Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
καλησπερα εχει καποιος πληροφοριες τι παιζει
λαρισης 30 αμπελοκηπους απο το τηλεφωνο μου ειπε 70 ευρω
καιτο αλλο ειναι χαλανδρι το ειδα στην εφιμεριδα δεν λεει διευθηνση

Χαλάνδρι έχει 2 στο κέντρο.
Αυτό που λέει στην αγγελια μασάζ με 30 ευρώ είναι αυστηρα και μόνο μασάζ.
Το άλλο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο και πάιζουν συνήθως μόνομπάζα με φραπέ χωρίς κάτι παραπάνω. Και σαν να μην εφτανε αυτό απέναντι απο την είσοδο έχει 2 καφετέριες που είναι πάντα γεμάτες, όπότε είναι Το καρφώμα να σε δουν να μπάινεις στην είσοδο που βρίσκεται το μασάζ..

Για Λαρίσης 30, εκεί θα βρείτε την Όλγα απο Δημοκρίτου και τος φίλες τις.
Πολύ καθαρός χώρος, πολύ καλό μασάζ μιας ώρας , τιμή 70 ευρώ , συμπεριλαμβανομένου του φραπέ. Παραπάνω δεν έχει.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
1 από τα καλύτερα massage parlours στην Αγγλία.Το επισκέγτηκα 2 φορές μέσα στον οκτώβρη που πρωτοήρθα Manchester για σπουδές και έπαθα!!!Δωμάτια σαν ξενοδοχείου 4 αστέρων,ντουζιέρες,πολύ καθαρό.Γκόμενες αλόγες κουκλάρες και σκέτη φωτιά στο κρεβάτι.Τις κα΄νεις ότι θες και σε περιποιούνται χωρίς βιασύνες και δυσανασχέτιση.Γουστάρουν με τρέλα το γαμήσι.Όποιος θέλει ας κάνει 1 ταξιδάκι και αφού θαυμάσει τα αξιοθέατα ας μπει σε αυτό το top.Για να είμαι ρεαλιστής είναι 50 φορές καλύτερο από το καλύτερο Ελληνικό στουντιο και 200 φορές από το καλύτερο μπουρδέλο.Μην δίνετε μάγκες τα λεφτά σας στην κάθε καργιόλα που και την πληρώνετε και σας το παιζει δύσκολη και σπαστικια.Δείτε μόνο και θα καταλάβετε τι εστι massage.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
1 από τα καλύτερα massage parlours στην Αγγλία.Το επισκέγτηκα 2 φορές μέσα στον οκτώβρη που πρωτοήρθα Manchester για σπουδές και έπαθα!!!Δωμάτια σαν ξενοδοχείου 4 αστέρων,ντουζιέρες,πολύ καθαρό.Γκόμενες αλόγες κουκλάρες και σκέτη φωτιά στο κρεβάτι.Τις κα΄νεις ότι θες και σε περιποιούνται χωρίς βιασύνες και δυσανασχέτιση.Γουστάρουν με τρέλα το γαμήσι.Όποιος θέλει ας κάνει 1 ταξιδάκι και αφού θαυμάσει τα αξιοθέατα ας μπει σε αυτό το top.Για να είμαι ρεαλιστής είναι 50 φορές καλύτερο από το καλύτερο Ελληνικό στουντιο και 200 φορές από το καλύτερο μπουρδέλο.Μην δίνετε μάγκες τα λεφτά σας στην κάθε καργιόλα που και την πληρώνετε και σας το παιζει δύσκολη και σπαστικια.Δείτε μόνο και θα καταλάβετε τι εστι massage.

φίλε το μαγαζί το έχω αναφέρει πολλές φορές....ήμουν εκεί πριν χρόνια...το πρόλαβα...ένα θα σου πω..πήγαινα με λεφτά για 3 μήνες και σε 2 εβδομάδες δεν είχα φράγκο...και μετά τηλέφωνο ελλάδα,μπαμπα κάτι μου έτυχε και δεν έχω λεφτά...
εγώ το πέτυχα στην αρχή του αλλά δυστυχώς τότε έφευγα...πάντως με ελάχιστα λεφτά 60-70 λίρες γαμάς μουνάρες πραγματικά...αν θέλεις τα λέμε με πμ

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
καλως σας ξαναβρηκα παιδια.. πηγα νστουρναρη με καποια λαουρα η οποια ηταν αρκετα καλη..

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
να ρωτησω και κατι αλλο, απο την μαρνης η τσατσα με την ζανα που πηγανε??

Επισκέπτης
Ειδα σημερα το μεσημερι στις ειδησεις οτι σημειωθηκε ληστεια σε ''κεντρο αισθητικης΄΄στην οδο Καλιροης,τα πλανα εδειχναν μια πολυκατοικια πανω απο το καταστημα ΄΄Γερμανος''.
Προς ενημερωση
την ληστεια την εκαναν οι sonyp900-DARKSIDEOFTHEMOON-arion1955 και οι KALIS-gatto τους περιμεναν στο αυτοκινητο..σκοπος της ληστειας οι μεταγραφες της αεκ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
απο στουρναρη 63 Σ63 χτεσινη ανταποκριση χτυπησα την τζενη την ξανθια που ειναι απο την βουλγαρια.μασαζακι χαλαρο με φραπε καλαμακι και φυσικα μπριζολα μετα καλοψημενη.το συνολο στα 70 γιουρια.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Οταν λεμε ΙΛιαδα εννουμε ****** 44;
επισκεψη Π.Ι 45 πριν απο 2 εβδομαδες,μετα το 45λεπτο με ρωτησαν αν θα συνεχισω αφηνωντας

'υποννοουμενα'αλλα μαπα το καρπουζι,επειδη ομως περιμενα αρκετη ωρα 'τσιμπησα'συναγωνιστη ο οποιος ζητουσε επιμονα τη
Λιανα με την οποια και περασε με 'συνοδεια' σαμπανιας.Ξερει κανεις κατι σχετικο;
...τίποτε χάσιμο χρόνου και €...μακρυά...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Σήμερα πέρασα απο Πατησίων 131 να τσεκάρω το καινούργιο μασάζ χώρο. Στην αγγελία αναφέρουν πως είναι ανοιχτά και την Κυριακή.
Παπάρια. Οχί μόνο ήταν κλειστά αλλά και κλείστικά μέσα στο κολοασανσέρ αναμεσα σε 2 ορόφους για κανά 10λεπτο....Ευτυχώς μετά η μαλακία ξεκόλησε, πήρε πάλι μπρός και βγήκα (είναι αρχαίο).
Οπότε όταν πηγάινετε Πατησιών 131 στον 3ο πάντα με τα πόδια.
Είσης το Πατησίων 95 ήταν κλειστό το Μηθύμνης ήταν κλειστό και το Πατησίων 175 έιχε (όπως πάντα) μόνο μπάζα. Ούτε μάντρα υλικών οικοδομών δεν έχει τόσα μπάζα μαζεμένα...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Review Καλλιρόης,

Πέρασα από το ίδρυμα 08/01.
Τα γνωστά όπως είπαν και οι συναγωνιστές πρόσωπα στην υποδοχή από το παρακείμενο κατάστημα μερικές κοπέλες από εκεί και μερικές νέες.

Σταμπαρισα την Πατρίτσια και τη Σάντρα. Δυστυχώς πήρα τη δεύτερη και δεν μπορω να πω ότι με ικανοποίησε. Χαλαρό στήθος, μέτριο μασαζ, μέτριο καλαμάκι στο φραπέ. Γενικά λίγο εκτός κλίματος η κοπέλα. Την επόμενη φορά θα εμπιστευτώ τη γνώμη του συναγωνιστή και θα δοκιμάσω την Πατρίτσια αν και σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το value for money της Ρόζα και τις υπηρεσίες της Λίζας από το Φρατζή 4 δύσκολα τις βρίσκω αλλού. Απλά το μειονέκτημα με την πρωτη είναι ότι δύσκολα τη βρίσκω διαθέσιμη και η δεύτερη έχει μια έμφυτη εμπάθεια με το προφυλακτικό στο καλαμάκι, πράγμα που με κάνει να δυσανασχετώ μερικές φορές.

Και τώρα η ώρα για απορίες:

• [li]Diamont spa στη Γλυφάδα τι λένε οι κοπέλες?[/li]

• [li]Το μαγαζί στην Αχιλλέως και Βενιζέλου είναι αυτό ακριβώς πάνω από την Adidas στον πρώτο όροφο? Γιατί έχει κάτι τηλέφωνα στη τζαμαρία που όταν πήρα με άρχισαν σε κάτι κουλά του στυλ κλείσε ραντεβού και καλύτερα για 3-4 συνεδρίες pilates κτλ. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει μη γελάει μαζί μου η μισή νέα σμύρνη/?[/li]

• [li]Ποσειδώνος 20-21 υπάρχει ακόμα γιατί ποτέ δεν έχω καταφερει να πάω[/li]

Το μαγαζί στην Αχιλλέως είναι στον 3ο όροφο. Στον 1ο είναι γυμναστήριο.
Τελευταία ακούστηκε για αλλαγές στο προσωπικό αλλά δεν ξέρω περισσότερα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
επίσης Φιλοτίου 12 στα Δικαστήρια:
2 απελπισμένες μιλφ. Και οι δυο μαζί πρέπει να έχουν ηλικία 110+.
Η μια (η Ρωσίδα )κάτι λέει , απο την άλλη μακρια...είναι αλκοολική, βρωμάει μπυρα απο τα 2 μέτρα και και έχει χάλια πρόσωπο. Πρέπει να είναι Αλβανίδα.
Πάντως και οι 2 τα κάνουν όλα με 60 ευρώ ! (και κώλο!)
όσοι είστε γενναίοι μπορείτε να δοκιμάσετε! :2funny:
εγώ πάντως έφυγα τρέχοντάς....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Σημερινή (20/1) ενημέρωση :
Σ[size=40pt]τουρναρη[/size] 63 κλειστό (γύρω στις 12:30) >:(
Μ[size=40pt]αρνης[/size] 28 και αφού άνοιξε Θοδώρα, πέτυχα Λίνα, ψηλό, 25χρονο, ξανθιά, τριάρι :boobies:. Με κέφι και ακούγωντας επιμόνως ελληνική μουσική (μαθαίνει και τα ελληνικά καλύτερα έτσι) συμπληρώσαμε γύρω στα 45-50 λεπτά full πρόγραμμα (μασάζ.... και μπριζόλα πολύ καλή και δυνατή) όπου και τελείωσα ακούγωντας ταυτόχρονα από Σφακιανάκη το "Πάρτα" :dancing:. Ευχάριστο και θα επαναληφθεί :rockon:.

[size=20pt]edit giorgospapa:[/size] [size=30pt]θερμη παρακληση για πολλοστη φορα. μην γραφουμε στ αρχιδια μας τους νεους φιλους του θρεντ. ποστ χωρις διευθυνσεις ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ γι αυτους. απο το επομενο ποστ χωρις διευθυνσεις, δυστυχως θα πρεπει να διαγραφονται..[/size]

Επισκέπτης
Σήμερα πέρασα απο Πατησίων 131 να τσεκάρω το καινούργιο μασάζ χώρο. Στην αγγελία αναφέρουν πως είναι ανοιχτά και την Κυριακή.
Παπάρια. Οχί μόνο ήταν κλειστά αλλά και [size=20pt]κλείστικά μέσα στο κολοασανσέρ αναμεσα σε 2 ορόφους για κανά 10λεπτο[/size]....Ευτυχώς μετά η μαλακία ξεκόλησε, πήρε πάλι μπρός και βγήκα (είναι αρχαίο).
Οπότε όταν πηγάινετε Πατησιών 131 στον 3ο πάντα με τα πόδια.
Είσης το Πατησίων 95 ήταν κλειστό το Μηθύμνης ήταν κλειστό και το Πατησίων 175 έιχε (όπως πάντα) μόνο μπάζα. Ούτε μάντρα υλικών οικοδομών δεν έχει τόσα μπάζα μαζεμένα...
βαρεα & ανθυγειινα τωρα στους πορνορεπορτερ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
επίσης Φιλοτίου 12 στα Δικαστήρια:
2 απελπισμένες μιλφ. Και οι δυο μαζί πρέπει να έχουν ηλικία 110+.
Η μια (η Ρωσίδα )κάτι λέει , απο την άλλη μακρια...είναι αλκοολική, βρωμάει μπυρα απο τα 2 μέτρα και και έχει χάλια πρόσωπο. Πρέπει να είναι Αλβανίδα.
Πάντως και οι 2 τα κάνουν όλα με 60 ευρώ ! (και κώλο!)
όσοι είστε γενναίοι μπορείτε να δοκιμάσετε! :2funny:
εγώ πάντως έφυγα τρέχοντάς....
να λείπει το βύσσινο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom