paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας. Έχετε κανα νεο απο την Βικτώρια που δούλευε στο Καλλιρόης 38?
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Το ζανοσπιτο μου θυμιζει καποιος που ειναι και τροπο επικοινωνιας; Μεγαλωνουμε και ξεχναμε!
Εγώ πάλι την πέτυχα σαν μοναδική διαθέσιμη εκείνη την ώρα και έφυγα ,δεν ήξερα ότι είναι καλή ,χαζομαραΑυτήν την Ντιάνα την έχω βάλει στο πρόγραμμα κι εγώ από τότε που την είδα πρώτη φορά που έκανε χρέη σεριφισσας στη θέση της Σοφίας.
Δεν την έχω πετύχει να <<εργάζεται>> σε άλλες δύο επισκέψεις μου από τότε γαμω την γκαντεμια μου.
Είναι πολύ καβλοφατσα.
Η Βικτώρια είναι στο Σουλίου.Χαιρετώ τους μύστες. Η Βικτώρια δουλεύει ακόμη Σουλίου 4; Αν ναι, μπορώ να μάθω κάπως ποιες ώρες;
Επειδή είμαι στο τρέξιμο έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις. Υπάρχει κάποια στο στιλ Αλίνα από Σολωμού 70; Δηλαδή καλό μασάζ και μιλφ, με πιασίματα; Δε με απασχολεί περιοχή της Αθήνας και κόστος.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Την είδα την νέα σεριφισσα με το ξανθό κοντό μαλακι.
Η Ντιάνα είναι ?
Ενδιαφέρον.
Είσαι κρυφή πληγή εσύΕγώ πάλι την πέτυχα σαν μοναδική διαθέσιμη εκείνη την ώρα και έφυγα ,δεν ήξερα ότι είναι καλή ,χαζομαρα
Ηλικία ;
Παρότι στην υποδοχή η Ντιάνα μήπως περνάει αν ερωτηθεί ?Αυτήν την Ντιάνα την έχω βάλει στο πρόγραμμα κι εγώ από τότε που την είδα πρώτη φορά που έκανε χρέη σεριφισσας στη θέση της Σοφίας.
Δεν την έχω πετύχει να <<εργάζεται>> σε άλλες δύο επισκέψεις μου από τότε γαμω την γκαντεμια μου.
Είναι πολύ καβλοφατσα.
ε βεβαια περναει.Παρότι στην υποδοχή η Ντιάνα μήπως περνάει αν ερωτηθεί ?
Λέω εγώ …
Αν εκτελεί χρέη υποδοχής λίγο δύσκολο τό βλέπω.Παρότι στην υποδοχή η Ντιάνα μήπως περνάει αν ερωτηθεί ?
Λέω εγώ …
Μάλλον αυτό να συμβαίνει … έχουν τους όρους τουςΑν εκτελεί χρέη υποδοχής λίγο δύσκολο τό βλέπω.
Πολυ κοντα στο Σολωμου, πήγαινε Στουρνάρη 29, δες Μονικα, Λια και Βερονικα και δεν θα ξανά ψάξεις την Αλινα....Χαιρετώ τους μύστες. Η Βικτώρια δουλεύει ακόμη Σουλίου 4; Αν ναι, μπορώ να μάθω κάπως ποιες ώρες;
Επειδή είμαι στο τρέξιμο έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις. Υπάρχει κάποια στο στιλ Αλίνα από Σολωμού 70; Δηλαδή καλό μασάζ και μιλφ, με πιασίματα; Δε με απασχολεί περιοχή της Αθήνας και κόστος.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Αφού είδα και αποειδα από 3ια studio με μέτριες κορασιδες ,έκανα στροφή για Λαγουμτζη , στην υποδοχή η ευγενέστατη κυρία Σοφία και κορασιδες αριθμός 8 , είδα τις 6 οι 2 δωμάτιο , έχουμε και λέμε Βαλεντινα δωμάτιο κλεισμένη για 2ωρο παρακαλώ , υπόλοιπες Χριστίνα νεαρή , Αναστασία σκινυ μιλφ , Ιλονα νεαρή κι αυτή , Μαρία , Αγγελική, Μελίνα μεγάλες και αδιάφορες για τα γούστα μου , και τέλος Ντιανα λεπτή σκινυ μιλφ με ξανθό καρέ μαλλακι απίστευτο σώμα για την ηλικία της , η επιλογή μονόδρομος με την Ντιανα όπου πέρασα σούπερ άλλη μια φορά με απιστευτα γλωσσοφιλα και τσιμπουκαρα επιπέδου Ρωσσιδαρας , λεπτομέριες στην κριτική που θα ακολουθήσει .....
Την είδα την νέα σεριφισσα με το ξανθό κοντό μαλακι.
Η Ντιάνα είναι ?
Ενδιαφέρον.
Τωρα ανακαλυψαμε την Ντιανα! Στην αναβροχια καλο και το χαλαζι, χεχεχεΠαρότι στην υποδοχή η Ντιάνα μήπως περνάει αν ερωτηθεί ?
Λέω εγώ …