Επισκέπτης
α και να μην ξεχασω αλλη μια πλεροφορια. ειχαν παλια το μασαζερι στην παλιολογου στην νεα σμυρνη. ετσι εγραφε η αγγελια αλλα το εχουν πιστωποιησει και οι ιδιες
απο εμφανιση τι λεει το κοριτσι καυλομενε?φιλτατοι καβλιαριδες ... μόλις γύρισα από φωκιονος .. και ειμαι σε νιρβανα .... ακομα ...
πηρα πτωτη φορα αλινα και ζαλιστικα απο τη ζουμερη μπριτζολα...η κοπελα κανει μασαζ που πλησιαζει πολύ επαγγελματια και ηταν η πιο φιλικη του υδρυματος ... που έχω παρει... τι να πω οσοι την εχουν δοκιμασει ξερουν οσοι δεν μαλλον πρεπει να δοκιμασουν αν τους αρεσει εμφανισιακά βεβαια ... δεν προλαβαινα για καλλιροης αλλα που θα μου πάει ... τελειωνουν και γρηγορα τα ριμαδια τα λεφτά!!
καλημερα παιδια. μου φαινεται οτι το μαχης αναλατου ειναι αυτο στο νουμερο 21α κατι τετοιο. μπαινει η αγγελια κατα καιρους.
βρισκονται μεσα δυο θειες απαραδεκτες οπως επισης και ο χωρος ζητανε 50 ευρο και παρ'ολο που γνωστος φιλος ειχε παρει φραπεδια με πολι ζορι , γιατι φοβουνται αρκετα.μαλλον αδικα ο κοπος και για τα τεμαχια αλλα και για το 50ρικο καθως και τις δυο φορες που εχω περασει μου το ξεκοψαν απο την αρχη
οχι ρ17. ρ19-21..για ρ17 ξερει κανεις?
τι εστί αυτό ρε παιδιά ;με κωδικούς μιλάτε;γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοιοχι ρ17. ρ19-21..
....1ος οροφος....κουδουνι(νομιζω) σπα.....επι τις υποδοσης...η στελλα...μιλφ..με βυζαρα σιλικονατη....ολες κανουν φουλ προγραμμα...διαλεγεις τι σου κανει στο ματι ...και βουρ...καλο βολι....Καλημερα παιδια,λεω να επισκεφτω σημερα μιχαλακοπουλου 99.Αν ξερει καποιος τι γραφει το κουδουνι-οροφο ας ενημερωσει.Επισης αν υπαρχει προταση για κοπελα του ιδρυματος που να κανει φουλ προγραμα ευπροσδεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα
....1ος οροφος....κουδουνι(νομιζω) σπα.....επι τις υποδοσης...η στελλα...μιλφ..με βυζαρα σιλικονατη....ολες κανουν φουλ προγραμμα...διαλεγεις τι σου κανει στο ματι ...και βουρ...καλο βολι....
Πολύ καλό το εν λόγω ίδρυμα! Και η Στέλλα λίρα 100!....1ος οροφος....κουδουνι(νομιζω) σπα.....επι τις υποδοσης...η στελλα...μιλφ..με βυζαρα σιλικονατη....ολες κανουν φουλ προγραμμα...διαλεγεις τι σου κανει στο ματι ...και βουρ...καλο βολι....
50 + 20 = Συνολο 70 ευρω..καλημερα μια ερωτηση Στουρνάρη 63 το μαλι ειναι 50+20 η 70+20 ?
το μαγαζι αυτο ΕΙΝΑΙ μπριζολαδικο. καποιο λαθος κανεις μαλλον και δεν τρως..καλημερα παιδες
επισκεψη για τριτη φορα στο μαγαζι επι της καβαλας και γ.παπανδρεου μπας και αλλαξει τιποτα αλλα τζιφος.ακουσα απο ενα συναδελφο οτι ειναι μπριζολαδικο αλλα και τις τρεις δεν αλλαξε κατι.ενα απλο φραπεδακι και αυτο με το ζορι.
καλη συνεχεια σε ολους