Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (9 μέλη και 61 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α και να μην ξεχασω αλλη μια πλεροφορια. ειχαν παλια το μασαζερι στην παλιολογου στην νεα σμυρνη. ετσι εγραφε η αγγελια αλλα το εχουν πιστωποιησει και οι ιδιες

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
φιλτατοι καβλιαριδες ... μόλις γύρισα από φωκιονος .. και ειμαι σε νιρβανα .... ακομα ...
πηρα πτωτη φορα αλινα και ζαλιστικα απο τη ζουμερη μπριτζολα...η κοπελα κανει μασαζ που πλησιαζει πολύ επαγγελματια και ηταν η πιο φιλικη του υδρυματος ... που έχω παρει... τι να πω οσοι την εχουν δοκιμασει ξερουν οσοι δεν μαλλον πρεπει να δοκιμασουν αν τους αρεσει εμφανισιακά βεβαια ... δεν προλαβαινα για καλλιροης αλλα που θα μου πάει ... τελειωνουν και γρηγορα τα ριμαδια τα λεφτά!!  

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
φιλτατοι καβλιαριδες ... μόλις γύρισα από φωκιονος .. και ειμαι σε νιρβανα .... ακομα ...
πηρα πτωτη φορα αλινα και ζαλιστικα απο τη ζουμερη μπριτζολα...η κοπελα κανει μασαζ που πλησιαζει πολύ επαγγελματια και ηταν η πιο φιλικη του υδρυματος ... που έχω παρει... τι να πω οσοι την εχουν δοκιμασει ξερουν οσοι δεν μαλλον πρεπει να δοκιμασουν αν τους αρεσει εμφανισιακά βεβαια ... δεν προλαβαινα για καλλιροης αλλα που θα μου πάει ... τελειωνουν και γρηγορα τα ριμαδια τα λεφτά!!  
απο εμφανιση τι λεει το κοριτσι καυλομενε?  :)

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια. μου φαινεται οτι το μαχης αναλατου ειναι αυτο στο νουμερο 21α κατι τετοιο. μπαινει η αγγελια κατα καιρους.
βρισκονται μεσα δυο θειες απαραδεκτες οπως επισης και ο χωρος ζητανε 50 ευρο και παρ'ολο που γνωστος φιλος ειχε παρει φραπεδια με πολι ζορι , γιατι φοβουνται αρκετα.μαλλον αδικα ο κοπος και για τα τεμαχια αλλα και για το 50ρικο καθως και τις δυο φορες που εχω περασει μου το ξεκοψαν απο την αρχη

Ωραια, φιλε panx με γλυτωσες απο τον κοπο

Επισκέπτης
σε γλυτωσα δεν θα πει τιποτα. ξερω την γλυκα της ανεξερευνητης αγγελιας και την προσμονη καλλονων κορασιδων, αλλα ευτυχως εδω ειμαστε για να αποτρεπουμε δυσαρεστα αποτελεσματα. :dancing:
για ρ17 ξερει κανεις?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Συνάδελφοι ξέρει κανείς τι παίζει από νέο τσιτσίκο σολωμού 54 ? εκτός από Ζάνα που είναι γνωστή για τις υπηρεσίες της.... Εχει τίποτα αξιόλογο και με test drive?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Καλημερα παιδια,λεω να επισκεφτω σημερα μιχαλακοπουλου 99.Αν ξερει καποιος τι γραφει το κουδουνι-οροφο ας ενημερωσει.Επισης αν υπαρχει προταση για κοπελα του ιδρυματος που να κανει φουλ προγραμα ευπροσδεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα
....1ος  οροφος....κουδουνι(νομιζω) σπα.....επι τις υποδοσης...η στελλα...μιλφ..με βυζαρα σιλικονατη....ολες κανουν φουλ προγραμμα...διαλεγεις τι σου κανει στο ματι ...και βουρ...καλο βολι....

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
....1ος  οροφος....κουδουνι(νομιζω) σπα.....επι τις υποδοσης...η στελλα...μιλφ..με βυζαρα σιλικονατη....ολες κανουν φουλ προγραμμα...διαλεγεις τι σου κανει στο ματι ...και βουρ...καλο βολι....

Πόσο πάει το "μαλλί" για full πρόγραμμα?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Επισκεψη χθες στο ιδρυμα της Ζησιμοπουλου στο Π.Φαληρο , ο χωρος καταπληκτικος πολυ καθαρος φωτεινος με ατομικες στρογγυλες κρυσταλινες ντουζιερες σε καθε δωματιο.
Κοπελες Τατιανα μιλφ πατρωνα επι της υποδοχης αλλα προσφερει και υπηρεσιες , Λενα ρωσακι 25αρικο την ειχα παρει σε προηγουμενη επισκεψη μου καλουτσικο μασαζ 5 λεπτων και μετα βγαζει μπλουζιτσα και σου κανει με τα στηθακια της, και Βικυ επισης ρωσιδα οπως μου ειπε ψηλη ωραιο σωμα στηθος 3-4 , αυτο με παρεσυρε και την διαλεξα , μετα το ντουζακι και πριν προλαβω να σκουπιστω καλα καλα μπηκε στο δωματιο και αρχισε εκεινη να με σκουπιζει , καλα παμε σκεφτηκα ,και αρχιζει το μασαζ με λαδακι πολυ καλο για να ξεκουραστει το ταλαιπωρημενο μου κορμι,μετα απο ενα εικοσαλεπτο αρχιζουν τα χερια της να γινονται πιο τολμηρα και να ακουμπουν ποτε κατα λαθος και ποτε επιτηδες τα επιμαχα σημεια μου , πολυ καλα παμε σκεφτομαι ειμαι ακομα μπρουμυτα αυτη φοραει μινι φουστα με μαυρο καλτσον και ιατρικη μπλουζα λευκη αφου φτιαχτηκα γυρισα ανασκελα να την βλεπω κιολας και αρχισε το σπασιμο με το που πηγα να βαλω το χερι μου μεσα απο το καλτσον τραβηχτκε και μου ειπε μονο απο πανω με τα πολλα μονο το σουτιεν ανοιξε και βγηκαν τα πλουσια αφρατα φρατζολακια
ελευθερα σε κοινη θεα ,ομως μολις τολμησα να υπονοησω ισπανικο εφαγα την δευτερη αρνηση , οποτε καταλαβα οτι περα απο χειροποιητο φραπε δεν παιζει τιποτα αλλο ετσι αφεθηκα στο να απολαυσω εστω αυτο ,60.00 ευρω ομως δεν νομιζω να ξαναπαω .

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Πολύ καλό το εν λόγω ίδρυμα! Και η Στέλλα λίρα 100!

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς εάν επέστρεψε η Ολγα στη Φωκίωνος;;

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα μια ερωτηση Στουρνάρη 63 το μαλι ειναι 50+20 η  70+20 ?

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
REPORT ΑΠΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 63
Μετα τα χριστουγεννα 19/1/07 λεω να παω μια βολτα να δω αν τα  κομμαντα(μαρσι-μαρια) επεστρεψαν αντι ομωσ αυτα βρηκα μια Μαγια(ξυνη) Ελενη(νταρντανα),Λαουρα(την ειχα ξαναπαρει οποτε λεω αστο) Τζουλια(ετσι και ετσι) και Βικυ(ρουσιντα μιλφ) ημουνα μεταξυ Τζουλιας και Βυκη οποτε την ωρα που αποφασισα Τζουλια ειχε παρει αλλο συναγωνιστη οποτε λεω αντε να δοκιμασω Βικυ.Αρκετα φιλικη κεφατη αλλα μολις ειδα βυζι κρεμαστο στο πατωμα κοντεψα να ξενερωσω...τελοσ παντων φραπεσ με καλαμακι και τα παρεδωσα δεν ειχα κεφι για πιο πολυ...
Το μαγαζι σιγουρα θελει ανανεωση...ηλικιακως τι γινετε πιτσιρικες δεν παιζουν στο αθλημα αλλο ....εμαθα οτι ερχετε και καινουργιο ατομο να πλαισιωσει την ομαδα καθως τα κομμαντα αργουν...Μαλλον η επομενη βολτα θα ειναι αλλου...να δουμε.
Καλιμερα σας.

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδες
επισκεψη για τριτη φορα στο μαγαζι επι της καβαλας και γ.παπανδρεου μπας και αλλαξει τιποτα αλλα τζιφος.ακουσα απο ενα συναδελφο οτι ειναι μπριζολαδικο αλλα και τις τρεις δεν αλλαξε κατι.ενα απλο φραπεδακι και αυτο με το ζορι.
καλη συνεχεια σε ολους

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καλημερα παιδες
επισκεψη για τριτη φορα στο μαγαζι επι της καβαλας και γ.παπανδρεου μπας και αλλαξει τιποτα αλλα τζιφος.ακουσα απο ενα συναδελφο οτι ειναι μπριζολαδικο αλλα και τις τρεις δεν αλλαξε κατι.ενα απλο φραπεδακι και αυτο με το ζορι.
καλη συνεχεια σε ολους
το μαγαζι αυτο ΕΙΝΑΙ μπριζολαδικο. καποιο λαθος κανεις μαλλον και δεν τρως..

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πατερ και τις τρεις φορες η γεωργια που ηταν εκει μου το ξεκοψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom