Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
πέρασμα σήμερα απο Κηφισίας 12.
Απογοήτευση.
Όλες οι κοπέλες (τι κοπέλες δηλαδή 50 χρονών η κάθε μια ηταν) χάλια.
Μονο η Μαρίνα αξίζει, η οποία ειναι σταθερή αξία , αλλά τι να σου κάνει και αυτή...
θέλουμε ανανέωση και νέο αίμα!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
λογω οτι αναφερθηκαμε στην αχιλλεως και για να μην θεορηθω αβανταδορος αλλα πρεπει να λεμε και την αληθεια ως εχει το μασαζ εχει 60 ευρω αν θα μπεις μεσα με την κοπελα κανεις κολεγια για φραπεδια η καλαμωτο αν σε ξερει η απο εξω κοιταζη μονο της φατσες για παλιους και καινουργιους.οποτε παμε μεσα σσσσσστα ογδονταοταν ηταν η μαρια η ντανιελα της ιλιαδας σημερα ζητουσε για μπριζολα πανω απο εκατο.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σύντροφοι, τι λέει το Καλλ 48;
Θα σου απαντησω εγω συναγωνιστη τι λεει...Λοιπον...σημερινη μεσημεριανη επισκεψη στο ιδρυμα και στην υποδοχη η Ελενη μια 40αρα μιλφ...Περασα μεσα και μου παρουσιασε τις κοπελες...δεν ηταν η Αλεξανδρα γιατι ειχε πελατη...Τεσπα...Πρωτη φολα που τρωω:'Αν θες' μου λεει η κοπελα της υποδοχης 'περιμενε την,κανα 20 λεπτο θα κανει'...'ΤΙ? λεω εγω μονο 20 λεπτα κανει για τον 1 πελατη?Και μου λεει 'το πολυ μισαωρο'...Εγω  :oαντι να την κανω ομως υποταχθηκα στις μεσημεριανες μου..ορεξεις και..περασα με το εκφυλο αυτο μιλφ...Στ δωματιο εκανε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣΑΖ και οταν γυρισα απο μπροστα ,περασε κατευθειαν στο ψητο,με καλαμωτο φραπε...Τη ρωτησα 'μασαζ δεν εχουμε απο μπροστα?'και μου λεει 'δεν υπαρχει μασαζ απο μπροστα' :uglystupid: Μετα πηγαμε και στη μπριζολα,οπου 'κλωτσησε' στο 25 λεπτο πανω,λεγοντας μου πως ειναι εξουθενωτικο να προσφερει μπριζολα για τοση ωρα και μεσα στο...χρονο του... 20 λεπτου περιλαμβανεται ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣΑΖ...Τελειωνοντας το γευμα μου κακην κακως εφυγα και της αφησα 70 ευρω...μου λεει 'γιατι μονο 70?' Της λεω γιατι ΤΟΣΑ και ΠΟΛΛΑ σας ειναι...Στο τελος μου ειπε να μη ξαναπατησω στο μαγαζι τους...Α, και για τα σχολια που γραφουμε εδω ειπε:'Εδω(στο μουνι της)μας εχει γραμμενους και δε πανα γραφουμε εμεις...το μαγαζι της παντα θα εχει κοσμο...και πως αυτοι που γραφουν περι ξεπετας ειναι τακτικα πελατακια... :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...Α, και για τα σχολια που γραφουμε εδω ειπε:'Εδω(στο μουνι της)μας εχει γραμμενους και δε πανα γραφουμε εμεις...το μαγαζι της παντα θα εχει κοσμο...και πως αυτοι που γραφουν περι ξεπετας ειναι τακτικα πελατακια... :uglystupid:
ετσι ελεγε και η αννουλα και τωρα ''ψειρίζει''..

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
λοιπον σας προτεινω ενα μασαζερι για μαυρισμα.....τρελλο ομως!θησεως 31 καλλιθεα....ο ορισμος της ξεπετααααααααααααααααςςςςςςςςςςςς!Αυτες εκει νομιζουν οτι δεν εχουμε αλλες επιλογες,ουτε αλλες εμπειριες απο μασαζερι!και η ολγα καμμια σχεση με τα σερβις της φωκιωνος νεγρη 9-11!χιλιες φορες φωκιωνος 11 με αλινακι,κορινακι και ξερο ψωμι! >:(

Απίστευτο ! Έχω καιρό να πάω και φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια.
Δηλαδή Vasos, να το ξεχάσουμε το Ολγάκι ???

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...καλημερα...καμια καλη ιδεα για σημερα κυριακη???....καμια καλη προταση? :think: :think: :idiot:....για ικανοποιητικο αποτελεσμα :dancing:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη Σολωμου 54 (6ο) πριν τρεις μερες περιπου στις 12.00.
Αφου περασα σε δωμάτιο ενημερώθηκα οτι έχει μασαζ 45' για 60Ε. Κορίτσια παρουσιάστηκαν μόνο 2!!!
Πήρα Ναταλια (αν θυμάμαι καλά το όνομα) μασάζ μέτριο, φραπέ καλαμάκι ικανοποιητικό (δε ζήτησα κατι παραπάνω) 80Ε. Οταν βγήκα είδα τουλάχιστον άλλες 3 θεραπενίδες.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ετσι ελεγε και η αννουλα και τωρα ''ψειρίζει''..
για την  αννουλα τη  :boobies:απο στουρναρη αναφερεσαι παπαγιωργη?
αμα ειναι να μην την προτιμησω γιατι την ειχα στα αμεσα πλανα μου.... :dancing:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...επισκεψη την προηγουμενη βδομαδα καλλιροης 85,ξεπετα του κερατα με ΕΥΑ.παρα 20 μπηκε και ακριβως ειχε τελειωσει το προγραμμα.εικοσι λεπτα ξεπετας....πεντε λεπτα μαλακομασαζ >:(και μετα λεει γυρνα μπροστα...εγινε παρατηρηση  :tickedoff:και δεν περνω παλι ΕΥΑ.και το οτι εχει ντους στο δωματιο μην τρελλενεσται...ακομα εσταζε το τζαμι νερα απο τον προηγουνενο :idiot:.το ΜΟΝΟ θετικο και το τονιζω ειναι οι παντοφλες και η πετσετα σε κλειστο σακουλακι(αλλα και παλι δεν ειναι και δυσκολο να παρεις απο το αlex pack ενα μηχανακι).και στο αρνητικο ακομα πολυ κινηση...για 7 το απογευμα.τωρα σαν γυναικα η ΕΥΑ ειναι μουνι καλο..δεν λες οχι ακομα και στον δρομο αν την δεις.
και μια που πηρα φορα και γραφω,εκανα ενα περασμα απο στουρναρη και ειδα και εκει πολυ βαρεμαρα και μου  "μυριζε "ξεπετα και εδω(στην πορτα η βικυ)-ταυτοχρονα εβγαιναν απο την πορτα δυο 22 χρονα περιπου και απο ντροπη κατεβαιναν την σκαλα και καλα μην τρακαρουμε στο ασανσερ.
παντως το θεμα ΜΑΣΑΖ εχασε την αιγλη του και την γλυκια αισθηση του γυναικειου χεριου να γλυστρα πανω στο κορμι σου :boobies:.οπως ηταν καποτε στις αρχες και ετρεχες βουρ για ενα χαδι με λαδακι.τωρα σε πλακωνει στο 10λεπτο και μετα στο ψητο..........ΟΧΙ κυριες μου :helpplea: >:(δεν θα παρω αυτο που θελετε.μην πετατε συντροφοι τα 80αρια σας σε ξεπετες του τεταρτου,και κατι 100αρια που ακουω :headbang:
εχουν βρει το κολπο και ξεπουπουλιαζουν τα εικοσαχρονα στο φτερο....ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!σου λεει τι θελει ο εικοσαρης και ο 25αρης στο μαγαζι???τριψιμο της  ομωπλατης!!! :think:κατσε να τον ψειρισουμε γιατι περιμενουν και αλλοι στο σαλονι.
οπως καταλαβατε υπαρχει μια απογοητευση απο εκμερους μου και παω για αλλες πολιτειες, και αλλα κολπα....το θεμα ΜΑΣΑΖ τελειωσε.γυρναω στα τηλεφ μου τα ιδιωτικα και με την κατοστουρα περναω και πανω απο μια ωρα +20 το χοτελ. :rockon: :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
...επισκεψη την προηγουμενη βδομαδα καλλιροης 85,ξεπετα του κερατα με ΕΥΑ.παρα 20 μπηκε και ακριβως ειχε τελειωσει το προγραμμα.εικοσι λεπτα ξεπετας....πεντε λεπτα μαλακομασαζ >:(και μετα λεει γυρνα μπροστα...εγινε παρατηρηση  :tickedoff:και δεν περνω παλι ΕΥΑ.και το οτι εχει ντους στο δωματιο μην τρελλενεσται...ακομα εσταζε το τζαμι νερα απο τον προηγουνενο :idiot:.το ΜΟΝΟ θετικο και το τονιζω ειναι οι παντοφλες και η πετσετα σε κλειστο σακουλακι(αλλα και παλι δεν ειναι και δυσκολο να παρεις απο το αlex pack ενα μηχανακι).και στο αρνητικο ακομα πολυ κινηση...για 7 το απογευμα.τωρα σαν γυναικα η ΕΥΑ ειναι μουνι καλο..δεν λες οχι ακομα και στον δρομο αν την δεις.
και μια που πηρα φορα και γραφω,εκανα ενα περασμα απο στουρναρη και ειδα και εκει πολυ βαρεμαρα και μου  "μυριζε "ξεπετα και εδω(στην πορτα η βικυ)-ταυτοχρονα εβγαιναν απο την πορτα δυο 22 χρονα περιπου και απο ντροπη κατεβαιναν την σκαλα και καλα μην τρακαρουμε στο ασανσερ.
παντως το θεμα ΜΑΣΑΖ εχασε την αιγλη του και την γλυκια αισθηση του γυναικειου χεριου να γλυστρα πανω στο κορμι σου :boobies:.οπως ηταν καποτε στις αρχες και ετρεχες βουρ για ενα χαδι με λαδακι.τωρα σε πλακωνει στο 10λεπτο και μετα στο ψητο..........ΟΧΙ κυριες μου :helpplea: >:(δεν θα παρω αυτο που θελετε.μην πετατε συντροφοι τα 80αρια σας σε ξεπετες του τεταρτου,και κατι 100αρια που ακουω :headbang:
εχουν βρει το κολπο και ξεπουπουλιαζουν τα εικοσαχρονα στο φτερο....ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!σου λεει τι θελει ο εικοσαρης και ο 25αρης στο μαγαζι???τριψιμο της  ομωπλατης!!! :think:κατσε να τον ψειρισουμε γιατι περιμενουν και αλλοι στο σαλονι.
οπως καταλαβατε υπαρχει μια απογοητευση απο εκμερους μου και παω για αλλες πολιτειες, και αλλα κολπα....το θεμα ΜΑΣΑΖ τελειωσε.γυρναω στα τηλεφ μου τα ιδιωτικα και με την κατοστουρα περναω και πανω απο μια ωρα +20 το χοτελ. :rockon: :rockon:
+1000
:idiot:εχεις δικιο εχουν χαλασει πολυ οι υπηρεσιες την εχουν δει πολυ τωρα τελευταια τα κοριτσια :tickedoff:
πρεπει να μην μας πιανουν κοροιδα
70 ευρα για μασαζ 45 λεπτα +μπριζολα αλλιως το πουλο :birdman:
ΑΚΟΥΤΕ ??? :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές οτι τα πάντα είναι θέμα χημείας και συμπεριφοράς....Κάποιοι το ξεχνούν και την πατάνε...

Αγαπητοί φίλοι,μαγκιές και αλητείες σε αυτά τα μέρη δεν χωράνε.Εγώ πήγα την Παρασκευή στο Καλλιρόης 85,πήρα την ΕΥα και περάσαμε μια ωρα super....Aντίθετα,στην Στουρνάρη μόνο με την Μαγια εχω περάσει καλά.Με την Μάρσι,2 φορές,πολύ μέτρια,αν και η ιστορία κράτησε πάνω απο μια ωρα,χωρίς καμμία ενόχληση και διάθεση ξεπέτας.Στην δε Ματζαγριωτάκη,εχουμε γίνει φίλοι,μου προτείνει η Τατιάννα κάθε φορά και άλλη κοπέλλα,μου λέει απο πριν τι να περιμένω και εγω αποφασίζω....

Στο 85 λοιπόν για να επανέλθω,εστειλα και κάποιον φίλο μου,πήρε καποια αλλη,δεν θυμότανε ονομα,και πέρασε μέτρια...Κάθησε ομως περίπου 1 ωρα....

Σας είπα,θέλει τρόπο...... :think:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να μη παρεξηγηθώ: Με την Μάγια έχω περάσει πολύ καλά στην Στουρνάρη όπως και έχω γράψει παλιότερα. Αλλά έμαθα ότι αποχώρησε,το ερώτημα είναι αν πήγε κάπου αλλού ή σταμάτησε το άθλημα

Νομίζω ότι εθεάθη και πάλι στο εν λόγω θεραπευτήριο.  :rolleyes:

kounellos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες τελικά με το Ίδρυμα στη στουρναρη δεν συνέβη τίποτα από τα παραπάνω όπως προαναφέρθηκαν και τα γεγονότα δεν έχουν σχέση με το εν λόγω αναφερόμενο ίδρυμα.
Απλά στο διπλανό διαμέρισμα διαδραματίστηκε μια οικογενειακή διαμάχη όπου ο ένας από τους δυο εμπλεκόμενους
Κάλεσε την αστυνομία για να βγάλει εκτός του διπλανού διαμερίσματος κάποιο άτομο το οποίο δεν ήθελε να αποχωρίσει. Όποτε σας ενημερώνω ότι όλα είναι οκ
Και το επεισόδιο έχει λήξει. Έτσι  νόμιζα στην αρχή και εγώ αλλά έμαθα και σας ενημερώνω ότι τελικά δεν είχε καμία σχέση το επεισόδιο με το ίδρυμα .

Δεν έχω καμία σχέση με το ίδρυμα όποτε μην  βιασθείτε να βγάλετε συμπεράσματα  :uglystupid:

Αυτά και χαιρετώ συναδερφικά.  :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Απλά στο διπλανό διαμέρισμα διαδραματίστηκε μια οικογενειακή διαμάχη όπου ο ένας από τους δυο εμπλεκόμενους
Κάλεσε την αστυνομία για να βγάλει εκτός του διπλανού διαμερίσματος κάποιο άτομο το οποίο δεν ήθελε να αποχωρίσει.

...........στο διπλανό διαμέρισμα..........οικογενειακή διαμάχη...............

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά...............

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
για την  αννουλα τη  :boobies:απο στουρναρη αναφερεσαι παπαγιωργη?

Να πας συνάδελφε να πας, για άλλη Άννα λέει ο Πάτερ,
η Αννούλα :boobies: :boobies: :boobies: από Στουρνάρη 63...........
εγγύηση σε ΟΛΑ, κοίτα μόνο να σε πάρει με καλό μάτι............... ;) ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
διεγραφησαν 10 ποστ καθως τρομπαρουμε και τα βαλαμε σε λαθος θρεντ.

ειπαμε ξανα, πως εχει ξεκινησει καινουριο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]θρεντ[/url] για οτιδηποτε αλλο εκτος ενημερωσεων και πληροφοριων.

αποψεις, αποριες και λοιποη συζητηση στο αλλο..

καινουριο θρεντ ειναι, θα το μαθουμε κι αυτο για να σταματησει να διογκωνεται χωρις λογο το παρον..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπόν μάγκες τελικά με το Ίδρυμα στη στουρναρη δεν συνέβη τίποτα από τα παραπάνω όπως προαναφέρθηκαν και τα γεγονότα δεν έχουν σχέση με το εν λόγω αναφερόμενο ίδρυμα.
Κάλεσε την αστυνομία για να βγάλει εκτός του διπλανού διαμερίσματος κάποιο άτομο το οποίο δεν ήθελε να αποχωρίσει. Όποτε σας ενημερώνω ότι όλα είναι οκ
Και το επεισόδιο έχει λήξει. Έτσι  νόμιζα στην αρχή και εγώ αλλά έμαθα και σας ενημερώνω ότι τελικά δεν είχε καμία σχέση το επεισόδιο με το ίδρυμα .

Δεν έχω καμία σχέση με το ίδρυμα όποτε μην  βιασθείτε να βγάλετε συμπεράσματα  :uglystupid:

Αυτά και χαιρετώ συναδερφικά.  :rockon:
τους χαιρετισμους μου κυρια καιτη !!!!  ;)

κρατα το μαγαζι παντα τοσο ψηλα..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για την  αννουλα τη  :boobies:απο στουρναρη αναφερεσαι παπαγιωργη?
οχι, για την αννα απο φρατζη 4 και μετα καλιροης, το τρελλο μιλφ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom