professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.764
- Πόντοι
- 11.096
.....
Και μόνο με αυτή την απάντηση, κερδίζετε πολλά!Καλησπέρα σας συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας αλλά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο σαλόνι και δεν μπορούσαμε να υποδεχτούμε τον κόσμο για αυτό και βλέπετε δεν μπορούσαμε να σας περάσουν μέσα είχαμε πρόβλημα με το air condition του σαλονιού. Κςαι ήταν γεμάτο το κατάστημά μας εργαλεία του τεχνικού για αυτό βλέπετε και δεν μπορούσα να σας υποδεχτούμε θα σας στείλω ένα προσωπικό μήνυμα με έναν κωδικό για έκπτωση 50% σε όποιο πρόγραμμα και να διαλέξετε στο χώρο μας. Και πάλι θα σας ζητήσουμε συγνώμη αλλά που δεν μπορούσαμε εκείνη την ώρα να σας υποδεχτούμε ούτε μπορούσατε να περάσετε στο σαλόνι γιατί οι εργασίες γινόντουσαν μέσα στο σαλόνι και πάλι συγνώμη .
Καλό απόγευμα
Καλημέρα σας να έρθετε και εσείς μία μέρα το μαγαζί μας να σας κεράσουμε ένα καφεδάκι έστω και για γνωριμία Δεν χρειάζεται να πάρετε πρόγραμμαΚαι μόνο με αυτή την απάντηση, κερδίζετε πολλά!
Μπράβο από μένα!
Εννοείται θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία!Καλημέρα σας να έρθετε και εσείς μία μέρα το μαγαζί μας να σας κεράσουμε ένα καφεδάκι έστω και για γνωριμία Δεν χρειάζεται να πάρετε πρόγραμμα
Ή λαρισα σέ κάτι τέτοια είναι εγγύηση.Και μόνο με αυτή την απάντηση, κερδίζετε πολλά!
Μπράβο από μένα!
Έχω ακούσει για την Λαρίσσα ...Ή λαρισα σέ κάτι τέτοια είναι εγγύηση.
ρε μην ασχολείσαι με τα νούμερα της κοινωνίας που κυκλοφορούν!!!!!!!! μη δίνετε λεφτά σε κακές υπηρεσίες!!!!!!!!!! ποτέ!!!!!!!! να μάθουν να σέβονται τον χρόνο και τον κόπο του πελάτη να ανταποκριθεί οικονομικά στο αυτονόητο......τις πολύ καλές υπηρεσίες όχι τις μέτριες που προσφέρει και η συγκεκριμένη αλλά και πολλές άλλες(σχεδόν το 90% δηλ.)Καλησπέρα γνωρίζει κανείς το πρόγραμμα της Καρολίνας ; (Η μαύρη ανεξάρτητη πλέον) Γιατί έτσι και τη ρωτήσω θα φάω μπλοκ σίγουρα
Όταν είχα πάει εγώ ήταν μασατζιδικο που πέρναγες καλά αυτό ξερω εγώ....Παιδιά καλησπέρα μια διευκρίνηση θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος. Το σύγκρου 108 έχει γίνει στούντιο δλδ υπηρεσίες 50 ευρώ μια ξελαφρωση στα 10 λεπτά ή έχει μείνει μασατζιδικο?γιατί στο άλλο σίτε το έχουν στην κατηγορία των στούντιο και είδα στις φώτο δύο πολύ καλές αν είναι μασατζιδικο να παω αν έχει περάσει κάνεις τελευταία και έχει προσωπική άποψη.
Να σαι καλά αδερφέ ευχαριστώ. Αν έχεις δυνατότητα μόνο να μου πεις πριν πόσο καιρό πέρασες κοαν είχε δύο λατίνες καλές που είδα στις.φωτο μια καταλεγια κάπως έτσι και μια Ναόμι φενοντια πολύ δυνατές και λέω. Α περάσω. Ευχαριστώ και πάλιΌταν είχα πάει εγώ ήταν μασατζιδικο που πέρναγες καλά αυτό ξερω εγώ....
Και 80 ευρώ ίσως πιο vfm...60 λεπτα 90 ευρω ειναι το σωστο
Αν δεν κάνω λαθος προσφέρει μόνο μαλακια όχι πιπα και σεξ. Θυμάμαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Όποτε αν είναι κλεισμένη τόσες ώρες άπορω γιατί με τέτοιο πρόγραμμα. Εκτός αν είναι κούκλα ( δεν την έχω δει) .Μετα το καζο που φαγανε με εκεινο το τριο από 20χρονα μαλλον η Βίκυ την πασαρει σε στενό κυκλο την Ιζαμπελα προφανως με άλλη τιμολόγηση .
Καλυτερα να απεχει το πόπολο γιατι θα επαναστατησουν τα αλλα κοριτσια και θα θελουν και αυτά αυξήσεις .
Αλλωστε μια σταση κανει η Ιζαμπελλα στο δρόμο για την Μυκονο .
με τέτοιο πρόγραμμα δεν περνάμε πες της...Αν δεν κάνω λαθος προσφέρει μόνο μαλακια όχι πιπα και σεξ. Θυμάμαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Όποτε αν είναι κλεισμένη τόσες ώρες άπορω γιατί με τέτοιο πρόγραμμα. Εκτός αν είναι κούκλα ( δεν την έχω δει) .
Φερνουν γυναικες που δεν κανουν σεξ? Τι αλλο θα ακουσουμε!με τέτοιο πρόγραμμα δεν περνάμε πες της...