Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αγαπητοι συναγωνιστες νομιζεται οτι θα ηταν καλη ιδεα να προχωρησουμε στην δημιουργια του TOP 10 ολων των κοριτσιων που εργαζονται στα θεραπευτηρια? δεν ξερω αν η ιδεα ειναι κατα των αρχων λειτουργιας του forum και δεν εχω διαθεση να δημιουργησω προβλημα,απλα αναρωτιεμαι αν ηρθε η ωρα της δημιουργιας του club των 10 καλυτερων με κριτηρια που εμεις θα βαλουμε!

Νομιζω οτι υπαρχει αναλογο θρεντ φιλε αν και δεν εχει αξιοποιηθει καταληλα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7135.0]εδώ[/url]

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
δεν εννοω κατι τετοιο,μιλαω για μια ψηφοφορια βασισμενη σε προκαθορισμενα κριτηρια και μετα την ολοκληρωση της,να ερθει η ανακοινωση των αποτελεσματων για τις 10 καλυτερες.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πρεπει ολοι μαζι να βαλουμε τα κριτηρια,περιμενω τις αποψεις σας,αν συμφωνουν κι αλλοι βεβαια με την ιδεα.καλο βραδυ και αυριο θα δουμε τον σφυγμο του πληθους! :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
-Σολωμού 54 6ος μόνο Ζάνα και Νάταλι

Οι υπόλοιπες δουλευανε? Το σπίτι έχει 3 δωμάτια.
Οπότε μιλάμε για 5 κοπέλες μονο.
Πρίν 2 βδομάδες η Ζάνα 8 είχε μαζέψει εκέι.
Άρχισε το ξεσκαρτάριζμα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητοί συναγωνιστές...

Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα, Πέμπτη νομίζω, Στουρνάρη 63... Η πόρτα άνοιξε από Μαιρούλα και παρέλασαν από μπροστά μου 4-5 μοναχές (συγνώμη πάτερ)... Είπα να πάω με Μαίρη - αν και μου διευκρίνησε ότι δεν προσφέρει σταβλίσια... Ούτως ή άλλως όμως για φραπεδάκι είχα πάει εξαρχής. Το μάτι μου πήρε και ένα ψιλοmilf με απίστευτα τουμπανόβυζα (όποιος ξέρει ας γράψει για αυτό, δεν θυμάμαι όνομα). Η μαιρούλα για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε αστέρι, με καλό μασάζ και καλή τεχνική φραπεδιάσματος. Εύγε, εύγε...

Συνάδελφε, πόσο έκανε το κουστούμι (μασάζ + φραπές);

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
τελειώνει η σεζόν και έχει αρχίσει ήδη όπως φάινεται η μεταγγραφικη περίοδος... :dancing:
Η ψιλή Λευκορωσίδα, κοκκινομάλλα μιλφ που πριν ένα μήνα ηταν στη Ζάνα (Σολωμού 54), ειναι πλεον στη Κομανούδη...

Η πιο δυνατή είδηση είναι όμως η εξής:
Η Στέλλα, η μίλφ Βουλγάρα, (πρώην Σκρα, πρώην Λέκκα), δεν εργάζεται πλέον σαν υπέυθυνη στο Μιχαλακοπούλου 99...
Τη θέση της έχει πάρει ένας τράβελος!!!Ημαρτόν!www.val-u-computers.co.uk] [/url]
Η Στέλλα για την ώρα αγνοείται. Μόλις την ξετρυπώσω θα σας ενημερώσω...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
τελειώνει η σεζόν και έχει αρχίσει ήδη όπως φάινεται η μεταγγραφικη περίοδος... :dancing:
Η ψιλή Λευκορωσίδα, κοκκινομάλλα μιλφ που πριν ένα μήνα ηταν στη Ζάνα (Σολωμού 54), ειναι πλεον στη Κομανούδη...

Η πιο δυνατή είδηση είναι όμως η εξής:
Η Στέλλα, η μίλφ Βουλγάρα, (πρώην Σκρα, πρώην Λέκκα), δεν εργάζεται πλέον σαν υπέυθυνη στο Μιχαλακοπούλου 99...
Τη θέση της έχει πάρει ένας τράβελος!!!Ημαρτόν!www.val-u-computers.co.uk] [/url]
Η Στέλλα για την ώρα αγνοείται. Μόλις την ξετρυπώσω θα σας ενημερώσω...
για ποια λες πρωην σολωμου??...την ριτα?...μακριαααααααα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
για ποια λες πρωην σολωμου??...την ριτα?...μακριαααααααα

δεν θυμάμαι όνομα.
Ειναι μιλφ, ψιλή, Κοκκινομάλλα και μοιάζει με τον Γκούφη...(πετάνε τα δόντια της!)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ζερο εχεις τα χαιρετισματα απο την τανια γ σεπτ 54. :think:.....φιλακια πολλα απο την ηρα-τι καλο κοριτσι αυτο!!!! :dancing: :dancing:..........ποιος ηταν σημερα απογευμα δωματιο τερμα δεξια(γ σεπτ54)?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Με εκπληξη βλεπω εκει που το θρεντ γεμιζε ανετα 4-5 σελιδες και εφτανε τις 8 καθημερινα... τωρα τελευταια με δυσκολια βγαζει καναδυο.... αφραγκιες??που πηγε το δωρο του πασχα?? :think: :think: :jerking:
οι θεραπευτριες θελουν κι αυτες δωρο πασχα οπως τα ταξι?? :S :S :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

rsga

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια να ρωτησω κατι ξερει κανεισ τι ωρα εργαζονται Σολωμού 54 δεν εχω παει αξιζει? περιμενω......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
καλημερα αδερφια να ρωτησω κατι ξερει κανεισ τι ωρα εργαζονται Σολωμού 54 δεν εχω παει αξιζει? περιμενω......

απο 11 το πρωί έως 8.30 το βράδυ.
καλά είναι, να πάς.
και όταν γυρίσεις γράψε μας και τη γνώμη σου

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχθές Σολωμού 54 (6ος) . διπλό πρόγραμμα με καλλιτέχνιδες την Ζάνα και την Ατζελίνα. απ' όλα είχε ο μπαξές. όλα άψογα με διάθεση και ...πάθος (ναι μάλιστα κύριοι). και οι δύο έδειχναν να το ευχαριστιούνται. τιμή 140 ( με παζάρι, αφού ήθελαν 180;;;).

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Η ατζελινα ειναι προστατευομενη και κολλητη της ζανας!!
στο διπλο μου πηραν 150 απο 160 που ζητησαν!
μηπως λες επαγγελματικες υπερβολες?? :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
εχθές Σολωμού 54 (6ος) . διπλό πρόγραμμα με καλλιτέχνιδες την Ζάνα και την Ατζελίνα. απ' όλα είχε ο μπαξές. όλα άψογα με διάθεση και ...πάθος (ναι μάλιστα κύριοι). και οι δύο έδειχναν να το ευχαριστιούνται. τιμή 140 ( με παζάρι, αφού ήθελαν 180;;;).

πολύ σωστός!
όπου σε πετύχουν είναι οι καρίολες!
μακάρι να το χειριζόντουσαν όλοι έτσι το θένμα σαν εσένα.

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η ατζελινα ειναι προστατευομενη και κολλητη της ζανας!!
στο διπλο μου πηραν 150 απο 160 που ζητησαν!
μηπως λες επαγγελματικες υπερβολες?? :2funny: :2funny:
Καμία υπερβολή ....συνάδελφε, απλά είμαι παλιός πελάτης

Επισκέπτης
Φιλε panx το εχω γραψει καμμια 10αρια σελιδες πισω , σε πιανω αδιαβαστο.
Εσυ παπαγιωργη θα το θυμασαι ,γιατι σου ζηταγα να μας γραψεις εμπειριες με την "καλλιτεροτερη".Μας τις χρωστας ακομη......Ευλογησον
α μπραβο , γιατι κατι θυμομουν αλλα οχι την οδο την καινουργια.
με εστειλαν ανωτερα κλιμακια για να ελεγξω την αναφορα  σου.  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom