Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θησεως 31 πηρα μια ειρηνη milf δεν ελεγε και πολλα και απο οτι ειχα γραψει τοτε μαλλον το μυαλο της ητανε στο τι ωρα κλεινουν τα μαγαζια ητιμη σε λογικα πλαισια 80 γιουρια μπορει να εκανα λαθος επιλογη στη κοπελα και οι αλλες να αξιζουν αυτο ξερω αυτο λεωσεως

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για το ΟΑΣΙΣ στο σύνταγμα τι λετε ρε συναγωνιστές?

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πειραια τα ιδρυματα μεχρι τι ωρα λετε να ειναι ανοικτα?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Θα σου πω εγώ που έχω πάει μαζί της.
Λοιπόν το μασάζ είναι πολύ καλό και χαλαρωτικό, κουβεντούλα και μόλις πήγα να την πιάσω, τραβήχτηκε και έκανε την παρεξηγημένη.Η αλήθεια είναι ότι δεν φόραγε κάτι προκλητικό, αλλά ούτε καν να την πιάσω δεν άφηνε.Στο τέλος μια βιαστική φράπα και αυτό ήταν.80 γιούρια.Τώρα δεν ξέρω μπορεί την δεύτερη φορά να δίνει κάτι, αλλά εμένα ήταν η τελευταία φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί την έχουν δει εκεί όλες.μαύρο και πάλι μαύρο :tickedoff:
Πιθανόν να θέλει να σε μάθει και να σε εμπιστευθεί περισσότερο

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Αν υποψιαστώ πως είναι η Καίτη από το Σ[size=40pt]υγγρου[/size] 12 ε όχι πως ήταν και από τις καλύτερες...

[size=50pt]edit giorgospapa: εχουμε πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες να γραφουμε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις διευθυνσεις για τους νεους φιλους του θρεντ..[/size]
Καλά ντε... πως κάνεις έτσι βρε Δεσποτα.. Λες και ληστέψαμε παγκάρι

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ημουν τακτικός πελάτης στην Αχιλλέως για μεγάλο διάστημα. Συμπαθητικό μαγαζί. Παίζει καφεδάκι, και  καλαμωτό όταν σε μάθουν. Πάντως εχω καιρό να πάω, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.  

μαλακισμενα ιδρυματα....θελουν να το παιξουν μπουρδελα,αλλα και δεν θελουν...δηλ.για τον μπεουκλα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλή η τύπισσα ή μπάζο;

Δεν πρόλαβα να την δω καλά αλλά μπάζο σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγα. Αλλά ποιός να ξέρει αν ήταν η ίδια ή κράχτης;

Τώρα γιατί το post το έφαγε ο μαύρος χάρος, ψάξε βρες.....

Το έχω ξαναπεί άλλωστε:

Δεν ξέρω αν ο μοναστικός βίος έχασε ένα αφοσιωμένο και ευσεβή διάκονο του, είμαι όμως σίγουρος, ότι η απαξίωση της κοινής λογικής, η αδιαφορία για την γνώμη των άλλων, η ασυδοσία και η κοινή αγένεια έχουν κερδίσει έναν αξιότατο λειτουργό τους.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν πρόλαβα να την δω καλά αλλά μπάζο σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγα. Αλλά ποιός να ξέρει αν ήταν η ίδια ή κράχτης;

Το έχω ξαναπεί άλλωστε:

Δεν ξέρω αν ο μοναστικός βίος έχασε ένα αφοσιωμένο και ευσεβή διάκονο του, είμαι όμως σίγουρος, ότι η απαξίωση της κοινής λογικής, η αδιαφορία για την γνώμη των άλλων, η ασυδοσία και η κοινή αγένεια έχουν κερδίσει έναν αξιότατο λειτουργό τους.
Εγώ πάντως πρόλαβα και το τσίμπησα το τηλ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Συναγωνιστές καλησπέρα,

Ενα απο τα΄λίγα καταστήματα που έμεινα μόνο στον φραπέ (παρά τις 6 τουλάχιστον καταθέσεις) ειναι αυτό στην κηφισίας 72(δεν ειμαι σίγουρος για το νούμερο) ειναι το κατάστημα που έχει και παράρτημα στο κολωνάκι.
Αν καποιος συνάδελφος έχει καταφέρει κάτι περισότερο να μας ενημερώσει.
..λες για το κηφισίας 74 / 5ος beauty @ style. Δεν παίζει κάτι επιπλέον του μασαζ.Στο Κολωνάκι έχει και καφέ...

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συναγωνιστε΄ς, ξέρετε τί γίνεται στην Ανδρονίκου (Μαρούσι)? Άξιος συναγωνιστής, που έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στη γνώμη του, ανέφερε ότι ίσως είναι το κορυφαίο στα Β.Π. Θέλω τη γνώμα σας.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
επισκεψη εχθες στην γαλατσιου 1...χτυπαω στο ΕΛΛΑΔΑ, στον 1ο οροφο, τιποτα...
χτυπαω στον 2ο οροφο στο MALAJIS THERAPY, μου ανοιγουν και μου λενε ,ελα σε μιση ωριτσα γιατι δεν εχουμε δωματια αδεια....παω σε 40 λεπτα ολα χαρα οτι θα εχουν φερει τιποτα καινουρια εργαλεια...αλλα...μου παρουσιαζοντε 3 τεμαχια που δεν κανανε ουτε για φτυσιμο!! καλα,λεω..αφου με ξερεις.. γιατι δεν μου λες απο την αρχη οτι δεν κανουν αυτα για σενα?...εμ..μου λεει ,νομιζα οτι θα σου αρεσουν....καληνυχτισα και εφυγα....μου φαινετε οτι θα το μαυρισω το καταστημα...μας εχει πεθανει στισ σαβουρες τελευταια.... :headbang: :headbang: :headbang: :crazy:

athens23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν ψάχνεις μπορείς να βρεις την κοπέλα…και τέτοιες μαλακίες μην λες δεν είσαι μάγος….ρώτησε με τι είσαι και να σου απαντήσω…που λες ψέματα

χμ ...............................................??????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Το έχω ξαναπεί άλλωστε:

κανονας Νο 10 απο τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες λειτουργίας του forum[/url]

..και ψαξου για το προβλημα που εχεις, διοτι διογκωνεται  :)

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
ξερει κανεις να δώσει πληροφορίες για το θεραπευτήριο στην Ματζαγριωτάκη? έχω πάει με την μαρία. Για την ειρήνη, Αλίκη, Τατιάνα ξέρει κανείς τι παίζει?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τι έγινε ρε παιδιά?Γιατί σβύστηκε το τελευταίο post?Θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom