λαουρα,αναστασια και η καινουργια παολα.υποδοχη η μιλφ ινκα μαστερ φραπανταρ.ειδες ολγα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
φιλε ειναι μιλφ.40 με 45 περιπου και παλιοτερα την ειχα παρει οπου ειχα γραψει και εδω μεσα φυσικα την ενημερωση μου.τωρα ομως ουτε που την ρωτησα για να μου σερβιρει τον φραπε και την μπριζολα.παντως παλιοτερα εκανε πολυ καλο μασαζ και καλο σερβιρισμα ωφειλω να παραδεχτω και τιμουσε τα λεφτα που επαιρνε.η ινκα λεει για να την παρει καποιος?
η αλινα ελειπε απο το μασατζιδικο.η αλινα ειναι με πρασινα ματια γυρω στα εικοσιπεντε με μαλλι ποτε μαυρο και ποτε ξανθο καλη βυζουμπα και ειναι γενικα καλη στο ψησιμο μπριζολας.μου ειχε πει αποτι θυμαμαι οτι ειναι ουκρανεζα.ναι την εχω δει και μου κανε κατι να την παρω.μια και μονο free ηταν η αναστασια
η αλινα που λενε? πως ειναι?
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Η Αλίνα και η Ολγα ήταν σε άδεια,η Ολγα για διακοπές στην πατρίδα της,μάλλον θα επιστρέψει κατά το τέλος του μήνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ινκα και η Αλίνα για να ξεκουραστεί και μάλλον εκτός απροόπτου από αύριο θα είναι και πάλι κοντά μας,
πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ινκα.
ΥΓ. Μιλάω για το ίδρυμα της Φωκίωνος 11 (για τους νεότερους)
Οταν έπαιζε ήταν από τις καλύτερες, αλλά το έχει κόψει οριστικά εδώ και πολύ καιρό !καλημερα τελικα η καιτη στουρναρη υπαρχει περιπτωση να παιζει μπαλα αν γνωριζει κανεις ας πει
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ανταπόκριση από Θησέως Μαρούσι. Είχα κλείσει ραντεβού με Νάνσυ μετά από τις προτροπές συναγωνιστών. Φτάνω στην ώρα μου και μετα από 10 λεπτη ανάκριση, μέχρι και που εργάζομαι με ρώτησε μου λέει ότι η Νάνσυ δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο προηγούμενος πελάτης πήρε και 2ο 45λεπτο. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αφού ήξερε ότι υπήρχε ραντεβού. Τελικά πήρα τη Νταιάνα.
Καλό μασάζ και φραπές με 80. Πάντως η Νάνση που έιδα στην είσοδο όταν έφευγα είναι όντως μουνάρα. Αν έλειπε και η ανακρίτρια όλα θα ήταν καλά αφού και ο χώρος είναι προσεγμένος. Θα ξαναδοκιμάσω.
Καλό μασάζ και φραπές με 80. Πάντως η Νάνση που έιδα στην είσοδο όταν έφευγα είναι όντως μουνάρα. Αν έλειπε και η ανακρίτρια όλα θα ήταν καλά αφού και ο χώρος είναι προσεγμένος. Θα ξαναδοκιμάσω.
να'σαι καλα συναγωνιστη για την πληροφορια για την αλινα.οταν ερθει θα την μπριζολιασουμε.Η Αλίνα και η Ολγα ήταν σε άδεια,η Ολγα για διακοπές στην πατρίδα της,μάλλον θα επιστρέψει κατά το τέλος του μήνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ινκα και η Αλίνα για να ξεκουραστεί και μάλλον εκτός απροόπτου από αύριο θα είναι και πάλι κοντά μας,
Η Αλίνα και η Ολγα ήταν σε άδεια,η Ολγα για διακοπές στην πατρίδα της,μάλλον θα επιστρέψει κατά το τέλος του μήνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ινκα και η Αλίνα για να ξεκουραστεί και μάλλον εκτός απροόπτου από αύριο θα είναι και πάλι κοντά μας,
Φίλε G.G.XXX η Φωκίωνος 11 που ακριβώς είναι ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Φίλε G.G.XXX η Φωκίωνος 11 που ακριβώς είναι ?
δροσοπουλου και πλατεια φωκιωνος νεγρη στην κυψελη φιλτατε....
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κυψέλη φίλτατε.Είναι Φωκίωνος 9-11 και Ι.Δροσοπούλου περίπου.Φίλε G.G.XXX η Φωκίωνος 11 που ακριβώς είναι ?
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αει τα ίδια λέμε ρέ?δροσοπουλου και πλατεια φωκιωνος νεγρη στην κυψελη φιλτατε....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αει τα ίδια λέμε ρέ?
γιατι βριζεις ρε?
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
sorry.άει φραπεδιάσου ήθελα να πωγιατι βριζεις ρε?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..ουκρανέζα..ουκρανέζα..η αλινα ελειπε απο το μασατζιδικο.η αλινα ειναι με πρασινα ματια γυρω στα εικοσιπεντε με μαλλι ποτε μαυρο και ποτε ξανθο καλη βυζουμπα και ειναι γενικα καλη στο ψησιμο μπριζολας.μου ειχε πει αποτι θυμαμαι οτι ειναι ουκρανεζα.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..3ος όροφος - κουδ.αρομα...Κυψέλη φίλτατε.Είναι Φωκίωνος 9-11 και Ι.Δροσοπούλου περίπου.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..αμα δεν υπάρχει συνέπεια στο ραντεβού ..πάμε για το επόμενο...να μην μας δουλεύουν κιόλας...Ανταπόκριση από Θησέως Μαρούσι. Είχα κλείσει ραντεβού με Νάνσυ μετά από τις προτροπές συναγωνιστών. Φτάνω στην ώρα μου και μετα από 10 λεπτη ανάκριση, μέχρι και που εργάζομαι με ρώτησε μου λέει ότι η Νάνσυ δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο προηγούμενος πελάτης πήρε και 2ο 45λεπτο. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αφού ήξερε ότι υπήρχε ραντεβού. Τελικά πήρα τη Νταιάνα.
Παίδες το Σαββατοκύριακο πού έρχεται θά είμαι εδώ www.the-palace.de/index_en.php]http://www.the-palace.de/index_en.php[/url]
Άμα τη επιστροφή Θα σάς δώσω πλήρες ρεπορτάζ.
Πάτερ ευλόγησε ν'αντέξω την καταπόνηση γιατί σκέφτομαι,μέ το φιλαράκι που θά πάω,να περάσουμε αρκετές ώρες στον ναό αυτό τής τέχνης.
Πάτερ ευλόγησε ν'αντέξω την καταπόνηση γιατί σκέφτομαι,μέ το φιλαράκι που θά πάω,να περάσουμε αρκετές ώρες στον ναό αυτό τής τέχνης.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τί αρκετες ωρες βρε ????Παίδες το Σαββατοκύριακο πού έρχεται θά είμαι εδώ www.the-palace.de/index_en.php]http://www.the-palace.de/index_en.php[/url]
ολο το σκ εκει πρεπει να την βγαλετε..
παρεπιπτοτως το καταστημα ειναι fkk, οπότε η ενημερωση θα γινει στο σχετικο θρεντ της γερμανιας. οπως και να χει αναμενουμε λεπτομερη ανταποκριση !!
ευλογητός..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις