Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

corsair

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστες την Μ.Πεμπτη βρεθηκα για καποιες δουλειες κοντα στη Φωκιωνος,Θεε μου συγχωρεσεμε μου μπηκε η ιδεα τετοια μερα να περασω απο το κοντινο ιδρυμα...η αναγκη καταλαβαινετε!!Υπηρχαν τρια κοριτσια ειδα τα δυο γιατι ηταν απασχολημενο το ενα,ηταν ενα κοντο γλυκο ξανθο Μολδαβο και ενα ξανθο μιλφ.Διαλεξα το κοντοπουτανο και σωστα επραξα γιατι ηταν πολυ καλο και στο ψησιμο της μπριζολας και στο φραπε με καλαμακι,το μασαζ που προσφερε δεν ηταν κατι το ιδιαιετερο και ο χρονος πιο λιγο γιατι εκλειναν εκεινη την ωρα.Η ολη αμαρτια κοστισε 80.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά για δώστε τα φώτα σας.
Που θα βρούμε μασατζούδες με μεγάλα :boobies: όχι απαραίτητα
για μπριζόλα αλλά ωραίες εμφανισιακά.

Χρόνια πολλά στούς Γιώργηδες.
:priest: Πάτερ

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ρε παιδιά για δώστε τα φώτα σας.
Που θα βρούμε μασατζούδες με μεγάλα :boobies: όχι απαραίτητα
για μπριζόλα αλλά ωραίες εμφανισιακά.

Χρόνια πολλά στούς Γιώργηδες.
:priest: Πάτερ
.....υπαρχει ξεραιλα αυτο τον καιρο φιλε μου....θελει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ψαξιμο...και παλι......δεν το βλεπω...υπομονη...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
I agree,ειναι δυσκολο.....
Xρονια πολλα φιλε vasos
Eχεις επισκεφτει προσφατα ττ της Καραισκου , υπαρχει καμμια νεα αφιξη η οι 3 συνιθισμενες ,Μαρια , Βικτωρια κα Βαλεντινα ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Xρονια πολλα φιλε vasos
Eχεις επισκεφτει προσφατα ττ της Καραισκου , υπαρχει καμμια νεα αφιξη η οι 3 συνιθισμενες ,Μαρια , Βικτωρια κα Βαλεντινα ?

κρονια πουλα,του εχω δωσει ακυρο του ιδρυματος αφου η θρουμπιτισσα μου εριξε πορτα,δεν ξαναπαταω..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
κρονια πουλα,του εχω δωσει ακυρο του ιδρυματος αφου η θρουμπιτισσα μου εριξε πορτα,δεν ξαναπαταω..
Εχεις βρει καποια εφαμιλη της θρουμπιτισσας για να πνιξεις τον πονο σου , αν ναι πες μου να παω να πνιξω και τον δικο μου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εχεις βρει καποια εφαμιλη της θρουμπιτισσας για να πνιξεις τον πονο σου , αν ναι πες μου να παω να πνιξω και τον δικο μου.

τετοιας ποιοτητας λαδιου και στην ηλικια της συγκεκριμενης θρουμπας δυστυχως οχι,εχω ψαξει πολλες ελιες στην πελοππονησο αλλα ματαια....σε μικροτερες ηλικιες παιζουν στην ιλιαδα και στα Β.Π.,αλλα σου βγαζουν το λαδι μεχρι να γινει "μπερδεματακι"....οποτε ξενερωνεις μεχρι να ψηθει η μπριζολα..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Καλημερα και καλη Ανασταση .
Τελικα η Ναταλι που παρεχει υπρεσιες στη σολωμου 59 η 54 οπως γραφει στην σελιδα 794 ο συναγωνιστης giannismani7 ????

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Συνάδελφε Ναταλί έχει και στα δύο ιδρύματα της Σολωμού.
Ο giannismani7 λέει για τη Ναταλί στη Σολωμού 54.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

την ναταλι της οικονομου 1 στα εξαρχεια την εχει δει κανεις?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
τετοιας ποιοτητας λαδιου και στην ηλικια της συγκεκριμενης θρουμπας δυστυχως οχι,εχω ψαξει πολλες ελιες στην πελοππονησο αλλα ματαια....σε μικροτερες ηλικιες παιζουν στην ιλιαδα και στα Β.Π.,αλλα σου βγαζουν το λαδι μεχρι να γινει "μπερδεματακι"....οποτε ξενερωνεις μεχρι να ψηθει η μπριζολα..
Ευχαριστω νασαι καλα , εγω λογω εργασιας και τοπου κατοικιας παιζω στα νοτια Πειραιας ,Καλλιθεα ,αντε και μεχρι Ν .Κοσμο..
Αλλα δεν το βαζω κατω θα ξαναπαω αυριο στην θρουμπα και αν παλι μου αρνηθει θα φυγω για τριτη φορα ,αντε να δουμε ποιος θα βαρεθει πρωτος , θα ενημερωσω.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6

Ευχαριστω συναγωνιστη και Χρονια πολλα ,εσυ την εχεις παρει αυτη την Ναταλι ? αξιζει μια επισκεψη για αυτην στο εν λογω ιδρυμα ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτό έκλεισε πριν ένα χρόνο περίπου. Φραπεδερί ήταν. Καλή η Ναταλί και η Βερόνικα επίσης. Την έψαχνα κι εγώ.

και η ταμαρα ηταν the best value for money!μιλαμε για τρελλο μωρο!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ευχαριστω συναγωνιστη και Χρονια πολλα ,εσυ την εχεις παρει αυτη την Ναταλι ? αξιζει μια επισκεψη για αυτην στο εν λογω ιδρυμα ?

Την Ναταλί στη Σολωμού 54 δεν την έχω πάρει, επίσκεψη στο ίδρυμα αξίζει,
εκεί είναι η Ατζελίνα, αστεράκι και άψογη στις υπηρεσίες της,(δεν ξέρει ελληνικά συνεννόηση μόνο αγγλικά) καθώς επίσης και η σταθερή αξία Ζάνα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Την Ναταλί στη Σολωμού 54 δεν την έχω πάρει, επίσκεψη στο ίδρυμα αξίζει,
εκεί είναι η Ατζελίνα, αστεράκι και άψογη στις υπηρεσίες της,(δεν ξέρει ελληνικά συνεννόηση μόνο αγγλικά) καθώς επίσης και η σταθερή αξία Ζάνα.
Την Ζανα την ειχα παρει κανα 2 φορες στην Μαρνης ,πραγματι σταθερη αξια.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
την ναταλι της οικονομου 1 στα εξαρχεια την εχει δει κανεις?
αληθεια αυτα τα κοριιτσια απο την οικονομου μηπως τα ειδε κανεις σε καποιο αλλο μαγαζι?καπου πρεπει να ειναι....ας με ενημερωσει καποιος εστω και με πμ ...και ειδικα την βερονικα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αληθεια αυτα τα κοριιτσια απο την οικονομου μηπως τα ειδε κανεις σε καποιο αλλο μαγαζι?καπου πρεπει να ειναι....ας με ενημερωσει καποιος εστω και με πμ ...και ειδικα την βερονικα

Κι εγώ την ψάχνω αυτήν την έκφυλη. Πάντως είχα πετύχει μια granny που δούλευε στην οικονόμου, την Ειρήνη, και μου είχε πει ότι τα "κορίτσια" την είχαν "κάνει" αλλά μπορεί να γύριζαν.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κι εγώ την ψάχνω αυτήν την έκφυλη. Πάντως είχα πετύχει μια granny που δούλευε στην οικονόμου, την Ειρήνη, και μου είχε πει ότι τα "κορίτσια" την είχαν "κάνει" αλλά μπορεί να γύριζαν.

η ειρηνη η μιλφ κοκκινομαλλα ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσυνατα μιλφ που με εχουν κουραρει στα ιδρυματα μαλαξεως και παραγωγης πρωτης ρευστης υλης ever!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom