Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.116
Πόντοι
1.336
επίσκεψη νωρίτερα στα :

Καλλιρρόης 38 Ζενια ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, Χριστίνα καστανή μιλφ με κοντό μαλλί, πολύ λεπτή με μικρό βυζι και μια κοπέλα σε πρόγραμμα. Με 100 ευρώ το διμπαλο στην ώρα και τέτοιες κοπέλες (χωρίς να τις ξέρω σε υπηρεσίες) το βλέπω κ αυτό να κλείνει σύντομα, να δώσω πάντως ένα συν στην ευγενέστατη σεριφησσα.

Συγγρού 40-42 Τζούλια ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2.5-2αρι βυζι και Μαρίνα,Αλεσια σε δωμάτιο, ρώτησα για Μαρίνα αλλά είχε κενό στις 1700 ή στις 1900 και μισάωρο αν ήθελα όταν πήγα, τη Μαρίνα δεν προλαβαίνεις να την ευχαριστηθείς μόνο μισή ώρα.

Φραντζή 7 ρώτησα αν είναι ελεύθερη η Σοφία, η σεριφησσα απάντησε ναι, της είπα οκ στειλτην για μια ώρα, μου απάντησε όχι για μισάωρο μπορεί... όπως και στη00 προηγούμενη επίσκεψη μου, δεν κάθισα να δω άλλη κοπέλα έφυγα.
Στις 17:00 και στις 19:00 προβλέπω στο 40 42 λαϊκό προσκύνημα...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
επίσκεψη νωρίτερα στα :

Καλλιρρόης 38 Ζενια ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, Χριστίνα καστανή μιλφ με κοντό μαλλί, πολύ λεπτή με μικρό βυζι και μια κοπέλα σε πρόγραμμα. Με 100 ευρώ το διμπαλο στην ώρα και τέτοιες κοπέλες (χωρίς να τις ξέρω σε υπηρεσίες) το βλέπω κ αυτό να κλείνει σύντομα, να δώσω πάντως ένα συν στην ευγενέστατη σεριφησσα.

Συγγρού 40-42 Τζούλια ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2.5-2αρι βυζι και Μαρίνα,Αλεσια σε δωμάτιο, ρώτησα για Μαρίνα αλλά είχε κενό στις 1700 ή στις 1900 και μισάωρο αν ήθελα όταν πήγα, τη Μαρίνα δεν προλαβαίνεις να την ευχαριστηθείς μόνο μισή ώρα.

Φραντζή 7 ρώτησα αν είναι ελεύθερη η Σοφία, η σεριφησσα απάντησε ναι, της είπα οκ στειλτην για μια ώρα, μου απάντησε όχι για μισάωρο μπορεί... όπως και στη προηγούμενη επίσκεψη μου, δεν κάθισα να δω άλλη κοπέλα έφυγα.
Για το Καλλιρρόης 38 καλά τά είπες.

Για Τζούλια Σ40 42 μία επισήμανση αν μού επιτρέπεται, ο βυζος είναι ποίο μικρός.
Καί για τήν Μαρίνα σωστός, τουλάχιστον μια ωρίτσα.

Ελπίζω νά ήταν ή Αλεξάνδρα στήν υποδοχή στο Σ40-42.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
σε αυτα στη Συγγρου και Καλιρροης εχετε καμια καλη καβατζα για parking? γιατι εχει τυχει να κανω βολτες και βολτες και τελικα να φευγω...οπως και στο Μπακνανα...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
σε αυτα στη Συγγρου και Καλιρροης εχετε καμια καλη καβατζα για parking? γιατι εχει τυχει να κανω βολτες και βολτες και τελικα να φευγω...οπως και στο Μπακνανα...
Και οι δυο περιοχές δύσκολες έως πολύ δύσκολες … Μπακνανα εάν πας σε ένα από τους κάθετους δρόμους δεξιά στο ύψος του 47 μπορεί να βρεις κάτι .
Για Συγγρού το καλύτερο είναι στο parking του ΦΙΞ , νομίζω 3 ευρώ και θα περπατήσεις για το μαγαζί δίχως να ψάχνεις γύρω γύρω και να φεύγεις

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Και οι δυο περιοχές δύσκολες έως πολύ δύσκολες … Μπακνανα εάν πας σε ένα από τους κάθετους δρόμους δεξιά στο ύψος του 47 μπορεί να βρεις κάτι .
Για Συγγρού το καλύτερο είναι στο parking του ΦΙΞ , νομίζω 3 ευρώ και θα περπατήσεις για το μαγαζί δίχως να ψάχνεις γύρω γύρω και να φεύγεις
Μπακνανα ειχα παει πριν 1 μηνα, Σαββατο ηταν που ετυχε να ειμαι Αθηνα...εψαχνα σε ολα τα στενα γυρω γυρω, αλλα δεν βρηκα τιποτα...ξενερωσα και τελικα πηγα Στουρναρη στην Βερονικα...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Όπως τά είπε ο συνάδελφος, το ποίο οικονομικό πάρκινγκ Συγγρού φιξ 3 μέ 4 ευρώ και καθάρισες.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μπακνανα ειχα παει πριν 1 μηνα, Σαββατο ηταν που ετυχε να ειμαι Αθηνα...εψαχνα σε ολα τα στενα γυρω γυρω, αλλα δεν βρηκα τιποτα...ξενερωσα και τελικα πηγα Στουρναρη στην Βερονικα...
Σάββατο μάλλον θα ετυχες στην περίπτωση ότι οι κάτοικοι των γύρω κατοικιών να είναι σπίτι τους εάν είναι δημόσιοι υπάλληλοι . Εγώ συνήθως πηγαίνω Δ- Παρασκευή και στην αρχή της βάρδιας . Η και με το τραμ στάση Μπακνανα από το ΦΙΞ

• Like
Αντιδράσεις: baroc

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γεια σας καλα παιδια ποιο ειναι το τηλεφωνο σ40-42??

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μπακνανα το αφηνεις για σερβις κατω και οση ωρα στοναρεις πες να δει αν εχει βλαβη, δεν εχει το παιρνεις και φευγεις καοντας σπιν σπιν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιξ εχει παρκιν πολυ σωστα ασανσερ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δωσε τωρα το τηλ της Μαρινας

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
μπακνανα το αφηνεις για σερβις κατω και οση ωρα στοναρεις πες να δει αν εχει βλαβη, δεν εχει το παιρνεις και φευγεις καοντας σπιν σπιν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιξ εχει παρκιν πολυ σωστα ασανσερ
Καλοοοοό με το συνεργείο iblis !! Αν όμως σε χρεώσει για τον έλεγχο θα σου βγει διπλό το μασαζ !
Τόσα χρόνια πολλοί έχουν θέμα με την παρουσία του συνεργείου στην αρχή της σκάλας στην είσοδο . Έτσι όταν μπαίνουμε κοιτάμε αλλού με την ψευδαίσθηση ότι δεν μας κοιτάνε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
επίσκεψη νωρίτερα στα :

Φραντζή 7 ρώτησα αν είναι ελεύθερη η Σοφία, η σεριφησσα απάντησε ναι, της είπα οκ στειλτην για μια ώρα, μου απάντησε όχι για μισάωρο μπορεί... όπως και στη προηγούμενη επίσκεψη μου, δεν κάθισα να δω άλλη κοπέλα έφυγα.

ρε Σμύρνη πηγές όντως εκεί?
γιατί η Σοφία έχει φυνει για Ρωσία από αρχές Σεπτ και επιστρέφει αρχές Νοε στο μαγαζι.
το έχουμε γράψει και στο νήμα του μαγαζιού

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ευλογησον :priest::priest::priest:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
ρε Σμύρνη πηγές όντως εκεί?
γιατί η Σοφία έχει φυνει για Ρωσία από αρχές Σεπτ και επιστρέφει αρχές Νοε στο μαγαζι.
το έχουμε γράψει και στο νήμα του μαγαζιού
Δεν την είδα, ότι έγραψα αν θες και ώρα που ήμουν εκεί μπορώ να στείλω πμ

Τελευταία τροποποίηση:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
Δεν την είδα, ότι έγραψα αν θες και ώρα που ήμουν εκεί μπορώ να στείλω πμ
βασικά δεν ήσουν εκεί το ξέρεις και το ξέρω.
πρέπει να μεγαλώσεις κάποια στιγμή και να σταματήσεις τα χαζά ψέματα.

στα Φραντζή 2 Συγγρού 108 που είναι δίπλα πως και δεν περασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom