Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καπως ετσι πρεπει να ειναι Δεσποτα του παθους!!
παντως δεν μπορω να πω το παληκαρι ακουστηκε πολυ εξυπηρετικο στο τηλεφωνο
ολο ερωτησεις εισαι! οντως ειναι θυατειρων και λειτουργουσε πριν καποιους μηνες. ειχα περασει κανα δυο φορες αλλα ηταν κλειστα και δστο τηλ. δεν απαντουσαν. παντως ολοι τοτε ειχαν αποριες για το μαγαζι.

στειλε το τηλ. με πμ στον vaso θα το θελει ;)

Επισκέπτης
Να υποθέσω οτι δεν γνωρίζει κανείς για Αχιλλέως βενιζέλου Π. Φάληρο;
ανηκει στην κατηγορια οτι μπορει ο καθενας. φραπε κερνανε , για μπριζολα  λενε δεν το κανουν αν και υπαρχουν αναφορες οτι μερικοι συναγωνιστες λενε οτι δαγκασαν. εμεις ποιον να πιστεψουμε?
εννοειται τους συναγωνιστας :rockon:

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
με μαντζαγριωτάκη ξέρει κανείς τι γίνεται? Παίζει μόνο φραπές ή και μπριζόλα? Κριτική για κοπέλες έχει κανείς?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Οταν έπαιζε ήταν από τις καλύτερες, αλλά το έχει κόψει οριστικά εδώ και πολύ καιρό !
Αν υποψιαστώ πως είναι η Καίτη από το Σ[size=40pt]υγγρου[/size] 12 ε όχι πως ήταν και από τις καλύτερες...

[size=50pt]edit giorgospapa: εχουμε πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες να γραφουμε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις διευθυνσεις για τους νεους φιλους του θρεντ..[/size]

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
με μαντζαγριωτάκη ξέρει κανείς τι γίνεται? Παίζει μόνο φραπές ή και μπριζόλα? Κριτική για κοπέλες έχει κανείς?
-----
για ματζαγριωτάκη  ( χωρις 'ν")  :cheesy:, δεν ξέρω κάποιον που να πήρε μπριζόλα.
Αν καποιος φιλος  έχει φάει μπριζόλα εκεί,  παρακαλώ -κι εγώ - να αναφέρει
με ποιά κοπέλα  / και σε τι τιμή.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
παιδες καποιο φρεσκο νεο απο στουρναρη εχουμε?η μαρσι επεστρεψε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=20pt]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!!![/size]

[size=30pt]για πολλοστή φορα !!!![/size]  :headbang: :headbang:

[size=14pt]να γραφουμε διευθυνσεις απο τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων. το εχουμε πει τοσες φορες οτι ποστ χωρις διευθυνσεις, ειναι αχρηστα, κυριως για τους νεους φιλους του θρεντ[/size]

μη φτασουμε στο σημειο να θεωρουνται αχρηστα τα ποστ χωρις διευθυνσεις και να σβηνονται..

ευλογησον

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
ενταξει πατερ,συγχωραμε..χαρτη κ καλαμαρι την επομενη!
τις ευλογιες σου..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Γενικα φιλε απο τα καλυτερα μαγαζια το συγκεκριμενο αλλα με τα ραντεβου και ειδικα εαν δεν εχεις ξαναπαει δεν παιζοντε....παντως μην περιμενεις κατι παραπανω απο φραπε στο εν λογω αντε το πολυ πολυ να παιξει φραπεδακι με σπαστο καλαμακι αλλα μεχρι εκει.....καρατσεκαρισμενο!!!!αυτο που σου λεω
..έτσι είναι...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παιδια τωρα το ειδα αυτο.Ρε μενελαου 77 εμενα για ενα χρονο γυρω στο 1997-8.τοτε επαιζε τπτ εκει?ειναι παλιο  το ποστ οκ αλλα αν θυμαται κανεις θα μου λυσει μεγαλη απορια.Σημειωτεον νομιζω τοτε υπιρχε στο 2ο μια οικογενεια με σκυλακι,δν φανταζομαι να ταν αυτη ομως...
...ναι λειτουργούσε και τότε...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Χθεσινή επίσκεψη στην Καλιρρόης 48 για αναγνώριση του χώρου. Στην είσοδο μια από τις παλιές ρωσίδες της Φραντζή η οποία δεν δουλεύει. Στην αρχή με ψιλικούφανε αφού με ρώτησε από πού ξέρω το μαγαζί αν και μόλις μπήκα με αναγνώρισε και μου είπε και τα χρόνια πολλά κλπ. Από τη συνέχεια της συζήτησης συμπέρανα ότι μάλλον ψάρευε για σχόλια από το φόρουμ. Πήρε την απάντηση ότι δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας (την ίδια θα έπαιρνε από εμένα τουλάχιστον ακόμα κι αλλιώς να ήταν τα σχόλια των συναγωνιστών). Πριν αρχίσει η παρέλαση των θεραπενίδων τη ρώτησα ποια ξέρει να κάνει καλό μασάζ και μου είπε για την Κριστίνα από την Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ξεχώρισα 2 όμορφες κορμάρες καινούργιες στο χώρο, την Ελένη από τη Φραντζή και την Κριστίνα, κοντούλα, καστανό μαλλί, καλό σωματάκι την οποία επέλεξα.
Η κοπέλα είναι ρωσίδα, δήλωσε γιατρός και έκανε μασάζ πολύ δυνατό το οποίο εγώ προσωπικά όταν είμαι χαλαρός μου αρέσει. Κάποια στιγμή και αφού τα είχε δώσει όλα και ζεστάθηκε με ρώτησε αν θέλω πιο απαλά αλλά εγώ την άφησα να χτυπιέται. Στον καφέ η κατάσταση ήταν μέτρια προς το καλό. Η μπριζόλα μάπα λόγω μεγέθους.
Προτείνεται σε όσους θέλουν κυρίως δυνατό μασάζ και λιγότερο από όλα τα υπόλοιπα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καραισκου πειραια ξερει κανεις?εχω ρωτησει ξανα κανεις δεν απαντησε ..που ακριβως ειναι?ειναι κ κοντα μου οχι τιποτα αλλο να παμε καμμια βολτα

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
παρηληλος δρομος με την ηρωων πολυτεχνειου ειναι.2-3 στενα προσ γρ.λαμπρακη.μια φορα εχω παει αλλα πολυ στο αρπα κολα ηταν η φαση κ ξενερωσα... :thumbsup:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ξερεις το νουμερο ακριβως?απο κατω μενω..πως λεγεται ?τιμες κ υπηρεσιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom