Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
?????
Όχι, γιατί απλά εκείνη την μέρα με απασχολούσε η Μικάελα.Εσυ ησουν ο μπηχτης???
Σε στουντιο με 100 παιρνεις μιση ωρα,ενω εκει μια!Αρα καλυτερα σου ηρθε,σωστα?Συνεχεια βαζω πλωρη για paradise.
Αναμεικτα συναισθηματα. Μου εμφανισε Μπαρμπαρα, Μικαερα και Αλεξια. Η Αλεξια μονο body2body στα 120€. Ουτε το σκεφτηκα.
Η Μπαρμπαρα δοκιμαστηκε.
100€ για ελευθερο στοματικο. Αλλιως η μια ωρα 80€. Τσιμπημενο για μενα, αλλα η κοπελα προσχαρη και ομορφη.
Ξαπλωνω, ερχεται και μου αρχιζει ενα χαδι στις γαμπες…χαδι λεμε. Λιγο χαδι εδω, λιγο χαδι εκει…μασαζ δεν ηταν.
Στα επομενα… εξαιρετικη ακαπωτη. Γενικα φουλ συμμετοχη. Το δευτερο μερος λοιπον μια χαρα.
Ομως αν ηθελα αυτο πηγαινα σε ενα στουντιο και πληρωνα 100€ κι επαιρνα μασαζ και ακαπωτο. Η κοπελα επισης δεν μιλαει αγγλικα, μονο ισπανικα. Αυτο για να μην νομιζετε πως θα κανετε αναλυσεις για το μεταναστευτικο.
Εφυγα ικανοποιημενος απο την κοπελα αλλα οχι απο το μασαζ.
Σε ποια περιοχή είναι το μαστζίφικο στη Δοθλρίοφ που αναφέρεταιΗ κατερινα μπαινει δωματιο?
Σε ποια περιοχή είναι το Μασατζίδικο στη ΣΟΥΛΙΟΥ που αναφέρεταιΣε ποια περιοχή είναι το μαστζίφικο στη Δοθλρίοφ που αναφέρεται
ΕξάρχειαΣε ποια περιοχή είναι το Μασατζίδικο στη ΣΟΥΛΙΟΥ που αναφέρεται
Είναι ανοιχτό σήμερα?Σε ποια περιοχή είναι το Μασατζίδικο στη ΣΟΥΛΙΟΥ που αναφέρεται
Βικτωρια είναι πλέον σταθερή αξία, καλή διάθεση γενικότερα αλλά και στον αγώνα! Καμία λεπτομερείς για Άννα η κυρίως για Ριτα που είναι new entry στο σαλούν;Σουλίου 4. Επίσκεψη Δευτέρα 31/7 - 17:00
Μασέζ: Βικτώρια
Αρχικά πήγα Στουρνάρη 29 για Μόνικα αλλά είχε δουλειά και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω έστειλα μήνυμα στο viber για Σουλίου 4 και ρώτησα για Βικτώρια. Με τα πόδια ήμουν εκεί σε 5'. Ανεβαίνω στον 5ο και σαλονάρισμα από τα κορίτσια.
Ρίτα - Ελένη - Άννα: Όλες αδύνατες με ωραία σώματα, ωραίο πρόσωπο ηλικιακά 25-35.
Εγώ πήγα όμως για Βικτώρια. Η Βικτώρια είναι από Αλβανία, πρέπει να είναι γύρω στα 40 με μαύρο σπαστό μαλλί. Το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο ,θα έλεγα και άσχημο. Από το πηγούνι και κάτω όμως έχουμε ένα κορμι κόλαση για όσους θέλουν καμπύλες. Μεγάλα βυζιά χωρίς όμως να είναι πλαδαρά και τέλεια ρώγα, κωλάρα όχι σφιχτή πέτρα αλλά κρατιέται καλά και λεπτά πόδια. Έχει κιλά στην κοιλιά (μάλλον φίλη του αλκοόλ) ,για όσους θέλουν χυμώδες σώμα είναι μια χαρά.
Τι κάνει όμως τη Βικτώρια ξεχωριστή: Θα έλεγα ότι η κοπέλα έχει διδακτορικό στο μασάζ. Τέτοια λεπτομέρεια σε κάθε μυ την είχα δει μόνο στην Ταϋλάνδη. Απίστευτη τεχνική, ξέρει που να χαϊδέψει και που να βάλει δύναμη, με έκανε 10 χρόνια νεώτερο.
Ο τελευταίος μυς που ασχολείται είναι - σωστα μαντέψατε- αυτός που κάνει μετά όλη τη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Και όπως μου τον είχε κάνει μπετόβεργα δίνει και μια πίπα ακάποτη με πέρασμα τις μπάλες που με έκανε θηρίο. Ακολούθηκε άγριο γαμήσι με πάθος, αρχικά εγώ στο κρεβάτι ανάσκελα και αυτή από πάνω. Μετά εγώ όρθιος και αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι και τέλος εγώ όρθια και αυτή ημιξαπλωμένη στο κρεβάτι του μασάζ και να την καρφώνω από πίσω.
Μετά με έκανε και μπάνιο. Τιμή: 80 ευρώ - vlf μέχρι το τελευταίο σέντι.
Καλή η Αλίνα ,εγώ όμως από σήμερα έγινε Βικτωριανός. Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους τους μερακλήδες του σεξ.
Αν η Ριτα είναι η παλιά Βουλγαρα που δούλευε εκεί στο παρελθόν και είχε διακόψει είναι πολυ τίμια συμμετοχή!Βικτωρια είναι πλέον σταθερή αξία, καλή διάθεση γενικότερα αλλά και στον αγώνα! Καμία λεπτομερείς για Άννα η κυρίως για Ριτα που είναι new entry στο σαλούν;
Αρκετά υπάρχουν.Ξέρει κανείς αν υπάρχει μασατζιδικο π να προσφέρει αυταρχικό;
Massage spa και αυταρχικό πως μπορούν να συνδυαστούν? Πήγαινε στη Φυλής 104 και απόλαυσε κάθε είδους αυταρχικό.Ξέρει κανείς αν υπάρχει μασατζιδικο π να προσφέρει αυταρχικό;
80 την ωρα το εχουν τα περισσοτερα. Τωρα δεν ξερω για δευτερη φορα μεσα στην ωρα, εξαρταται απο την κοπελα, πολλες ζητανε εξτραδακι ενα 20ευρω. Απο εμφανιση τωρα, μην περιμενεις και το σουπερ μοντελο με 80 ευρω και μασσαζ.Μάγκες θέλω την βοήθεια σας!
Θέλω να Πάω τον κουμπάρο μου σε ελαιοτριβείο μέχρι 80€ την ώρα! Από όσο ξέρω μόνο το Σουλιου και το Μάρνης 28 παίζει σε αυτή την τιμή μαι ρόστερ ψιλομιλφακια μέτριας κυρίως εμφάνισης! Έχετε κάτι άλλο υπόψιν γιατί περιμένει σαν πρωτάρης ότι θα συναντήσει καμία υπερμουναρα;
Όλα σε αυτή την τιμή παίζουν.Μάγκες θέλω την βοήθεια σας!
Θέλω να Πάω τον κουμπάρο μου σε ελαιοτριβείο μέχρι 80€ την ώρα! Από όσο ξέρω μόνο το Σουλιου και το Μάρνης 28 παίζει σε αυτή την τιμή μαι ρόστερ ψιλομιλφακια μέτριας κυρίως εμφάνισης! Έχετε κάτι άλλο υπόψιν γιατί περιμένει σαν πρωτάρης ότι θα συναντήσει καμία υπερμουναρα;