You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βασικα δεν ψαρευε, καθως ξερει τι γραφεται εδω. μαλλον να σε κανει να γραψεις για το μαγαζι ηθελε και το καταφερε. σε ολους σχεδον το ιδιο κανει......Από τη συνέχεια της συζήτησης συμπέρανα ότι μάλλον ψάρευε για σχόλια από το φόρουμ..
Σπουδαίο πράγμα κατάφερε. Θα έγραφα έτσι κι αλλιώς.βασικα δεν ψαρευε, καθως ξερει τι γραφεται εδω. μαλλον να σε κανει να γραψεις για το μαγαζι ηθελε και το καταφερε. σε ολους σχεδον το ιδιο κανει..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..τι εννοείς λόγω μεγέθους;;; μικρή μπριζόλα;;;Χθεσινή επίσκεψη στην Καλιρρόης 48 για αναγνώριση του χώρου. Στην είσοδο μια από τις παλιές ρωσίδες της Φραντζή η οποία δεν δουλεύει. Στην αρχή με ψιλικούφανε αφού με ρώτησε από πού ξέρω το μαγαζί αν και μόλις μπήκα με αναγνώρισε και μου είπε και τα χρόνια πολλά κλπ. Από τη συνέχεια της συζήτησης συμπέρανα ότι μάλλον ψάρευε για σχόλια από το φόρουμ. Πήρε την απάντηση ότι δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας (την ίδια θα έπαιρνε από εμένα τουλάχιστον ακόμα κι αλλιώς να ήταν τα σχόλια των συναγωνιστών). Πριν αρχίσει η παρέλαση των θεραπενίδων τη ρώτησα ποια ξέρει να κάνει καλό μασάζ και μου είπε για την Κριστίνα από την Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ξεχώρισα 2 όμορφες κορμάρες καινούργιες στο χώρο, την Ελένη από τη Φραντζή και την Κριστίνα, κοντούλα, καστανό μαλλί, καλό σωματάκι την οποία επέλεξα.
Η κοπέλα είναι ρωσίδα, δήλωσε γιατρός και έκανε μασάζ πολύ δυνατό το οποίο εγώ προσωπικά όταν είμαι χαλαρός μου αρέσει. Κάποια στιγμή και αφού τα είχε δώσει όλα και ζεστάθηκε με ρώτησε αν θέλω πιο απαλά αλλά εγώ την άφησα να χτυπιέται. Στον καφέ η κατάσταση ήταν μέτρια προς το καλό. Η μπριζόλα μάπα λόγω μεγέθους.
Προτείνεται σε όσους θέλουν κυρίως δυνατό μασάζ και λιγότερο από όλα τα υπόλοιπα.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ενταξει πατερ,συγχωραμε..χαρτη κ καλαμαρι την επομενη!
τις ευλογιες σου..
...Δέσποτα μήπως θα πρέπει να ξεκινήσεις νέα τμήματα κατηχητικού;;;;
Δεν την ξέρω., έχω καιρό να πάω. Υπάρχει μπριζόλα από τα "δεύτερα" ονόματα. Τα μεσαία και τα πρώτα αρκούνται σε φραπέ μόνο και σχετικά ακριβάπαίδες την βικτώρια από το μαγαζί του όμηρου την ξέρετε ε? τι είναι το περισσότερο που έχετε φάει? για πείτε, υπάρχει λόγος. δεχομαι και pm και απαντώ. τσάγια
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Αγγελια απο σημερινο εθνος για καλλιθεα , στο κινητο τηλεφωνο απαντησε ευγενικη κυρια που μου ειπε οτι ειναι θησεως 67 5ος οροφος και κανουν αισθησιακο χαλαρωτικο ολοκληρωμενο μασαζ απο 70 - 100 ευρω αναλογα το προγραμμα , ξερει κανεις κατι περισσοτερο.
Θα σου πω εγώ που έχω πάει μαζί της.παίδες την βικτώρια από το μαγαζί του όμηρου την ξέρετε ε? τι είναι το περισσότερο που έχετε φάει? για πείτε, υπάρχει λόγος. δεχομαι και pm και απαντώ. τσάγια
Λοιπόν το μασάζ είναι πολύ καλό και χαλαρωτικό, κουβεντούλα και μόλις πήγα να την πιάσω, τραβήχτηκε και έκανε την παρεξηγημένη.Η αλήθεια είναι ότι δεν φόραγε κάτι προκλητικό, αλλά ούτε καν να την πιάσω δεν άφηνε.Στο τέλος μια βιαστική φράπα και αυτό ήταν.80 γιούρια.Τώρα δεν ξέρω μπορεί την δεύτερη φορά να δίνει κάτι, αλλά εμένα ήταν η τελευταία φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί την έχουν δει εκεί όλες.μαύρο και πάλι μαύρο
Συναγωνιστές καλησπέρα,
Ενα απο τα΄λίγα καταστήματα που έμεινα μόνο στον φραπέ (παρά τις 6 τουλάχιστον καταθέσεις) ειναι αυτό στην κηφισίας 72(δεν ειμαι σίγουρος για το νούμερο) ειναι το κατάστημα που έχει και παράρτημα στο κολωνάκι.
Αν καποιος συνάδελφος έχει καταφέρει κάτι περισότερο να μας ενημερώσει.
Ενα απο τα΄λίγα καταστήματα που έμεινα μόνο στον φραπέ (παρά τις 6 τουλάχιστον καταθέσεις) ειναι αυτό στην κηφισίας 72(δεν ειμαι σίγουρος για το νούμερο) ειναι το κατάστημα που έχει και παράρτημα στο κολωνάκι.
Αν καποιος συνάδελφος έχει καταφέρει κάτι περισότερο να μας ενημερώσει.
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
γεια σας και απο μένα .... που λέτε πηγα Θησεως 31 και στα κουδουνια δεν εντοπισα κάτι διακριτικο μόνο ένα ανατολικοευρωπαικο ονομα και κατι κουδουνια που γραφαν απλα 4 ος η 5ος κτλ... ποιο ειναι το κουδου... πηγα στη σωστη πολυκατοικια... (ερωτησεις) ... το ΘΗσεως 67 που προανεφερε συναδελφος παιζει κατα μενου καλό!! (παλι ερωτηση)
θα παω συντομα μιχ 99 να σας πω εντυπώσεις!!
θα παω συντομα μιχ 99 να σας πω εντυπώσεις!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το μαγαζι στη γ.παπανδρεου στο δασος χαιδαριου ειναι μπριζολερί..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γραφειο 1 γραφει το κουδουνι ή καπως ετσι. αν δεν κανω λαθος ειναι το πανω-πανω αριστερα..γεια σας και απο μένα .... που λέτε πηγα Θησεως 31 και στα κουδουνια δεν εντοπισα κάτι διακριτικο μόνο ένα ανατολικοευρωπαικο ονομα και κατι κουδουνια που γραφαν απλα 4 ος η 5ος κτλ... ποιο ειναι το κουδου... πηγα στη σωστη πολυκατοικια... (ερωτησεις) ...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μεχρι το καλικαιρι μονο μασαζ..το ΘΗσεως 67 που προανεφερε συναδελφος παιζει κατα μενου καλό!! (παλι ερωτηση)
Ημουν τακτικός πελάτης στην Αχιλλέως για μεγάλο διάστημα. Συμπαθητικό μαγαζί. Παίζει καφεδάκι, και καλαμωτό όταν σε μάθουν. Πάντως εχω καιρό να πάω, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.ανηκει στην κατηγορια οτι μπορει ο καθενας. φραπε κερνανε , για μπριζολα λενε δεν το κανουν αν και υπαρχουν αναφορες οτι μερικοι συναγωνιστες λενε οτι δαγκασαν. εμεις ποιον να πιστεψουμε?
εννοειται τους συναγωνιστας
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Κανα τοστάδικο ίσωςτετοια ωρα (00:12) παιζει να υπαρχει κατι ανοικτο??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66