Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φφφφ...........Φφφφφφφφφφφφφφφφ 1-2 ακούγομαι καλά?  :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking:

Ζωντανή μετάδοση.........

Επίσκεψη στο νέο ίδρυμα Καλλιρόης 48  :dancing: :dancing:

Το κουδούνι γράφει ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ κάτι που με ανέβασε γιατί ήξερα και ξέρω πως με την επίσκεψη μου τιμάω το πνεύμα αλλά και την ηθική ανόρθωση  :bigdick: :bigdick: της χώρας  :jerking: :jerking:

Ανοίγει ένα μιλφέϊγ  :idiot: και με περνά στο δωμάτιο...παρελάσανε 2 φόλες (όχι χοντρές αλλά κάτι σαν πακιστανοτσιγγάνες) και τρίτη και φαρμακερή έσκασε μύτη η Πατρίτσια, ετών 28 απο Ουκρανία!  :dancing: :dancing:

Μου λέει η υπεύθυνη τα εξής τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να συγκρατήσετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ......

"Τιμή 60 ευρώ με απλή εκτόνωση και 80 ευρώ με πλήρες πρόγραμμα...."  :think: :think:
Δηλαδή το φραπεδάκι 60 γιούρια μόνο τη στιγμή που άλλα μαγαζιά κάνουν μόνο φραπέ με 80 και κάποιοι είναι και ευχαριστημένοι  :headbang: :headbang: :headbang:

Το μπάνιο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, πετσετούλα μυρωδάτη και σιδερωμένη  :dancing: :dancing:

Με το που πάω να ξαναμπώ σοτ δωμάτιο με την πετσέτα με περίμενε έξω πάνω σε ένα τραπεζάκι ένας δίσκος με κουτάκι κόκα-κόλα, στραγαλάκια και ουισκάκι  :dancing: :dancing:

Μπαίνει η Πατρίτσια με αέρα και χαμόγελο και χιούμορ. Η Πατρίτσια είναι μια κοπέλα που αν την δεις στο δρόμο λες "πωπω ένας μούναρος, και τι δεν θα έδινα την είχα"..... Πραγματικά πολύ όμορφη, άνετη, συζητήσιμη.......Αυτή η κοπέλα να μου το θυμάστε θα έχει συνεχή ανοδική πορεία, έχω δει πάρα πολλά μασαζοκόριτσα αλλά αυτό έχει το κάτι άλλο.... :rockon: :rockon:

Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, αλλά η ωραία της γειτονιάς που λέμε, εφαρμοστό τζινάκι μοντέρνο, μποτούλες ως τα γόνατα, κολλητό μπλουζάκι, όμορφο λεπτό σώμα και καμπύλες κατάλληλες.....  :booty: :booty:

Πολύ καλό μασάζ, εγώ ουισκάκι, τσιγαράκι, μάλιστα της έδωσε και κάπνιζε απο το τσιγάρο μου τακτικά και μετά προχωρά στο παρασύνθημα....
Αρχίζει τρομπόνι με σκούφο, ένα απο τα πιο ωραία της τελευταίας μου 10ετίας  :rockon: :rockon: Μου λέει όμως σε μια φάση "αν θες χωρίς σκούφο είναι +20 ευρώ"....κι εγώ της απάντησα "ασε τον σκούφο επάνω, όλα μια ιδέα είναι"  :jerking: :jerking:

Μετά απο κανα 10λεπτο αρχίζει το ψήσιμο της μπριζόλας....τώρα το ζούσε, το ένιωθε  :think: :think: πάντως έδωσε ρεσιτάλ  :boobies: :boobies:

Συμπέρασμα: Συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...........  :priest: :priest: :priest:

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Απολαυστικότατη περιγραφή,όπως πάντα,από τον συνάδελφο εν μασαζερί Jules Jordan.Ευχαριστούμε φίλε.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
γραφειο 1 γραφει το κουδουνι ή καπως ετσι. αν δεν κανω λαθος ειναι το πανω-πανω αριστερα..
Γραφει 1ος οροφος γραφειο 1,αλλα μεχρι κανα δυο μηνες πριν ηταν κοροιδια, με το ζορι και μονο φραπε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
jules, επρεπε να της δωσεις καμια φαπα, που ηθελε 20αρικο για ξεσκουφωτο σε μασαζερι..

ωραια θα τα πανε αν συνεχισουν ετσι οι φραγκοφονιαδες..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
της έδωσα που..σκάμπιλο, μετράει?  :think: :think: :think: :think:

Μορακι

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν ψάχνεις μπορείς να βρεις την κοπέλα…και τέτοιες μαλακίες μην λες δεν είσαι μάγος….ρώτησε με τι είσαι και να σου απαντήσω…που λες ψέματα

* Παρακαλώ η γραφή μας να είναι σε Ελληνικούς χαρακτήρες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν ψάχνεις μπορείς να βρεις την κοπέλα…και τέτοιες μαλακίες μην λες δεν είσαι μάγος….ρώτησε με τι είσαι και να σου απαντήσω…που λες ψέματα
Εμπρός...
Παρακαλώ;
Δεν άκουσα;
Τι ΗΠΙΑΤΕ;
Ορίστε;
Συγνώμη κύριε, ποιός είστε;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

μου φαινετε πως υπαρχει θεμα σ'αυτα τα λεγομενα.....
και σοβαρο μαλιστα!!!
για προχωρα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάτερ η ερώτηση θυμίζει λίγο το "πες μου τι είσαι" του κορκολή

Θου κύριε...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Στο Ινστιτούτο Καλλιρόης 48 παίζει και η Λίζα. Ψηλή μελαχροινη εκφυλόφατσα με μεγάλα ..... Καλή σταυλίσια αλλά δυσκολία στην επικοινωνία (δε γνωρίζει Ελληνικά) που προσπαθεί να καλύψει με σπασμωδικές εκφράσεις.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγινε παραπανω λογος για το καταστημα θησεως 31 φιλε astari51 εγω παραμονες πρωτοχρονιας εφαγα μπριζολιτσα εκει οχι κατι το ιδιαιτερο μηπως εναρμονιζονταιμε τοπνευμα της εποχης

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Στο Ινστιτούτο Καλλιρόης 48 παίζει και η Λίζα. Ψηλή μελαχροινη εκφυλόφατσα με μεγάλα ..... Καλή σταυλίσια αλλά δυσκολία στην επικοινωνία (δε γνωρίζει Ελληνικά) που προσπαθεί να καλύψει με σπασμωδικές εκφράσεις.
Είναι από αυτά τα τεμάχια που θέλω να δοκιμάσω. Κάτι στη φάτσα της μου έλεγε ότι ρουφάει πολύ καλά τον καφέ. Έχω δίκιο;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
..τι εννοείς λόγω μεγέθους;;; :2funny: :2funny:μικρή μπριζόλα;;;
Δε νομίζω ότι ήταν τόσο πραγματικό το πρόβλημα. ΟΚ είναι κάπως μεγάλο το χουλιγκάνι αλλά η παροιμία λέει ότι αν δε θέλεις να ζημώσεις, δέκα μέρες κοσκινίζεις.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
εγινε παραπανω λογος για το καταστημα θησεως 31 φιλε astari51 εγω παραμονες πρωτοχρονιας εφαγα μπριζολιτσα εκει οχι κατι το ιδιαιτερο μηπως εναρμονιζονταιμε τοπνευμα της εποχης
Η σου εκαναν δωρακι λογω εορτων η η αναδουλεια αλλαξε τις υπηρεσιες τους , γραψε μας ποια πηρες αν αξιζε και ποσο πληρωσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom