Μα εννοειται ειναι στρην τιμη.Μια απορία, αν θέλεις και ξέρεις, απαντας: το 69 στην τιμή ή και αυτό +20; Μιλάμε για μασάζ, όχι στούντιο.
Τελικα ο φιλος με την αδοκιμη εντελως εκφραση μπερδεψε τον κοσμο ....
Μα εννοειται ειναι στρην τιμη.Μια απορία, αν θέλεις και ξέρεις, απαντας: το 69 στην τιμή ή και αυτό +20; Μιλάμε για μασάζ, όχι στούντιο.
Όπως βλέπεις, μερικούς δεν τους νοιάζει αν βρίσκονται στο σαλόνι μαζί με άλλους - κ καλά κάνουν -, αντίθετα θα τους άρεσε κάτι τέτοιο!............Κωμικό το όλο σκηνικό με τα παραβάν, τουλάχιστον για εμένα. Αφήστε να βλέπουμε ο ένας την φάτσα του άλλου, αγαπάτε αλλήλους και give peace a chance .
Ρε φίλε, τώρα με τις μάσκες , είναι η χαρά του παντρεμένου. Φοράς την μάσκα και ασε τους να μαντέψουν ποιός είσαι.Σημαντική ερώτηση ( για μένα τουλάχιστον)!
Ποιο μασατζιδικο θα προτείνατε ως το ποιο διακριτικό που δε μπορεί να σε πάρει εύκολα κάποιο μάτι; Έχω διαβάσει για κάποια που ανοίγουν κουρτίνες κλπ. Ισχύει; Υπάρχει κάποιο αρκετά διακριτικό;
Ευχαριστώ
Μπαρμπαρα.
Τελευταια εβδομαδα μαζι μας
Να σε βάλει το "άλογο" κάτω, να πεις το Δεσπότη...Παναγιώτη!
Μακάρι να ήμουν Αθήνα...Είναι κα΄τι παραπάνω από σίγουρο, ότι αξίζει να τη γνωρίσω! Για Θεσσαλονίκη, γνωρίζετε αν θα έρθει και που;Μπαρμπαρα.
Τελευταια εβδομαδα μαζι μας
Εσυ το δοκιμασες το αλογο,η ετσι λες απο φωτο????? υπάρχει στη πραγματικότητα ονοματεπώνυμο Δεσπότης Παναγιώτης. Στη Λήμνο
Δυστυχώς, ότι είδα από φωτό...Με ιντριγκάρει και με "φτιάχνει" πολύ η παρουσία της...Αν ήμουν Αθήνα, θα περνούσα από το ελαιοτριβείο για τα περαιτε΄ρω...Ως τότε, είμαι σε αναμονή...Εσυ το δοκιμασες το αλογο,η ετσι λες απο φωτο?????
Λίγες μέρες πριν, οι κραυγές ηδονής από το "άλογο" ακουγόντουσαν μέχρι κάτω κ σκέπασαν προς στιγμή το θόρυβο των μηχανών του συνεργείου αυτοκινήτων, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.Εσυ το δοκιμασες το αλογο,η ετσι λες απο φωτο?????
Δυστυχώς, ότι είδα από φωτό...Με ιντριγκάρει και με "φτιάχνει" πολύ η παρουσία της...Αν ήμουν Αθήνα, θα περνούσα από το ελαιοτριβείο για τα περαιτε΄ρω...Ως τότε, είμαι σε αναμονή...
Εσυ ησουν ο μπηχτης???Λίγες μέρες πριν, οι κραυγές ηδονής από το "άλογο" ακουγόντουσαν μέχρι κάτω κ σκέπασαν προς στιγμή το θόρυβο των μηχανών του συνεργείου αυτοκινήτων, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.
Όχι, γιατί απλά εκείνη την μέρα με απασχολούσε η Μικάελα.Εσυ ησουν ο μπηχτης???
Σε στουντιο με 100 παιρνεις μιση ωρα,ενω εκει μια!Αρα καλυτερα σου ηρθε,σωστα?Συνεχεια βαζω πλωρη για paradise.
Αναμεικτα συναισθηματα. Μου εμφανισε Μπαρμπαρα, Μικαερα και Αλεξια. Η Αλεξια μονο body2body στα 120€. Ουτε το σκεφτηκα.
Η Μπαρμπαρα δοκιμαστηκε.
100€ για ελευθερο στοματικο. Αλλιως η μια ωρα 80€. Τσιμπημενο για μενα, αλλα η κοπελα προσχαρη και ομορφη.
Ξαπλωνω, ερχεται και μου αρχιζει ενα χαδι στις γαμπες…χαδι λεμε. Λιγο χαδι εδω, λιγο χαδι εκει…μασαζ δεν ηταν.
Στα επομενα… εξαιρετικη ακαπωτη. Γενικα φουλ συμμετοχη. Το δευτερο μερος λοιπον μια χαρα.
Ομως αν ηθελα αυτο πηγαινα σε ενα στουντιο και πληρωνα 100€ κι επαιρνα μασαζ και ακαπωτο. Η κοπελα επισης δεν μιλαει αγγλικα, μονο ισπανικα. Αυτο για να μην νομιζετε πως θα κανετε αναλυσεις για το μεταναστευτικο.
Εφυγα ικανοποιημενος απο την κοπελα αλλα οχι απο το μασαζ.