Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα έρθει και η σειρά σου βρέ!
αφου εσύ κατά βάθος προτιμάς τα μιλφ, τι να το κάνεις το Δεσποινάκι?
να εχω και γω κατι να λεω βρε αδερφε :grin: το βλεπω να γινεται σαν τη μαρινα. εκει θελω να με πας. και ασε το δεσποινακι για τον kosfra :cheesy:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Ευχαριστώ ΖeroTolerance.. Είναι μήπως μία απ αυτές που συζητιούνται για το συγκεκριμένο house? Έχω ακούσει πχ για μια Δέσποινα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
να εχω και γω κατι να λεω βρε αδερφε :grin: το βλεπω να γινεται σαν τη μαρινα. εκει θελω να με πας. και ασε το δεσποινακι για τον kosfra :cheesy:

οκ. Μετά το Πάσχα.
Εσύ Μαρίνα και ο Kosfra Δέσποινα.
Εκλεισε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Ευχαριστώ ΖeroTolerance.. Είναι μήπως μία απ αυτές που συζητιούνται για το συγκεκριμένο house? Έχω ακούσει πχ για μια Δέσποινα...

οχι δεν είναι αυτή με το κοντό αγορίστικο μαλλί η Δέσποινα!
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις μια σελίδα πίσω.
Εκει έχω δώσει λεπτομερή περιγραφή για το Δεσποινακι.

Επισκέπτης
οχι δεν είναι αυτή με το κοντό αγορίστικο μαλλί η Δέσποινα!
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις μια σελίδα πίσω.
Εκει έχω δώσει λεπτομερή περιγραφή για το Δεσποινακι.

Επιστοφη απο Δεσποινακι, Σολωμου 59!Το μωρο το χα βαλει στο ματι καιρο τωρα!Σημερα μεσημερι λεω αμα το πετυχω θα το σφουριξω!Και ηταν εκει!Εμφανισιακα κουκλιτσα με βλεμμα που δεν σου γεμιζει το ματι,σωμα αρκετο καλο με ρωγες πεταχτες και μεγαλες.Μαγκες,με ξετιναξε το πορνιδιο μεσα.Απο τα καλυτερα που εχω παρει αν οχι το καλυτερο βε βαια μεχρι το επομενο....!Δε ξερω,τωρα τελευταια εχω αστρο και μου παει καλα στα μπριζολιδια.Πρεπει καποιος εκει ψηλα να με ειχε λυπηθει με τις φολες που ετρωγα με τις γιδες που γαμουσα και ειπε να δωσει και λιγο χαρα στον πουτσο μου!
Τι να πω.....Ισως φταιει το οτι βρηκα τον ''πνευματικο'' μου και μου δειχνει το σωστο το δρομο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :priest: :priest: :priest:

Και εγω φιλε Ζero :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
εμενα που θα με πας να ξεκουραστω απο την υπερκουπωση??? :2funny: :2funny: :2funny:

για εσένα δεν υπάρχει γιατρειά...
είσαι καταδικασμένος να το σηκώνεις για τα επόμενα 50 χρονια, οπότε ότι θεραπεία και μασάζ να σου κάνουvε θα πάει στράφι...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Ναι εχεις δίκιο...
Μεταξύ Δέσποινας και κοντοπούτανου ποια προτείνετε?? :headbang:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
ok λοιπόν.... την άλλη Παρασκευή που επιστρέφω θα την δοκιμάσω, οπότε το review μου θα το χετε την επόμενη Δευτέρα...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
λοιπον καταρχας στην Στουρναρη 63 σε ερωτηση μου στην κυρια καιτη εαν τωρα ερχομαστε με ραντεβου της φανηκε τελειως κουφο αρα αυτος που το ειπε μαλλον απο το μυαλο του το εβγαλε δεν εξηγειται αλλιως κ μου εξηγησε οτι δεν την συμφερει να δουλευει με ραντεβου κλπ κλπ
ειχα παει πριν για  πρωτη φορα  στην Σολωμου 59 (1ος οροφος κουδουνι στουντιο) οπου ειχαν παρελασει ενα σωρο πατσαβουρες οποτε εκοψα λασπη....κ μαλλον κ η δεσποινα ειχε πελατη....θα επανελθω μετα τις γιορτες για τις περιβοητες μελινες κ δεσποινες
φιλε μουνιλα, το ποστ σου αφορα ενημερωση και ηρθε εδω, καθως το αλλο θρεντ ειναι για οτιδηποτε αλλο εκτος πληροφοριων και ενημερωσεων..

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλισπερα αν καποιος ξερει για μεταγραφη Τζουλι απο Στουρναρη 63 παρακαλω με ΠΜ

jngmak16

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα πάτερ. σκέφτομαι να κατηφορήσω προς κέντρο αλλά λέω να κάνω μια αλλαγή και να μην πάω από Στουρνάρη 63. Από την ενημέρωση που έχουν όλοι οι φίλοι βλέπω πολλές αλλαγές στο εν λόγω κατάστημα και οτ φοβάμαι.
Λέω να δοκιμάσω μήπως και πετύχω την Ζάνα ή την Δέσποινα μιας και από ότι καταλαβαίνω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή.
Θα μπορούσες να με βοηθήσεις με τις διευθύνσεις; επειδή διαβάζω όλα τα post αλλά θέλω  να είμαι σίγουρος. Αύριο θα ενημερώσω για την εμπειρία μου.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κι εγω θελω να μαθω παιδια για μεταγραφη τζουλι, :bounce-glasses:κι εγω,κι εγω.

Ρε παιδιά σιγά το κελεπούρι. Μπορεί να πηγε στην Αλβανία αφού έκανε κομπόδεμα. Γ' αυτό και η χάλια συμπεριφορά της τελευταία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Λεπόν, μίνι τσάρκα από
-Πατησίων 131: εκτός από τις κλασσικές (Αλεξάνδρα κλπ) και μια καινούργια ξανθό καρέ μιλφ με πλούσια τα ελέη για τους μιλφάδες. Σύνολο 4 κοπέλες.

Αυτή η μιλφ φίλε heelover ειναι η Ελένη, με το κοντό ξανθό μαλλί.
Γνωστή απο Σολωμού 59 και μέχρι και πριν λίγο καιρό Σολωμου 54 (6ος).
Πήρε και αυτή μεταγγραφη...
Σταστιό δεν έχει ο κώλος της που έλεγε και η γιαγιά μου.Καθε λίγο και λιγάκι αλλάζει κατάστημα...
Τα ήχνη της τα βρίσκουμε όμως οτι και να κάνει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom