You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Από ότι κατάλαβα πήγες για πρώτη φορά. πιθανολογώ λοιπόν ότι δεν έκλεισε κανένα ραντεβού και σε περίμενε για την ανάκριση ώστε να πράξει μετά αναλόγως. Συνηθίζεται αυτό και στα τρία του ΑμαρουσίουΑνταπόκριση από Θησέως Μαρούσι. Είχα κλείσει ραντεβού με Νάνσυ μετά από τις προτροπές συναγωνιστών. Φτάνω στην ώρα μου και μετα από 10 λεπτη ανάκριση, μέχρι και που εργάζομαι με ρώτησε μου λέει ότι η Νάνσυ δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο προηγούμενος πελάτης πήρε και 2ο 45λεπτο. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αφού ήξερε ότι υπήρχε ραντεβού. Τελικά πήρα τη Νταιάνα.
Καλό μασάζ και φραπές με 80. Πάντως η Νάνση που έιδα στην είσοδο όταν έφευγα είναι όντως μουνάρα. Αν έλειπε και η ανακρίτρια όλα θα ήταν καλά αφού και ο χώρος είναι προσεγμένος. Θα ξαναδοκιμάσω.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιου ντου δατ..Νά πάρω και κανένα χαπάκι γιά καλό και γιά κακό ?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Παιδιά για Βενιζέλου με Αχιλλέως Π. Φάληρο δεν βλέπω να γράφετε; Ο λόγος;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχεις παει προσφατα ?Παιδιά για Βενιζέλου με Αχιλλέως Π. Φάληρο δεν βλέπω να γράφετε; Ο λόγος;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Πήγα 1 φορά και έπαιξε φραπές αλλά το μωρό ήταν σούπερ εμφανισιακά (δεν θυμάμαι όνομα) και θα ήθελα να ξέρω εντυπώσεις καθώς και άν το μαγαζί ανήκει στην κατηγορία του "δεν" ή του "δεν δεν"...εχεις παει προσφατα ?
mpikompiko
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για γλυφάδα στο diamond spa ξέρεις κανείς τι παίζει;
Τί γίνεται ρε παιδία με τα σκυλάκια ... μήπως πρέπει να ανησυχούμε;;;;
Πλάκα πλάκα θυμάμαι πριν από αρκετό καιρό (8-9 μήνες) είχα πάει σε ένα μασσατζίδικο στην Καλλιθέα .. Μενελάου 77 (νομίζω ότι έχει ακόμα αγγελία σε εφημερίδες). Ήταν και εκεί μια τύπισσα μάλλον εξ'ανατολικού μπλοκ, με σκυλάκι, η οποία με 100 euro (60 μασσάζ + 40 εξτρα) σου έκανε μασσάζ και τον έτρωγε κανονικότατα από παντού!
Αν και ήταν συμπαθητική γύρω στα 35-40 (κοντό ξανθό μαλί, καλό σώμα, μέτριο στήθος, μέτρια φάτσα) ... δεν ξαναπήγα καθώς μου έπεφτε λίγο μακριά.
Παιδια τωρα το ειδα αυτο.Ρε μενελαου 77 εμενα για ενα χρονο γυρω στο 1997-8.τοτε επαιζε τπτ εκει?ειναι παλιο το ποστ οκ αλλα αν θυμαται κανεις θα μου λυσει μεγαλη απορια.Σημειωτεον νομιζω τοτε υπιρχε στο 2ο μια οικογενεια με σκυλακι,δν φανταζομαι να ταν αυτη ομως...
Γενικα φιλε απο τα καλυτερα μαγαζια το συγκεκριμενο αλλα με τα ραντεβου και ειδικα εαν δεν εχεις ξαναπαει δεν παιζοντε....παντως μην περιμενεις κατι παραπανω απο φραπε στο εν λογω αντε το πολυ πολυ να παιξει φραπεδακι με σπαστο καλαμακι αλλα μεχρι εκει.....καρατσεκαρισμενο!!!!αυτο που σου λεωΑνταπόκριση από Θησέως Μαρούσι. Είχα κλείσει ραντεβού με Νάνσυ μετά από τις προτροπές συναγωνιστών. Φτάνω στην ώρα μου και μετα από 10 λεπτη ανάκριση, μέχρι και που εργάζομαι με ρώτησε μου λέει ότι η Νάνσυ δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο προηγούμενος πελάτης πήρε και 2ο 45λεπτο. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αφού ήξερε ότι υπήρχε ραντεβού. Τελικά πήρα τη Νταιάνα.
Καλό μασάζ και φραπές με 80. Πάντως η Νάνση που έιδα στην είσοδο όταν έφευγα είναι όντως μουνάρα. Αν έλειπε και η ανακρίτρια όλα θα ήταν καλά αφού και ο χώρος είναι προσεγμένος. Θα ξαναδοκιμάσω.
Εχτες αγορασα την γνωστη εφημεριδα αγγελιων και πηρα τηλεφωνο σε καποιο Athens Spa..αντρικη φωνη στο τηλεφωνο...μου ειπε οτι ειναι σε ενα στενακι καθετο στη Συγγρου διπλα απο το νυχτερινο κεντρο Caramella....ειναι μονο με ραντεβου..δεν ειχε κοπελα διαθεσιμη εκεινη την ωρα και ετσι δεν περασα.
Γνωριζει καποιος κατι για το συγκεκριμενο. Δεν θυμαμαι ρε γαμωτο πως μου ειπε την οδο.
Γνωριζει καποιος κατι για το συγκεκριμενο. Δεν θυμαμαι ρε γαμωτο πως μου ειπε την οδο.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μηπως θυατείρων ?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Να υποθέσω οτι δεν γνωρίζει κανείς για Αχιλλέως βενιζέλου Π. Φάληρο;
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γλυφαδα μεταχα'σ κλιστο...?
Καλησπέρα,
Το κατάστημα στην Φωκ. 11(Αρωμα) έχει σχέση με το AROMA που είναι απέναντι απο τα Δικαστήρια στην Ευελπίδων. Γιατί οπως εχω πει ψάχνω την Όλγα που δούλευε εκεί.
Ήταμ μεσαίου ύψους καστανόξανθη με ζουμερό αλλα άψογο σώμα.
Οποιος γνωρίζει σχετικά ας με ενημερώσει για να κάνω μία βόλτα.
Το κατάστημα στην Φωκ. 11(Αρωμα) έχει σχέση με το AROMA που είναι απέναντι απο τα Δικαστήρια στην Ευελπίδων. Γιατί οπως εχω πει ψάχνω την Όλγα που δούλευε εκεί.
Ήταμ μεσαίου ύψους καστανόξανθη με ζουμερό αλλα άψογο σώμα.
Οποιος γνωρίζει σχετικά ας με ενημερώσει για να κάνω μία βόλτα.
Η αναζωογόνηση επιβάλλεται τώρα που και αυτές έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τουςΣυναγωνιστές έχω εξοδο σήμερα σε πολυκατάστημα ανάπλασης σώματος και διέγερσης. θα σας ενημερώσω σχετικά το απόγευμα.
Καπως ετσι πρεπει να ειναι Δεσποτα του παθους!!μηπως θυατείρων ?
παντως δεν μπορω να πω το παληκαρι ακουστηκε πολυ εξυπηρετικο στο τηλεφωνο
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις