Χθεσινή επίσκεψη στην Καλιρρόης 48 για αναγνώριση του χώρου. Στην είσοδο μια από τις παλιές ρωσίδες της Φραντζή η οποία δεν δουλεύει. Στην αρχή με ψιλικούφανε αφού με ρώτησε από πού ξέρω το μαγαζί αν και μόλις μπήκα με αναγνώρισε και μου είπε και τα χρόνια πολλά κλπ. Από τη συνέχεια της συζήτησης συμπέρανα ότι μάλλον ψάρευε για σχόλια από το φόρουμ. Πήρε την απάντηση ότι δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας (την ίδια θα έπαιρνε από εμένα τουλάχιστον ακόμα κι αλλιώς να ήταν τα σχόλια των συναγωνιστών). Πριν αρχίσει η παρέλαση των θεραπενίδων τη ρώτησα ποια ξέρει να κάνει καλό μασάζ και μου είπε για την Κριστίνα από την Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ξεχώρισα 2 όμορφες κορμάρες καινούργιες στο χώρο, την Ελένη από τη Φραντζή και την Κριστίνα, κοντούλα, καστανό μαλλί, καλό σωματάκι την οποία επέλεξα.
Η κοπέλα είναι ρωσίδα, δήλωσε γιατρός και έκανε μασάζ πολύ δυνατό το οποίο εγώ προσωπικά όταν είμαι χαλαρός μου αρέσει. Κάποια στιγμή και αφού τα είχε δώσει όλα και ζεστάθηκε με ρώτησε αν θέλω πιο απαλά αλλά εγώ την άφησα να χτυπιέται. Στον καφέ η κατάσταση ήταν μέτρια προς το καλό. Η μπριζόλα μάπα λόγω μεγέθους.
Προτείνεται σε όσους θέλουν κυρίως δυνατό μασάζ και λιγότερο από όλα τα υπόλοιπα.