Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα που τρώω στη Στουρνάρη 63 :headbang: :headbang: :headbang:

Κοπέλα Σίσσυ, από εμφάνιση αστεράκι, ξανθιά, ψηλή, δηλαδή τι ψηλή θεόψηλη, κορμάρα,
στήθος 2άρι+, σφιχτό και μεστό, κωλαράκι σφιχτό με καμπύλες, για τα γούστα μου άψογο
και όπως είναι φυσικό πόδια ατελείωτα, αλλά ως εδώ, από κει και πέρα μηδέν κι όταν λέω μηδέν το εννοώ, ΜΗΔΕΝ, ευτυχώς τουλάχιστον μου έκανε καλό μασάζ και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Κρίμα γιατί μ'άρεσε πάρα πολύ, αλλά...............

Μετά απ'αυτό, θολωμένος, φεύγω σφαίρα για Σολωμού 59, παίρνω την πρώτη που βλέπω
μπροστά μου, αυτή που άνοιξε την πόρτα, ήταν η milf, χοντρούλα Ναταλί, βουρ στο δωμάτιο και μετά τα σχετικά..............με στράγγιξε.........και ηρέμησα!!!!!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα που τρώω στη Στουρνάρη 63 :headbang: :headbang: :headbang:

Μετά απ'αυτό, θολωμένος, φεύγω σφαίρα για Σολωμού 59, παίρνω την πρώτη που βλέπω
μπροστά μου, αυτή που άνοιξε την πόρτα, ήταν η milf, χοντρούλα Ναταλί, βουρ στο δωμάτιο και μετά τα σχετικά..............με στράγγιξε.........και ηρέμησα!!!!!!!!!!!!!

Ήρωάς!

GiannhsMani7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
0
Τρίτη 23 κατά τις 12 το μεσημέρι χτυπάω το κουδούνι στον 6ο Σολωμου 54, ανοίγει 35-40 χρωμόξανθούλα και αφόυ ρωτάει τα γνωστά "'εχετε ξανάρθει και τα λοιπά" με οδηγεί στο ταρτάν για τα σχετικά! 2 κοπέλες ΝΑΤΑΛΙ (γεματούλα) και μια λίγο σητεμένη! Παίρνω ΝΑΤΑΛΙ, Μασάζ σχετικά καλό 6/10, στη συνέχεια ένα χτένισμα σε όλες μου τις τρίχες με αισθησιακά βογγητά! Μετά γύρισμα και φραπεδάκι άλλα με σχετικά κοντό πάτο! (μάλλον η κοπέλα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα οριζόντια παρά σε βάθος! Τεσ Πα φιότιμη προσπάθεια και είπα να κάνω κάτι κι εγώ! Την χαίδευώ χαμηλά και μετά πο λίγο τελειώνει ευχαριστώντας με αρκετές γλώσσες! Σε λιγάκι την έχω πάνω στο ταρτάν όπου τελειώνουμε και οι δύο! Τελικά είδες ΝΑΤΑΛΙ που καμμιά φορά γίνεται να τελειώσεις 2 φορές! Ανακαιφαλαιώνω! Μασάζ 6/10, φραπέ 6/10, συμμετοχή 9/10, διάθεση 10/10, μπριζολα 5/10!΄

Υ.Γ. ¨οταν έβγαινα από το δωμάτιο έπεσα πάνω σε συναγωνιστή που έμπαινε στο μπάνιο, και Η κοπέλα προσπάθησε να με κρύψει λές και.... τι να κάνουμε αυτά γίνονται στους αγωνιστικού χώρους!!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ρε παιδιά σιγά το κελεπούρι. Μπορεί να πηγε στην Αλβανία αφού έκανε κομπόδεμα. Γ' αυτό και η χάλια συμπεριφορά της τελευταία.

Μη το λες αυτό συνάδελφε, μετά τις συνεχόμενες ήττες που έχω φάει, η Τζούλι μου
φαίνεται πως ήταν όαση στην Σαχάρα, το σβέρκωνε το εργαλείο και τό'πνιγε στο άψε σβήσε,
χωρίς πολλά πολλά κι από εμφάνιση δεν ήταν μπάζο, κοντούλα αλλά καυλίτσα
και μόλις 20-21 Μαϊων!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων, για κάποιους φίλους που ρωτάνε, απ'ότι ξέρω η Τζούλι δεν δουλεύει πουθενά,
σταμάτησε για προσωπικούς λόγους και ίσως να μην ξαναδουλέψει σε μασαζερί.

Ρε παιδιά την Μάγια θα την βρούμε, που είναι αυτή η κοπέλα, όποιος την εντοπίσει
να ενημερώσει άμμεσα.
Αν την κρατήσει μόνο για πάρτι του να του μαραθεί το πουλί.........!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
προσοχη στους παντρεμενους γιατι η αντζελινα ψεκαζεται με ωραιο γαλλικο γνωστο γυναικειο αρωμα.....αφου νοιωθω ακομα στα ρουθουνια μου (μετα και το μπανιο σπιτι μου)το αρωμα :grin:για καφε πηγα μετα το μασαζ και μου λεει ο φιλος "παλι με ποια πατσαβουρα ησουν" :rolleyes:...για την αλινα καμια αποψη???πσιιιιιτ ζερο :helpplea:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Κοπέλα Σίσσυ, από εμφάνιση αστεράκι, ξανθιά, ψηλή, δηλαδή τι ψηλή θεόψηλη, κορμάρα,
στήθος 2άρι+, σφιχτό και μεστό, κωλαράκι σφιχτό με καμπύλες, για τα γούστα μου άψογο
και όπως είναι φυσικό πόδια ατελείωτα, αλλά ως εδώ, από κει και πέρα μηδέν κι όταν λέω μηδέν το εννοώ, ΜΗΔΕΝ, ευτυχώς τουλάχιστον μου έκανε καλό μασάζ και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Κρίμα γιατί μ'άρεσε πάρα πολύ, αλλά...............

Συνάδελφε, δεν προσφέρει μπριζόλα ή δεν είναι καλή η μπριζόλα που προσφέρει; Μήπως θα μπορούσες να το διευκρινήσεις, αν θες;

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφε δηλαδη δε στο εδωσε καθολου η κυρια σισσυ γιατι η συγκεκριμενη το δινει και πολυ απλοχερα αν λεμε βεβαια για την ιδια σισσυ

Επισκέπτης
προσοχη στους παντρεμενους γιατι η αντζελινα ψεκαζεται με ωραιο γαλλικο γνωστο γυναικειο αρωμα.....

Γι'αυτό φίλε οι παντρεμένοι δεν πρέπει να στερούμε τις κυράδες μας από αρώματα!
Απεναντίας πρέπει να φροντίζουμε να τα έχουν όλα!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
επειδη δεν εχω παει ποτε σε τετοιο μαγαζι μπορει ναμ ου πει κανεις αν παιζει ποδολαγνα κατασταση και αν ναι υπαρχουν ωραια ποδαρακια στο χωρο και ποσο?

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλο πασχα στους απανταχου μπριζολαδες ηρθε ο καιρος της της αποτοινωσης με αρνι η κατσικι.για το λογο αυτο χθες εκανα μινι τουρνε στο κεντρο εχουμε και λεμε πρωτη σταση σολωμου 59 και λογω αποχης αρκετων ημερων προτιμησα ενα πολυ καλο φραπε με καλαμακι χωρις σκουφο απο την πολυ καλη ,για μενα ,του αθληματος  αλλα μιλφ Ναταλι .Δευτερη σταση σολωμου 54 6 ος οροφος προτιμησα  Ζανα, ο αλλες μου εδειξαν λιγο κουρασμενες λιγο αδιαφορες ,και οπως παντα ηταν πολυ καλη η κοπελα πολυ απλα τιμαει το πελατη και δειχνει σεβασμο στις επιθυμιες και στα θελω του .Παππαγιωργη σε ποια ενορια θα ψαλεις την αναστασιμη ακολουθεια

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γι'αυτό φίλε οι παντρεμένοι δεν πρέπει να στερούμε τις κυράδες μας από αρώματα!
Απεναντίας πρέπει να φροντίζουμε να τα έχουν όλα!
για το λογω αυτο καλο ειναι να εχεις στο αμαξι μια κολωνια  απο αυτη που φορας κατα προτιμηση λιγο βαρεια για να καλυπτει οτι υποπτο και προσοχη οχι πολυ σε ποσοτητα γιατι και αυτο μπορει να προκαλεσει υποψια .Τι να κανουμε και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη .

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ταρζαν αν σε παρει ειδηση η γυναικα πες της πηγα σε μασαζ και την εσκισα! απο την χυμα απαντηση δεν θα το πιστεψει!!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Συνάδελφε, δεν προσφέρει μπριζόλα ή δεν είναι καλή η μπριζόλα που προσφέρει; Μήπως θα μπορούσες να το διευκρινήσεις, αν θες;

Δυστυχώς δεν φτάσαμε στην μπριζόλα, ξεκινήσαμε στραβά κι εμένα αν η αρχή με χαλάσει
δεν έχω διάθεση για φαγοπότι.

Πάντος απ'ότι ξέρω δίνει μπριζόλα κι απ'ότι λέει κι ο συνάδελφος scorpioss σε παραπάνω post την δίνει απλόχερα!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Υπ'όψιν μπορεί να μην με γούσταρε και ό,τι έκανε το έκανε μηχανικά, οπότε η αποψή μου μικρή σημασία έχει.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μετα απο αρκετο καιρο ανιχνευσης και με τη βοηθεια της περιφραφης του Zero καταφερα χτες να συνευρεθω με το Δεσποινακι στη Σολωμου 59. Μονο μια παρατηρηση φιλε Ζero για τη περιγραφη. Σιγουρα εχει μετριο μεγεθος στηθος, σε καμμια περιπτωση σχετικα μεγαλο και τα ελληνικα της ειναι παρα πολυ καλα αλλα οχι τελεια, στη προφορα εχει αυτο το ψιλοβλαχικο που εχουν οι ανατολικες . Κατα τα αλλα ειναι εκφυλο μεσα στο δωματιο, κανει διαφορες προστυχες γκριματσες και εχει ωραιο σωματακι απαλο με ελαφρια πιασιματακια. Μεχρις εκει ομως. Δεν τρελλαθηκα και δεν νομιζω οτι ειναι η σουπερ μουναρα (απο αποψη συμπεριφορας εννοω) που παιζει στα μασατσιδικα. Βεβαια ολα πολλες φορες ειναι θεμα χημειας με τον πελατη και σιγουρα αξιζει μια επισκεψη. Μου εχει τυχει ομως πολλες φορες με αλλες κοπελες να γινει τρελλο παιχνιδι, καλυτερο απο της Δεσποινας. Παντως overall καποια στιγμη θα ξαναριξω εναν εκει.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
και οι μπατσοι εχουνε ψυχη... και ψωλη.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό Φίλωνος πειραιά τί νούμερο είναι ? Η στέλλα που λέτε είναι η στέλλα η ψηλή από Ιλιάδα ? αυτή δεν είχε αποσυρθεί ?

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
9 πανω απο ενα μαγαζι σαν παλαιοπωλειο
καλο βολι

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν φτάσαμε στην μπριζόλα, ξεκινήσαμε στραβά κι εμένα αν η αρχή με χαλάσει
δεν έχω διάθεση για φαγοπότι.

Πάντος απ'ότι ξέρω δίνει μπριζόλα κι απ'ότι λέει κι ο συνάδελφος scorpioss σε παραπάνω post την δίνει απλόχερα!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Υπ'όψιν μπορεί να μην με γούσταρε και ό,τι έκανε το έκανε μηχανικά, οπότε η αποψή μου μικρή σημασία έχει.
τριτη και φαρμακερη ! μου φαινεται οτι πρεπει να αλλαξεις για λιγο αγωνιστικους χωρους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom