Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
καραισκου 88.η συγκεκριμενη οχι κ τοσο καλη που πηρα στο 8εμα μασαζ κ κυριως πιατο μετρια..ονομα δεν θυμαμαι.
τιμη 80

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Από τη συνέχεια της συζήτησης συμπέρανα ότι μάλλον ψάρευε για σχόλια από το φόρουμ..
βασικα δεν ψαρευε, καθως ξερει τι γραφεται εδω. μαλλον να σε κανει να γραψεις για το μαγαζι ηθελε και το καταφερε. σε ολους σχεδον το ιδιο κανει.. :grin:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
βασικα δεν ψαρευε, καθως ξερει τι γραφεται εδω. μαλλον να σε κανει να γραψεις για το μαγαζι ηθελε και το καταφερε. σε ολους σχεδον το ιδιο κανει.. :grin:
Σπουδαίο πράγμα κατάφερε. Θα έγραφα έτσι κι αλλιώς.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη στην Καλιρρόης 48 για αναγνώριση του χώρου. Στην είσοδο μια από τις παλιές ρωσίδες της Φραντζή η οποία δεν δουλεύει. Στην αρχή με ψιλικούφανε αφού με ρώτησε από πού ξέρω το μαγαζί αν και μόλις μπήκα με αναγνώρισε και μου είπε και τα χρόνια πολλά κλπ. Από τη συνέχεια της συζήτησης συμπέρανα ότι μάλλον ψάρευε για σχόλια από το φόρουμ. Πήρε την απάντηση ότι δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας (την ίδια θα έπαιρνε από εμένα τουλάχιστον ακόμα κι αλλιώς να ήταν τα σχόλια των συναγωνιστών). Πριν αρχίσει η παρέλαση των θεραπενίδων τη ρώτησα ποια ξέρει να κάνει καλό μασάζ και μου είπε για την Κριστίνα από την Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ξεχώρισα 2 όμορφες κορμάρες καινούργιες στο χώρο, την Ελένη από τη Φραντζή και την Κριστίνα, κοντούλα, καστανό μαλλί, καλό σωματάκι την οποία επέλεξα.
Η κοπέλα είναι ρωσίδα, δήλωσε γιατρός και έκανε μασάζ πολύ δυνατό το οποίο εγώ προσωπικά όταν είμαι χαλαρός μου αρέσει. Κάποια στιγμή και αφού τα είχε δώσει όλα και ζεστάθηκε με ρώτησε αν θέλω πιο απαλά αλλά εγώ την άφησα να χτυπιέται. Στον καφέ η κατάσταση ήταν μέτρια προς το καλό. Η μπριζόλα μάπα λόγω μεγέθους.
Προτείνεται σε όσους θέλουν κυρίως δυνατό μασάζ και λιγότερο από όλα τα υπόλοιπα.
..τι εννοείς λόγω μεγέθους;;; :2funny: :2funny:μικρή μπριζόλα;;;

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παίδες την βικτώρια από το μαγαζί του όμηρου την ξέρετε ε? τι είναι το περισσότερο που έχετε φάει? για πείτε, υπάρχει λόγος. δεχομαι και pm και απαντώ. τσάγια

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παίδες την βικτώρια από το μαγαζί του όμηρου την ξέρετε ε? τι είναι το περισσότερο που έχετε φάει? για πείτε, υπάρχει λόγος. δεχομαι και pm και απαντώ. τσάγια
Δεν την ξέρω., έχω καιρό να πάω. Υπάρχει μπριζόλα από τα "δεύτερα" ονόματα. Τα μεσαία και τα πρώτα αρκούνται σε φραπέ μόνο και σχετικά ακριβά

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
είναι μια λεπτή καστανόξανθη ουκρανή 35άρα που δέιχει 25 μικρό ζυβί αλλά πολυ σούπερ κομμάτι

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αγγελια απο σημερινο εθνος για καλλιθεα , στο κινητο τηλεφωνο απαντησε ευγενικη κυρια που μου ειπε οτι ειναι θησεως 67 5ος οροφος και κανουν αισθησιακο χαλαρωτικο ολοκληρωμενο μασαζ απο 70 - 100 ευρω αναλογα το προγραμμα , ξερει κανεις κατι περισσοτερο.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Θα σου πω εγώ που έχω πάει μαζί της.
Λοιπόν το μασάζ είναι πολύ καλό και χαλαρωτικό, κουβεντούλα και μόλις πήγα να την πιάσω, τραβήχτηκε και έκανε την παρεξηγημένη.Η αλήθεια είναι ότι δεν φόραγε κάτι προκλητικό, αλλά ούτε καν να την πιάσω δεν άφηνε.Στο τέλος μια βιαστική φράπα και αυτό ήταν.80 γιούρια.Τώρα δεν ξέρω μπορεί την δεύτερη φορά να δίνει κάτι, αλλά εμένα ήταν η τελευταία φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί την έχουν δει εκεί όλες.μαύρο και πάλι μαύρο :tickedoff:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
άμα έχει κανείς φάει μπριζολίδι με την Βικτώρια, ας το μοιραστεί μαζί μας

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες.ξερετε αν παιζει <<φαγητο>> στο γεωργιου παπανδρεου και καβαλας στο χαιδαρι?

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα,

Ενα απο τα΄λίγα καταστήματα που έμεινα μόνο στον φραπέ (παρά τις 6 τουλάχιστον καταθέσεις) ειναι αυτό στην κηφισίας 72(δεν ειμαι σίγουρος για το νούμερο) ειναι το κατάστημα που έχει και παράρτημα στο κολωνάκι.
Αν καποιος συνάδελφος έχει καταφέρει κάτι περισότερο να μας ενημερώσει.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας και απο μένα .... που λέτε πηγα Θησεως 31 και στα κουδουνια δεν εντοπισα κάτι διακριτικο μόνο ένα ανατολικοευρωπαικο ονομα και κατι κουδουνια που γραφαν απλα 4 ος η 5ος κτλ... ποιο ειναι το κουδου... πηγα στη σωστη πολυκατοικια... (ερωτησεις)  :huh:... το ΘΗσεως 67 που προανεφερε συναδελφος παιζει κατα μενου καλό!! (παλι ερωτηση)
θα παω συντομα μιχ 99 να σας πω εντυπώσεις!! :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το μαγαζι στη γ.παπανδρεου στο δασος χαιδαριου ειναι μπριζολερί..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γεια σας και απο μένα .... που λέτε πηγα Θησεως 31 και στα κουδουνια δεν εντοπισα κάτι διακριτικο μόνο ένα ανατολικοευρωπαικο ονομα και κατι κουδουνια που γραφαν απλα 4 ος η 5ος κτλ... ποιο ειναι το κουδου... πηγα στη σωστη πολυκατοικια... (ερωτησεις)  :huh:...
γραφειο 1 γραφει το κουδουνι ή καπως ετσι. αν δεν κανω λαθος ειναι το πανω-πανω αριστερα..

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
ανηκει στην κατηγορια οτι μπορει ο καθενας. φραπε κερνανε , για μπριζολα  λενε δεν το κανουν αν και υπαρχουν αναφορες οτι μερικοι συναγωνιστες λενε οτι δαγκασαν. εμεις ποιον να πιστεψουμε?
εννοειται τους συναγωνιστας :rockon:
Ημουν τακτικός πελάτης στην Αχιλλέως για μεγάλο διάστημα. Συμπαθητικό μαγαζί. Παίζει καφεδάκι, και  καλαμωτό όταν σε μάθουν. Πάντως εχω καιρό να πάω, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. 

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τετοια ωρα (00:04) παιζει να υπαρχει κατι ανοικτο?? :idiot: :think:

Stories

Νέο!

Stories