crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψα
Καλές ηλικίες. Δεν τις έχουν πάρει τα χρόνια σαν κάποιες άλλες
Νίκη δυστυχώς δεν παίζει πλέον , Εύα κάπου 35+ , Αλεξάνδρα κάπου 27+ καπου εκει την έκοψα
Καλημέρα από ότι μας είπε όταν έφυγε τελευταία φορά και από ότι ξέρουμε έχει γυρίσει στη χώρα της με το παιδί της σε περίπτωση που έχουμε κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσουμε κατά πάσα πιθανότητα βάση τα λεγόμενα της είπε ότι θα επιστρέψει Και πάλι σε μας Ευχαριστούμε πολύΒοηθήστε για ζετα ρε παιδια....σταμάτησε η ειναι κάπου σε μασαζ η στούντιο;;;φοβερό γαμησι κανει η μίλφαρα
Μπραβο Λαρισα αυτη ειναι ενημερωση !!!!Καλημέρα από ότι μας είπε όταν έφυγε τελευταία φορά και από ότι ξέρουμε έχει γυρίσει στη χώρα της με το παιδί της σε περίπτωση που έχουμε κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσουμε κατά πάσα πιθανότητα βάση τα λεγόμενα της είπε ότι θα επιστρέψει Και πάλι σε μας Ευχαριστούμε πολύ
ΛΑΡΙΣΑ
Η biki από το SILVER SPA, ποστάρει σήμερα ενημέρωση !!!!Μπραβο Λαρισα αυτη ειναι ενημερωση !!!!
Οχι σαν το SILVER SPA που καποια BIKI γραφει τους πελατες στα παλια της τα πουτσια και δεν απαντα ...
πολύ καλή προσφορά! άντε να παραδειγματιζονται και αλλά ιδρυματαΗ biki από το SILVER SPA, ποστάρει σήμερα ενημέρωση !!!!
... "Αυριο Σαββατο 05 11 -εχουμε μια προσφορα για ολους φιλους μας...
Τζακουζι Nuru ,β2β ,και μια ωρα χαλαρωτικο μασαζ σε μειωμενη τιμη" ...
Λες να φύσηξε αέρας αλλαγής ;;;
Φιλε zero, η προσφορά προσφορά και καλοδεχούμενη, η μη απάντηση ...απάντηση μη καλοδεχούμενη....πολύ καλή προσφορά! άντε να παραδειγματιζονται και αλλά ιδρυματα
Είναι υποκατάστημα με το massagio hamam στο Κερατσίνι. Από όσο έχει γραφτεί, είναι στα μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς. Δεν έχω προσωπική άποψη εκτός από μασάζ δεν έχω ζητήσει κάτι άλλο. (είχα παρέα).Αδέρφια μια ερώτηση να κάνω μήπως έχει πάρει το αυτί σας κάτι για ένα massagio στο Πολύγωνο;
Κάτι έχω ακούσει αλλά θέλω επιβεβαίωση
Αδέρφια μια ερώτηση να κάνω μήπως έχει πάρει το αυτί σας κάτι για ένα massagio στο Πολύγωνο;
Κάτι έχω ακούσει αλλά θέλω επιβεβαίωση
δουλεύει εδώ κ κάνα 2μηνο τουλάχιστον .. Ήταν κλειστό μέχρι αρχές Σεπτέμβρη .. Πάρε τηλ κ κανόνισε ραντεβού .. Ανοίγουν μετά τις 12.00 μέχρι τις 21.00 αν θυμάμαι καλά (τελευταίο ραντεβού στις 20.00)Επειδή περνάω συχνά από εκεί φαίνεται κλειστό.
Τί ακριβώς ήταν η προσφορά; Ξέρει κανείς;Φιλε zero, η προσφορά προσφορά και καλοδεχούμενη, η μη απάντηση ...απάντηση μη καλοδεχούμενη....
Ατυχία και ασέβειαΠέρασμα σήμερα το μεσημέρι από το Λαγουμιτζή. Ψιλοχαμός από κίνηση.
Διαλέγω Κάτια η οποία θα ήταν διαθέσιμη σε 15 λεπτάκια.
Με πήγαν στο δωμάτιο, ήπια το ποτάκι μου, είδα 3-4 τσοντούλες, και μετά από 45 λεπτά ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω διότι η Κάτια ΔΕΝ ήρθε ποτέ.
Αυτάααααα !!!!!
Η biki από το SILVER SPA, πόσταρε χθες ενημέρωση !!!!Τί ακριβώς ήταν η προσφορά; Ξέρει κανείς;
Τρεχουν ολοι λαγουμτζη που ειναι τσι μοδος,με αποτελεσμα τα αλλα μασαζ να ειναι χαλαρα! Εγω βρηκα χωρις ραντεβου νανσυ και ελεναρα!!!! ΧεχεχεΠέρασμα σήμερα το μεσημέρι από το Λαγουμιτζή. Ψιλοχαμός από κίνηση.
Διαλέγω Κάτια η οποία θα ήταν διαθέσιμη σε 15 λεπτάκια.
Με πήγαν στο δωμάτιο, ήπια το ποτάκι μου, είδα 3-4 τσοντούλες, και μετά από 45 λεπτά ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω διότι η Κάτια ΔΕΝ ήρθε ποτέ.
Αυτάααααα !!!!!
Black something είναι όταν ξερεις την έκπτωση, μειωμένη τιμη μπορει να είναι οτιδήποτε ακόμη και ένα ευρώ....Η biki από το SILVER SPA, πόσταρε χθες ενημέρωση !!!!
Πες το και ... BLACK SATURDAY ...!!!
Συνάδελφε! Διάβασα το ποστ του μαγαζιού:Η biki από το SILVER SPA, πόσταρε χθες ενημέρωση !!!!
Πες το και ... BLACK SATURDAY ...!!!
Σωστόοοοος.Τρεχουν ολοι λαγουμτζη που ειναι τσι μοδος,με αποτελεσμα τα αλλα μασαζ να ειναι χαλαρα! Εγω βρηκα χωρις ραντεβου νανσυ και ελεναρα!!!! Χεχεχε
Σωστόοοοος. Έξω φαίνονται πολύ διαφορετικές, ειδικά όσο περισσότερο φτιασιδώνονται μέσα (ποικιλοτρόπως) βάφονται μέσα, τόσο έξω μπορεί να είναι χάλια. ….fake καταστάσεις … Οι περισσότερες τους είναι ένα μάτσο χάλιαΈχετε σκεφτεί ποτε πως είναι οι κοπέλες που βλέπετε ημίγυμνες εξω απο το μαγαζι?
Ειχα πλάκα σήμερα που ειχα χρόνο για σκότωμα και στήθηκα μισή ώρα πριν ανοίξουν εξω απο το Στουρνάρη στο καφέ ακριβώς δίπλα στην πορτα και τις έβλεπα να έρχονται με τα τζινακια, φόρμες, αθλητικά παπούτσια κλπ.....
Η πιο Στυλάτη ηταν η Λια! Παρ όλο που δεν πηγα τελικά γι αυτήν....