Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.559
Πόντοι
1.196
Εσυ ησουν ο μπηχτης???
Όχι, γιατί απλά εκείνη την μέρα με απασχολούσε η Μικάελα.
Έχει ανέβει σχετική κριτική μου, που εξηγεί το σκηνικό.
Προσωπική εμπειρία είχα λίγες μέρες μετά.
Μόλις βρω χρόνο, θα ακολουθήσει κριτική.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σημερινη πρωινη βολτα.
Επικοινωνια στο whatsap με Σουλιου2.
Τι ωρα ανοιγετε; 11
Δλδ τα κοριτσια ειναι εκει στις 11;
Ειμαστε διακοπες. Η Ελενα και η ευη μονο θα ειναι.
Μετα απο λιγο… η Ελενα στις 11:30. Η Ευα στις 12:30.
Ειμαι στο δρομο για να παω γιατι ηθελα να δω την Ελενα…μολις παρκαρω λεω, κατσε να περπατησω μεχρι τη Στουρναρη 29.
Ανεβαινω, η νεαρα με καθιζει στο σαλονι για να βγει ενας κουμπαρος που μολις ειχε αδειασει.
Μου λεει…μιση ωρα 60, μια ωρα 80.
Μετα απο λιγο παρελαση, δεν θυμαμαι ονοματα, συγκρατησα μονο την Ειρηνη που μου εκανε κλικ για να περασω. Της λεω της υποδοχης…το προγραμμα της;
Απαντηση: εχουμε διαφορα μασαζ…αν θελετε κατι αλλο εμεις δεν κανουμε. Η κοπελα που ειναι στην υποδοχη λειπει.
Της λεω δλδ 80 ειναι μονο μασαζ; Παραπερα δεν εχει; Οχι. Οκ, εγω θελω και παραπερα της κανω, δεν μου κανει. Χασανε το 80ρι, σηκωθηκα κι εφυγα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συνεχεια βαζω πλωρη για paradise.
Αναμεικτα συναισθηματα. Μου εμφανισε Μπαρμπαρα, Μικαερα και Αλεξια. Η Αλεξια μονο body2body στα 120€. Ουτε το σκεφτηκα.
Η Μπαρμπαρα δοκιμαστηκε.
100€ για ελευθερο στοματικο. Αλλιως η μια ωρα 80€. Τσιμπημενο για μενα, αλλα η κοπελα προσχαρη και ομορφη.
Ξαπλωνω, ερχεται και μου αρχιζει ενα χαδι στις γαμπες…χαδι λεμε. Λιγο χαδι εδω, λιγο χαδι εκει…μασαζ δεν ηταν.
Στα επομενα… εξαιρετικη ακαπωτη. Γενικα φουλ συμμετοχη. Το δευτερο μερος λοιπον μια χαρα.
Ομως αν ηθελα αυτο πηγαινα σε ενα στουντιο και πληρωνα 100€ κι επαιρνα μασαζ και ακαπωτο. Η κοπελα επισης δεν μιλαει αγγλικα, μονο ισπανικα. Αυτο για να μην νομιζετε πως θα κανετε αναλυσεις για το μεταναστευτικο.

Εφυγα ικανοποιημενος απο την κοπελα αλλα οχι απο το μασαζ.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Συνεχεια βαζω πλωρη για paradise.
Αναμεικτα συναισθηματα. Μου εμφανισε Μπαρμπαρα, Μικαερα και Αλεξια. Η Αλεξια μονο body2body στα 120€. Ουτε το σκεφτηκα.
Η Μπαρμπαρα δοκιμαστηκε.
100€ για ελευθερο στοματικο. Αλλιως η μια ωρα 80€. Τσιμπημενο για μενα, αλλα η κοπελα προσχαρη και ομορφη.
Ξαπλωνω, ερχεται και μου αρχιζει ενα χαδι στις γαμπες…χαδι λεμε. Λιγο χαδι εδω, λιγο χαδι εκει…μασαζ δεν ηταν.
Στα επομενα… εξαιρετικη ακαπωτη. Γενικα φουλ συμμετοχη. Το δευτερο μερος λοιπον μια χαρα.
Ομως αν ηθελα αυτο πηγαινα σε ενα στουντιο και πληρωνα 100€ κι επαιρνα μασαζ και ακαπωτο. Η κοπελα επισης δεν μιλαει αγγλικα, μονο ισπανικα. Αυτο για να μην νομιζετε πως θα κανετε αναλυσεις για το μεταναστευτικο.

Εφυγα ικανοποιημενος απο την κοπελα αλλα οχι απο το μασαζ.
Σε στουντιο με 100 παιρνεις μιση ωρα,ενω εκει μια!Αρα καλυτερα σου ηρθε,σωστα?

gorgious87

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
0
Σουλίου 4. Επίσκεψη Δευτέρα 31/7 - 17:00

Μασέζ: Βικτώρια

Αρχικά πήγα Στουρνάρη 29 για Μόνικα αλλά είχε δουλειά και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω έστειλα μήνυμα στο viber για Σουλίου 4 και ρώτησα για Βικτώρια. Με τα πόδια ήμουν εκεί σε 5'. Ανεβαίνω στον 5ο και σαλονάρισμα από τα κορίτσια.
Ρίτα - Ελένη - Άννα: Όλες αδύνατες με ωραία σώματα, ωραίο πρόσωπο ηλικιακά 25-35.

Εγώ πήγα όμως για Βικτώρια. Η Βικτώρια είναι από Αλβανία, πρέπει να είναι γύρω στα 40 με μαύρο σπαστό μαλλί. Το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο ,θα έλεγα και άσχημο. Από το πηγούνι και κάτω όμως έχουμε ένα κορμι κόλαση για όσους θέλουν καμπύλες. Μεγάλα βυζιά χωρίς όμως να είναι πλαδαρά και τέλεια ρώγα, κωλάρα όχι σφιχτή πέτρα αλλά κρατιέται καλά και λεπτά πόδια. Έχει κιλά στην κοιλιά (μάλλον φίλη του αλκοόλ) ,για όσους θέλουν χυμώδες σώμα είναι μια χαρά.

Τι κάνει όμως τη Βικτώρια ξεχωριστή: Θα έλεγα ότι η κοπέλα έχει διδακτορικό στο μασάζ. Τέτοια λεπτομέρεια σε κάθε μυ την είχα δει μόνο στην Ταϋλάνδη. Απίστευτη τεχνική, ξέρει που να χαϊδέψει και που να βάλει δύναμη, με έκανε 10 χρόνια νεώτερο.
Ο τελευταίος μυς που ασχολείται είναι - σωστα μαντέψατε- αυτός που κάνει μετά όλη τη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Και όπως μου τον είχε κάνει μπετόβεργα δίνει και μια πίπα ακάποτη με πέρασμα τις μπάλες που με έκανε θηρίο. Ακολούθηκε άγριο γαμήσι με πάθος, αρχικά εγώ στο κρεβάτι ανάσκελα και αυτή από πάνω. Μετά εγώ όρθιος και αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι και τέλος εγώ όρθια και αυτή ημιξαπλωμένη στο κρεβάτι του μασάζ και να την καρφώνω από πίσω.
Μετά με έκανε και μπάνιο. Τιμή: 80 ευρώ - vlf μέχρι το τελευταίο σέντι.

Καλή η Αλίνα ,εγώ όμως από σήμερα έγινε Βικτωριανός. Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους τους μερακλήδες του σεξ.
Βικτωρια είναι πλέον σταθερή αξία, καλή διάθεση γενικότερα αλλά και στον αγώνα! Καμία λεπτομερείς για Άννα η κυρίως για Ριτα που είναι new entry στο σαλούν;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Καλυτερα να διαβάσεις σχόλια συναγωνιστών που έχουν δοκιμάσει

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Βικτωρια είναι πλέον σταθερή αξία, καλή διάθεση γενικότερα αλλά και στον αγώνα! Καμία λεπτομερείς για Άννα η κυρίως για Ριτα που είναι new entry στο σαλούν;
Αν η Ριτα είναι η παλιά Βουλγαρα που δούλευε εκεί στο παρελθόν και είχε διακόψει είναι πολυ τίμια συμμετοχή!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Ξέρει κανείς αν υπάρχει μασατζιδικο π να προσφέρει αυταρχικό;

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.559
Πόντοι
1.196

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Ονοματάκι;
Έχει δουλέψει αλλού;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Μάγκες θέλω την βοήθεια σας!
Θέλω να Πάω τον κουμπάρο μου σε ελαιοτριβείο μέχρι 80€ την ώρα! Από όσο ξέρω μόνο το Σουλιου και το Μάρνης 28 παίζει σε αυτή την τιμή μαι ρόστερ ψιλομιλφακια μέτριας κυρίως εμφάνισης! Έχετε κάτι άλλο υπόψιν γιατί περιμένει σαν πρωτάρης ότι θα συναντήσει καμία υπερμουναρα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Θέλω να Πάω τον κουμπάρο μου σε ελαιοτριβείο μέχρι 80€ την ώρα! Από όσο ξέρω μόνο το Σουλιου και το Μάρνης 28 παίζει σε αυτή την τιμή μαι ρόστερ ψιλομιλφακια μέτριας κυρίως εμφάνισης! Έχετε κάτι άλλο υπόψιν γιατί περιμένει σαν πρωτάρης ότι θα συναντήσει καμία υπερμουναρα;
80 την ωρα το εχουν τα περισσοτερα. Τωρα δεν ξερω για δευτερη φορα μεσα στην ωρα, εξαρταται απο την κοπελα, πολλες ζητανε εξτραδακι ενα 20ευρω. Απο εμφανιση τωρα, μην περιμενεις και το σουπερ μοντελο με 80 ευρω και μασσαζ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Πληροφοριακα η μιλφ Ουκρανή Ειρήνη που ξεκινά σήμερα στο Μπακνανά είναι πολύ δυνατή μιλφ και δοκιμάσμενη
Μαζί της ανακοίνωσε το κατάστημα ξεκινά και μια όμορφη νεαρή Μολδαβή με τούμπανο κωλαρακι όπως βλέπω στις φωτό που αναρτήθηκαν στο θρεντ του μαγαζιού.
Για να δούμε ...

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.411
Πόντοι
456
Όλα σε αυτή την τιμή παίζουν.

Κάνε τον μια τσάρκα στην περιοχή (εκτός από αυτά υπάρχει στη Ναυαρίνου, στην Ιπποκράτους, στη Στουρνάρη κλπ) και κάντε έρευνα αγοράς (όποια του κάνει κλικ).

Στα μασατζίδικα πάντως αυτές που έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες δεν είναι απαραίτητα και οι πιο όμορφες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom