετικά αδύνατη. Είπα να δοκιμάσω γιατί ήταν πολύ άνετη, μου είπε ότι κάνει full πρόγραμμα και μου έδωσε την εντύπωση ότι το κατέχει το άθλημα. Δυστυχώς, έπεσα έξω.  :headbang: :headbang: Από μασάζ, αρχίδια. Βαρετό πασάλειμμα στο ίδιο μοτίβο, με κάτι λαβές στο σβέρκο. Καμία σχέση με μασάζ και σήμερα δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου.  :cussing: :cussing: Στα υπόλοιπα, …αρχίδια στο τετράγωνο. Το σκουφί το έβγαλε από…. την μπότα της.  :uglystupid: :uglystupid: Νόμιζα ότι θα έβγαζε κανένα περίστροφο. Ήμαρτον…
Μιλάμε, τέτοιο "δάσος" δεν είχα ξαναδεί. Ελπίζω να μην είχε τίποτα ψείρες.  :tickedoff:  :tickedoff:
80 στον κουβά.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Είχα κατέβει Πειραιά εχθές το απόγευμα και πέρασα από Φίλωνος 19. Είδα 3 κοπέλες και διάλεξα την Ελπίδα. Ελληνίδα, milf++, μετριότατης εμφάνισης, με ξανθά μακριά μαλλιά, σχετικά αδύνατη. Είπα να δοκιμάσω γιατί ήταν πολύ άνετη, μου είπε ότι κάνει full πρόγραμμα και μου έδωσε την εντύπωση ότι το κατέχει το άθλημα. Δυστυχώς, έπεσα έξω.  :headbang: :headbang: Από μασάζ, αρχίδια. Βαρετό πασάλειμμα στο ίδιο μοτίβο, με κάτι λαβές στο σβέρκο. Καμία σχέση με μασάζ και σήμερα δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου.  :cussing: :cussing: Στα υπόλοιπα, …αρχίδια στο τετράγωνο. Το σκουφί το έβγαλε από…. την μπότα της.  :uglystupid: :uglystupid: Νόμιζα ότι θα έβγαζε κανένα περίστροφο. Ήμαρτον…
Μιλάμε, τέτοιο "δάσος" δεν είχα ξαναδεί. Ελπίζω να μην είχε τίποτα ψείρες.  :tickedoff:  :tickedoff:
80 στον κουβά.

Οι αλλες δυο τι ελεγαν ?

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχθες το απογευμα ειπα να δω τι παιζει τελικα αυτη η μογγολορωσιδα (που λεει κι ο πατερ :priest:) ονοματι αντζελα,στην καλλιρροης 85.θα ειμαι συντομος μασαζ "7",στα υπολοιπα "5" και το σεπτεμβρη μετεξεταστεα.σημασια λοιπον εχει ενα γενικοτερο συμπερασμα για το εν λογω μαγαζι,απο καθαριοτητα και χωρους σουπερ!!! αλλα απο υλικο πολυ κατω του μετριου και κατα την γνωμη μου αν δεν κανει γρηγορες κινησεις και αλλαγες συντομα το μαγαζι θα απαξιωθει και ειναι ΚΡΙΜΑ για τα υπολοιπα που προσφερει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι αλλες δυο τι ελεγαν ?

Η μία ήταν η Ιζαμπέλα. Μικρή Πολωνέζα, ομορφούλα, την είχα πάρει παλιότερα. Μασάζ μέτριο και λίγο στην ξεπέτα. Βέβαια πολύ καλύτερη από αυτήν που πήρα εχθές. Η άλλη ήταν η Στέλλα, milf, μέτριας εμφάνισης, πιθανώς Ρωσίδα. Παλαιότερα, 2 συναγωνιστές είχαν πει ότι είναι καλή.
Βασικά, όπως καταλαβαίνεις, έκανα τη χειρότερη επιλογή αλλά γενικά το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν λέει και πολλά. Θα έλεγα ότι είναι για τον πούτσο αλλά μπορεί να θεωρηθώ εμπαθής.
Απλά, είναι σε ήσυχο μέρος...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom