chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.118
- Πόντοι
- 2.846
Αξίζει peter είναι αρχοντικό το μιλφ και είναι φουλ καυλιαρα μέσα στο δωμάτιο, για εμένα έχει πολύ εκφυλο πρόσωπο , ειδικά όταν σε τσιμπουκωνει αυτό το γλυκό προσωπάκι και σε κοιτάει με την τσαπου στο στόμα είναι τρέλα αυτή η εικόνα, στάζουν σαλια παντού και στα έχει κάνει μούσκεμα τα @@ , πραγματικά τα γράφω αυτά τώρα και μου έχει γίνει πέτρα πάλι το καυλι, για εμένα έχει γίνει στανταρακι πλέον η Ντιανα.Αυτήν την Ντιάνα την έχω βάλει στο πρόγραμμα κι εγώ από τότε που την είδα πρώτη φορά που έκανε χρέη σεριφισσας στη θέση της Σοφίας.
Δεν την έχω πετύχει να <<εργάζεται>> σε άλλες δύο επισκέψεις μου από τότε γαμω την γκαντεμια μου.
Είναι πολύ καβλοφατσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αξίζει peter είναι αρχοντικό το μιλφ και είναι φουλ καυλιαρα μέσα στο δωμάτιο, για εμένα έχει πολύ εκφυλο πρόσωπο , ειδικά όταν σε τσιμπουκωνει αυτό το γλυκό προσωπάκι και σε κοιτάει με την τσαπου στο στόμα είναι τρέλα αυτή η εικόνα, στάζουν σαλια παντού και στα έχει κάνει μούσκεμα τα @@ , πραγματικά τα γράφω αυτά τώρα και μου έχει γίνει πέτρα πάλι το καυλι, για εμένα έχει γίνει στανταρακι πλέον η ΝτιαναΑυτήν την Ντιάνα την έχω βάλει στο πρόγραμμα κι εγώ από τότε που την είδα πρώτη φορά που έκανε χρέη σεριφισσας στη θέση της Σοφίας.
Δεν την έχω πετύχει να <<εργάζεται>> σε άλλες δύο επισκέψεις μου από τότε γαμω την γκαντεμια μου.
Είναι πολύ καβλοφατσα.