Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εννοείς την Ηλιάδα πάτερ.Συμφωνώ και εγώ που τα έχεις απευλογήσει.

Οταν λεμε ΙΛιαδα εννουμε ****** 44;
επισκεψη Π.Ι 45 πριν απο 2 εβδομαδες,μετα το 45λεπτο με ρωτησαν αν θα συνεχισω αφηνωντας

'υποννοουμενα'αλλα μαπα το καρπουζι,επειδη ομως περιμενα αρκετη ωρα 'τσιμπησα'συναγωνιστη ο οποιος ζητουσε επιμονα τη
Λιανα με την οποια και περασε με 'συνοδεια' σαμπανιας.Ξερει κανεις κατι σχετικο;

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

καλησπερα,

Χθεσινή επίσκεψη στη Στουρνάρη 63,λογω φόρτου εργασίας μόνη διαθέσιμη ηταν η Τζένη,28 ετών όπως μου είπε, συμπαθητική με καλή συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο.
Τυπικό "τρίψιμο" 20 λεπτών και μετά βουρ στο ψητό ,μπριζόλα καλοψημένη με την γαρνιτούρα της,τιμή 70 ευρω η μερίδα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Το όνομα της είναι???

Η μόνη μικρή,αυτή την περίοδο στην Στουρνάρη 63 είναι η Τζούλια,δεν ξέρω αν είναι από την Αλβανία,πάντος μικρή είναι,η άλλη είναι η Μάρσι αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα από διακοπές.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Η μόνη μικρή,αυτή την περίοδο στην Στουρνάρη 63 είναι η Τζούλια,δεν ξέρω αν είναι από την Αλβανία,πάντος μικρή είναι,η άλλη είναι η Μάρσι αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα από διακοπές.

Η Μάρσι επιστρέφει μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το Κ 12 υπαρχει? καιρο εχει να γραφτει κατι. λεω αυριο να  περασω και να καταθεσω την εμπειρια μου

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ιλιάδα μπριζολιάζεις κανονικά, δεν ξέρω γιατί λέτε πως δεν μπριζολιάζετε. Όλα έχουν την τιμή τους βέβαια...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Η μόνη μικρή,αυτή την περίοδο στην Στουρνάρη 63 είναι η Τζούλια,δεν ξέρω αν είναι από την Αλβανία,
αλβανακι ειναι η τζουλια, που το παιζει ρουμανα, αλλα ειναι καλη..

ttsefan

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη παιδιά επειδή βρίσκομαι βόρεια προάστεια αυτη την στιγμή και χρειάζομαι  επειγόντως ένα μυοχαλαρωτικό μασσαζάκι θέλω καμμία διεύθυνση να έχει και φραπεδάκι βέβαια

GIANNHS2

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ξερει κανεισ καποια δεσποινα ελληνιδα αν δουλευη ιλιαδα

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:dancing: :dancing:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>επισκεψη λεκκα 19 μου ειπε οτι καθημερινες δουλευουν 7 κοπελες ομως σημερα σαββατο μονο τρεις ,
          απο οτο ειδα οι δυο ηταν ασιατικων χαρακτηριστικων και μια ευτραφης ρωσιδα ,οποτε της λεω  οτι  δυστηχως  δενθα περασω  :( :(και οτι εγω ακουσα οτι το μαγαζι ειναι απο τα καλλυτερα και μου σκαει την ειδηση
          σε ενα μηνα περιπου το θεραπευτηριο θαμεταφερθει στους απο κατω οροφους 1&2 και ο τριτος θα ανακαινιστει  ωστε σε λιγο χρονικο διαστιμα να εχουμε  τριοροφο εμπορικο κεντρο  αναμενω εναγονιος :huh: :huh: :huh:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ειδα σημερα το μεσημερι στις ειδησεις οτι σημειωθηκε ληστεια σε ''κεντρο αισθητικης΄΄στην οδο Καλιροης,τα πλανα εδειχναν μια πολυκατοικια πανω απο το καταστημα ΄΄Γερμανος''.
Προς ενημερωση

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Ειμαι πραγματικα χαρουμενος που ξαναβλεπω στο σαιτ ολους αυτους που στα πρωτα μου βηματα εδω μεσα με καθοδηγουσαν με τα γραφωμενα τους...Καλως ξαναρθες kinky30.. :rockon:..χαιρομαι πραγματικα. :) :)
...καλως σε βρηκα magoura....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλησπερα εχει καποιος πληροφοριες τι παιζει
λαρισης 30 αμπελοκηπους απο το τηλεφωνο μου ειπε 70 ευρω
καιτο αλλο ειναι χαλανδρι το ειδα στην εφιμεριδα δεν λεει διευθηνση

μακρυα και απο τα 2...πεφτει το δουλεμα της αρκουδας......

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Ειδα σημερα το μεσημερι στις ειδησεις οτι σημειωθηκε ληστεια σε ''κεντρο αισθητικης΄΄στην οδο Καλιροης,τα πλανα εδειχναν μια πολυκατοικια πανω απο το καταστημα ΄΄Γερμανος''.
Προς ενημερωση
Ναι το είδα και εγώ- έγινε ένοπολη ληστεία στο  φρατζη 4 !
Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Πριν απο λιγες ημέρες πήγα Μιχαλακοποιύλου 99. Εχουν κάνει μια σχετική ανανέωση με κορίτσια έως 30 ετών. Δοκίμασα μία εκ των τριών (πλήρες μενου) που ήταν διαθέσιμες και δυστυχώς πήγαν τζάμπα 80€. Στην υποδοχή υπάρχει ένα ξανθό milf η οποία ίσως είναι καλύτερη απο όλλες τις άλλες. Μου είπε ότι δεν δουλεύει σε δωμάτιο πάντα αλλά μόνο μερικές φορές. Όποιος συνάδελφος έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει σχετικά.

υπάρχουν 2 κοντοπούτανα εκέι που είναι καλά (και στο δωμάτιο καλά)
Η μια λέγεται Σόνια, πολυ ομορφούλα.
Η Στέλλα όμως που είναι στην υποδοχή (πρώην Λέκκα, πρώην Σκρα) είναι η αδυναμία μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom