Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.161
- Πόντοι
- 7.046
Τύπε είναι όπως με τα αυστηρά μασάζ στο σπίτι, πουΦερνουν γυναικες που δεν κανουν σεξ? Τι αλλο θα ακουσουμε!
Τύπε είναι όπως με τα αυστηρά μασάζ στο σπίτι, πουΦερνουν γυναικες που δεν κανουν σεξ? Τι αλλο θα ακουσουμε!
Δυστυχώς κανείς λάθος η έχεις μπερδέψει την Izabella με την Νικόλ....Αν δεν κάνω λαθος προσφέρει μόνο μαλακια όχι πιπα και σεξ. Θυμάμαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Όποτε αν είναι κλεισμένη τόσες ώρες άπορω γιατί με τέτοιο πρόγραμμα. Εκτός αν είναι κούκλα ( δεν την έχω δει) .
Η Νάντια στο silver spaΚαλησπέρα,
Υπάρχει μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής, αν υπάρχει κάπου Ασιάτισσα σχετικά εμφανισιμη;
... και που νομιζουν πως ειναι και οι μοναδικοι που το καταφερανΤύπε είναι όπως με τα αυστηρά μασάζ στο σπίτι, πουτα ναυάγιαοι τυποι ελπιζουν πως θα "γοητευσουν και θα γαμηκουν" την σεμνή μασατζου για το "κάτι παραπάνω ", συν φυσικά 200-300€ για να να την "κατακτήσουν ".
Έχει κάτι τέτοιους και στο νήμα του γκλαμούρ... και που νομιζουν πως ειναι και οι μοναδικοι που το καταφεραν![]()
σωστοοος.Έχει κάτι τέτοιους και στο νήμα του γκλαμούρ
Αυτα μονο; Εδω πανε τις πουτανες στο Ιθακη και σκανε 500κοσαρικα.Τύπε είναι όπως με τα αυστηρά μασάζ στο σπίτι, πουτα ναυάγιαοι τυποι ελπιζουν πως θα "γοητευσουν και θα γαμηκουν" την σεμνή μασατζου για το "κάτι παραπάνω ", συν φυσικά 200-300€ για να να την "κατακτήσουν ".
Και ξεχασες και την Στελλα το αλλο δυνατο μοναδικο κοριτσι της Μπακνανα !!!!!Καταδρομική την προηγουμενη Πέμπτη στο Μπακνανα, άλλο ένα μαγαζι που το πάρκινγκ είναι στοίχημα εκτος αν έχω χάσει πάλι κατι.....
Τρεις κοπέλες που ανακοινώνονται καθημερινά πρωτη βγήκε η μικρή Βραζιλιάνα με ηλικία χ=26 και μετα οι άλλες δυο με 2χ+α και 2χ+Β για να θυμίσουμε τα μαθηματικά του γυμνασίου. Ωραιο παιδί η Βραζιλιάνα, αρκετα μινιόν. Απο τις άλλες δυο επέλεξα τη Εβελίνα που ηταν πιο στα γούστα μου. Η μαυρουλα της ρεσεψιόν κλασσικά εκεί άκρως ομιλητικη....
Το μαγαζι εχει μείνει πίσω απο αρκετα αλλα και θα έλεγα στο μέσο όρο.
Η Εβελίνα καλο σερβις με τυπική διαθεση χωρίς μα και μου που ανέβαινε οσο περνούσε η ώρα. Το μασαζ προσεκτικό και λεπτομερές και στο δεύτερο γύρο ένα πολυ καλο στοματικο με τελείωμα στο στόμα.
Ολα καλά αυτο που μου έκανε αρνητική εντυπωση είναι ότι δεν έπλυνε ούτε τα χέρια της ιδιαίτερα μετα απο 25 λεπτα σεξ του πρώτου γύρου....
Δεν τα έκλαψα τελικά αλλα πρώτον το μαγαζι χρειάζεται ανακαίνιση και σε ένα χώρο που κάποτε με Έλενα έφευγες τρελαμένος με απολέπιση, σοκολατοποιημενες καταστάσεις, Νουρου κλπ. Οι τωρινές είναι πολυ μακρυά.....
Εχω ενα μηνα κοντα να παω...Νομιζω οτι ειναι λεει παπατζες ο γνωστος σου. Αυστηρα μασαζ μονοΠαίδες ένας φίλος εξωθεσμικος μου λάλησε ότι γνωστοί του πάνε και γαμανε μοντέλα στο mymassage Καλλιθέα .... Να τους πιστέψω;
κοίτα και προχθές εσω...θεσμικός κυκλοφόρησε πως ο μέσσι φοράει τα ερυθρόλευκα και θα πετάξει στα μούτρα του ντέιβιντ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Αύριο η άφιξή του στο ΕΛ ΒΕΛ στις 16:45Παίδες ένας φίλος εξωθεσμικος μου λάλησε ότι γνωστοί του πάνε και γαμανε μοντέλα στο mymassage Καλλιθέα .... Να τους πιστέψω;
Θα είναι και η Ρίζα εκεί να του κάνει μασαζ προστάτη.......κοίτα και προχθές εσω...θεσμικός κυκλοφόρησε πως ο μέσσι φοράει τα ερυθρόλευκα και θα πετάξει στα μούτρα του ντέιβιντ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Αύριο η άφιξή του στο ΕΛ ΒΕΛ στις 16:45
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Το ζανοσπιτο μου θυμιζει καποιος που ειναι και τροπο επικοινωνιας; Μεγαλωνουμε και ξεχναμε!