Καλησπέρα! Ναι το γνωρίζω. Σωστά Κορίνα, δεν το θυμόμουν το όνομα της. Ωραία γυναίκα και αισθησιακές υπηρεσίες.Φίλε το μαγαζί αυτό έχει κλείσει εδώ και χρόνια οριστικά δυστυχως.
Μιλάς για την Ουκρανή μιλφαρα Κορίνα. Δυστυχώς και αυτή έχει σταματήσει οριστικά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.006
- Πόντοι
- 3.846
Σουλίου 4. Επίσκεψη Δευτέρα 31/7 - 17:00
Μασέζ: Βικτώρια
Αρχικά πήγα Στουρνάρη 29 για Μόνικα αλλά είχε δουλειά και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω έστειλα μήνυμα στο viber για Σουλίου 4 και ρώτησα για Βικτώρια. Με τα πόδια ήμουν εκεί σε 5'. Ανεβαίνω στον 5ο και σαλονάρισμα από τα κορίτσια.
Ρίτα - Ελένη - Άννα: Όλες αδύνατες με ωραία σώματα, ωραίο πρόσωπο ηλικιακά 25-35.
Εγώ πήγα όμως για Βικτώρια. Η Βικτώρια είναι από Αλβανία, πρέπει να είναι γύρω στα 40 με μαύρο σπαστό μαλλί. Το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο ,θα έλεγα και άσχημο. Από το πηγούνι και κάτω όμως έχουμε ένα κορμι κόλαση για όσους θέλουν καμπύλες. Μεγάλα βυζιά χωρίς όμως να είναι πλαδαρά και τέλεια ρώγα, κωλάρα όχι σφιχτή πέτρα αλλά κρατιέται καλά και λεπτά πόδια. Έχει κιλά στην κοιλιά (μάλλον φίλη του αλκοόλ) ,για όσους θέλουν χυμώδες σώμα είναι μια χαρά.
Τι κάνει όμως τη Βικτώρια ξεχωριστή: Θα έλεγα ότι η κοπέλα έχει διδακτορικό στο μασάζ. Τέτοια λεπτομέρεια σε κάθε μυ την είχα δει μόνο στην Ταϋλάνδη. Απίστευτη τεχνική, ξέρει που να χαϊδέψει και που να βάλει δύναμη, με έκανε 10 χρόνια νεώτερο.
Ο τελευταίος μυς που ασχολείται είναι - σωστα μαντέψατε- αυτός που κάνει μετά όλη τη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Και όπως μου τον είχε κάνει μπετόβεργα δίνει και μια πίπα ακάποτη με πέρασμα τις μπάλες που με έκανε θηρίο. Ακολούθηκε άγριο γαμήσι με πάθος, αρχικά εγώ στο κρεβάτι ανάσκελα και αυτή από πάνω. Μετά εγώ όρθιος και αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι και τέλος εγώ όρθια και αυτή ημιξαπλωμένη στο κρεβάτι του μασάζ και να την καρφώνω από πίσω.
Μετά με έκανε και μπάνιο. Τιμή: 80 ευρώ - vlf μέχρι το τελευταίο σέντι.
Καλή η Αλίνα ,εγώ όμως από σήμερα έγινε Βικτωριανός. Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους τους μερακλήδες του σεξ.
Αρχικά πήγα Στουρνάρη 29 για Μόνικα αλλά είχε δουλειά και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω έστειλα μήνυμα στο viber για Σουλίου 4 και ρώτησα για Βικτώρια. Με τα πόδια ήμουν εκεί σε 5'. Ανεβαίνω στον 5ο και σαλονάρισμα από τα κορίτσια.
Ρίτα - Ελένη - Άννα: Όλες αδύνατες με ωραία σώματα, ωραίο πρόσωπο ηλικιακά 25-35.
Εγώ πήγα όμως για Βικτώρια. Η Βικτώρια είναι από Αλβανία, πρέπει να είναι γύρω στα 40 με μαύρο σπαστό μαλλί. Το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο ,θα έλεγα και άσχημο. Από το πηγούνι και κάτω όμως έχουμε ένα κορμι κόλαση για όσους θέλουν καμπύλες. Μεγάλα βυζιά χωρίς όμως να είναι πλαδαρά και τέλεια ρώγα, κωλάρα όχι σφιχτή πέτρα αλλά κρατιέται καλά και λεπτά πόδια. Έχει κιλά στην κοιλιά (μάλλον φίλη του αλκοόλ) ,για όσους θέλουν χυμώδες σώμα είναι μια χαρά.
Τι κάνει όμως τη Βικτώρια ξεχωριστή: Θα έλεγα ότι η κοπέλα έχει διδακτορικό στο μασάζ. Τέτοια λεπτομέρεια σε κάθε μυ την είχα δει μόνο στην Ταϋλάνδη. Απίστευτη τεχνική, ξέρει που να χαϊδέψει και που να βάλει δύναμη, με έκανε 10 χρόνια νεώτερο.
Ο τελευταίος μυς που ασχολείται είναι - σωστα μαντέψατε- αυτός που κάνει μετά όλη τη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Και όπως μου τον είχε κάνει μπετόβεργα δίνει και μια πίπα ακάποτη με πέρασμα τις μπάλες που με έκανε θηρίο. Ακολούθηκε άγριο γαμήσι με πάθος, αρχικά εγώ στο κρεβάτι ανάσκελα και αυτή από πάνω. Μετά εγώ όρθιος και αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι και τέλος εγώ όρθια και αυτή ημιξαπλωμένη στο κρεβάτι του μασάζ και να την καρφώνω από πίσω.
Καλή η Αλίνα ,εγώ όμως από σήμερα έγινε Βικτωριανός. Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους τους μερακλήδες του σεξ.
Τελευταία τροποποίηση:
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Τι λοκω???Σουλίου 4. Επίσκεψη Δευτέρα 31/7 - 17:00
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Με κρανος πιπα ημπσρμαρα;Μπαρμπαρα
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
zero Η κορίνα δεν ήταν καπου στη ΦΩΚΙΩΝΟΣ κοντα στη Πατησίων?Φίλε το μαγαζί αυτό έχει κλείσει εδώ και χρόνια οριστικά δυστυχως.
Μιλάς για την Ουκρανή μιλφαρα Κορίνα. Δυστυχώς και αυτή έχει σταματήσει οριστικά
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.633
- Πόντοι
- 42.697
Ναι φίλε ακριβως. Το μαγαζί ήταν στην Ιμβρου 2 στον πρώτο όροφο κοντά στην Φωκίωνος. Υπήρχε εδώ και σχετικό θρεντzero Η κορίνα δεν ήταν καπου στη ΦΩΚΙΩΝΟΣ κοντα στη Πατησίων?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.633
- Πόντοι
- 42.697
Λογικά έχει σταματήσει από παντούεπειδη αρχισαμε τις αναζητησεις, μηπως γνωριζει καποιος εαν η ρουμανα η ελενη με τα πρασινα ματια που δουλευε τελευταια στην ηλιουπολη και στην συγγρου, εξασκει ακομα το επαγγελμα και αν ναι που? ευχαριστω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.374
- Πόντοι
- 5.916
ρε τι την ψάχνεις την γρια΄???? ήμαρτον!!!!!! συνέλθετε!!!!!!!!!! και να πω ότι ήταν και καλή στις υπηρεσίες της....πολύ μάπα!!!!!!! τί εκθειασμός είναι αυτός για τις μάπες? έλεος!!!!!!! συνέλθετε μερικοί επαναλαμβάνω διότι εξαιτίας σας τραβάμε αυτά που τραβάμεεπειδη αρχισαμε τις αναζητησεις, μηπως γνωριζει καποιος εαν η ρουμανα η ελενη με τα πρασινα ματια που δουλευε τελευταια στην ηλιουπολη και στην συγγρου, εξασκει ακομα το επαγγελμα και αν ναι που? ευχαριστω
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.555
μαλλον δεν θα περναγες καλα μαζι της....σεβαστη η αποψη σου, ομως θα πρεπει να ειναι σεβαστη και η δικη μου...ρε τι την ψάχνεις την γρια΄???? ήμαρτον!!!!!! συνέλθετε!!!!!!!!!! και να πω ότι ήταν και καλή στις υπηρεσίες της....πολύ μάπα!!!!!!! τί εκθειασμός είναι αυτός για τις μάπες? έλεος!!!!!!! συνέλθετε μερικοί επαναλαμβάνω διότι εξαιτίας σας τραβάμε αυτά που τραβάμε
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.374
- Πόντοι
- 5.916
μαλλον δεν θα περναγες καλα μαζι της....σεβαστη η αποψη σου, ομως θα πρεπει να ειναι σεβαστη και η δικη μου...
Όχι καθόλου σεβαστές δεν είναι οι απόψεις ατόμων που πάνε με μπάζα διότι δε σέβονται το όμορφο γούστο των υπολοίπων και εξαιτίας των, μας φέρνουν μπάζα κατα 90% ή όμορφες με μέτριες υπηρεσίες....θα είναι σεβαστές αν πηγαίνετε μόνο φυλής μεταξουργείο και μας αφήσετε εμάς στα μασατζίδικα να έχουμε όμορφο επίπεδο όμορφες πουτάνες με καλές υπηρεσίες!!!!!!!!!! Ακούς εκεί...μάλλον δε πέρασες καλά μαζί της........με 50αρα με σταφιδιασμένο δέρμα και κιρσούς στα πόδια!!!!!!!!μαλλον δεν θα περναγες καλα μαζι της....σεβαστη η αποψη σου, ομως θα πρεπει να ειναι σεβαστη και η δικη μου...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.235
- Πόντοι
- 19.505
πρωινή ζοφερή βολτούλα σε Μπουζιάνη, Εθν. Μακαρίου και Νιρβάνα
Μοναδική οπτική όαση η Πάολα και η Όλγα στο Νιρβάνα
Δυστυχώς η Πάολα είχε ραντεβού
Μοναδική οπτική όαση η Πάολα και η Όλγα στο Νιρβάνα
Δυστυχώς η Πάολα είχε ραντεβού
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.235
- Πόντοι
- 19.505
συνέχεια στο medusa, στην υποδοχή η Αντριάννα, διαθέσιμη μόνο η Αρίνα, μακρυά από τα γούστα μου
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα μύστες ξέρουμε κάτι για την εβελινα τη gilfhttps://www.safesex.gr/ads/sexual-services/sexual-services-from-women/show/evelina-sexi-gilf-44177
Σουλίου 4.
Επισκεψη πριν καμιά δεκαριά μέρες.
Πέρασμα με Ελένη.
Λεπτή, μελαχρινή κοπέλα με καλό σώμα και καλό πρόσωπο.
Στα πριν καλό μασαζακι, πολύ λάδι και έκπληξη ένα τρομερό body to body, που έτριβε το νινακι της πάνω μου σαν τρελή.
Καλό β μέρος με αρκετές στάσεις στο μασαζοκρεβατο και δυναμική συμμετοχή από μέρους της κοπέλας.
Περασα καλά.
Μοναδική παραφωνία ο κλιματισμός, που είτε δεν αποδίδει είτε τον ανοίγουν την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα όταν έχει ζέστη να γίνεσαι μούσκεμα στον ιδρώτα πριν καν αρχίσει ο αγώνας.
Επισκεψη πριν καμιά δεκαριά μέρες.
Πέρασμα με Ελένη.
Λεπτή, μελαχρινή κοπέλα με καλό σώμα και καλό πρόσωπο.
Στα πριν καλό μασαζακι, πολύ λάδι και έκπληξη ένα τρομερό body to body, που έτριβε το νινακι της πάνω μου σαν τρελή.
Καλό β μέρος με αρκετές στάσεις στο μασαζοκρεβατο και δυναμική συμμετοχή από μέρους της κοπέλας.
Περασα καλά.
Μοναδική παραφωνία ο κλιματισμός, που είτε δεν αποδίδει είτε τον ανοίγουν την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα όταν έχει ζέστη να γίνεσαι μούσκεμα στον ιδρώτα πριν καν αρχίσει ο αγώνας.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.633
- Πόντοι
- 42.697
Σχετικά άνεση στους δρόμους λόγω Αυγούστου οπότε εύκολο πέρασμα από το Silver spa
Σήμερα στην πόρτα η Βικαρα και φουλ μεγάλο ρόστερ με εκπλήξεις!
Τζενη , η αξιόπιστη μιλφ
,Σελιν η μιλφαρα με τις βυζαρες
Σαμπρινα , η Νέα βυζαρου του καταστήματος
Αννα ,η μελαχρινή με το μακριά μαλλιά και το ωραίο κορμη
Ευα η νεαρή νόστιμη
Αντζελα στο δωμάτιο
Και μια νέα κοπέλα η Νεφέλη.
Δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Πολύ όμορφη γύρω στα 25 μετρίου αναστήματος με μακριά μαύρο μαλλί και πολύ ωραίο σώμα. Μάλλον Ελληνίδα. Λίγο ντροπαλή στο σαλόνι η Βίκυ μου είπε δουλεύει πρώτη φορά....πολύ ωραίο μωρο
Βασικά νομίζω τώρα το κατάστημα έχει το δυνατότερο ρόστερ που είχε ποτέ
Σήμερα στην πόρτα η Βικαρα και φουλ μεγάλο ρόστερ με εκπλήξεις!
Τζενη , η αξιόπιστη μιλφ
,Σελιν η μιλφαρα με τις βυζαρες
Σαμπρινα , η Νέα βυζαρου του καταστήματος
Αννα ,η μελαχρινή με το μακριά μαλλιά και το ωραίο κορμη
Ευα η νεαρή νόστιμη
Αντζελα στο δωμάτιο
Και μια νέα κοπέλα η Νεφέλη.
Δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Πολύ όμορφη γύρω στα 25 μετρίου αναστήματος με μακριά μαύρο μαλλί και πολύ ωραίο σώμα. Μάλλον Ελληνίδα. Λίγο ντροπαλή στο σαλόνι η Βίκυ μου είπε δουλεύει πρώτη φορά....πολύ ωραίο μωρο
Βασικά νομίζω τώρα το κατάστημα έχει το δυνατότερο ρόστερ που είχε ποτέ
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.280
- Πόντοι
- 5.946
??? γιατί δεν λες το σάιτ?γνωστο σαιτ εφημεριδας με Αγγελιες