εκτος απο αυτο το POLIS PARK ΚΑΝΙΓΓΟΣ παμφθηνο κλειστο.Στα περισσότερα μαγαζιά πρέπει να αναζητήσει κανεις πάρκινγκ....να ,η μιλήσουμε για το Σουλιου....ευτυχώς εκεί το πάρκινγκ είναι φάτσα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 2.471
Σε όσα μαγαζιά είναι στο κέντρο μόνη λύση αν πας με αυτοκίνητο είναι το ιδιωτικό πάρκινγκ.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.905
- Πόντοι
- 2.846
Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψαΚαλημέρα!
Τι ηλικίες παίζουν η Νίκη Εύα και η Αλεξάνδρα από xovip;
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Τι ειδικο χειρισμο ,χωρις γλωσσοφιλα,αρα ουτε τα παιρνει στομα.
drifter81
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Τη Ζιζέλ από Σ108 εννοείς?Όσοι τυχόν ψάχνετε τη Ζιζελ, ξαναγυρισε στα μπουρδελα (Παρασκευή & Σάββατο - Ιωαννίνων 3)
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Εννοεί την κλασσική γυρολόγο Ζιζέλ που έχει περάσει από όλες τις κατηγορίες.
Μπουρδέλα,στούντιο,μασάζ,cg,ανεξάρτητη cg και ότι άλλο υπάρχει.
ασε που δεν νομιζω οτι ειναι η Λιζα , αλλα αν παραδεχτουμε οτι ειναι πρωην παιχτρια ριαλιτυ εχει πιο γλυκο μουνακι απο τις αλλες κουκλες του καταστηματος ???Μια ερώτηση προς τους συναγωνιστές. Κυκλοφόρησε ότι στο μαγαζί της Εθν. Μακαρίου στη Δάφνη εργάζεται πρώην παίχτρια ριάλιτι (μάλλον είναι η Λίζα). Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.092
- Πόντοι
- 4.130
Δ
Αν καποιος θέλει να παει εκεί για δοκιμή η πρόταση λέει Ρούλα
εν ξέρω για το ριάλιτι αλλα ενώ είναι μαλλον η πιο ωραία εκεί βάζει καποια στοπ απο μόνη της. Εγω δεν θα ξανά δοκιμασω....Μια ερώτηση προς τους συναγωνιστές. Κυκλοφόρησε ότι στο μαγαζί της Εθν. Μακαρίου στη Δάφνη εργάζεται πρώην παίχτρια ριάλιτι (μάλλον είναι η Λίζα). Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Πάω με μέτρο και όλα οκΣτα περισσότερα μαγαζιά πρέπει να αναζητήσει κανεις πάρκινγκ....να ,η μιλήσουμε για το Σουλιου....ευτυχώς εκεί το πάρκινγκ είναι φάτσα....
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 361
Ακριβώς έτσι..... Μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί εμφάνιση Λίζας με διάθεση Ρούλας. Με Λίζα τα έκλαψα τα λεφτά μου ενώ με τη Ρούλα κάθε φορά κ καλύτερα.Μονο λίγο τους μορφασμούς να δουλέψει...Δ
εν ξέρω για το ριάλιτι αλλα ενώ είναι μαλλον η πιο ωραία εκεί βάζει καποια στοπ απο μόνη της. Εγω δεν θα ξανά δοκιμασω....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.092
- Πόντοι
- 4.130
Εχει τεραστιο χαμόγελο και διαθεση χωρίς βέβαια το όλο πακέτο να είναι του εξαιρετικού.......απλά σε αυτο το μαγαζι αυτη είναι η πρόταση απο εμένα τουλάχιστον...Ακριβώς έτσι..... Μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί εμφάνιση Λίζας με διάθεση Ρούλας. Με Λίζα τα έκλαψα τα λεφτά μου ενώ με τη Ρούλα κάθε φορά κ καλύτερα.Μονο λίγο τους μορφασμούς να δουλέψει...
Υπάρχουν φίλοι που λενε ούτε απ εξω....το θεωρώ υπερβολή απλά να ξέρουμε τι περιμένουμε.......
Δ
εν ξέρω για το ριάλιτι αλλα ενώ είναι μαλλον η πιο ωραία εκεί βάζει καποια στοπ απο μόνη της. Εγω δεν θα ξανά δοκιμασω....
Και για μένα η Λίζα δεν....Ακριβώς έτσι..... Μακάρι να μπορούσε να συνδυαστεί εμφάνιση Λίζας με διάθεση Ρούλας. Με Λίζα τα έκλαψα τα λεφτά μου ενώ με τη Ρούλα κάθε φορά κ καλύτερα.Μονο λίγο τους μορφασμούς να δουλέψει...
Συγγνώμη που ρωταω, ποια είναι αυτή η Ζιζέλ ;
Εννοεί την κλασσική γυρολόγο Ζιζέλ που έχει περάσει από όλες τις κατηγορίες.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
βαλε φωτο , απο παικτριες ριαλιτι εχω μεσανυχταΔ
Spin31
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2018
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ!Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66