You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αθηνα-κεντρο. παρε την πατησιων προς πατησια και μολις βρεις τη σολωμου στριψε δεξια. μολις στριψεις θα δεις μετα απο καμια 20αρια μετρα στο αριστερο σου χερι ενα νετ καφε. εφτασες..παιδια να ρωτισω κατι γιατι ειμαι στον δρομο σε ποια περιοχη ειναι Σολωμού 54.......
περιμενω .....
και θα πω και εμπειρεια ....... ποια να προτιμησω?
ζανα, αντζελινα ειναι οκ..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ποια μαρινα μπρε ????παπαγιωργη το απογευμα θα παω για ενα φαγοποτι στης μαρινας.
ελπιζω να εχει φρεσκο αιμα και να μην εχει παλι τιποτε μπαζα!!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλησπερα,αναφορα απο πρωινη επισκεψη σολωμου 59.στην υποδοχη milfομπαζο καλημερα μου λεει,εχεις ξαναρθει?ναι απαντω,με ποια κοπελα περασες?με την δεσποινα απαντω και θελω την ιδια,μολις μπηκε με πελατη μου λεει και θα αργησει,γιατι δεν μπαινεις μαζι μου? συγνωμη της λεω αλλα θα ηθελα την ιδια,μπες μαζι μου αγορι μου και θα σου κανω το ενα και θα σου κανω το αλλο και μετα το παραλλο ,οχι της απαντω γλυστρωντας απο το στενο μαρκαρισμα θα επιστρεψω σε κανενα μισαωρακι! επιστροφη λοιπον και εισοδος του μωρου στο δωματιο,μασαζακι κατω του μετριου και προς το πασαλειμα,αλλα στο κυριως πιατο αγαπημενοι συναγωνιστες η κοπελα πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ειναι πλασμενη για να κανει τους αντρες ευτυχισμενους!! απιστευτος ρυθμος,φοβερες εναλλαγες στασεων,αστειρευτη καυλα! ηταν η δευτερη φορα με την δεσποινα και γενικα ειναι ενας λογος να την επισκευθει κανεις γιατι μετα αντιμετωπιζεις αλλιως την υπολοιπη μερα! τα ειδα ολα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
καλησπερα,αναφορα απο πρωινη επισκεψη σολωμου 59.στην υποδοχη milfομπαζο καλημερα μου λεει,εχεις ξαναρθει?ναι απαντω,με ποια κοπελα περασες?με την δεσποινα απαντω και θελω την ιδια,μολις μπηκε με πελατη μου λεει και θα αργησει,γιατι δεν μπαινεις μαζι μου? συγνωμη της λεω αλλα θα ηθελα την ιδια,μπες μαζι μου αγορι μου και θα σου κανω το ενα και θα σου κανω το αλλο και μετα το παραλλο ,οχι της απαντω γλυστρωντας απο το στενο μαρκαρισμα θα επιστρεψω σε κανενα μισαωρακι!
καλά αυτή πρέπει να είναι ΠΟΛΥ λυσσάρα!
μάλλον δεν σταβρώνει πελάτη όλη μέρα και σου την πέφτει με το ζόρι να σε βάλει στο δωμάτιο....
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
λειπει και η αδελφη της τωρα που επαιρνε κανενα πελατη και εχει πεσει ολο το βαρος του μαγαζιου στο δεσποινακι,τα αλλα τα μπαζακια αντε να τα παρει κανενας ασχετος ξεμπαρκος.
Επισκέπτης
ολοι με το δεσποινακι , και μονο εγω εχω μεινει απ'εξω, ααααααααααχχχχχχ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
ολοι με το δεσποινακι , και μονο εγω εχω μεινει απ'εξω, ααααααααααχχχχχχ
θα έρθει και η σειρά σου βρέ!
αφου εσύ κατά βάθος προτιμάς τα μιλφ, τι να το κάνεις το Δεσποινάκι?
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
υπαρχουν συναδελφοι πιθανοτητες η δεσποινα να κανει ολοκληρωμενο διπλο με την αδελφουλα της?? γιατι αν γινει κι αυτο θα μας πεθανουν!!!!!!!!!!!!!
Σαββατο απογευμα δοκιμασα για Δεσποινα στη Σολωμου που τοσα καλα εχετε γραψει.Εχω παει αλλες 2 φορες αλλα δεν τη πετυχαινα ποτε. Μου ανοιξε μια χοντρη πατσαβουρα -ελλειψει μελινας- και αφου ειδα 2 αλλες ανευ σημασιας της ζητας τη Δεσποινα. Με ρωταει την εχεις ξαναδει και λεω οχι, οποτε μου φερωει μια ψηλη μελαχροινη και μου λεει γεια σου ειμαι η Δεσποινα. Της λεω της χοντρης καθως αθτη ποθ μου εστειλε την ειχα ξαναδει και την ελεγαν αλλιως(δεν θυμαμαι ονομα) ωα αφησει τις μαλακιες και εκεινη γελουσε σαν ηλιθια. Μαγκες εκκληση καποιος που τη ξερει καλα τη δεσποινα 9απο τους πολλους που γραφουν εδω) ας μου τη περιγραψει εμφανισιακα εστω και σε πμ. Παντως να πληροφορησω οτι η Ζανα στο Σολωμου 54 θα λειψει για κανα μηνα απο οτι μου ειπε στη πατριδα της. Οσοι πιστοι προλαβετε προ Αναστασεως.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Σαββατο απογευμα δοκιμασα για Δεσποινα στη Σολωμου που τοσα καλα εχετε γραψει.Εχω παει αλλες 2 φορες αλλα δεν τη πετυχαινα ποτε. Μου ανοιξε μια χοντρη πατσαβουρα -ελλειψει μελινας- και αφου ειδα 2 αλλες ανευ σημασιας της ζητας τη Δεσποινα. Με ρωταει την εχεις ξαναδει και λεω οχι, οποτε μου φερωει μια ψηλη μελαχροινη και μου λεει γεια σου ειμαι η Δεσποινα. Της λεω της χοντρης καθως αθτη ποθ μου εστειλε την ειχα ξαναδει και την ελεγαν αλλιως(δεν θυμαμαι ονομα) ωα αφησει τις μαλακιες και εκεινη γελουσε σαν ηλιθια. Μαγκες εκκληση καποιος που τη ξερει καλα τη δεσποινα 9απο τους πολλους που γραφουν εδω) ας μου τη περιγραψει εμφανισιακα εστω και σε πμ. Παντως να πληροφορησω οτι η Ζανα στο Σολωμου 54 θα λειψει για κανα μηνα απο οτι μου ειπε στη πατριδα της. Οσοι πιστοι προλαβετε προ Αναστασεως.
καστανή ,με μακριά ίσια μαλλία που τα πίάνει συνήθως κότσο.
Κονονικό ύψος 1,65-1,70, πάρα πολύ γλυκό πρόσωπο και πρασινο-μελιά μάτια.
Ηλικία γύρω στα 25-27.
Έχει χητό σώμα και σχετικά μεγάλο φυσικό στήθος (2,5-3)
Μιλά πολύ καλά ελληνικά και έχει και φοβερό χαμόγελο...
Βαλε και εμενα.....και εγω στην απ'εξω ειμαι...καθοτι η Σολωμου δεν βολευει καθολου.ολοι με το δεσποινακι , και μονο εγω εχω μεινει απ'εξω, ααααααααααχχχχχχ
ααααααααααχχχχχχχχχχχχ
Οχι μονο αφραγκιες φιλε.......δεν βλεπω ανανεωσεις στο ροστερ των ομαδων.....βαρεθηκε ο κοσμακης τις ιδιες και τις ιδιεςΜε εκπληξη βλεπω εκει που το θρεντ γεμιζε ανετα 4-5 σελιδες και εφτανε τις 8 καθημερινα... τωρα τελευταια με δυσκολια βγαζει καναδυο.... αφραγκιες??που πηγε το δωρο του πασχα??
οι θεραπευτριες θελουν κι αυτες δωρο πασχα οπως τα ταξι?? :S :S
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Οχι μονο αφραγκιες φιλε.......δεν βλεπω ανανεωσεις στο ροστερ των ομαδων.....βαρεθηκε ο κοσμακης τις ιδιες και τις ιδιες
Δυστυχώς υπάρχει στασιμότης αυτό το καιρό στα μαγαζιά...
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ακριβέστατη περιγραφή! Να συμπληρώσω ότι έχει λίγο πλαδαρό σώμα και στήθος για την ηλικία της, αλλά έχει τέτοια απόδοση που αυτό το μειονέκτημα περνάει σε δεύτερη μοίρα (για να μην πώ ότι δεν το προσέχεις καθόλου). Το σημαντικότερο όμως είναι το χαμόγελο και το PSE στύλ.καστανή ,με μακριά ίσια μαλλία που τα πίάνει συνήθως κότσο.
Κονονικό ύψος 1,65-1,70, πάρα πολύ γλυκό πρόσωπο και πρασινο-μελιά μάτια.
Ηλικία γύρω στα 25-27.
Έχει χητό σώμα και σχετικά μεγάλο φυσικό στήθος (2,5-3)
Μιλά πολύ καλά ελληνικά και έχει και φοβερό χαμόγελο...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66