crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.681
- Πόντοι
- 2.471
Σε όσα μαγαζιά είναι στο κέντρο μόνη λύση αν πας με αυτοκίνητο είναι το ιδιωτικό πάρκινγκ.
Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψαΚαλημέρα!
Τι ηλικίες παίζουν η Νίκη Εύα και η Αλεξάνδρα από xovip;
Τη Ζιζέλ από Σ108 εννοείς?Όσοι τυχόν ψάχνετε τη Ζιζελ, ξαναγυρισε στα μπουρδελα (Παρασκευή & Σάββατο - Ιωαννίνων 3)
ασε που δεν νομιζω οτι ειναι η Λιζα , αλλα αν παραδεχτουμε οτι ειναι πρωην παιχτρια ριαλιτυ εχει πιο γλυκο μουνακι απο τις αλλες κουκλες του καταστηματος ???Μια ερώτηση προς τους συναγωνιστές. Κυκλοφόρησε ότι στο μαγαζί της Εθν. Μακαρίου στη Δάφνη εργάζεται πρώην παίχτρια ριάλιτι (μάλλον είναι η Λίζα). Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
εν ξέρω για το ριάλιτι αλλα ενώ είναι μαλλον η πιο ωραία εκεί βάζει καποια στοπ απο μόνη της. Εγω δεν θα ξανά δοκιμασω....Μια ερώτηση προς τους συναγωνιστές. Κυκλοφόρησε ότι στο μαγαζί της Εθν. Μακαρίου στη Δάφνη εργάζεται πρώην παίχτρια ριάλιτι (μάλλον είναι η Λίζα). Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
Πάω με μέτρο και όλα οκΣτα περισσότερα μαγαζιά πρέπει να αναζητήσει κανεις πάρκινγκ....να ,η μιλήσουμε για το Σουλιου....ευτυχώς εκεί το πάρκινγκ είναι φάτσα....
Ακριβώς έτσι..... Μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί εμφάνιση Λίζας με διάθεση Ρούλας. Με Λίζα τα έκλαψα τα λεφτά μου ενώ με τη Ρούλα κάθε φορά κ καλύτερα.Μονο λίγο τους μορφασμούς να δουλέψει...Δ
εν ξέρω για το ριάλιτι αλλα ενώ είναι μαλλον η πιο ωραία εκεί βάζει καποια στοπ απο μόνη της. Εγω δεν θα ξανά δοκιμασω....
Αν καποιος θέλει να παει εκεί για δοκιμή η πρόταση λέει Ρούλα
Εχει τεραστιο χαμόγελο και διαθεση χωρίς βέβαια το όλο πακέτο να είναι του εξαιρετικού.......απλά σε αυτο το μαγαζι αυτη είναι η πρόταση απο εμένα τουλάχιστον...Ακριβώς έτσι..... Μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί εμφάνιση Λίζας με διάθεση Ρούλας. Με Λίζα τα έκλαψα τα λεφτά μου ενώ με τη Ρούλα κάθε φορά κ καλύτερα.Μονο λίγο τους μορφασμούς να δουλέψει...
Δ
εν ξέρω για το ριάλιτι αλλα ενώ είναι μαλλον η πιο ωραία εκεί βάζει καποια στοπ απο μόνη της. Εγω δεν θα ξανά δοκιμασω....
Και για μένα η Λίζα δεν....Ακριβώς έτσι..... Μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί εμφάνιση Λίζας με διάθεση Ρούλας. Με Λίζα τα έκλαψα τα λεφτά μου ενώ με τη Ρούλα κάθε φορά κ καλύτερα.Μονο λίγο τους μορφασμούς να δουλέψει...
Συγγνώμη που ρωταω, ποια είναι αυτή η Ζιζέλ ;
Εννοεί την κλασσική γυρολόγο Ζιζέλ που έχει περάσει από όλες τις κατηγορίες.
Μπουρδέλα,στούντιο,μασάζ,cg,ανεξάρτητη cg και ότι άλλο υπάρχει.
βαλε φωτο , απο παικτριες ριαλιτι εχω μεσανυχταΔ
Ευχαριστώ!Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψα
Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψα