Επισκέπτης
να εχω και γω κατι να λεω βρε αδερφε το βλεπω να γινεται σαν τη μαρινα. εκει θελω να με πας. και ασε το δεσποινακι για τον kosfraθα έρθει και η σειρά σου βρέ!
αφου εσύ κατά βάθος προτιμάς τα μιλφ, τι να το κάνεις το Δεσποινάκι?
να εχω και γω κατι να λεω βρε αδερφε το βλεπω να γινεται σαν τη μαρινα. εκει θελω να με πας. και ασε το δεσποινακι για τον kosfraθα έρθει και η σειρά σου βρέ!
αφου εσύ κατά βάθος προτιμάς τα μιλφ, τι να το κάνεις το Δεσποινάκι?
να εχω και γω κατι να λεω βρε αδερφε το βλεπω να γινεται σαν τη μαρινα. εκει θελω να με πας. και ασε το δεσποινακι για τον kosfra
Ευχαριστώ ΖeroTolerance.. Είναι μήπως μία απ αυτές που συζητιούνται για το συγκεκριμένο house? Έχω ακούσει πχ για μια Δέσποινα...
οχι δεν είναι αυτή με το κοντό αγορίστικο μαλλί η Δέσποινα!
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις μια σελίδα πίσω.
Εκει έχω δώσει λεπτομερή περιγραφή για το Δεσποινακι.
Επιστοφη απο Δεσποινακι, Σολωμου 59!Το μωρο το χα βαλει στο ματι καιρο τωρα!Σημερα μεσημερι λεω αμα το πετυχω θα το σφουριξω!Και ηταν εκει!Εμφανισιακα κουκλιτσα με βλεμμα που δεν σου γεμιζει το ματι,σωμα αρκετο καλο με ρωγες πεταχτες και μεγαλες.Μαγκες,με ξετιναξε το πορνιδιο μεσα.Απο τα καλυτερα που εχω παρει αν οχι το καλυτερο βε βαια μεχρι το επομενο....!Δε ξερω,τωρα τελευταια εχω αστρο και μου παει καλα στα μπριζολιδια.Πρεπει καποιος εκει ψηλα να με ειχε λυπηθει με τις φολες που ετρωγα με τις γιδες που γαμουσα και ειπε να δωσει και λιγο χαρα στον πουτσο μου!
Τι να πω.....Ισως φταιει το οτι βρηκα τον ''πνευματικο'' μου και μου δειχνει το σωστο το δρομο!!!
εμενα που θα με πας να ξεκουραστω απο την υπερκουπωση???οκ. Μετά το Πάσχα.
Εσύ Μαρίνα και ο Kosfra Δέσποινα.
Εκλεισε.
εμενα που θα με πας να ξεκουραστω απο την υπερκουπωση???
Ναι εχεις δίκιο...
Μεταξύ Δέσποινας και κοντοπούτανου ποια προτείνετε??
φιλε μουνιλα, το ποστ σου αφορα ενημερωση και ηρθε εδω, καθως το αλλο θρεντ ειναι για οτιδηποτε αλλο εκτος πληροφοριων και ενημερωσεων..λοιπον καταρχας στην Στουρναρη 63 σε ερωτηση μου στην κυρια καιτη εαν τωρα ερχομαστε με ραντεβου της φανηκε τελειως κουφο αρα αυτος που το ειπε μαλλον απο το μυαλο του το εβγαλε δεν εξηγειται αλλιως κ μου εξηγησε οτι δεν την συμφερει να δουλευει με ραντεβου κλπ κλπ
ειχα παει πριν για πρωτη φορα στην Σολωμου 59 (1ος οροφος κουδουνι στουντιο) οπου ειχαν παρελασει ενα σωρο πατσαβουρες οποτε εκοψα λασπη....κ μαλλον κ η δεσποινα ειχε πελατη....θα επανελθω μετα τις γιορτες για τις περιβοητες μελινες κ δεσποινες
κι εγω θελω να μαθω παιδια για μεταγραφη τζουλι, κι εγω,κι εγω.καλισπερα αν καποιος ξερει για μεταγραφη Τζουλι απο Στουρναρη 63 παρακαλω με ΠΜ
ευτυχισμενος ο καινουριος πασχας βρε τουρίστα..Καλο Πασχα κωλο Μασατζιδες.
ειμαι ετοιμος για ολα που να παω παλληκαριαευτυχισμενος ο καινουριος πασχας βρε τουρίστα..
κι εγω θελω να μαθω παιδια για μεταγραφη τζουλι, κι εγω,κι εγω.
Λεπόν, μίνι τσάρκα από
-Πατησίων 131: εκτός από τις κλασσικές (Αλεξάνδρα κλπ) και μια καινούργια ξανθό καρέ μιλφ με πλούσια τα ελέη για τους μιλφάδες. Σύνολο 4 κοπέλες.
εμ με τετοιο λαγωνικο σκυλε παπα που να χαθει η κοπελλα..Τα ήχνη της τα βρίσκουμε όμως οτι και να κάνει!