Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν διάβαζες στο σχολείο!!! Ιλιάδα = ΟΜΗΡΟΥΟταν λεμε ΙΛΙΑΔΑ τι ακριβως εννοουμε ,βοηθηστε λιγο .
Δεν διάβαζες στο σχολείο!!! Ιλιάδα = ΟΜΗΡΟΥΟταν λεμε ΙΛΙΑΔΑ τι ακριβως εννοουμε ,βοηθηστε λιγο .
Κάτι δεν πάει καλά το όνομα είναι απαγορευμένο (εξαποδώ πάτερ;)
Τέλος πάντων gp1313 σκέψου την οδό που έχει το όνομα του συγραφέα της Ιλιάδος
Μη μου πείτε οτι έβαλαν μυαλό.Ανταπόκριση από Θησέως Μαρούσι. Είχα κλείσει ραντεβού με Νάνσυ μετά από τις προτροπές συναγωνιστών. Φτάνω στην ώρα μου και μετα από 10 λεπτη ανάκριση, μέχρι και που εργάζομαι με ρώτησε μου λέει ότι η Νάνσυ δεν είναι διαθέσιμη γιατί ο προηγούμενος πελάτης πήρε και 2ο 45λεπτο. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου αφού ήξερε ότι υπήρχε ραντεβού. Τελικά πήρα τη Νταιάνα.
Καλό μασάζ και φραπές με 80. Πάντως η Νάνση που έιδα στην είσοδο όταν έφευγα είναι όντως μουνάρα. Αν έλειπε και η ανακρίτρια όλα θα ήταν καλά αφού και ο χώρος είναι προσεγμένος. Θα ξαναδοκιμάσω.
Παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα
Θέλω να πάω στο μαγαζί της Θησέως 27Α Μαρούσι. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες. Κάνοντας search στο φόρουμ (βάζω τη λέξη "Θησεως", χωρίς τόνο) μου βγάζει μόνο το ακόλουθο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg307776#msg307776]Post[/url]
το οποίο και αναφέρεται στην Καλλιθέα.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Υ.Γ. Γενικά βρίσκω το search του site πολύ δύσχρηστο
ΥΓ.ΝΑΝΣΥ στο μαρουσι 27 α Θησεως , δεν παιζεται.
περασα μια βολτα προηγουμενη βδομαδα και η επι της υποδοχής μου ελεγε κατι για πραγματικο μασαζ ,ραντεβου κτλπ είναι σιγουρα στην κατηγορια του ΔΕΝ και παραρτημα το pollete στο κεντροΣυναγωνιστές καλημέρα.Το ίδρυμα στην Κηφισιά Κρήτης 7 το έχει επισκεφθεί κανείς για να μουπεί την άποψή του?
επίσης Φιλοτίου 12 στα Δικαστήρια:
2 απελπισμένες μιλφ. Και οι δυο μαζί πρέπει να έχουν ηλικία 110+.
Η μια (η Ρωσίδα )κάτι λέει , απο την άλλη μακρια...είναι αλκοολική, βρωμάει μπυρα απο τα 2 μέτρα και και έχει χάλια πρόσωπο. Πρέπει να είναι Αλβανίδα.
Πάντως και οι 2 τα κάνουν όλα με 60 ευρώ ! (και κώλο!)
όσοι είστε γενναίοι μπορείτε να δοκιμάσετε!
εγώ πάντως έφυγα τρέχοντάς....
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]Καλήσπερα στους απανταχού συναθλητές των μασαζοσπορ!ομολογώ ότι δεν το'χει σκεφτεί ποτέ τόσο δελεαστικά το μασαζάκι και μετά από τις τόσες καλές και δυνατές περιγραφές με έχετε πεισει!!!Μια χάρη όμως ρε παιδιά,όποιος έχει την καλοσύνη να πει πως έχει το τελετουργικό,να μην κάνω μπαμ πως είμαι πρωτάρης στο σπορ...Π.χ. κάνεις μπάνιο εκεί πριν το μασαζ?μετά είσαι με πετσέτα,μποξεράκι?ότι χρήσιμο μπορείτε και έχετε την καλοσύνη ενημερώστε τον αδαή...
Ανέτραξα και στα αρχικά ποστ αλλά δεν έβγαλα πολύ άκρη..
Να'ναστε καλά και βουρ στον πατσά!
νομιζω οτι σου πιανουν την κωλαρα με τις 100αρες που σου τρωνε στο Manchester UK.Είπαμε !!Ποιος ο λόγος που επιμένω να το γράφω και να το ξαναγράφω;Όποιος θέλει σεξ ας πάει σε κάνα studio της προκοπης αν υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα.Δεν μου αρέσει να υπάρχουν καργιόλες και μπάζα 3ης διαλογής που να το παίζουν γκόμενες και να τρώνε τα λεφτά του κόσμου!!Εκεί που πάτε για "μασαζ" καλύτερα δώστε για 1 γκομενιτσα από το zuzana.com Πόσο λυπάμαι όσους δεν μένουν Manchester UK...Παιδιά το καλύτερο studio και με διαφορά..Δείτε το site kai πείτε μου..
αν ειναι παραρτημα του pollete, ΔΕΝ ανηκει στο εν λογω θρεντ..περασα μια βολτα προηγουμενη βδομαδα και η επι της υποδοχής μου ελεγε κατι για πραγματικο μασαζ ,ραντεβου κτλπ είναι σιγουρα στην κατηγορια του ΔΕΝ και παραρτημα το pollete στο κεντρο