Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πράγματι!Είναι από αυτά τα τεμάχια που θέλω να δοκιμάσω. Κάτι στη φάτσα της μου έλεγε ότι ρουφάει πολύ καλά τον καφέ. Έχω δίκιο;
Πράγματι!Είναι από αυτά τα τεμάχια που θέλω να δοκιμάσω. Κάτι στη φάτσα της μου έλεγε ότι ρουφάει πολύ καλά τον καφέ. Έχω δίκιο;
Πιθανόν να θέλει να σε μάθει και να σε εμπιστευθεί περισσότεροΘα σου πω εγώ που έχω πάει μαζί της.
Λοιπόν το μασάζ είναι πολύ καλό και χαλαρωτικό, κουβεντούλα και μόλις πήγα να την πιάσω, τραβήχτηκε και έκανε την παρεξηγημένη.Η αλήθεια είναι ότι δεν φόραγε κάτι προκλητικό, αλλά ούτε καν να την πιάσω δεν άφηνε.Στο τέλος μια βιαστική φράπα και αυτό ήταν.80 γιούρια.Τώρα δεν ξέρω μπορεί την δεύτερη φορά να δίνει κάτι, αλλά εμένα ήταν η τελευταία φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί την έχουν δει εκεί όλες.μαύρο και πάλι μαύρο
Καλά ντε... πως κάνεις έτσι βρε Δεσποτα.. Λες και ληστέψαμε παγκάριΑν υποψιαστώ πως είναι η Καίτη από το Σ[size=40pt]υγγρου[/size] 12 ε όχι πως ήταν και από τις καλύτερες...
[size=50pt]edit giorgospapa: εχουμε πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες να γραφουμε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις διευθυνσεις για τους νεους φιλους του θρεντ..[/size]
Ημουν τακτικός πελάτης στην Αχιλλέως για μεγάλο διάστημα. Συμπαθητικό μαγαζί. Παίζει καφεδάκι, και καλαμωτό όταν σε μάθουν. Πάντως εχω καιρό να πάω, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.
Μία τύπισσα με μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου πλησιάζει και από το μισανοιχτό παράθυρο δίνει σε εμένα και τον ταξιτζή μία καρτούλα...
Καλή η τύπισσα ή μπάζο;
..θα βρεις πληροφορίες σε προηγούμενες σελίδες...Για το ΟΑΣΙΣ στο σύνταγμα τι λετε ρε συναγωνιστές?
Εγώ πάντως πρόλαβα και το τσίμπησα το τηλΔεν πρόλαβα να την δω καλά αλλά μπάζο σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγα. Αλλά ποιός να ξέρει αν ήταν η ίδια ή κράχτης;
Τώρα γιατί το post το έφαγε ο μαύρος χάρος, ψάξε βρες.....
Το έχω ξαναπεί άλλωστε:
Δεν ξέρω αν ο μοναστικός βίος έχασε ένα αφοσιωμένο και ευσεβή διάκονο του, είμαι όμως σίγουρος, ότι η απαξίωση της κοινής λογικής, η αδιαφορία για την γνώμη των άλλων, η ασυδοσία και η κοινή αγένεια έχουν κερδίσει έναν αξιότατο λειτουργό τους.
..τι να μοιραστώ φίλτατε ..τα παιδάκια τα έχω χωνέψει...άμα έχει κανείς φάει μπριζολίδι με την Βικτώρια, ας το μοιραστεί μαζί μας
...μην πάρεις όρκο...Δεν την ξέρω., έχω καιρό να πάω. Υπάρχει μπριζόλα από τα "δεύτερα" ονόματα. Τα μεσαία και τα πρώτα αρκούνται σε φραπέ μόνο και σχετικά ακριβά
..λες για το κηφισίας 74 / 5ος beauty @ style. Δεν παίζει κάτι επιπλέον του μασαζ.Στο Κολωνάκι έχει και καφέ...Συναγωνιστές καλησπέρα,
Ενα απο τα΄λίγα καταστήματα που έμεινα μόνο στον φραπέ (παρά τις 6 τουλάχιστον καταθέσεις) ειναι αυτό στην κηφισίας 72(δεν ειμαι σίγουρος για το νούμερο) ειναι το κατάστημα που έχει και παράρτημα στο κολωνάκι.
Αν καποιος συνάδελφος έχει καταφέρει κάτι περισότερο να μας ενημερώσει.
κανονας Νο 10 απο τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες λειτουργίας του forum[/url]Τώρα γιατί το post το έφαγε ο μαύρος χάρος, ψάξε βρες.....
Το έχω ξαναπεί άλλωστε:
Δεν ξέρω αν ο μοναστικός βίος έχασε ένα αφοσιωμένο και ευσεβή διάκονο του, είμαι όμως σίγουρος, ότι η απαξίωση της κοινής λογικής, η αδιαφορία για την γνώμη των άλλων, η ασυδοσία και η κοινή αγένεια έχουν κερδίσει έναν αξιότατο λειτουργό τους.