You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
another one bites the dust
θα θρηνουν αν ειναι κλειστα και χασουν το μεροκαματο..ρε παιδιά σήμερα είναιθ ανοιχτά ή θρηνούν;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
στουντιο παρτε τα αρχιδια μου εγω γαμαω σε μασαζ
ετσι..ετσι...
Επισκέπτης
Φραντζή λέτε να είναι ανοιχτά σήμερα απόγευμα;
Μιας και θα πάει η κυρά μου με τη μάνα της εκκλησία, λέω να πάω για κανένα φραπέ με καλαμάκι!
Ευλογίες Πάτερ!
Μιας και θα πάει η κυρά μου με τη μάνα της εκκλησία, λέω να πάω για κανένα φραπέ με καλαμάκι!
Ευλογίες Πάτερ!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σου στελνω πμ..Φραντζή λέτε να είναι ανοιχτά σήμερα απόγευμα;
Ευλογίες Πάτερ!
καταθεση εχθες στην στουρναρη και εμαθα για το ωραριο των ημερων αν εξαιρεσουμε σημερα 1-6 αυριο σαββατο απο το πρωι μεχρι τισ 6 το απογευμα και κυριακη και δευτερα κλειστα απο τριτη ξανα σε κανονικους ρυθμους
Φραντζή λέτε να είναι ανοιχτά σήμερα απόγευμα;
Ευλογίες Πάτερ!
Εμένα την έχει κόψει την εκκλησία, και ούτε στη μάνα της πηγαίνει. Παλιά που πήγαινε, δε μου άρεσε... Αλλά την Τρίτη που ξανανοιγουν τα μαγαζιά, το μεσημερι που δεν έχω πολλή δουλειά την έκανα!
χαιρετω τους παλιους.. τελικα καλληροις 48πολυ μαπα!στα νεα ειχε τηλ.για χαλανδρι στο 5 [δεν ξερω αν κανει να πω το τηλ.]περασα καλα θα ειναι ανοικτα αυτες της μερες 11.οο με 20.00 ειπε.ξερει κανεις να μου πει τι παιζει στο καινουριο συγγρου 79.? να μην κατευω τσαμπα!
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Καλημερα και καλη Ανασταση .καλο πασχα στους απανταχου μπριζολαδες ηρθε ο καιρος της της αποτοινωσης με αρνι η κατσικι.για το λογο αυτο χθες εκανα μινι τουρνε στο κεντρο εχουμε και λεμε πρωτη σταση σολωμου 59 και λογω αποχης αρκετων ημερων προτιμησα ενα πολυ καλο φραπε με καλαμακι χωρις σκουφο απο την πολυ καλη ,για μενα ,του αθληματος αλλα μιλφ Ναταλι .Δευτερη σταση σολωμου 54 6 ος οροφος προτιμησα Ζανα, ο αλλες μου εδειξαν λιγο κουρασμενες λιγο αδιαφορες ,και οπως παντα ηταν πολυ καλη η κοπελα πολυ απλα τιμαει το πελατη και δειχνει σεβασμο στις επιθυμιες και στα θελω του .Παππαγιωργη σε ποια ενορια θα ψαλεις την αναστασιμη ακολουθεια
Τελικα η Ναταλι που παρεχει υπρεσιες στη σολωμου 59 η 54 οπως γραφει στην σελιδα 794 ο συναγωνιστης giannismani7 ????
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
χαιρετω τους παλιους.. τελικα καλληροις 48πολυ μαπα!στα νεα ειχε τηλ.για χαλανδρι στο 5 [δεν ξερω αν κανει να πω το τηλ.]περασα καλα θα ειναι ανοικτα αυτες της μερες 11.οο με 20.00 ειπε.ξερει κανεις να μου πει τι παιζει στο καινουριο συγγρου 79.? να μην κατευω τσαμπα!
το συγγρου 79 δεν ειναι καινουριο,αλλα παλιο....και απο τεμαχια μαλλον καλυτερα θα βρεις στην βαρβακειο....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συναγωνιστες καλημερα και καλο πασχα σε ολους ειπα εχθες να καλμαρω τα νευρα μου λογω ημερων γιατι λογω δουλειας παραμενω εδω. και επισκεφθηκα το ιδρυμα της οδους αχιλλεως και βενιζελου ηταν ανοιχτο ειπα να μου κανουν χαλαρο μασαζ και οτι αλλο προσφερη το μενου. λογω ημερας λογω οτι τετοιες μερες κανουν δωρα το μενου ειχε απο ολα τα καλα αφεριμ και του χρονου.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
συναγωνιστες καλημερα και καλο πασχα σε ολους ειπα εχθες να καλμαρω τα νευρα μου λογω ημερων γιατι λογω δουλειας παραμενω εδω. και επισκεφθηκα το ιδρυμα της οδους αχιλλεως και βενιζελου ηταν ανοιχτο ειπα να μου κανουν χαλαρο μασαζ και οτι αλλο προσφερη το μενου. λογω ημερας λογω οτι τετοιες μερες κανουν δωρα το μενου ειχε απο ολα τα καλα αφεριμ και του χρονου.
η ειρηνουλα ειναι ακομη εκει?η ζωη?η φωτεινη?ποιο το ροστερ κυριε τεσειρο?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η φωτεινη εχει φυγει καιρο η ειρηνουλα σταθερα εκει η ζωη σταματαει και κριμα γιατι δεν ειναι ηζωη που ξεραμε εχει αλλαξη πολυ απο τοτε που παντρευτηκε ειναι το κατι αλλο κριμα και παλι. ομως για ενημερωση οποιος ενδιαφερεται για τη ζωη μπορει νατο λεει στην αγγελικη και να ερχεται μια η δυο φορες το μηνα ετσι μου ειπε και αξιζη αυτα οσω για χρηματα 60 ευρω το μασαζ με φραπε.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καποιος συναγωνιστης εχθες η προχθες αναρωτηθεικε αν η στελλα που ειναι φιλωνος 19 ειναι η στελλα που ηταν παλιοτερα στην ιλλιαδα αυτη ειναι αγαπητε και πολυ καλη μαλιστα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
η φωτεινη εχει φυγει καιρο η ειρηνουλα σταθερα εκει η ζωη σταματαει και κριμα γιατι δεν ειναι ηζωη που ξεραμε εχει αλλαξη πολυ απο τοτε που παντρευτηκε ειναι το κατι αλλο κριμα και παλι. ομως για ενημερωση οποιος ενδιαφερεται για τη ζωη μπορει νατο λεει στην αγγελικη και να ερχεται μια η δυο φορες το μηνα ετσι μου ειπε και αξιζη αυτα οσω για χρηματα 60 ευρω το μασαζ με φραπε.
Η Ειρηνουλα ειναι απαιχτη στον χειρισμο της φραπας και της ανορθωσης του στυλου,αλλα αμα την πετυχεις στα κυκλοθυμικα της ειναι ικανη να σου χαμογελαει και ταυτοχρονα να σου λεει "αντε γαμησου βλακα,τελειωνε να ξεμπερδευουμε"!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συμφονω για την ειρηνη την εχω δει και εγω σε αυτη τη φαση εχει ομως και της καλε στης.
poutanomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για σε ολους, πριν λιγες μερες πηγα Στουρναρη 63 και πηρα Λαουρα ,παιδια ΧΑΛΙΑ !!!Ακους Καιτη, ΧΑΛΙΑ !!! Μακρια απο αυτην.
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Για σε ολους, πριν λιγες μερες πηγα Στουρναρη 63 και πηρα Λαουρα ,παιδια ΧΑΛΙΑ !!!Ακους Καιτη, ΧΑΛΙΑ !!! Μακρια απο αυτην.
Τωρα κατι μας ειπες...
Πολυ παλιο και γνωστο αυτο....
Ας διαβαζες καλυτερα....;)..;)..;)
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις