...επισκεψη την προηγουμενη βδομαδα καλλιροης 85,ξεπετα του κερατα με ΕΥΑ.παρα 20 μπηκε και ακριβως ειχε τελειωσει το προγραμμα.εικοσι λεπτα ξεπετας....πεντε λεπτα μαλακομασαζ >
και μετα λεει γυρνα μπροστα...εγινε παρατηρηση
και δεν περνω παλι ΕΥΑ.και το οτι εχει ντους στο δωματιο μην τρελλενεσται...ακομα εσταζε το τζαμι νερα απο τον προηγουνενο
.το ΜΟΝΟ θετικο και το τονιζω ειναι οι παντοφλες και η πετσετα σε κλειστο σακουλακι(αλλα και παλι δεν ειναι και δυσκολο να παρεις απο το αlex pack ενα μηχανακι).και στο αρνητικο ακομα πολυ κινηση...για 7 το απογευμα.τωρα σαν γυναικα η ΕΥΑ ειναι μουνι καλο..δεν λες οχι ακομα και στον δρομο αν την δεις.
και μια που πηρα φορα και γραφω,εκανα ενα περασμα απο στουρναρη και ειδα και εκει πολυ βαρεμαρα και μου "μυριζε "ξεπετα και εδω(στην πορτα η βικυ)-ταυτοχρονα εβγαιναν απο την πορτα δυο 22 χρονα περιπου και απο ντροπη κατεβαιναν την σκαλα και καλα μην τρακαρουμε στο ασανσερ.
παντως το θεμα ΜΑΣΑΖ εχασε την αιγλη του και την γλυκια αισθηση του γυναικειου χεριου να γλυστρα πανω στο κορμι σου
.οπως ηταν καποτε στις αρχες και ετρεχες βουρ για ενα χαδι με λαδακι.τωρα σε πλακωνει στο 10λεπτο και μετα στο ψητο..........ΟΧΙ κυριες μου
>
δεν θα παρω αυτο που θελετε.μην πετατε συντροφοι τα 80αρια σας σε ξεπετες του τεταρτου,και κατι 100αρια που ακουω
εχουν βρει το κολπο και ξεπουπουλιαζουν τα εικοσαχρονα στο φτερο....ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!σου λεει τι θελει ο εικοσαρης και ο 25αρης στο μαγαζι???τριψιμο της ομωπλατης!!!
κατσε να τον ψειρισουμε γιατι περιμενουν και αλλοι στο σαλονι.
οπως καταλαβατε υπαρχει μια απογοητευση απο εκμερους μου και παω για αλλες πολιτειες, και αλλα κολπα....το θεμα ΜΑΣΑΖ τελειωσε.γυρναω στα τηλεφ μου τα ιδιωτικα και με την κατοστουρα περναω και πανω απο μια ωρα +20 το χοτελ.