Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (6 μέλη και 64 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ιλιάδα = Ομήρου  (γιατί διαγράφηκε η λέξη επειδή ήταν με κεφαλαία;)

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι δεν πάει καλά το όνομα είναι απαγορευμένο (εξαποδώ πάτερ;)
Τέλος πάντων  gp1313 σκέψου την οδό που έχει το όνομα του συγραφέα της Ιλιάδος

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση που αφορά Στουρνάρη 63:Εχει πάρει κανείς τη βίκυ ή την Ελένη; Αξίζουν;Εχω βαρεθεί να παίρνω τη Μάγια.Μόνο αυτή με συγκινούσε μέχρι τώρα.Ερώτηση που αφορά Σολωμού 54; Υπάρχει κανένα καλό μιλφ;παίζει φουλ πρόγραμμα όπως Στουρνάρη;

gp1313

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι δεν πάει καλά το όνομα είναι απαγορευμένο (εξαποδώ πάτερ;)
Τέλος πάντων  gp1313 σκέψου την οδό που έχει το όνομα του συγραφέα της Ιλιάδος

Αυτο φανταστηκα,ηθελα να το σιγουρεψω ,ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.
ΥΓ.ΝΑΝΣΥ στο μαρουσι 27 α Θησεως , δεν παιζεται.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είπαμε !!Ποιος ο λόγος που επιμένω να το γράφω και να το ξαναγράφω;Όποιος θέλει σεξ ας πάει σε κάνα studio της προκοπης αν υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα.Δεν μου αρέσει να υπάρχουν καργιόλες και μπάζα 3ης διαλογής που να το παίζουν γκόμενες και να τρώνε τα λεφτά του κόσμου!!Εκεί που πάτε για "μασαζ" καλύτερα δώστε για 1 γκομενιτσα από το zuzana.com Πόσο λυπάμαι όσους δεν μένουν Manchester UK...Παιδιά το καλύτερο studio και με διαφορά..Δείτε το site kai πείτε μου..

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ενταξει ρε φιλαρακι,μας το ξαναπες.Δεν λεω ωραιο ειναι αλλα μου πεφτει λιγο μακρια. :headbang:.το θεμα ειναι τι κανουμε εδω κοντα.. :jerking:..αν βρεθουμε στο UK θα το τιμησουμε :dancing:,αλλα ας τιμησουμε για την ωρα καποιο στο Athens... ;) ;)χωρις παρεξηγηση ετσι?... :rockon:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που καταλήγω είναι το εξής..Ρε παιδιά με το συμπάθειο πόσο ξοδεύετε για τις επισκέψεις σας στα μασαζ;Πιστεύω κάνα 100ρικο το παίρνουν.Και από ότι μου χει πει φίλος πρόκειται ως επι το πλείστον για μπάζα ή γκόμενες εμφανίσιμες που ίσα τον ακουμπάς και τέρμα..Αμα λάχει πάρτε καμια γκομενιτσα από το zuzana.com Έχω πάρει και ήμουν πολύ ευχαριστημένος!Πάντως δεν κάνω σε κανέναν κουμάντο.Όποιος γουστάρει ας πηγαινει στα μασαζ.Δεν με απασχολεί.Απλά κουβέντα κάνουμε και λέω τη γνώμη μου σε πνεύμα αλληλεγγύης.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα

Θέλω να πάω στο μαγαζί της Θησέως 27Α Μαρούσι.  Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες.  Κάνοντας search στο φόρουμ (βάζω τη λέξη "Θησεως", χωρίς τόνο) μου βγάζει μόνο το ακόλουθο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg307776#msg307776]Post[/url]

το οποίο και αναφέρεται στην Καλλιθέα. 

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Υ.Γ.  Γενικά βρίσκω το search του site πολύ δύσχρηστο

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Ανταπόκριση από Θησέως Μαρούσι. Είχα κλείσει ραντεβού με Νάνσυ μετά από τις προτροπές συναγωνιστών. Φτάνω στην ώρα μου και μετα από 10 λεπτη ανάκριση, μέχρι και που εργάζομαι με ρώτησε μου λέει ότι η Νάνσυ δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο προηγούμενος πελάτης πήρε και 2ο 45λεπτο. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αφού ήξερε ότι υπήρχε ραντεβού. Τελικά πήρα τη Νταιάνα.
Καλό μασάζ και φραπές με 80. Πάντως η  Νάνση που έιδα στην είσοδο όταν έφευγα είναι όντως μουνάρα. Αν έλειπε και η ανακρίτρια όλα θα ήταν καλά αφού και ο χώρος είναι προσεγμένος. Θα ξαναδοκιμάσω.
Μη μου πείτε οτι έβαλαν μυαλό.
Πήγαινα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά απο κάποια φάση και μετά αλλάξανε προσωπικό και κόψανε και το φραπέ, καθώς και όλα τα συναφή αθλήματα. Πήγα και εγώ κουνάμενος λυγάμενος, και μόλις δοκιμάζω να απλώσω χέρι, πέφτει το γιαταγάνι και μου το κόβει.
Απο τότε το μαύρισα το μαγαζί.
Φαίνεται τους κόλησε το στομάχι στην πλάτη απο την πείνα, και το αλλάξανε πάλι.
Πάντως ψάχνω να βρώ μία 30άρα Ρωσσιδούλα που είχαν, μικροκαμωμένη με καρέ μαλί που μου έκανε όλα τα χατήρια, αλλά δεν τη βρίσκω πουθενα.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα

Θέλω να πάω στο μαγαζί της Θησέως 27Α Μαρούσι.  Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες.  Κάνοντας search στο φόρουμ (βάζω τη λέξη "Θησεως", χωρίς τόνο) μου βγάζει μόνο το ακόλουθο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg307776#msg307776]Post[/url]

το οποίο και αναφέρεται στην Καλλιθέα. 

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Υ.Γ.  Γενικά βρίσκω το search του site πολύ δύσχρηστο

Δυστυχώς με το search του site κάτι δε πάει καλά το έχω αναφέρει και παλιότερα. Όσον αφορά το μαγαζί που αναφέρεις πήγαινε και πάρε Νάνσυ. Θα με θυμηθείς. Απλά μη περιμένεις πολλά ιδίως αν πας 1η φορά.

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι καλημερα. ειδα μια αγγελια για ενα καινουργιο καταστημα πολιτισμου κηφισιας 92 γνωριζει κανεις τι παιζει (μην παω και :headbang:)

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλημέρα.Το ίδρυμα στην Κηφισιά Κρήτης 7 το έχει επισκεφθεί κανείς για  να μουπεί την άποψή του?

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα.Το ίδρυμα στην Κηφισιά Κρήτης 7 το έχει επισκεφθεί κανείς για  να μουπεί την άποψή του?
περασα μια βολτα προηγουμενη βδομαδα και η επι της υποδοχής μου ελεγε κατι για πραγματικο μασαζ ,ραντεβου κτλπ είναι σιγουρα στην κατηγορια του ΔΕΝ και παραρτημα το pollete στο κεντρο

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
264
Πόντοι
21
επίσης Φιλοτίου 12 στα Δικαστήρια:
2 απελπισμένες μιλφ. Και οι δυο μαζί πρέπει να έχουν ηλικία 110+.
Η μια (η Ρωσίδα )κάτι λέει , απο την άλλη μακρια...είναι αλκοολική, βρωμάει μπυρα απο τα 2 μέτρα και και έχει χάλια πρόσωπο. Πρέπει να είναι Αλβανίδα.
Πάντως και οι 2 τα κάνουν όλα με 60 ευρώ ! (και κώλο!)
όσοι είστε γενναίοι μπορείτε να δοκιμάσετε! :2funny:
εγώ πάντως έφυγα τρέχοντάς....

Καλημέρα σε όλους...
Εχει κάποιος άλλος συναγωνιστής εμπειρεία απο το συγκεκριμένο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Καλήσπερα στους απανταχού συναθλητές των μασαζοσπορ!ομολογώ ότι δεν το'χει  σκεφτεί ποτέ τόσο δελεαστικά το μασαζάκι και μετά από τις τόσες καλές και δυνατές περιγραφές με έχετε πεισει!!!Μια χάρη όμως ρε παιδιά,όποιος έχει την καλοσύνη να πει πως έχει το τελετουργικό,να μην κάνω μπαμ πως είμαι πρωτάρης στο σπορ...Π.χ. κάνεις μπάνιο εκεί πριν το μασαζ?μετά είσαι με πετσέτα,μποξεράκι?ότι χρήσιμο μπορείτε και έχετε την καλοσύνη ενημερώστε τον αδαή...
Ανέτραξα και στα αρχικά ποστ αλλά δεν έβγαλα πολύ άκρη..
Να'ναστε καλά και βουρ στον πατσά!
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Είπαμε !!Ποιος ο λόγος που επιμένω να το γράφω και να το ξαναγράφω;Όποιος θέλει σεξ ας πάει σε κάνα studio της προκοπης αν υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα.Δεν μου αρέσει να υπάρχουν καργιόλες και μπάζα 3ης διαλογής που να το παίζουν γκόμενες και να τρώνε τα λεφτά του κόσμου!!Εκεί που πάτε για "μασαζ" καλύτερα δώστε για 1 γκομενιτσα από το zuzana.com Πόσο λυπάμαι όσους δεν μένουν Manchester UK...Παιδιά το καλύτερο studio και με διαφορά..Δείτε το site kai πείτε μου..
νομιζω οτι σου πιανουν την κωλαρα με τις 100αρες που σου τρωνε στο Manchester UK.

κανε μια βολτα απο κουβα μερια. με 20-40 ευρω παιρνεις νυχτιά ΤΙΣ μουναρες..

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια,λεω να επισκεφτω σημερα μιχαλακοπουλου 99.Αν ξερει καποιος τι γραφει το κουδουνι-οροφο ας ενημερωσει.Επισης αν υπαρχει προταση για κοπελα του ιδρυματος που να κανει φουλ προγραμα ευπροσδεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
περασα μια βολτα προηγουμενη βδομαδα και η επι της υποδοχής μου ελεγε κατι για πραγματικο μασαζ ,ραντεβου κτλπ είναι σιγουρα στην κατηγορια του ΔΕΝ και παραρτημα το pollete στο κεντρο
αν ειναι παραρτημα του pollete, ΔΕΝ ανηκει στο εν λογω θρεντ.. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom