giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πατερ και τις τρεις φορες η γεωργια που ηταν εκει μου το ξεκοψε.
να της πεις να παει να γαμηθει και να μιλησεις με τη μαρινα..
πατερ και τις τρεις φορες η γεωργια που ηταν εκει μου το ξεκοψε.
...είναι το ΜΑΧΗΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥ 51Α / 3ος Αρωματοθεραπεία ....δέσπ[οτα γιατί σταμάτησες τον αγιασμό; Το ευαγές είναι στα προς αποφυγή λόγω του ότι ήταν εκείνο της "Ιλιάδας" της Ν. Σμύρνηςοχι δυστυχως, δεν εχω αριθμο. μου το σφυριξαν πριν μερικες μερες. θα ελεγα να τσιμπησεις κανενα νιους-πέιπερ..
..καλό μασαζ μόνο...Συναγωνιστές καλημέρα.Το ίδρυμα στην Κηφισιά Κρήτης 7 το έχει επισκεφθεί κανείς για να μουπεί την άποψή του?
..ήταν παλαιά στην Ν.Σμύρνη αλλά όχι αυτό που λες...κάπου εκεί κοντάα και να μην ξεχασω αλλη μια πλεροφορια. ειχαν παλια το μασαζερι στην παλιολογου στην νεα σμυρνη. ετσι εγραφε η αγγελια αλλα το εχουν πιστωποιησει και οι ιδιες
...kai προπαντώς να μην είναι σαν την ζωή....Να ακολουθείς τις οδηγίες του δέσποτα..σε ευχαριστω πατερ για τις συμβουλες
ελπιζω η μαρινα να μην ειναι σα τη γεωργια!!
..ζάνα την λένε...παιδια στη Σολωμου υπαρχει μια milf Τατιανα που δουλευε παλιοτερα στη Μαρνης?
για σημερα ειπα ρε παιδια ...και για αθηνα..
Εγώ φίλε συμφωνώ μαζί σου. Τρελαίνομαι για ωραίο φραπεδάκι. Πες όμως που έχεις πιει καλό και ποια γκαρσόνα σερβίρει καλό κατά τη γνώμη σου…καλησπερα παιδια!!!!!
ειμαι νεος στο site και εχω να πω οτι ειναι πολυ καλο!!
εχω παει σε πολλα μασατζιδικα και με φραπε μονο και με μπριζολα και αυτο που εχω να πω ειναι
οτι καμια φορα με φραπε μονο μπορει να ειναι πολυ καλυτερα και απο μπριζολα!!
συνεχιστε ετσι να ενημερωνετε τους φιλους!!