Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φιλε panx το εχω γραψει καμμια 10αρια σελιδες πισω , σε πιανω αδιαβαστο.
Εσυ παπαγιωργη θα το θυμασαι ,γιατι σου ζηταγα να μας γραψεις εμπειριες με την "καλλιτεροτερη".Μας τις χρωστας ακομη......Ευλογησον
εχω γραψει γι αυτην πριν κανα χρονο.

αρα κι εσυ αδιαβαστος εισαι..  :)

η καλλιτεροτερη ειναι λιγο δυσκολο να βγει απ το δικο μου μυαλο, καθως πολλες απ αυτες παιξανε και γκομενες και θα δυσαρεστηθουν οι αλλες..  :P

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα αγαπητοι συναδελφοι,μεσημεριανη επισκεψη καλλιρροης 85,παραλεσαν απο μπροστα μου μια ρωσιδα 45αρα με χρυσα δοντακια την οποια απερριψα λογω αντιπαθειας στον κιτρινο χρυσο  :dancing:, ευα την οποια απερριψα λογω προηγουμενης ξεπετας  :headbang:,πηρα αννα λογω καλης χημειας 50 λεπτα με σουπερ μασαζ δυνατο και αθλητικο και φυσικα ενα πληρες και πολυ gfe προγραμμα.Εχω ομως μια ερωτηση προς τους συναδελφους που γνωριζουν,ειδα ενα κοντο καυλιαρικο με ανατολιτικα στοιχεια ονοματι ατζελα το οποιο και απερριψα γιατι δεν ηθελα σημερα να πειραματιστω,αλλα φευγοντας το μετανοιωσα γιατι ειχε κατι καυλιαρικο στο βλεμμα του,παρακαλω οποιος γνωριζει να ενημερωσει!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μινιόν ????

λετε να ναι η αντλελα η μογγολορωσιδα απο μαρνης ??  :think:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ειναι πραματι μινιον,με χαρακτηριστικα μογγολορωσιδας οπως λες,μελαχρινη μαζεμενο κοτσο μαλλι και ψιλοσχιστα ματια,τι λεει? :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειναι πραματι μινιον,με χαρακτηριστικα μογγολορωσιδας οπως λες,μελαχρινη μαζεμενο κοτσο μαλλι και ψιλοσχιστα ματια,τι λεει? :think:
αν ειναι αυτη της μαρνης ειναι πολυ καλη, με την προυποθεση οτι την καθοδηγεις εσυ και δεν αφηνεσαι εσυ σ αυτην, λογω απειριας.
αυτα βεβαια πριν μερικους μηνες. τωρα ισως να κανει το διδακτορικο της..  :)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Άντζελα και μογγολορωσίδα και μινιόν δύσκολο να είναι άλλη. Αυτή πάντως από Μάρνη είναι όντως πολύ καλή.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω για την ενημερωση,περιμενουμε και απο αλλους τα φωτα τους αν την εχει παρει καποιος.ολα αυτα μεχρι αυριο βια μεθαυριο που λεω να την επισκευθω.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ειναι λεει απο την Σιβηρια , δεν ξερω αν δουλευε πριν στη Μαρνης οπως λεει ο παπαγιωργης ομως εχει πραγματι καυλιαρικο βλεμα και δερμα απαλο σαν μικρου παιδιου ,ομορφο σωματακι ,μικρο βυζακι ομως με ρογα που βγαζει ματι , απο υπηρεσιες ,πολυ καλο μασαζ 25 λεπτων διαρκειας και μετα αρχιζει το πολυ αισθησιακο οι υπολοιπες υπηρεσιες αρκετα καλες σε διαφορες στασεις και μονο ενα "αυτο δεν μου αρεσει " μου την εσπασε λιγο ,οταν το δακτυλο μου αρχισε τις εξερευνησεις σε απαγορευμενες οπες.Κατα τα αλλα πολυ καθαρη με αρκετα καλη συμμετοχη.
Παντως συναγωνιστη η Αννα που πηρες απο υπηρεσιες ειναι καλλιτερη απο την Αντζελα .
Και τελος καποιος συναγωνιστης στο διπλανο δωματιο εκανε ντουζ οταν ντυνομουν εγω ,εξω δε στο πεζοδρομιο μπροστα στην πορτα ηταν παρκαρισμενη ασημενια ΧΟΝΤΑ μεγαλου κυβισμου ισως ιδιοκτησιας του λουομενου.

to noumero 1

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές...

Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα, Πέμπτη νομίζω, Στουρνάρη 63... Η πόρτα άνοιξε από Μαιρούλα και παρέλασαν από μπροστά μου 4-5 μοναχές (συγνώμη πάτερ)... Είπα να πάω με Μαίρη - αν και μου διευκρίνησε ότι δεν προσφέρει σταβλίσια... Ούτως ή άλλως όμως για φραπεδάκι είχα πάει εξαρχής. Το μάτι μου πήρε και ένα ψιλοmilf με απίστευτα τουμπανόβυζα (όποιος ξέρει ας γράψει για αυτό, δεν θυμάμαι όνομα). Η μαιρούλα για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε αστέρι, με καλό μασάζ και καλή τεχνική φραπεδιάσματος. Εύγε, εύγε...

Επισκέπτης
Επιστοφη απο Δεσποινακι, Σολωμου 59!Το μωρο το χα βαλει στο ματι καιρο τωρα!Σημερα μεσημερι λεω αμα το πετυχω θα το σφουριξω!Και ηταν εκει!Εμφανισιακα κουκλιτσα με βλεμμα που δεν σου γεμιζει το ματι,σωμα αρκετο καλο με ρωγες πεταχτες και μεγαλες.Μαγκες,με ξετιναξε το πορνιδιο μεσα.Απο τα καλυτερα που εχω παρει αν οχι το καλυτερο βε βαια μεχρι το επομενο....!Δε ξερω,τωρα τελευταια εχω αστρο και μου παει καλα στα μπριζολιδια.Πρεπει καποιος εκει ψηλα να με ειχε λυπηθει με τις φολες που ετρωγα με τις γιδες που γαμουσα και ειπε να δωσει και λιγο χαρα στον πουτσο μου!
Τι να πω.....Ισως φταιει το οτι βρηκα τον ''πνευματικο'' μου και μου δειχνει το σωστο το δρομο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :priest: :priest: :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Η μαιρούλα για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε αστέρι, με καλό μασάζ και καλή τεχνική φραπεδιάσματος. Εύγε, εύγε...
εισαι σιγουρος ???? για την καριολο-αρμένισα μιλας ????

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Λεπόν, μίνι τσάρκα από
-Πατησίων 131: εκτός από τις κλασσικές (Αλεξάνδρα κλπ) και μια καινούργια ξανθό καρέ μιλφ με πλούσια τα ελέη για τους μιλφάδες. Σύνολο 4 κοπέλες.
-Σολωμού 54 6ος μόνο Ζάνα και Νάταλι
-Μάρνη 28 παρέλαση κορασίδων τίμησα τη Βουλγάρα Ειρήνη. Δε λέω όμορφο και πρόσχαρο κορίτσι, αισθησιακό μασάζ και μετά βουρ στα κρέατα αλλά τα κρέατα μύριζαν λίγο... Τέσπα έχουμε φάει και καλύτερα.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητοι συναγωνιστες νομιζεται οτι θα ηταν καλη ιδεα να προχωρησουμε στην δημιουργια του TOP 10 ολων των κοριτσιων που εργαζονται στα θεραπευτηρια? δεν ξερω αν η ιδεα ειναι κατα των αρχων λειτουργιας του forum και δεν εχω διαθεση να δημιουργησω προβλημα,απλα αναρωτιεμαι αν ηρθε η ωρα της δημιουργιας του club των 10 καλυτερων με κριτηρια που εμεις θα βαλουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom