Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
γιατι τι εγραφε?? ειδα απο ποιον ηταν αλλα δεν προλαβα να διαβασω..!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
κανονας Νο 10 απο τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες λειτουργίας του forum[/url]

..και ψαξου για το προβλημα που εχεις, διοτι διογκωνεται  :)
Με συγχωρείς που παρεμβαίνω papageorge αλλά θα μπορούσε να σβηστεί μόνο η φώτο με το τηλέφωνο και όχι όλο το μήνυμα..

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρωτούσε τον φίλο που έγραφε για τη Ματζαγριωτάκη μέχρι που έφτασε για να του πει αυτός-αυτή? δεν ξέρω... μέχρι που μπορεί να φτάσει...!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με συγχωρείς που παρεμβαίνω papageorge αλλά θα μπορούσε να σβηστεί μόνο η φώτο με το τηλέφωνο και όχι όλο το μήνυμα..
δυστυχως ΔΕΝ μπορουσε να σβηστει μονο η φωτο, καθως δεν ηταν ανεβασμενη με λινκ για να σβηστει μονο αυτο..

παρεπιπτοντως, νομιζω δεν εχει καποιος παραπονο απο μενα για τη διασπορα των πληροφοριων, την οποια εχω κανει και κανω αφειδως..

nruto1

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες.

Review Μαντζαγριωτάκη.

Πριν από μερικές μέρες και έχοντας απηυδήσει από τη Ζησιμοπούλου (γαμάτος χώρος, αλλα καμια κοπέλα της προκοπής πότε θα φέρουν ρε γμτ)είπα να επισκεφθώ το νέο κατάστημα στην Καλλιθέα.
Μίλησα με την Τατιανα (manager), και αφού πέρασα από μια μινι ανάκριση (αρκετά ευχάριστη) μου είπε ότι δεν ασχολείται η ίδια με την παροχή υπηρεσιών, αλλά μου πρότεινε τη Μαρία για να ικανοποιήσει αυτά που ζήταγα (φραπέ με καλαμάκι). Έχοντας διαβάσει από το Forum όχι τόσο κολακευτικά λόγια είπα να πάρω την Αλίκη.
1ον: η κοπέλα κάνει πραγματικό μασάζ.
2ον: Όταν τη ρώτησα για εκτόνωση μου είπε μόνο φραπε, αν θες καλαμακι, πάρε τη Μαρία. Φεύγοντας άφησε υπονοούμενο για την επόμενη φορά και μου έστειλε μέσα τη συνάδελφο.
Φιλότιμη η Μαρία, ωραίο στήθος καλές υπηρεσίες.

Την Τρίτη ξαναπέρασα, η Αλίκη ήταν σε ραντεβού και είπα να δοκιμάσω μια νέα κοπέλα, Νάταλι η οποία κάνει Thai. Περίπου 30-35, λεπτή. Με ξαπλώνει κάτω, αρχίζει το μασάζ και σιγά σιγά βγάζει τα ρούχα. Body to body αν κατέχω καλά την ορολογία. Μετά από διάλογο του στυλ "ναι οκ, η πλάτη μου περνάει μια χαρά, υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα και για ανάσκελα" γυρνάω και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου. Ωραία αίσθηση, τελείωμα με (καλό) καλαμακι.

Συμπέρασμα:
Νάταλι, πολύ ευχάριστη κοπέλα, καλό μασάζ αλλά όχι του γούστου μου, μεγαλύτερη απ' ότι θα ήθελα και με μικρό στήθος.
Μαρία, επαγγελματίας με πολύ καλό στήθος καλό σώμα ελάχιστο μασάζ.
Αλίκη, απίστευτο μασάζ, μιλάς άνετα αλλά δεν ^%%%^^ και δημιουργεί απωθημένα. την έχει πάρει άραγε κανείς ολοκληρωμένα??
Τατιάνα, φαίνεται πολύ καλή αλλά ασχολείται με τα διαδικαστικά.

Χώρος περιποιημένος αλλά δε γουστάρω πολύ το περίμενε στην πόρτα του ισογείου μέχρι να σου ανοίξουν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της καλλιθέας.
Τιμές, περίπου 20€ περισσότερο από Φρατζή.
Tip, αν θέλεις κάτι παραπάνω έχε λαστιχο μαζί σου.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
επισκεψη εχθες στην γαλατσιου 1...χτυπαω στο ΕΛΛΑΔΑ, στον 1ο οροφο, τιποτα...
χτυπαω στον 2ο οροφο στο MALAJIS THERAPY, μου ανοιγουν και μου λενε ,ελα σε μιση ωριτσα γιατι δεν εχουμε δωματια αδεια....παω σε 40 λεπτα ολα χαρα οτι θα εχουν φερει τιποτα καινουρια εργαλεια...αλλα...μου παρουσιαζοντε 3 τεμαχια που δεν κανανε ουτε για φτυσιμο!! καλα,λεω..αφου με ξερεις.. γιατι δεν μου λες απο την αρχη οτι δεν κανουν αυτα για σενα?...εμ..μου λεει ,νομιζα οτι θα σου αρεσουν....καληνυχτισα και εφυγα....μου φαινετε οτι θα το μαυρισω το καταστημα...μας εχει πεθανει στισ σαβουρες τελευταια.... :headbang: :headbang: :headbang: :crazy:
Παιδια μαλλον το καταστημα Ελλαδα εκλεισε....ειχα περασει και εγω πριν μερικες μερες εγραψε και review μαλιστα....και παλι δεν απαντησαν.
Οποτε ολος ο κοσμος του καταστηματος Ελλαδα..παει τωρα στην Εβιτα.(μαλαξις)με αποτελεσμα να γινεται
χαμος.
Συναγωνιστη και εμενα μου ειχαν πει εχουμε πολυ κοσμο...ελα σε κανενα εικοσαλεπτα αλλα πηραν τα αρ...δια μου δεν ξαναπατησα.Παντως η κοπελα της υποδοχης ειναι καλο τεμαχιο αλλα νομιζω οτι φρανει μεχρι φραπε.

nruto1

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Review Καλλιρόης,

Πέρασα από το ίδρυμα 08/01.
Τα γνωστά όπως είπαν και οι συναγωνιστές πρόσωπα στην υποδοχή από το παρακείμενο κατάστημα μερικές κοπέλες από εκεί και μερικές νέες.

Σταμπαρισα την Πατρίτσια και τη Σάντρα. Δυστυχώς πήρα τη δεύτερη και δεν μπορω να πω ότι με ικανοποίησε. Χαλαρό στήθος, μέτριο μασαζ, μέτριο καλαμάκι στο φραπέ. Γενικά λίγο εκτός κλίματος η κοπέλα. Την επόμενη φορά θα εμπιστευτώ τη γνώμη του συναγωνιστή και θα δοκιμάσω την Πατρίτσια αν και σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το value for money της Ρόζα και τις υπηρεσίες της Λίζας από το Φρατζή 4 δύσκολα τις βρίσκω αλλού. Απλά το μειονέκτημα με την πρωτη είναι ότι δύσκολα τη βρίσκω διαθέσιμη και η δεύτερη έχει μια έμφυτη εμπάθεια με το προφυλακτικό στο καλαμάκι, πράγμα που με κάνει να δυσανασχετώ μερικές φορές.

Και τώρα η ώρα για απορίες:

• [li]Diamont spa στη Γλυφάδα τι λένε οι κοπέλες?[/li]

• [li]Το μαγαζί στην Αχιλλέως και Βενιζέλου είναι αυτό ακριβώς πάνω από την Adidas στον πρώτο όροφο? Γιατί έχει κάτι τηλέφωνα στη τζαμαρία που όταν πήρα με άρχισαν σε κάτι κουλά του στυλ κλείσε ραντεβού και καλύτερα για 3-4 συνεδρίες pilates κτλ. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει μη γελάει μαζί μου η μισή νέα σμύρνη/?[/li]

• [li]Ποσειδώνος 20-21 υπάρχει ακόμα γιατί ποτέ δεν έχω καταφερει να πάω[/li]

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
μπορεί κανείς να με ενημερώσει, το μαγαζί στην κουμανούδη τι αριθμό είναι?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βρε παιδια καποιος ειχε πει για ενα μαγαζι στον αλιμο?
ξερετε διευθυνση και τα σχετικα?

περαστε μου ενα π.μ.

ευχαριστω.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ανταπόκριση από Φωκίωνος Νέγρη 9-11.Στην υποδοχή η γλυκειά Αλίνα, η οποία όμως άνοιγε πόρτες και μου είπε ότι δεν ήταν διαθέσιμη.Παρέλασε η Αναστασία, ή Λάουρα και η Βιολέττα.Διάλεξα Λάουρα.Το μασάζ ήταν σχολαστικό και αισθησιακό, ο φραπές καλαμωτός, αλλά λίγος και η μπριζόλα ψημένη μόνο από τη μια μεριά...τέλος πάντων..είχε πολύ κόσμο πάντως.Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο, έτσι δείχνει τουλάχιστον, αλλά για τις κοπέλες μετά το μπροζολικό δεν νομίζω ότι βγάζουν τα λίπη με νερό στο μπάνιο..αλλά με χαρτοπετσέτα...  :shower:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
    • Review Καλλιρόης,

Πέρασα από το ίδρυμα 08/01.
      Τα γνωστά όπως είπαν και οι συναγωνιστές πρόσωπα στην υποδοχή από το παρακείμενο κατάστημα μερικές κοπέλες από εκεί και μερικές νέες.

Σταμπαρισα την Πατρίτσια και τη Σάντρα. Δυστυχώς πήρα τη δεύτερη και δεν μπορω να πω ότι με ικανοποίησε. Χαλαρό στήθος, μέτριο μασαζ, μέτριο καλαμάκι στο φραπέ. Γενικά λίγο εκτός κλίματος η κοπέλα. Την επόμενη φορά θα εμπιστευτώ τη γνώμη του συναγωνιστή και θα δοκιμάσω την Πατρίτσια αν και σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το value for money της Ρόζα και τις υπηρεσίες της Λίζας από το Φρατζή 4 δύσκολα τις βρίσκω αλλού. Απλά το μειονέκτημα με την πρωτη είναι ότι δύσκολα τη βρίσκω διαθέσιμη και η δεύτερη έχει μια έμφυτη εμπάθεια με το προφυλακτικό στο καλαμάκι, πράγμα που με κάνει να δυσανασχετώ μερικές φορές.

Και τώρα η ώρα για απορίες:

• [li]Diamont spa στη Γλυφάδα τι λένε οι κοπέλες?[/li]

• [li]Το μαγαζί στην Αχιλλέως και Βενιζέλου είναι αυτό ακριβώς πάνω από την Adidas στον πρώτο όροφο? Γιατί έχει κάτι τηλέφωνα στη τζαμαρία που όταν πήρα με άρχισαν σε κάτι κουλά του στυλ κλείσε ραντεβού και καλύτερα για 3-4 συνεδρίες pilates κτλ. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει μη γελάει μαζί μου η μισή νέα σμύρνη/?[/li]

• [li]Ποσειδώνος 20-21 υπάρχει ακόμα γιατί ποτέ δεν έχω καταφερει να πάω[/li]

Αγαπητέ φίλε είμαι και εγω (ήμουν) της Φρατζή 4 πριν μας την πέσουν οι Αλβανίδες!!! Πρώτη επίσκεψη Καλλιρόης 48 με Patricia προς το milf η κυρία
plus 30 απο κουβέντα με ενεργό δράση στη Ρωσία δεκαέτία και βάλε.... ΑΛΛΑ γενικά αδιάφορη με δόση τρέλλας αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μάλλον studio
εμοιαζε και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω... Αυτά την προηγούμενη εβδομάδα, αρχες αυτής πήρα την Λίζα αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ καμμιά σχέση με την άλλη της Φρατζή.
Καινούργια, ήθελε καθοδήγηση συμπαθυτικό μασαζάκι για χαλάρωση, συνέχισε με φραπέ ΟΧΙ καλαμάκι και απλή μπριτζόλα μέτρια ψημένη. :think:

Στην έξοδο πέτυχα και την μαμά Γιούλη αλλά θα τις τα χώσω την άλλη φορά... ΠΟΛΥ ωραίος χώρος ΙΣΟΣ ο καλλίτερος απο το ιδρύματα αυτά αλλά οι
κοπελίτσες είναι γενικά για ΚΛΑΜΑΤΑ! Αλήθεια ξέρει κανείς που βρίσκεται η ΡΟΖΑ??? PM please

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
κασισπερα παιδια.καθωτι νεος στον χωρο μηπως μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο την ορολογια? τον φραπε πιστευω τον καταλαβα αλλα το καλαμακι ?  :headbang:

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βρε παιδια καποιος ειχε πει για ενα μαγαζι στον αλιμο?
ξερετε διευθυνση και τα σχετικα?

περαστε μου ενα π.μ. και μένα πλιζ

ευχαριστω.

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συωαγωνιστες ξερεικανεις τι παιζει
λαρισης 30 αμπελοκηπους απο το τηλεφωνο μου ειπε 70 ευρω
καιτ αλλο ειναι χαλανδρι το ειδα στν εφιμεριδα δεν λεει διευθηνση

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αγαπητέ φίλε είμαι και εγω (ήμουν) της Φρατζή 4 πριν μας την πέσουν οι Αλβανίδες!!! Πρώτη επίσκεψη Καλλιρόης 48 με Patricia προς το milf η κυρία
plus 30 απο κουβέντα με ενεργό δράση στη Ρωσία δεκαέτία και βάλε.... ΑΛΛΑ γενικά αδιάφορη με δόση τρέλλας αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μάλλον studio
εμοιαζε και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω... Αυτά την προηγούμενη εβδομάδα, αρχες αυτής πήρα την Λίζα αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ καμμιά σχέση με την άλλη της Φρατζή.
Καινούργια, ήθελε καθοδήγηση συμπαθυτικό μασαζάκι για χαλάρωση, συνέχισε με φραπέ ΟΧΙ καλαμάκι και απλή μπριτζόλα μέτρια ψημένη. :think:

Στην έξοδο πέτυχα και την μαμά Γιούλη αλλά θα τις τα χώσω την άλλη φορά... ΠΟΛΥ ωραίος χώρος ΙΣΟΣ ο καλλίτερος απο το ιδρύματα αυτά αλλά οι
κοπελίτσες είναι γενικά για ΚΛΑΜΑΤΑ! Αλήθεια ξέρει κανείς που βρίσκεται η ΡΟΖΑ??? PM please

ρε γιουρα...πραγματικα μου κανει εντυπωση πώς καθεσαι και ασχολεισαι με τα μπαζοκοριτσα των ιδρυματων αυτων ενω φαινεται οτι εχεις την δυνατοτητα να "πληρωσεις" οτι καλυτερο κυκλοφορει....θα μου πεις βεβαια απ'την αλλη...ολο χαβιαρι ξενερα ειναι...ας φαμε και λιγο καπαρη...

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,
υπαρχουν πληροφοριες για Κολωνακι;

fanisb

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά  βοήθεια !!!!!παρακολουθώ το site πολλή  καιρό τώρα και χρειάζομαι τα φωτά σας. Έρχομαι  με έναν φίλο στην Αθήνα και θέλουμε να επισκεφτούμε ένα μαζατζιδικο.πρωτο να πάμε και οι δυο μαζί η θα μας περάσουν για μπατσους ,καθότι γυμνασμένοι .ακι δεθτερο το κονε να το κάνουμε με την κυρία της υποδοχής για τις υπηρεσίες των κοριτσιών η με της ίδιες μην φάμε καμιά ήττα  και κλαίμε ομαδικός το 60 $ ευχαριστώ

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
    • ρε γιουρα...πραγματικα μου κανει εντυπωση πώς καθεσαι και ασχολεισαι με τα μπαζοκοριτσα των ιδρυματων αυτων ενω φαινεται οτι εχεις την δυνατοτητα να "πληρωσεις" οτι καλυτερο κυκλοφορει....θα μου πεις βεβαια απ'την αλλη...ολο χαβιαρι ξενερα ειναι...ας φαμε και λιγο καπαρη...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ φίλτατε VASOS ΑΛΛΑ την παρούσα στιγμή πήζω απο δουλειά ΟΠΟΤΕ τα ιδρύματα είναι σαν μια χαλαρή ωρίτσα και κυρίως για κανένα μπανάκι
πριν πάω γραφείο πάλι ή σε πελάτη. Στο άθλημα των τουριστριών δεν συμετέχω ενεργά γιατί κυρίως ΤΩΡΑ προτιμώ long play καταστάσεις με 2-3
τουρίστριες που βλέπω τακτικά.... οπότε? ΒΕΒΑΙΑ αμα είναι κανένα πιπίνι ΜΠΑΙΝΩ ΑΛΛΥΠΗΤΑ (Claudia πχ. που είχα πάρει περσι τον Δεκένβριο
καπακι μετά τα ΧΜAS έτσι για να το ευχαριστιέμαι)

Καλημέρα its firday today

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom