You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
Σχετικά άνεση στους δρόμους λόγω Αυγούστου οπότε εύκολο πέρασμα από το Silver spa
Σήμερα στην πόρτα η Βικαρα και φουλ μεγάλο ρόστερ με εκπλήξεις!
Τζενη , η αξιόπιστη μιλφ
,Σελιν η μιλφαρα με τις βυζαρες
Σαμπρινα , η Νέα βυζαρου του καταστήματος
Αννα ,η μελαχρινή με το μακριά μαλλιά και το ωραίο κορμη
Ευα η νεαρή νόστιμη
Αντζελα στο δωμάτιο
Και μια νέα κοπέλα η Νεφέλη.
Δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Πολύ όμορφη γύρω στα 25 μετρίου αναστήματος με μακριά μαύρο μαλλί και πολύ ωραίο σώμα. Μάλλον Ελληνίδα. Λίγο ντροπαλή στο σαλόνι η Βίκυ μου είπε δουλεύει πρώτη φορά....πολύ ωραίο μωρο
Βασικά νομίζω τώρα το κατάστημα έχει το δυνατότερο ρόστερ που είχε ποτέ
Σήμερα στην πόρτα η Βικαρα και φουλ μεγάλο ρόστερ με εκπλήξεις!
Τζενη , η αξιόπιστη μιλφ
,Σελιν η μιλφαρα με τις βυζαρες
Σαμπρινα , η Νέα βυζαρου του καταστήματος
Αννα ,η μελαχρινή με το μακριά μαλλιά και το ωραίο κορμη
Ευα η νεαρή νόστιμη
Αντζελα στο δωμάτιο
Και μια νέα κοπέλα η Νεφέλη.
Δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Πολύ όμορφη γύρω στα 25 μετρίου αναστήματος με μακριά μαύρο μαλλί και πολύ ωραίο σώμα. Μάλλον Ελληνίδα. Λίγο ντροπαλή στο σαλόνι η Βίκυ μου είπε δουλεύει πρώτη φορά....πολύ ωραίο μωρο
Βασικά νομίζω τώρα το κατάστημα έχει το δυνατότερο ρόστερ που είχε ποτέ
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.901
- Πόντοι
- 5.946
??? γιατί δεν λες το σάιτ?γνωστο σαιτ εφημεριδας με Αγγελιες
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.901
- Πόντοι
- 5.946
και σε σάιτ για αυτοκίνητα... αχαχαχχαχα ψάχνουν και εμφανίσιμες κοπέλες λέει.... θα βάλω τα γέλια!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.901
- Πόντοι
- 5.946
Μόνη της ήταν; Άλλες δεν είχε το μαγαζί;καταδρομικη Ηλιουπολεως 55 Δαφνη Max Spa ...ψηλη 1.75 35αρα αδυνατη σπουδαγμενη Ρωσιδα Ελενα με αφιλτρο μπουκι ....80€ φοβερη προσθηκη στην περιοχη ευγε
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.482
- Πόντοι
- 736
Τι ηλικιας ειναι περιπου η Πολωνη?Στο ερώτημα παραπάνω .. Ναι _ η Βυζαρού Πολωνή Αλίνα είναι κάθε μέρα στο Σολ 70. Η γκιλφ Χαρά ( γνωστή και από το Σ 108) έχει σταματήσει
Δεν είναι μικρήΤι ηλικιας ειναι περιπου η Πολωνη?
Ειχε τα κιλακια της πιο παλιά που είχα πάει
Έχει πολύ καλό σέρβις
Ζεστη γυναικα
Πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις συμφωνώ γενικά. Ρεαλιστικά λοιπόν. Βάζουμε το τι μας προσφέρετε από τη μία. Και βάζουμε και το τι δίνουμε από την άλλη. Βάζουμε και τα όρια και τις γραμμές μας και τα γούστα μας και τις προσδοκίες μας και τα λοιπά και τα λοιπά. Και κρίνουμε.Αν το δει κάποιος αποσπασματικά ίσως του φανεί περίεργο (+20 /συγκεκριμένη υπηρεσία).
Πρέπει να κοιτάμε τη γενική εικόνα. Αν η κοπέλα είναι μουναρομουνάρα με καλές υπηρεσίες τότε τα +20 τα δίνεις ευχάριστα!!!
Το λοιπόν ας πούμε ότι είναι πανέμορφη στα γούστα μου ταιριάζει και μπαίνω μέσα έτσι και λέω καλά τα +20. Για να πάρω κάποιο ονομαστικό service. Δεν ξέρω βέβαια τον τρόπο με τον οποίο προσφέρει αυτό το service. Εχει μεγάλη σημασία!!!!
Όμως ο συνάδελφος έγραψε για ταρίφα στα +20. Δηλαδή όλες είναι πανέμορφες νέες σούπερ γυναικάρες και τα λοιπά;. Αξίζουν όλες τα συν 20 εξορισμού; Οεο;;
Και αν αλλού δεν δίνω τα + 20 και είναι εξίσου σουπερ κάποιες; Σε εμφάνιση ή σε υπηρεσίες ή και τα δύο; Μήπως με σέβονται περισσότερο αλλού;
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.482
- Πόντοι
- 736
Οι πολωνεζες ειναι οι αγαπημενες μου! Ειναι καυλιαρες με βυζαρες!!Δεν είναι μικρή
Ειχε τα κιλακια της πιο παλιά που είχα πάει
Έχει πολύ καλό σέρβις
Ζεστη γυναικα
Το +20 για owo είναι ταρίφα σε όλες τις λαδοκορες ή μόνο σε αυτή;Το να πληρώσεις 20 ευρώ έξτρα σε κοπέλες που δούλευαν citi tour με χρέωση 170 η ώρα συν το ξενοδοχείο είναι το ελάχιστο που θα μπορούσες να πληρώσεις αν δεις και τις κριτικές που έχουν οι συγκεκριμένες κοπέλες δεν θα το συζηταγες καν.
Κατα τα,αλλά κάνετε παράπονα που δεν έρχονται νέες ομορφες κοπέλες με πλήρες πρόγραμμα ...
Έχουμε φάει κάτι φόλες από κάποιες ct.... Οπότε ποτέ
ΔΕΝ αναφέρομαι στη συγκεκριμενη.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.021
- Πόντοι
- 6.946
Άλλη δουλειά δεν έχετε τύποι, δεν σας περιμένει γυναίκα στο σπίτι;
Τι λέτε στην εταιρεία σας, θα λείψω να δω πελάτη; ξέρει το αφεντικό πού πάνε τα μεγαλοστελεχη του;
Παντού το αδιαχώρητο σήμερα.
Βέβαια, κάποιοι πρέπει να είναι μέγιστα λαμογια, ποιός ξερει τα ωράρια για τις κομπίνες, καθε ημέρα στα μασάζ με τις ώρες.
Τι λέτε στην εταιρεία σας, θα λείψω να δω πελάτη; ξέρει το αφεντικό πού πάνε τα μεγαλοστελεχη του;
Παντού το αδιαχώρητο σήμερα.
Βέβαια, κάποιοι πρέπει να είναι μέγιστα λαμογια, ποιός ξερει τα ωράρια για τις κομπίνες, καθε ημέρα στα μασάζ με τις ώρες.
Το κουδούνι τι γράφει? Δεν είχε κατι όταν πέρασα εγωΆνοιξε σαν μασάζ και studio πάλι το Ηλιουπόλεως 55,τιμές λίγο ανεβασμένες.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.268
- Πόντοι
- 2.836
Πότε πέρασες?Το κουδούνι τι γράφει? Δεν είχε κατι όταν πέρασα εγω
Τετάρτη νομίζωΠότε πέρασες?