Σουλίου 4. Επίσκεψη Δευτέρα 31/7 - 17:00
Μασέζ: Βικτώρια
Αρχικά πήγα Στουρνάρη 29 για Μόνικα αλλά είχε δουλειά και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω έστειλα μήνυμα στο viber για Σουλίου 4 και ρώτησα για Βικτώρια. Με τα πόδια ήμουν εκεί σε 5'. Ανεβαίνω στον 5ο και σαλονάρισμα από τα κορίτσια.
Ρίτα - Ελένη - Άννα: Όλες αδύνατες με ωραία σώματα, ωραίο πρόσωπο ηλικιακά 25-35.
Εγώ πήγα όμως για Βικτώρια. Η Βικτώρια είναι από Αλβανία, πρέπει να είναι γύρω στα 40 με μαύρο σπαστό μαλλί. Το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο ,θα έλεγα και άσχημο. Από το πηγούνι και κάτω όμως έχουμε ένα κορμι κόλαση για όσους θέλουν καμπύλες. Μεγάλα βυζιά χωρίς όμως να είναι πλαδαρά και τέλεια ρώγα, κωλάρα όχι σφιχτή πέτρα αλλά κρατιέται καλά και λεπτά πόδια. Έχει κιλά στην κοιλιά (μάλλον φίλη του αλκοόλ) ,για όσους θέλουν χυμώδες σώμα είναι μια χαρά.
Τι κάνει όμως τη Βικτώρια ξεχωριστή: Θα έλεγα ότι η κοπέλα έχει διδακτορικό στο μασάζ. Τέτοια λεπτομέρεια σε κάθε μυ την είχα δει μόνο στην Ταϋλάνδη. Απίστευτη τεχνική, ξέρει που να χαϊδέψει και που να βάλει δύναμη, με έκανε 10 χρόνια νεώτερο.
Ο τελευταίος μυς που ασχολείται είναι - σωστα μαντέψατε- αυτός που κάνει μετά όλη τη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Και όπως μου τον είχε κάνει μπετόβεργα δίνει και μια πίπα ακάποτη με πέρασμα τις μπάλες που με έκανε θηρίο. Ακολούθηκε άγριο γαμήσι με πάθος, αρχικά εγώ στο κρεβάτι ανάσκελα και αυτή από πάνω. Μετά εγώ όρθιος και αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι και τέλος εγώ όρθια και αυτή ημιξαπλωμένη στο κρεβάτι του μασάζ και να την καρφώνω από πίσω.
Μετά με έκανε και μπάνιο. Τιμή: 80 ευρώ - vlf μέχρι το τελευταίο σέντι.
Καλή η Αλίνα ,εγώ όμως από σήμερα έγινε Βικτωριανός. Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους τους μερακλήδες του σεξ.