Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Έτσι για τήν ενημέρωση....
Το Καλλιρρόης 38 ξανά από Δευτέρα μέ νέα διεύθυνση.

Κοπέλες, τιμές, πρόγραμματα, κλπ.... πληροφορίες θά μάθουμε σύντομα.
Ανοιχτό καθημερινά καί σαββατοκύριακο.
:hi:
απο τότε που έφυγε η κίττυ πήρε την κάτω βόλτα.....τεράστια απώλεια.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.899
Πόντοι
11.096
  • Like
Αντιδράσεις: baroc

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

μιας και το ανεφερες συμπληρωνω οτι, στο ροστερ θα εχουμε επανοδο καταξιωμενου ονοματος στο χωρο.....εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως....

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.039
Πόντοι
361
Ωραίο κορμί ή Κίττυ αλλά από στήθος μηδέν, δύο φορές την έχω δει στο ξεκίνημα της στον nirvana
Αγαπητέ κοπέλες της εμφάνισης της κ των υπηρεσιών της δύσκολα βρίσκεις πλέον....Εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω της

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.039
Πόντοι
361
Για το Καλλιρρόης δεν γίνεται η αναφορά;

Δεν θα ανήκει πλέον στον όμιλο των 3 μαγαζιών; Μακάρι να είναι κάτι αξιόλογο με μείγμα από έμπειρες αλλά κ φρέσκα κορίτσια... Έχουμε να περιμένουμε επομένως

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.899
Πόντοι
11.096
Αγαπητέ κοπέλες της εμφάνισης της κ των υπηρεσιών της δύσκολα βρίσκεις πλέον....Εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω τής
Γούστα είναι αυτά και εμπειρίες τού καθενός μας και απόλυτα σεβαστό, όσο για της υπηρεσίες τής και πώς ήταν μέσα και πώς εξελίχθηκε αυτό είναι μια άλλη ιστορία :hi:
Για το Καλλιρρόης δεν γίνεται η αναφορά;

Δεν θα ανήκει πλέον στον όμιλο των 3 μαγαζιών; Μακάρι να είναι κάτι αξιόλογο με μείγμα από έμπειρες αλλά κ φρέσκα κορίτσια... Έχουμε να περιμένουμε επομένως
Πληροφορίες λένε ότι θά είναι με νέα διεύθυνση και νέες κοπέλες στον χώρο τουλάχιστον οι ποίο πολλές.
Μένει να δούμε τί αληθεύει και τί όχι.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
μιας και το ανεφερες συμπληρωνω οτι, στο ροστερ θα εχουμε επανοδο καταξιωμενου ονοματος στο χωρο.....εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως....
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΑΛΑΛΑ

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
who;;;;

ελενη;;;;;; (....σαν προσφατη αποχωρηση)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

καλα παιδακια ξερει καποιος το ονομα της κοκκινομαλας απο ονειρο που γραφω στην κριτικη?

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
5.220
Καλημέρα σας φίλοι καλή βδομάδα...
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε να σας χαλαρώσουμε από το άγχος της μέρας.

Τ α κορίτσια μας Σήμερα είναι...
Βικτώρια
Χριστίνα
Ζενια
Λανα

Προγράμματα
50 μισή ώρα μασάζ και πρόγραμμα
70 σαράντα πέντε λεπτά
80 μια ωρα
90 body to body με ζεστό λάδι.

Golden touch
Καλλιρρόης 38 4os
210-9212871

Καθημερινά 11:00-21:00 και Σαββατοκύριακα
Φωτό παρακαλώ

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Καλημέρα συναγωνιστές σήμερα μία όμορφη μέρα με ήλιο επιτέλους πέρασα από Σουλίου. Το ρόστερ είχε πέντε κοπέλες Βικτώρια Μαρία Άννα Σοφία Εύα!

Υποδοχή πάντα ευγενική με ενημέρωσε ότι από αύριο θα έχει κι άλλη μία όμορφη μελαχρινή!! Επιλογή μου σήμερα διπλό με Άννα και Σοφία εξαιρετικό πρώτο και δεύτερο μέρος νέες κοπέλες και οι δύο η Άννα πιο καλή στο μασάζ αλλά και οι δύο τρομερά πιστόλια στο δεύτερο μέρος με κέφι χαμόγελο και ερωτισμό Μου έφτιαξαν τη διάθεση!! Πολύ καλός συντονισμός σε όλα τα επίπεδα αξίζει το δίδυμο... Πάω τώρα χαλαρωμένος να συνεχίσω την εργασία μου καλό βόλι σε όλους τους συναγωνιστές

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Καλημέρα συναγωνιστές σήμερα μία όμορφη μέρα με ήλιο επιτέλους πέρασα από Σουλίου. Το ρόστερ είχε πέντε κοπέλες Βικτώρια Μαρία Άννα Σοφία Εύα!

Υποδοχή πάντα ευγενική με ενημέρωσε ότι από αύριο θα έχει κι άλλη μία όμορφη μελαχρινή!! Επιλογή μου σήμερα διπλό με Άννα και Σοφία εξαιρετικό πρώτο και δεύτερο μέρος νέες κοπέλες και οι δύο η Άννα πιο καλή στο μασάζ αλλά και οι δύο τρομερά πιστόλια στο δεύτερο μέρος με κέφι χαμόγελο και ερωτισμό Μου έφτιαξαν τη διάθεση!! Πολύ καλός συντονισμός σε όλα τα επίπεδα αξίζει το δίδυμο... Πάω τώρα χαλαρωμένος να συνεχίσω την εργασία μου καλό βόλι σε όλους τους συναγωνιστές
To DUO που απολαυσες πραγματι δεν παιζεται !!!
Δοκιμασε ομως και ΕΥΑ - ΑΝΝΑ και μου λες ....

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646

Τιμή πόσο;

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
τα γνωστα εγω για μια ωρα εδωσα 160 και δινω ενα φιλοδορημα σε καθε κοριτσι που ιδρωνει τοσο αν και δεν ειναι ύοχρεωτικο πυτε ζητηθηκε ποτε κατι εξτρα αλλα και μιση ωρα ειναι 120 ,, απλα εγω άπολαμβανω πολυ το μασαζκαι θελω την ωριτσα μου

Vuzolagnos9

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Κριτικές
45
Like
1.909
Πόντοι
2.390
Πέρασμα απο Σουλιου τη Δευτέρα αφου εχω κλεισει για Ευα ραντεβου και με το που πηγα, μου ειπαν για "ξαφνικη αδιαθεσία" και εφυγα αχυστος καθως ειχε δυο μικρες που ομως δεν μου γεμισαν το ματι.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
αλανια μου ξερετε αν δουλευει ακομα και εαν ναι που μια μουναρα μασατζου μελαχροινη με τοπ φιτ σωμα,ελαφρως μαυρισμενη , σιλικονατους βυζους απο ουκρανια που δουλευε στο μασαζ καλιρροης?αν θυμαμαι καλα τη λεγανε βικτωρια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
επίσκεψη νωρίτερα στα :

Καλλιρρόης 38 Ζενια ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, Χριστίνα καστανή μιλφ με κοντό μαλλί, πολύ λεπτή με μικρό βυζι και μια κοπέλα σε πρόγραμμα. Με 100 ευρώ το διμπαλο στην ώρα και τέτοιες κοπέλες (χωρίς να τις ξέρω σε υπηρεσίες) το βλέπω κ αυτό να κλείνει σύντομα, να δώσω πάντως ένα συν στην ευγενέστατη σεριφησσα.

Συγγρού 40-42 Τζούλια ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2.5-2αρι βυζι και Μαρίνα,Αλεσια σε δωμάτιο, ρώτησα για Μαρίνα αλλά είχε κενό στις 1700 ή στις 1900 και μισάωρο αν ήθελα όταν πήγα, τη Μαρίνα δεν προλαβαίνεις να την ευχαριστηθείς μόνο μισή ώρα.

Φραντζή 7 ρώτησα αν είναι ελεύθερη η Σοφία, η σεριφησσα απάντησε ναι, της είπα οκ στειλτην για μια ώρα, μου απάντησε όχι για μισάωρο μπορεί... όπως και στη προηγούμενη επίσκεψη μου, δεν κάθισα να δω άλλη κοπέλα έφυγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom