Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη εχθες στην γαλατσιου 1...χτυπαω στο ΕΛΛΑΔΑ, στον 1ο οροφο, τιποτα...
χτυπαω στον 2ο οροφο στο MALAJIS THERAPY, μου ανοιγουν και μου λενε ,ελα σε μιση ωριτσα γιατι δεν εχουμε δωματια αδεια....παω σε 40 λεπτα ολα χαρα οτι θα εχουν φερει τιποτα καινουρια εργαλεια...αλλα...μου παρουσιαζοντε 3 τεμαχια που δεν κανανε ουτε για φτυσιμο!! καλα,λεω..αφου με ξερεις.. γιατι δεν μου λες απο την αρχη οτι δεν κανουν αυτα για σενα?...εμ..μου λεει ,νομιζα οτι θα σου αρεσουν....καληνυχτισα και εφυγα....μου φαινετε οτι θα το μαυρισω το καταστημα...μας εχει πεθανει στισ σαβουρες τελευταια.... :headbang: :headbang: :headbang: :crazy:
-Συναδελφοι δυστηχως η οικογενεια των ιδρυματων παραγωγης πολιτισμου εγινε φτωχοτερη κατα ένα μελος διοτι το ελλαdα έκλεισε μου το είπε προχθές η μαριανα που την πετυχα στην μετακόμιση
-Armed αν η ωρα ηταν περιπου 7,30 εγω ημουν στην κουζίνα(προφανως για να μην συναντηθούν 2 πελατες)και μου ειπαν και μενα τα ιδια οποτε την έκανα για 1η επισκεψη στην φωκιωνος

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
-Συναδελφοι δυστηχως η οικογενεια των ιδρυματων παραγωγης πολιτισμου εγινε φτωχοτερη κατα ένα μελος διοτι το ελλαdα έκλεισε μου το είπε προχθές η μαριανα που την πετυχα στην μετακόμιση
Κρίμα, ήταν ένας από τους προορισμούς μου όταν κατέβαινα Αθήνα

Καλησπερα,
υπαρχουν πληροφοριες για Κολωνακι;
Απ' όσο γνωρίζω στο Ντακάπο δεν σερβίρουν φραπέ... :cheesy:

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αναφορά της 16/1 από φωκιωνος 11 μπαινω 1η φορα στο καταστημα επι της υποδοχης μια αδιαφορη που μου λεει οτι ειναι μονον αυτη και βιολεττα αν θελω περισσοτερες κοπελες να περασω αυριο και παιρνω βιολλετα.συμπερασμα μετριο μασαζ και μονο φραπε - με περασε για μπατσο μετα τον φραπε με ρωτησε φοβισμενα τωρα θα με πληρωσεις;- αλλά παιδια εχω να πιασω τετοιο σφιχτο κωλο απο τον καιρό που ετρεχα στα γυμναστηρια

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Συναδελφοι ξερει κανεις αν λειτουργει ακομα το ιδρυμα της Σκρα ? μερικες σελιδες πισω σαν να διαβασα οτι εκλεισε και αυτο και το αλλο στην Ποσειδωνος , εχω καιρο να  επισκεφτω αυτο στην Σκρα και πεθυμησα το κουλουρι της Ρωξανης.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Η Σκρα μέχρι πριν από 10 μέρες ήταν κλειστά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε nruto1, ωραια review και καλως ηρθες στο θρεντ..  :thumbsup:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπορεί κανείς να με ενημερώσει, το μαγαζί στην κουμανούδη τι αριθμό είναι?
στεφανου κουμανουδη 4 ισογειο, κουδουνι ''αισθητικη'', στο υψος της λ.αλεξανδρας 71-73..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Στο 3 αλλα εχουν φυγει ολες οι καλες και εχει μπαζα.
το καταστημα ειναι στον αριθμο 4 στο ισογειο και πλεον ειναι αδελφακι του καταστηματος που βρισκεται στην μιχαλακοπουλου και σινωπης 29..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλησπερα,
υπαρχουν πληροφοριες για Κολωνακι;
στο κολωνακι εχει τρια καταστηματα που καλο ειναι να αποφευγονται ΚΑΙ τα τρια.. :grin:
π.ιωακειμ, μαντζαρου και αλλο ενα σε μια καθετο της σολωνος που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
εννοείς την Ηλιάδα πάτερ.Συμφωνώ και εγώ που τα έχεις απευλογήσει.

fanisb

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά καμια βοήθεια !!!!!παρακολουθώ το site πολλή  καιρό τώρα και χρειάζομαι τα φωτά σας. Έρχομαι  με έναν φίλο στην Αθήνα και θέλουμε να επισκεφτούμε ένα μαζατζιδικο.πρωτο να πάμε και οι δυο μαζί η θα μας περάσουν για μπατσους ,καθότι γυμνασμένοι .και δευτερο το κονε να το κάνουμε με την κυρία της υποδοχής για τις υπηρεσίες των κοριτσιών η με της ίδιες μην φάμε καμιά ήττα  και κλαίμε ομαδικός το 60 $ καθώς είναι οι καιροί δύσκολη you now ευχαριστώ

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ε'εδω που τα λεμε με τετοια μπαζα που ειχε εκει πως να μην κλεισει...ολες ανω των 35 ηταν...
Εκτος των αλλων υπηρχε και μεγαλη ανακριση κατα την πρωτη επισκεψη.
Τι να πει κανεις....να τα βλεπουν αυτα οσοι ιδιωκτητες χωρων χαλαρωσης το παιζουν δυσκολοι!!!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ε'εδω που τα λεμε με τετοια μπαζα που ειχε εκει πως να μην κλεισει...ολες ανω των 35 ηταν...
Εκτος των αλλων υπηρχε και μεγαλη ανακριση κατα την πρωτη επισκεψη.
Τι να πει κανεις....να τα βλεπουν αυτα οσοι ιδιωκτητες χωρων χαλαρωσης το παιζουν δυσκολοι!!!!
ποιο καταστημα εκλεισε φιλε ?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
στο κολωνακι εχει τρια καταστηματα που καλο ειναι να αποφευγονται ΚΑΙ τα τρια.. :grin:
π.ιωακειμ, μαντζαρου και αλλο ενα σε μια καθετο της σολωνος που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη..
..δέσποτα ξέχασες το Δημοκρίτου 9 και Σόλωνος...+ τα 2 της Ιλιάδας ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ανταπόκριση από Φωκίωνος Νέγρη 9-11.Στην υποδοχή η γλυκειά Αλίνα, η οποία όμως άνοιγε πόρτες και μου είπε ότι δεν ήταν διαθέσιμη.Παρέλασε η Αναστασία, ή Λάουρα και η Βιολέττα.Διάλεξα Λάουρα.Το μασάζ ήταν σχολαστικό και αισθησιακό, ο φραπές καλαμωτός, αλλά λίγος και η μπριζόλα ψημένη μόνο από τη μια μεριά...τέλος πάντων..είχε πολύ κόσμο πάντως.Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο, έτσι δείχνει τουλάχιστον, αλλά για τις κοπέλες μετά το μπροζολικό δεν νομίζω ότι βγάζουν τα λίπη με νερό στο μπάνιο..αλλά με χαρτοπετσέτα...  :shower:
΄
...για το τελευταίο θα πρέπει να ενημερώνονται όλοι οι συναγωνιστές....οι βασικοί κανόνες καθαριότητας θα πρέπει να τηρούνται..

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ποιο καταστημα εκλεισε φιλε ?
Σολωμου 54 6κτο παιζει μια καινουργια ,Σηλβια τη λενε ,πολυ καλη , και στο δωματιο , ηταν ωραια μαζι της , να τη προτιμησετε , (αντε μηπως και μου απαντησει καποιος για το καταστημα που εκλεισε ) :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom